6 beste automatiserte kryptovalutaindeksfond (2021)

Kryptovaluta får raskt grep med allmennheten. Uavhengig av bjørnemarkedet i 2018 sitter handelsvolumet 24 timer fortsatt på en komfortabel $ 77 milliarder dollar over markedene sporet av CoinMarketCap. Dette er ingen liten bragd. Mens det tradisjonelle finansmarkedet fortsatt ruver over det nåværende kryptorommet, er det bare et spørsmål om tid før hodene begynner å snu og tradisjonelle investorer blir omgjort til den nye tidsalderen for digitale eiendeler..

En av de største forskjellene mellom tradisjonell finans og kryptovalutamarkedet er måten disse eiendelene styres på. Ekte kryptovalutaer styres av en ‘desentralisert’ modell, noe som betyr at det ikke er noen sentrale myndigheter som kan regulere eller kontrollere eiendelen. Etter sin natur tillater kryptokurver individet å administrere sine egne midler og legge et stort ansvar i brukerens hender.

Kjøp og salg av kryptoaktiva gjøres vanligvis på en børs.

Mange som er involvert i kryptovalutaer, administrerer sine eiendeler direkte på flere forskjellige børser, fryselager, maskinvarepunger og mer. Denne komplekse styringsprosessen gjør det usedvanlig vanskelig å administrere en mangfoldig kryptoportefølje på grunn av utvalg av verktøy og kompleksitet med å holde oversikt over alt som skjer.

Sjekk også ut: Stacked Review – High Return Crypto-bots & Gratis kryptoindekser

Heldigvis er det noen selskaper som hopper inn i markedet for å tilby produkter og tjenester som gjør investeringsprosessen enklere. Et av de raskest voksende segmentene for kryptoporteføljestyring er bruken av indeksfond å automatisere prosessen med å investere i krypto eiendeler for den enkelte.

Hva er et Cryptocurrency indeksfond?

I tradisjonell finans er et indeksfond faktisk en portefølje av eiendeler som etterligner noe som kalles en ‘indeks’, som vanligvis kommer fra en rekke forskjellige parametere som tidligere ytelse, total markedsverdi eller pris. Kjente indekser inkluderer S&P 500, NASDAQ Composite og DJIA.

Vanguard 500 (VFIAX) er det største indeksfondet i verden, som sporer resultatene og replikerer aktivitetsforholdene og porteføljene til S&P 500 indeks. Indeksfond har mange fordeler som sunn diversifisering for å oppnå bred markedseksponering, lav provisjons- og gebyrstruktur, og lavere administrasjonsomkostninger for å nevne noen..

Kryptovaluta er en fremvoksende aktivaklasse med en betydelig mengde kapital som strømmer ut i markedet. Denne indre kapitalstrømmen skaper en økende etterspørsel etter nye finansielle produkter som imøtekommer de spesifikke behovene til kryptoøkosystemet.

Produkter som kryptoporteføljestyring, automatisk handel med ombalansering og sporing øker. Kryptoindeksfond gir investorer en mulighet til å bygge sin egen portefølje eller spore en indeks og dermed få mer eksponering mot denne nye og ustabile aktivaklassen..

I de neste avsnittene vil vi diskutere noen av de berømte automatiserte kryptoindeksfondene og verktøyene som kan hjelpe deg med å automatisere og administrere din egen kryptoinvesteringsportefølje.

6 Beste automatiserte kryptoindeksfond

1. Stacked Invest

Stacked Invest er en av de enkleste måtene å komme i gang med å investere i indeksfond. Denne plattformen har to funksjoner:

 • Indeksfond investering
 • Tilgang til strategier for premiumalgoritmehandel

Indeksfondets investeringsfunksjon er gratis å bruke på Stacked, og å komme i gang:

 • Bare lag en konto på stablet (gratis)
 • Velg indeksering og velg indeksfondet du vil investere i.

Du har muligheten til å se de forskjellige indeksfondene som er tilgjengelige, filosofien som indeksfondet er opprettet på. Du kan også se avkastningen til indeksfondet de siste 3 månedene, 6 måneder eller til og med 1 års avkastning.

Koble nå noen av disse indeksfondene til børsen ved hjelp av API-nøkler. Velg beløpet du ønsker å investere i indeksfond, velg rebalanseringsperioden, så er du klar.

Stacked vil automatisk balansere porteføljen din etter en gitt tid, og det er det!

Dette er kanskje en av de enkleste måtene å begynne å investere i kryptovalutaindeksfond.

Opprett gratis konto ved stablet

2. Crypto20

Crypto20 (C20) er en av de første tokeniserte kryptoindeksfondene. C20 fungerer som en modell av det tradisjonelle indeksfondsmarkedet, noe som gjør det lettere for erfarne investorer og handelsmenn å hoppe inn i kryptoinvesteringsmarkedet uten å måtte undersøke hver enkelt eiendel..

C20-eiendelen er en portefølje av de 20 beste kryptovalutaene som er forhåndsdefinerte og ikke kan endres av hver enkelt investor. De har også en fast strategi for når porteføljetildelingene vil bli endret, hvordan rebalansering utføres, og når eiendeler legges til eller fjernes fra indeksen.

Det er viktig å gjenta at C20 er et tokenisert kryptoindeksfond. Det betyr at det er et enkelt Ethereum-basert ERC-20-token kalt C20. Ved å kjøpe det tokenet abonnerer du på hele indeksen. Du kan ikke ekskludere noen eiendeler som de inkluderer i fondet eller justere strategien de har satt for denne eiendelen. Det er helt utenfor din kontroll.

Crypto20 kommer med følgende forskjellige funksjoner:

 • 24/7 handel – Du kan bytte C20-tokens deres 24/7 uten å pådra deg noen utgangsgebyrer.
 • Laveste avgifter – Med bare 0,5% per år tilbyr Crypto20 den laveste avgiften enn tradisjonelle fond som tar opp 3% p / a.
 • Autonom og automatisert – Bare kjøp C20-token og slapp av, Crypto20 ville gjort resten. Den utfører automatisk ombalansering av porteføljen hver uke.
 • Åpenhet – Du kan spore alle transaksjoner og underliggende eiendeler til C20-token i sanntid på blockchain.

I tilfelle en gaffel legger de til de nye tokens og utfører ombalansering for å følge markedet. C20-tokens er tilgjengelig på større børser, og de søker aktivt oppføringer på ekstra børser for å forbedre likviditeten.

De har også en innebygd avviklingsfunksjon i den smarte kontrakten, som gjør det mulig for investorer å ta ut sine midler i ETH basert på deres andel av underliggende eiendeler i indeksfondet..

Crypto20 har et veldig lovende stiftelses- og fondsledelsesteam som ser etter den sofistikerte algoritmen som driver Crypto20 indeksfondet. Brukervennlighet og brukervennlighet er en av de beste tingene med Crypto20. Ved å bare kjøpe et enkelt token kan du få tilgang til et fond som sporer de 20 beste krypto eiendelene.

Lær mer om C20 her

3. Reker

Shrimpy er det kraftigste og mest allsidige verktøyet når det gjelder markedsindeksering, automatisert handel og porteføljeombalansering. Med Shrimpy kan du opprette ditt eget indeksfond basert på en rekke forskjellige parametere som vekting, minimums- og maksimumsfordeling, aktivbuffersone og mye mer.

Når du har opprettet en tilpasset porteføljeindeks, kan du koble Shrimpy til utvekslingen du ønsker via API-nøkler, og angi en ombalanseringsfrekvens. Shrimpy vil håndtere resten og utføre automatiserte handler basert på rebalanseringsperioden. Med Shrimpy kan brukere opprette og konfigurere sine egendefinerte porteføljer, slik at de ikke er begrenset til forhåndsdefinerte indekser som mange av de andre løsningene som er diskutert i denne artikkelen..

Disse automatiserte funksjonene for handel, indeksering og ombalansering er inkludert i den gratis versjonen av Shrimpy. Imidlertid, med bare en liten gratis på $ 8,99 i måneden, kan investorer få avanserte funksjoner som inkluderer:

 • Reker sosial – En sosial handelsplattform der du kan kommunisere, følge og dele dine kryptostrategier med andre brukere.
 • Reker innsikt – Se alle trendene i kryptovalutaøkosystemet med intuitive grafer og lær hvordan andre brukere på Shrimpy-plattformen konstruerer porteføljene sine..
 • Avansert backtesting – Et av de beste verktøyene for backtesting av dine tilpassede porteføljer og investeringsstrategier.
 • Terskel ombalansering – Mens periodiske rebalanser kan planlegges uten kostnad, er det mulig å optimalisere strategien din med terskelbalanseringer med et premiumabonnement..

I motsetning til andre er Shrimpy en komplett automatiseringsplattform for kryptovalutaportefølje med automatisert porteføljestyring, ombalansering, markedsindeksering og strategitesting. Med Shrimpy kan du automatisere handler direkte fra en børs via tradingbots, bli en del av det lidenskapelige kryptosamfunnet og administrere porteføljen din med et kraftig ‘universal exchange interface’. Reker er utvilsomt et av de beste verktøyene som er tilgjengelige i markedet i dag!

Opprett gratis rekekonto

Les: Rekeromtale

4. CryptoIndex

CryptoIndex (CIX100) er et annet kryptovalutaindeksfond som sporer de 100 beste kryptovalutaene valgt av selskapene “Zorax” -teknologi. Denne CIX100-indeksen er også tilgjengelig på Reuters, TradingView og Bloomberg-terminaler. Disse finansielle tjenestene brukes allerede av en halv million tradisjonelle investorer over hele verden, og bringer kryptoindeksfond mye nærmere masseadopsjon.

AI-algoritmen som brukes av CryptoIndex, hevdes å bruke 200+ faktorer for en raffinert rangering og valg av myntene. CIX100 balanserer seg automatisk hver måned og har en innebygd funksjon for å oppdage de myntene som har en kunstig oppblåst pris. CIX100 inkluderer også ‘sektorindekser’ som dekker en rekke forskjellige bransjer som reklame, forsyningskjede og lagring.

Bortsett fra å tilby forskjellige AI-drevne indekser, investorer kan også velge å lage sin egen portefølje basert på en indeks, som automatisk balanseres hver måned. Selv om deres backtests av denne strategien har antydet at de overgått markedet, er det viktig å være skeptisk til deres dristige påstander uten konkret bevis..

CryptoIndex bruker også et Ethereum-basert ERC-20-token kalt ‘CIX100’ som representerer den faktiske porteføljeaktiva under CIX100 indeksfond. I motsetning til Crypto20, er CryptoIndex rettet mot erfarne investorer og handelsmenn med en fullverdig handelsplattform og en rekke forskjellige funksjoner, hovedsakelig for detaljert analyse..

Lær mer om Cryptoindex her

5. Ember Fund

Ember Fund er et annet indeksfond for kryptovalutaer, kjent for sin intuitive design. Det beste med Ember Fund er at det er helt uten forvaring, noe som betyr at investorene vil kontrollere alle pengene sine i en lommebok og ikke vil dele nøklene sine med noen..

Ember Fund har svært lave minimum og starter fra kun en investering på bare $ 100. En av ulempene med Ember Fund er at det ikke lar brukerne lage sin egen indeks eller en portefølje, men i stedet kan brukerne velge forhåndsdefinerte porteføljer laget av Ember Fund-teamet. Enhver portefølje kan bare kjøpes via Bitcoin, og du kan inneholde opptil tre forskjellige porteføljer til enhver tid.

Når du har kjøpt en portefølje med BTC, håndterer Ember Fund resten. Den tar seg av ting som ombalansering og automatisert handel via forskjellige børser. Du kan spore fremdriften i porteføljen din ved hjelp av Ember-mobilappen. Ember Fund tar 1,5% provisjon på det endelige uttaket. Ember Fund er en ny aktør i markedet, og selv om de har et lite team, gjør de sitt beste for å forbedre produktet og gjenta sitt oppdrag.

Kom i gang med Ember Fund

6. Bitvis

Bitwise er en av de ledende leverandørene av kryptoindeksfond. Bitwise var banebrytende innen kryptovervaltningsområdet og skapte et av verdens første kryptovalutaindeksfond kalt ‘Bitwise 10 Private Index Fund’. Med en godt diversifisert eksponering sporer dette fondet de 10 største kryptovalutaene vektet med 5 års utvannet markedsverdi, og ombalanseringen av fondet skjer hver måned..

I motsetning til andre kryptoindeksfond som vi diskuterte her, er Bitwise rettet mot erfarne investorer og handelsmenn fordi den nødvendige minimumsinvesteringen er $ 25.000. En annen bemerkelsesverdig ting om Bitwise indeksfond er at de bare er ombord i USA-baserte akkrediterte investorer. Dette betyr at folk utenfor USA ikke har en mulighet til å investere.

Bitwise indeksfond har et utgiftsforhold på 2,5% som inkluderer forvaltningshonorar, vanlige gebyrer og fondsadministrator / revisorutgifter. Det krever også et gebyr på 3% for tidlig uttak hvis du går inn for innløsninger i løpet av de første 12 månedene..

Bitwise har stort fokus på sikkerhet og personvern. Alle myntene er sikkert lagret i fryselager med luftgap med multi-sig-teknologi. For å tilrettelegge for investorene kan de også gjøre automatisert skatteforberedelse der hver investor får en Schedule K-1 slik at kompleksiteten i arkivering kan reduseres. De har også et solid team med en rekke institusjonelle investorer som har ulik bakgrunn.

Lær mer om bitvis her

Konklusjon: Beste kryptovalutaindeksfond

Ettersom kryptovalutaområdet beveger seg fremover med rask vekst, ser vi mange mennesker hoppe inn for å dra nytte av dette økende økosystemet. Verktøyene vi diskuterte ovenfor fjerner barrieren for inngang og gjør det enkelt for investorer og handelsmenn fra det tradisjonelle finansområdet å bli med på kryptoøkosystemet.

Med utviklingen av Crypto indeksfond har investorene nå flere muligheter og strategier for å gjøre en investering i kryptovaluta. Spesielt brukere som er risikovillige, kan finne mer verdi i disse kryptovalutaindeksfondene.

Hvis du har noen forslag, vil vi gjerne høre dem! Slipp en kommentar nedenfor og gi oss beskjed om hvilket verktøy du synes er best.

Merk: Denne ressursen er bidratt av Michael McCarty, som er administrerende direktør for Reker. Vi godtar sporadiske innlegg fra bemerkelsesverdige eksperter.

For videre lesing:

 • Forklare hva volatilitet betyr i Bitcoin & Cryptocurrency World
 • Slik begynner du å investere i Bitcoins: Nybegynnerguiden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me