6 beste tilgjengelige stablecoins i Crypto Market

Snakk om en spennende kryptotype er det som fikk meg til å skrive denne artikkelen.

USP for denne typen krypto er at i motsetning til andre, er den stabil i sin pris. Merkelig, ikke sant?

Stabil i den forstand at verdien i USD eller EUR ikke svinger som Bitcoin og Ethereum.

Men det er mer med det.

Stablecoins er en ny sjanger av kryptovalutaer som ikke var tenkt på eller ikke var mulig før. Og nå, etter 10 år etter lanseringen av den første vellykkede kryptovaluta Bitcoin, har du en mengde muligheter å velge mellom stallmynt.

Stablecoins, som vi diskuterte tidligere, er av tre typer. Jeg kommer ikke til å komme i detalj igjen, men jeg vil gi deg lenken til forrige artikkel: Hva er StableCoins

Året 2020 økte adopsjonen av stabile mynter, siden den har immun mot høy volatilitet i Bitcoin, Ethereum, og nå er det tjenester som lar deg tjene renter på disse stabile myntene..

For eksempel:

 • Crypto.com – Tilbyr renter på opptil 8% per år på alle populære stallmynter.
 • Sammensatt finans: Tilbyr renter på DAI, USDT og få andre desentraliserte stabile mynter.

I motsetning til tidligere dager, nå avvikler ikke brukerne kryptoen sin i fiat, men bruker den stabile mynten for å beholde dem og bruker den ofte direkte til å bruke på kjøpene sine..

I dag skal vi se på noen stallmynter i hver kategori for å forstå dem bedre.

Siste gang du oppdaterer denne guiden, er de beste Stablecoins:

 1. USDT (Tether)
 2. USDC (Lansert av CoinBase)
 3. PAXOS
 4. TUSD
 5. BUSD (Lansert av Binance)
 6. SAI (DAI) (desentralisert stabil mynt som er kolletralisert)

6 beste stablecoins i kryptosfæren

1. Tether (USDT)

Tether - USDT

Tether er den første kjente stablecoin som startet tidlig i 2015.

Det er en fiat-collateralized stabil kryptovaluta, som betyr at den støttes av fiat-valuta i forholdet 1: 1. Og USDT-token, som også er et ERC-20-token, støttes av amerikanske dollar i forholdet 1: 1 og antas å opprettholdes av dette teamet.

Men kontroverser har omringet Tether det siste året hvor det er funnet at Bitfinex, en populær Bitcoin-børs, står bak stablecoin. Og de har brukt den til å manipulere markedene ettersom fiat-kollateraliserte stablemynter er de enkleste å manipulere.

I tillegg har de utstedt millioner av USDT uten riktig revisjonsprosess på plass som virker i strid med deres opprinnelige løfte.

Se også: Best Tether USDT Wallets

Likevel er det den mest brukte og adopterte stablecoin akkurat nå i kryptomarkedet med en enorm markedsverdi som setter den i topp 10 av CoinMarketCap.

2. USD-mynt (USDC)

USDC er en stabil mynt som er festet med USD 1: 1. Denne stabile mynten er utviklet av CENTRE som administreres av Coinbase and Circle. USDC er tilgjengelig på alle børser, inkludert:

Binance, Bitfinex, Uniswap og alle andre populære kryptovaluta-børser.

USDC er basert på Ethereum og distribueres som Ethereum-token. Amerikanske dollarreserver for USDC blir revidert hver måned av Grant Thornton LLP, et acocunting firma, og du kan se det siste revidert rapport her.

3. Paxos Standard:

10. september 2018 et New York-basert regulert selskap med Blockchain-ekspertise Paxos Trust, LLC introduserte en ny stablecoin til Crypto Market kalt Paxos Standard, ganske enkelt som PAX.

Paxos Standard Token er støttet av USD i forholdet 1: 1, noe som betyr at hvis Paxos Trust Company fjerner en dollar fra kontoen, forsvinner PAX, støttet av den. Tokene utstedes også bare på tidspunktet for kjøpet av kunden. Det betyr at uansett hvilken situasjon selskapet er i, kan hvem som helst bytte ut tokens for USD. Paxos-trustens dollarinnskudd holdes i sikkerhet av amerikanske statskasser eller FDIC-forsikrede amerikanske banker.

Det er en fiat-collateralized stablecoin på Ethereum blockchain som et ERC-20-token. Den er godkjent og regulert av New York State Department of Financial Services.

Paxos har blitt den mest adopterte kryptovalutaen i den raskeste tidsrammen, med støtte fra over 20 børser og OTC-skrivebord i løpet av de første fem ukene av eksistensen. I løpet av tre måneder etter utstedelse oppnådde PAX 5 milliarder dollar i transaksjoner, og litt over et år senere i november 2019 er det den 33. største kryptovalutaen etter markedsverdi, med en markedsverdi på 226 millioner dollar..

PAX er nå notert på over 150 børser og OTC-skrivebord. Det har en markedsverdi på 246,58 millioner dollar med et handelsvolum på 190,19 millioner dollar som viser høy likviditet. Den har en total forsyning på 249,95 PAX og en markedsverdi på 35. [I skrivende stund]

PAX lar brukeren konvertere digitale eiendeler til fiat-valutaer uten gebyrer; Eiendeler kan raskt konverteres fra fysisk til digital og omvendt veldig raskt; Selv om PAX er en stablecoin primært beregnet for bruk på Paxos-plattformen, er det en sjanse for at den vil erstatte Tether som den mest populære stablecoin, og det vil se PAX-tilbudet vokser massivt.

4. BUSD: En av de beste stabile myntene

BUSD eller BinanceUSD ble lansert 5. september 2019. Det er en fiat-collateralized stablecoin på Ethereum blockchain som et ERC-20-token. Den ble opprettet i partnerskap mellom de største og mest pålitelige selskapene i kryptorommet, Binance Exchange, og Paxos Trust Company.

New York State Department of Financial Services er den som skal regulere og godkjenne det, og dermed sikre den største forbrukerbeskyttelsen. BUSD er 100% støttet av amerikanske dollar i FDIC-forsikrede amerikanske banker. Den har en enkel festemekanisme og et sterkt betalingssystem, slik at BUSD kan brukes bedre i daglige betalinger. Dens smarte kontrakter blir revidert i samarbeid fra globale revisjonsselskaper som spesialiserer seg på smarte kontrakter, og gir en sikkerhetsgaranti.

5. TrueUSD (TUSD)

TureUSD - TUSD

TrueUSD, som navnet antyder, er en annen USD-støttet ERC20 stablecoin.

På det første utseendet virker det akkurat som USDT, men i motsetning til det er TrueUSD fullt ut fiat-collateralized, juridisk beskyttet, og transparent bekreftet av attester fra tredjepart.

Attestene deres blir offentliggjort regelmessig, og alle kan motta rapportene på Twitter:

TrueUSD har nådd en markedsverdi på nesten 90 millioner dollar – du kan se den siste uavhengige attesten for de sikkerhetsmessige fondene nedenfor #Crypto #stablecoin https://t.co/coD13IdPO9

– TrustToken (@TrustToken) 3. juli 2018

Token styres av ekte mennesker som tidligere har jobbet med Google, PwC og UC Berkeley. (Se her)

Selskapet planlegger å tokenisere andre virkelige eiendeler som TrueEuro, TrueBond, TrueYen, etc., slik at stabilitet kan bringes til den ustabile verdenen av kryptovalutaer.

TureUSDs markedsverdi er for tiden ganske ydmyk sammenlignet med USDT og sitter i topp 150 kryptovalutaer for øyeblikket, men aksepten øker ganske raskt ettersom kryptomarkedet utvides.

6. MakerDAO (SAI & DAI)

MakerDAO - DAI

MakerDAO er en desentralisert autonom organisasjon som har foreslått en ny tilnærming for å lage stablecoins.

MakerDAO startet tidlig i 2017 og foreslo å knytte stablecoin, kjent som DAI til amerikanske dollar. Imidlertid er det ikke støttet av USD som USDT eller TUSD. I stedet støttes det av Ethereum.

Så det er derfor det er et klassisk eksempel på stablecoins som er støttet av andre kryptovalutaer og er kjent som kryptokollateraliserte stallmynter. Mer over, det gir den sanne desentraliserte karakteren til krypto.

Men MakerDAO og DAI har blitt kritisert for å være svært kompliserte for å bli forstått av andre markedsaktører. Modellen deres blir populær i 2019 og blir et grunnlag for DeFi.

Du kan faktisk bruke et DeFi-system som Compound.finance for å tjene interesse for DAI-utlån. Du bør lese min tidligere guide om hvordan du kan tjene interesse for Bitcoin og Cryptocurrency for å lære mer om dette.

Konklusjon: Topp stabile mynter

Jeg tror stallmynt har en lang vei å gå for å bevise at de er verdige og brukbare på lang sikt, og det vil skje i krisetilfeller..

Hva slags krise?

Vel, jeg vet ikke det, men finansverdenen kaller det svart svanehendelse.

Så langt TrueUSD, USDT, USDC, DAI gjør en utmerket jobb, selv om det er noen kontroverser og argumenter om deres langsiktige bærekraft.

Til slutt er det selvfølgelig behov for en stablecoin i markedet som fungerer uavhengig av forholdene i kryptosfæren og er lett å avvikle.

Nå forteller du meg: Hva synes du om stallmynter? Har du brukt noen av disse stallmyntene før? Hvilke av disse vil overleve de vanskelige tidene? Kjenner du lenger stablecoins som jeg har savnet her? La oss diskutere i kommentarene nedenfor &# 128578;

Her er noen andre håndplukkede artikler du bør lese videre:

 • Beste måtene å konvertere Bitcoins til kontanter [Fiat]
 • Topp kryptoportefølje-rebalanseringsverktøy (automatisert & Håndbok)
 • Forstå protokollmynter og poletter – nybegynnerveiledningen
 • De 5 beste automatiserte kryptovalutaindeksfondene (oppdatert)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me