Allt du behöver veta om etos, framtidens kryptovaluta

Om du vill investera i nya kryptovalutor som har en framtid har du kommit till rätt ställe.

På CoinSutra gör vi den grundläggande analysen av bra kryptovalutor och token som vi tror kommer att överleva på lång sikt och förmedlar informationen till våra läsare så att de kan dra nytta av den.

Hittills har vi täckt mer än 20 kryptoprojekt på vår blogg och vi vill ytterligare intensifiera detta genom att ständigt hålla utkik efter bra projekt.

 • Läs här: 20 mest ambitiösa kryptoprojekt

Även om det är viktigt att förstå det vi är inte dina investeringsrådgivare utan några sådana planer i framtiden, vad vi försöker göra är att hjälpa våra läsare att maximera sina avkastningar från blockchain och crypto tech på alla möjliga sätt genom att ge dem den mest tillförlitliga informationen från crypto space.

I linje med detta kommer jag i dagens grundläggande analys av Ethos (ETHOS) att beröra följande punkter:

 • Vad är Ethos?
 • Ethos Team
 • Ethos-funktioner
 • Ethos Token Utility
 • Ethos Token Sale eller ICO
 • Ethos marknadsvärde
 • Bästa Ethos plånböcker
 • Hur man köper Ethos Token eller Cryptocurrency
 • Slutsats: Ethos framtid

Vad är etos?

Ethos är namnet på båda – plattformen och kryptovalutan (eller token) – som driver denna plattform.

Det är ett amerikanskt företag som vill göra kryptovalutamarknader tillgängliga och pålitliga för den genomsnittliga användaren genom att tillhandahålla verktyg för att påskynda antagandet av blockchain-teknik och demokratisera ägandet av både digitala och traditionella tillgångar genom deras Ethos-ekosystem..

Denna korta videointroduktion om Ethos förklarar perfekt deras avsikter:

Ethos var tidigare känt som Bitquence (BQX) men de ommärkta själva till Livssyn i november 2017 för att förmedla sin idé mer empatiskt.

https://twitter.com/bitquence/status/932744969286189059

Om du tittar djupare finns det många delar som samlas för att leverera idén som Ethos strävar efter, varav några är universella plånböcker, smarta nycklar, likviditetsnätverk etc. som fortfarande är under utveckling. (Vi kommer att diskutera dessa USP i detalj ytterligare i artikeln.)

I stort sett finns det tre huvudkomponenter i Ethos-plattformen:

 • Ethos Universal Plånbok: Detta inkluderar ett decentraliserat plånbokshanteringssystem som möjliggör enkel överföring av värde var som helst i världen. Ethos Universal Wallet länkar sömlöst till fiat- och diversifieringslagret.
 • Fiat och diversifiering: Detta system innehåller en unik juridisk struktur med ett fiat / diversifieringssystem vars kapacitet förstärks av Ethos likviditetsnätverkstoken..
 • Social och gemenskap: Ethos-plattformen försöker ansluta nybörjare och experter och belöna dem som hjälper till att utbilda andra. Plattformen kommer att vara en rolig och vänlig plats att lära sig och börja interagera med kryptovalutor inom dynamiska offentliga och privata kluster, som bygger på den starka befintliga Ethos-gemenskapen. (Källa: Ethos vitbok)

Ethos Team

Ethos Team

Ethos-teamet förstår mycket väl det faktum att allt de gör måste vara folkcentrerade så att det blir lättare att anta. Därför har de en unik grupp experter inom olika vertikaler som kryptovaluta, finansiella tjänster, distribuerad dator, mobil teknik, modern marknadsföring och designtänkande.

Hitta fullständiga detaljer om Ethos-teamet här.

Ethos-funktioner

Ethos-funktioner

De tre komponenterna som vi pratade om i inledningsavsnittet är mycket breda. Att dela upp det i olika funktioner gör det enklare att förstå Ethos ekosystem.

 • Ethos universella plånbok med smarta nycklar

Ethos Universal Wallet vs Other Wallets

 • Ethos Universal Wallet vs Other Wallets

Ethos universella plånbok tillåter sina användare att lagra flera valutor på ett ställe. Inte bara det, plånboken kommer att drivas av smarta nycklar. Smarta nycklar är ett annat revolutionerande kryptografiskt sätt genom vilket du kan styra alla olika typer av kryptovalutor via en enda smart nyckel. Det är dock något annorlunda än seed tangenter eller traditionella HD plånböcker. (Läs mer om smarta nycklar här)

 • Gratis transaktioner

Med Ethos plånbok kan man säkert lagra och överföra värde i alla former – var som helst, när som helst, var som helst, direkt – gratis. Man kan också skicka ETHOS-tokens gratis till valfritt telefonnummer, e-post eller Ethos ID.

 • Ethos likviditetsnätverk

Ethos förstår att om det behöver ge tillgång till kryptovalutor till massor, med val, måste de ha likviditetspooler av kryptovalutor med vilka man kan sätta in, ta ut, skicka eller utbyta någon av sina kryptotillgångar direkt.

 • Fiat Gateways

Ethos Fiat Gateway överbryggar fiat / crypto-klyftan, vilket är ett av de största problemen Ethos strävar efter att ta itu med. Den här frågan är till stor del reglerande snarare än teknisk, men uppgiften att tillhandahålla överkomliga, konkurrenskraftiga priser för kryptoköpare är fortfarande en utmaning.

Ethos har väckt betydande talanger och utvecklar innovativa juridiska och reglerande metoder för att hantera detta problem i syfte att integrera dessa lösningar i Ethos Bedrock API-arkitektur. Ethos förutser att detta kommer att kräva KYC / AML, vilket innebär att det kommer att finnas ytterligare verifiering från utvecklare för denna och andra Ethos Bedrock-funktioner. (Källa: Ethos whitepaper)

 • Ett-klicks diversifiering & Ethos Basket

Med Ethos plånbok och dess likviditetspool kan en användare diversifiera hela portföljen i många olika valutor med ett enda klick genom att välja en typ av befintlig Ethos-korg / portfölj eller genom att skapa en ny korg för sig själva.

 • Mobile-First Approach

Ethos har börjat med utvecklingen av mobilappar, vilket är ett fantastiskt tillvägagångssätt med tanke på data som tyder på att 75% av användarna kommer att flytta till mobilanvändning till 2020. Det är också bra för människor som gillar att göra allt på språng på sina mobiltelefoner eller surfplattor.

 • People-Powered Ethos Social Network

Använd kunskapen som publiken har genom att använda Ethos sociala nätverk och gör investeringar genom att plocka upp från hjärnan hos de smartaste människorna i branschen.

Man kan också bli en Ethos-expert genom att ständigt visa bra resultat och genom att ge värdefulla råd och förutsägelser, göra toppkorgar, ge betyg och feedback och tjäna tips för allt det också!

 • Skatterapporter

När plattformen är färdig och som högst kommer användarna att kunna ladda ner vänliga skatterapporter som hjälper dem att tillfredsställa sina skatteskulder.

Ladda ner: Ladda ner iOS-appen | Ladda ner Android-appen

Ethos Token Utility

Ethos-plattformen kommer att drivas av sin egen kryptotoken som heter Ethos (ETHOS), en ERC20-token som också kommer att användas på olika sätt i Ethos-plattformarna.

Några av verktygen för denna token kommer att vara:

 • För att underlätta belöningar & incitament
 • Används som avgifter för diversifiering med ett klick under Ethos-korgtillverkning
 • För olika premiumaccesser och gamification
 • För åtkomst till API för utvecklare

Genom att göra allt detta kommer ETHOS Tokens att underlätta (Källa: Ethos vitbok):

 1. Minskade kostnader för konsumenter för kryptorelaterade transaktioner.
 2. Aktivera billiga blockchain-applikationer för utvecklare.
 3. Skapa en skalbar överföringsmekanism för mikrobetalningar för alla plattformstjänster.
 4. Stöd ett öppet ekonomiskt ekosystem som överbryggar traditionella tillgångar och kryptotillgångar.
 5. Aktivera verifierad finansieringskälla och identitet för transaktioner via Ethos ekosystem.

Observera dock: ETHOS är inte ett säkerhets- eller tokeniserat säkerhetstoken eftersom det inte uppfyller den juridiska definitionen av en säkerhet som är tillämplig i USA, Kanada, Singapore, Storbritannien eller någon annan OECD-jurisdiktion. I USA kallas detta oftare ”Howey Test”.

Ethos Token Sale eller ICO

Ethos (tidigare Bitquence) tokenförsäljning ägde rum i juli 2017 under vilken totalt 222 295 208 Ethos-tokens skapades.

Av det totala utbudet såldes 30% i token-försäljningen och 30% förvarades av teamet för att finansiera Ethos utveckling och marknadsföring etc..

De övriga 40% behålls för att tillhandahålla likviditet när Ethos likviditetsnätverk startar.

Ethos marknadsvärde

I skrivande stund, enligt CoinMarketCap, 80 444 542 ETHOS är i omlopp och det aktuella priset för varje enhet är 0,31 dollar, vilket uppskattar marknadsvärdet till 25 miljoner dollar.

Bästa Ethos plånböcker

ETHOS är en ERC20-token så du har gott om alternativ för att lagra dina ETHOS-tokens på ett säkert sätt. Några av dessa alternativ har listats nedan och hjälper dig att skydda din ETHOS.

2018, snart när Ethos-plånboken tas i bruk, kommer du också att kunna använda Ethos-plånboken för att lagra ETHOS-tokens på ett säkert sätt i den..

Hur man köper Ethos Token eller Cryptocurrency?

Här är några av börserna där du kan köpa ETHOS-tokens från följande börser genom att sätta in BTC eller ETH i dem:

 • Binance: Par som stöds är BQX / BTC, BQX / ETH
 • Livecoin: Par som stöds är ETHOS / BTC, ETHOS / ETH
 • HitBTC: Par som stöds är BQX / BTC, BQX / ETH

Notera: BQX & ETHOS är båda samma ETHOS-token så bli inte förvirrad med tickernamnet.

Slutsats: Ethos framtid

Ethos är i produktion just nu och de har lanserat sin app över hela världen nu.

Ethos Bedrock API, som också kallas nästa generations Blockchain API, släpps också genom vilket användare och utvecklare kan ansluta till Ethos ekosystem med ETHOS-tokens.

Följande viktiga saker kommer att utgöra Ethos berggrund:

 • Ethos Wallet Services: Detta inkluderar den decentraliserade Universal Wallet, Smart Keys och grunden för kryptointeraktioner.
 • Ethos Relay: Detta system är grunden för diversifiering och vidarebefordrar värde mellan börser och likviditetsleverantörer.
 • Ethos Fiat Gateway: Ethos gör det möjligt för fiat att köpa / sälja via API med ytterligare KYC / AML-begränsningar.
 • Ethos Broadcast: Ethos kommer att sända viktiga datasignaler i form av historiska priser och framtida förutsägelser som kan utnyttjas av kryptosamhället.

Bortsett från det stöds alla BIP32-stödda mynt i den första versionen av universalplånboken och nu finns 32 eter-tokens också live.

Även om jag inte kunde hitta någon daterad färdplan för året är jag positiv till vad de utvecklar.

Till slut lämnar jag dig med en förhandsgranskning av Ethos-appen som är supercool!

Officiella Ethos-resurser:

Nedan följer några länkar som håller dig uppdaterad om Ethos:

Nu berättar du för oss: Vad tycker du om Ethos framtid? Tror du att detta projekt kommer att fortsätta växa och ge en större inverkan? Uttryck dig i kommentarsektionen nedan.

Här är några handplockade grundläggande analyser av högkvalitativa kryptomynt:

 • Metallkryptovaluta: Tjäna medan du skickar & Ta emot pengar [grundläggande analys]
 • En detaljerad analys av QTUM-kryptovaluta – nybörjarguiden
 • Zcoin (XZC) Cryptocurrency: Allt nybörjare behöver veta
 • Binance-kryptovaluta: ett unikt och snabbt växande kryptobörs
 • Hur & Var kan jag köpa Tron (TRX) Cryptocurrency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me