10 bästa sätten att tjäna passiva inkomster online från Bitcoin

Att tjäna passiv inkomst online var aldrig lätt, men med tillkomsten av Bitcoin, blockchain och andra kryptovalutor har saker och ting förändrats tydligt. Men den “enkla” inkomstmöjligheten har också lett till att många fallit för bedrägerier.

Bitconnect-bluff, Tezos bluff etc är inte nyheter längre och bara så att du förstår storleken på sådana krypto-bedrägerier, här är en data från Australien där över 1200 klagomål angående kryptobedrägerier lämnades in förra året.

För att göra det tydligare är det inte lätt om du inte har spenderat tid på att utbilda dig själv om den senaste revolutionen.

Vi på CoinSutra förstår dock att inte alla har tid för due diligence och det är därför vi går en extra mil genom att presentera vår forskning för dig.

Det betyder dock inte att du ska följa oss blint. Du borde DYOR (gör din egen undersökning) men du kan mycket väl betala oss för en start i rätt riktning.

I denna skrivning kommer vi att diskutera olika men legitima sätt att tjäna pengar på Bitcoin på en mycket hög nivå. Jag kommer också att lämna några specifika länkar i varje avsnitt så att du kan fördjupa dig mer i alternativ som tilltalar dig mest.

Bästa sätten att tjäna passiva Bitcoin-inkomster

1. HOLDING (#HODL)

Håller Crypto

Ett av de enklaste sätten att tjäna pengar på kryptovalutor är att köpa bra kryptokoiner och hålla dem. Med bra mynt menar vi mynt som har bra grundläggande och ett användningsfall som visar att dess värde kommer att öka över en tidsperiod.

Nu är den stora frågan: Hur man identifierar mynt med bra grundläggande?

Det är här CoinSutra kan ge dig ett försprång i rätt riktning. På CoinSutra fortsätter vi regelbundet att täcka de mynt som vi tycker har bra fundamenta och en bättre framtid. Titta på vår täckning nedan, men förstå också att detta inte är en del av investeringsråd.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • Komodo
 • BNB-mynt
 • LISK
 • Vågor etc …

Du bör helst ha sådana mynt var som helst mellan 6 månader och 2 år och ta ut ditt huvudbelopp från vinsten du genererar när du är på språng!

Detta är populärt även känt som HODL.

2. INSATS

Staking

Staking är ett annat fantastiskt sätt att tjäna i kryptovalutautrymmet. I den här metoden behöver du helt enkelt köpa och hålla dina kryptomynt i en speciell plånbok för att få regelbunden utdelning eller vinst på den.

Denna metod används vanligtvis som bevis på kryptovalutor i stycken eftersom de på detta sätt belönar insatserna och säkrar blockchain också.

I den här metoden måste du hålla din plånbok online för det mesta för att tjäna dessa utdelningar och dessa utdelningar betalas ut i den ursprungliga kryptovalutan som kallas stakingbelöningen..

Till exempel erbjuder Tezos (XTZ) ett populärt mynt 6% som avkastning. Mer över, eftersom denna kryptovaluta blir mer populär ökar priset över tiden.

Tezos kan placeras på Binance eller med Ledger Nano X plånbok.

Några fler mynt som du kan satsa är:

 • Ett
 • QTUM
 • BTMX
 • PIVX
 • NAV-mynt
 • Neblio
 • Komodo etc…

Läs också: Topp 7-lönsamma bevis för insats (POS) -valutor

3. UTLÅNING

Utlåning kryptovaluta

Utlåning är en hundra år gammal metod för att tjäna pengar och samma koncept för utlåning kan du använda för kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum också.

Om du har betydande Bitcoins eller Ether kan du låna ut det till personer som betalar extra ränta till dina Bitcoins eller Ether.

Det finns företag som hjälper dig att låna ut dina Bitcoins, varav några har listats av CoinSutra i den här artikeln: Hur man tjänar ränta på Bitcoin & Andra kryptovalutor (praktisk guide)

4. GRUVNING

Cryptocurrency mining

Gruvkryptovalutor som Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller Monero är en annan lönsam väg där du kan tjäna passiva inkomster.

Det är dock ganska svårt att bryta Bitcoin eller andra lönsamma mynt. Du behöver också kraftfull utrustning som ASIC eller GPU-riggar för att bryta dessa mynt lönsamt.

Dessutom är kostnaderna för el och kylutrustning enorma. På grund av sådana inträdesbarriärer har gruvuppgiften blivit begränsad till gruvgårdar eller gruvproffs.

Det finns några molntjänster där ute som kräver intäktsgenerering för sina kunder men deras villkor & förhållandena ser inte lönsamma ut. Så välj dina alternativ smart.

 • Läs också: Bitcoin Mining: En grundläggande guide för nybörjare

5. TRADING (#KÖP DIPET, # SÄLJ DET HÖGA)

Handla kryptovaluta

Handel handlar i princip om att köpa mynt billigt och sedan sälja dem när det stiger med 10-30% eller vad ditt målpris är.

Om du är någon som är bra på teknisk analys och kartläggning av prisrörelsen baserat på analytiska verktyg kan du använda denna metod för att tjäna genom krypto. Du kan också hålla ett regelbundet öga på marknaden och fatta köp / säljbeslut baserat på nyheter eller grundläggande utveckling av ett visst projekt.

Även om du väljer denna rutt framför HODLing, bör du systematiskt ta ut ditt huvudbelopp när myntpriset stiger. Dagshandel eller säsongshandel har blivit en stor passiv penningmakare för många Bitcoin-användare.

Några av handelswebbplatserna / börserna som du kan använda nämns i dessa länkar:

 • De 7 bästa valutabörserna i världen för att köpa Altcoins
 • 13 Crypto-handelsverktyg rekommenderas starkt av experter

6. IEO INVESTERAR

Investera i ICO

IEOs, även känt som Initial exchange Offering, är en modern metod för att få crowdfunding.

IEOs kallas också händelser för tokengenerering eller token-försäljning, vilket är detsamma. Men att tjäna pengar på att investera i IEO eller token-försäljning är inte lika enkelt eftersom du måste göra mycket noggrannhet på många saker när du köper en IEO. Några av dessa saker är:

 • Använd fallets genomförbarhet
 • Lagets kompetens
 • Regeringsförordningar
 • Tekniska hinder
 • Token-ekonomi etc …

Om du inte undersöker tillräckligt kan du befinna dig i bedrägerier som liknar vad som hände i tidigare ICO-fas, t.ex. CoinDash ICO lurendrejeri.

Du bör följa nyheter från några av de populära börserna som Binance, OkEx, Bitfinex, BitMax som regelbundet gör nya IEO.

7. MASTERNODE

Masternode

Masternode är helt enkelt en kryptovaluta full nod eller datorplånbok som håller hela kopian av blockchain i realtid, precis som du har Fullständiga Bitcoin-noder och är alltid igång.

Förutom att vara igång, gör det också vissa speciella uppgifter i vissa kryptovalutor och i utbyte mot att utföra dessa uppgifter stimuleras dessa masternodeägare.

För att köra masternoder har olika kryptovalutaprojekt ett annat minsta antal mynt som ett krav för att starta.

Till exempel…

 • Man behöver ett minimum av mynt av just den krypton. (För DASH MN behöver du 1000 DASH-enheter och för PIVX MN behöver du 10.000 PIVX-enheter) så det här lägsta antalet varierar från krypto till krypto.
 • Man behöver en VPS eller server för att vara värd för den plånboken för 24 x 7
 • Man behöver en dedikerad IP-adress för det
 • Man behöver lite lagringsutrymme för att spara blockchain

Notera: Akta dig för bedragare eftersom inte alla mynt är värda att köpa och köra en masternode.

8. AIRDROPS

Cryptocurrency Airdrops

Airdrops är ett annat spännande och nytt sätt att tjäna på kryptovalutor.

Airdrops är i grunden när du fritt får eller lufttrycker nya kryptovalutor eller kryptotoken eftersom du höll några andra kryptovalutor.

Förra året sändes Ethereum HODLers med OMG-tokens som nu är värda $ 18 vardera. På samma sätt fick Bitcoin HODLers gratis Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Bitcoin Diamond etc..

Men för att göra anspråk på sådana flygdroppar måste du kontrollera dina överordnade medel på vilka luftdropp kommer att göras, vilket i grund och botten innebär att du ska ha tillgång till de privata nycklarna till dina föräldrafonder..

Det är därför vi rekommenderar att du håller dina kryptovalutor på enheter som Ledger Nano S eller Trezor. Om du har dina föräldra medel på börser, kanske du inte får gratis kryptovalutor airdropped.

Gör anspråk på din:

 • Bitcoin kontanter
 • Bitcoin Gold

Notera: Ge aldrig ut dina utsäde eller privata nycklar till någon.

9. Kryptovalutautdelningar

Utdelning i kryptovaluta

Ett annat lätt att tjäna passivt i kryptosfären är att köpa och hålla kryptovalutor som ger dig utdelning för att bara hålla dem offline i valfri plånbok.

Det finns många sådana valutor som ger utdelning på sådant sätt men inte alla är värda att köpa och hålla.

Det finns dock några som är värda att köpa:

 • NEO
 • Binance
 • KuCoin
 • BTMX

Läs också: 6 bästa utbytesmynt & Tokens i Crypto-världen (2020)

10. BLOGGNING

Cryptocurrency Blogging

Du kan tjäna pengar genom att blogga och skriva på webbplatser som betalar dig i kryptovalutor om ditt innehåll gillas av läsarna. Om du redan vet att ditt innehåll är värdefullt kan du direkt tjäna pengar på ditt innehåll för kryptovalutor för att ge full tillgång till ditt innehåll till respektive läsare.

Några av dessa webbplatser som låter dig göra det är:

Slutsats:

Det kan se ut som att tjäna pengar på Bitcoin och kryptovalutor är väldigt enkelt.

Det är lätt om du gör din forskning och lägger in en hel del hårt arbete.

På samma sätt har denna intjäningslinje sina egna fördelar och nackdelar, så se upp, fokusera på självutbildning och alltid DYOR för att undvika att bli lurad.

Till slut lämnar jag dig med den här korta sammanfattningen av Harsh om hur man tjänar pengar på kryptovalutor.

Jag överlåter nu till dig att avgöra vilket sätt att tjäna du valde bland alternativen. Dela ditt val med oss ​​i kommentarsektionen nedan.

Adios!

Om du gillar inlägget, vänligen dela det med dina vänner!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me