5 hotteste Crypto Asset Management Tools of 2021

Så du har mer enn bare litt Bitcoin. Du diversifiserer porteføljen din, og du eier en rekke kryptovalutaer.

Når du kommer til dette stadiet, kutter ikke sennep virkelig en mobil lommebok (selv om de fremdeles er nyttige, og vi har tatt med en i denne listen).

Det er faktisk en rekke verktøy der ute for å administrere eiendelene dine, og med så mange merker å velge mellom, må du være på ballen når du velger det som fungerer best. Å finne den mest pålitelige og beste kryptobørselen, for eksempel, eller Bitcoin debetkort med de beste prisene kan være vanskelig. Selv en regnskapsplattform vil være en nødvendighet når porteføljen din vokser – og det er mange av dem å sile gjennom også.

Så vi har vært snille og valgt det vi synes – generelt sett – er de hotteste verktøyene for å administrere eiendelene dine i 2021.

1. Blox: Regnskaps- og kryptoskattplattform

Blox’s crypto asset management platform er et veldig godt valg for innehaveren med flere eiendeler. Med et attraktivt enkelt grensesnitt er det enkelt å navigere, og det gjør mer enn bare å spore eiendelene dine: det hjelper også til å revidere og arkivere kryptoskatt – et must for bedriftseieren som mottar betalinger i kryptovaluta.

Blox lar brukerne lage flere porteføljer, noe som gjør det lettere å spore eiendeler og regnskap. API-en støtter også alle større blokkjeder og populære børser.

Og ikke bare ta vårt ord for det – Blox har for tiden en rekke høyprofilerte kunder, med ledende selskaper som eToro, Paxful og Nexo som alle bruker plattformen for å beregne skatt.

Bli med Blox

2. Bytte: Binance

Som en av de mest etablerte kryptohandelsplattformene i verden, viser vi Binance som et viktig verktøy for kryptering av kapitalforvaltning på grunn av dets brukervennlighet, rykte for sikkerhet og lave avgifter.

Uten tvil den mest berømte børsen (hovedsakelig på grunn av sin popularitet blant nye brukere) har selskapet alltid hatt som mål å være verdens vennligste kryptobørs for nye brukere.

Men ikke bare nye brukere vil ha nytte av å bruke Binance: det har også fasiliteter for mer erfarne handelsmenn – Binance futures og Binance margin trading – i tillegg til tjenester for bedrifter og selgere, noe som gjør det til et ideelt alternativ for den næringsdrivende med en mangfoldig portefølje.

I motsetning til andre børser tilbyr den mange funksjoner som:

  • Kryptohandel
  • Kryptolån
  • Crypto staking
  • Kjøp Crypto with fiat

og mange flere funksjoner …

Børsen legger gradvis til flere kryptovalutaer i porteføljen og bygger et flott økosystem rundt det. Dette er en av de beste kryptovaluta-børsene du bør bruke. Du kan lære mer om Binance på min tidligere gjennomgang av Binance-børsen.

Bli med i Binance nå

3. Ledger Nano S

Maskinvarelommebøker er uten tvil et viktig verktøy når eiendelene dine begynner å bli seriøst verdifulle. Hardware-lommebøker holder eiendelene dine i “kald” lagring – noe som betyr at de holdes frakoblet, borte fra internett, hvor de ikke lett kan bli kompromittert. Dette er spesielt nyttig når de begynner å være verdt noe.

Lommeboken vi vil anbefale er Ledger Nano S, uten tvil den enkleste å komme i gang med og den rimeligste fra den populære Ledger-stallen.

Les: Ledger Nano S anmeldelse – Ting å vite før du kjøper

Ledger Nano S støtter alle større kryptovalutaer og eventuelle ERC 20-tokens. Den har så langt den sikreste lommeboken, noe som gjør den til et must for holderen med en mangfoldig portefølje.

Bestill Ledger Nano S

4. Debetkort: Crypto com-kort

Etter hvert som kryptoporteføljen din blir mer mangfoldig, kan det være tider når du vil bruke kryptoen din til å gjøre øyeblikkelige kjøp – spesielt ettersom flere og flere bedrifter begynner å akseptere slike som Bitcoin og Ethereum. Et debetkort som lar deg gjøre dette er viktig, og det er derfor Crypto com lager listen.

Den appbaserte banken er ideell for de som reiser ofte, og Visa-debet multikurrency-reisekort konverterer automatisk flere kryptovalutaer på salgsstedet, slik at kryptobrukeren sømløst kan bruke krypto og flere valutaer i virkeligheten..

Se også: 7 beste Bitcoin debetkort

Brukere er i stand til å bruke en rekke kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Litecoin Ripple, samt fiat-valutaer som GBP eller amerikanske dollar, på dagligdagse varer – så lenge selgeren godtar Visa.

Bestill Crypto .com-kort

5. Mobil lommebok: Atomic lommebok

I tillegg til en hardware-lommebok, er en mobil lommebok også et viktig verktøy for kryptering av kapitalforvaltning for den seriøse kryptoholderen. Hvis du er seriøs om kryptovaluta, er det et must å ha en mobil lommebok, da det gir rask og enkel tilgang til eiendelene dine, samt muligheten til å sende mynter så raskt som å sende en e-post..

Atomic-lommeboken lager listen hovedsakelig på grunn av sin brukervennlighet og attraktive grensesnitt. Den mobile lommeboken satser høyt når det gjelder personvern og sikkerhet, og lar brukerne håndtere Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dai og sitt eget AWC-token.

Det lar brukerne kjøpe eller handle Bitcoins og andre kryptovalutaer på selve appen.

Last ned Atomic Wallet

Så der har du det. Verktøyene som er oppført ovenfor vil tillate at den erfarne kryptovalutahandleren har full kontroll over sine eiendeler når det gjelder bruk, kjøp / salg og lagring.

Hvilket kapitalforvaltningsverktøy bruker du?

Har du brukt noe på denne listen eller vil du legge til noe her? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Her er noen få håndplukkede verktøy du kan oppdage neste

  • Beste Crypto trading bots
  • 13+ verktøy for handel med kryptovaluta
  • Hvordan beregne skatter på Crypto
  • Beste Crypto-analyseverktøy
  • Beste Crypto portfolio tracker verktøy

Liker dette innlegget? Ikke glem å dele det med verden!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me