MyCointainer Guide – Staking görs enkelt

MyCointainer Guide– Enkel insättning

Handel med kryptovaluta är en knepig affär, speciellt för människor som inte har börjat handla och inte har en bakgrund inom valutahandel eller aktiehandel. Även om du är en erfaren handlare är kryptovalutor notoriskt flyktiga, och att göra en vinst är verkligen inte en promenad i parken. Det finns dock andra sätt genom vilka du kan tjäna pengar på kryptovalutautrymmet.

Ett sådant sätt är genom insättning, som vi kommer att få lite mer detaljerad senare. Många tror att kryptovaluta är lika med Bitcoin. Bitcoin är dock utom räckhåll för de flesta eftersom det kräver dyra gruvutrustningar och hög datorkraft. Cryptocurrency-handlare och entusiaster som vill tjäna pengar med digitala valutor kan välja proof-of-stake (PoS) -mynt för att tjäna belöningar.

Det är här MyCointainer kommer in. MyCointainer är en PoS-insatspool. Det ger ett enkelt ekosystem som gör det möjligt för användare att dra nytta av den digitala ekonomin.

MyCointainer grundades för att ge professionella såväl som nykomlingar enkel tillgång till kryptoutrymmet. Grundarna beskriver det som en lösning för alla och alla som vill ha enkel tillgång till världen av kryptovalutor. Plattformen syftar till att driva massanvändningen av kryptovalutor globalt och vill göra detta genom att se till att människor får tillgång till digitala tillgångar och fördelarna med dem.

MyCointainer har åtagit sig att tillämpa en “user first” -strategi och tror på att ge sina kunder värde genom innovativ produktdesign och utbildning. MyCointainer tror på och hoppas kunna uppnå ett vinn-vinn-scenario som är fördelaktigt för både branschen och folket. MyCointainer tittar också på samarbetsmöjligheter med utbyten, nya partners och entreprenörer för nya och befintliga projekt.

Om MyCointainer

MyCointainer består av ett team av kreativa entreprenörer och teknologer med en stark bakgrund inom kryptovalutor och den framväxande kryptoekonomin. Det är en online-satsning och Masternode-plattform som gör det möjligt för kryptohandlare att sätta sin kryptovaluta och göra vinst. MyCointainer är ett enkelt och säkert sätt att sätta och tjäna kryptovaluta. Plattformen är lätt att använda och låter användarna välja och sätta sina mynt och tjäna stakingbelöningar från flera kryptovalutor. På utvalda mynt erbjuder plattformen avancerad automatiserad satsning.

MyCointainers uppdrag

 • MyCointainer vill ta med kryptovalutor och blockchain-teknik till massorna.
 • Plattformen syftar till att ge användarna professionella, säkra och enkla tjänster för kryptovaluta.
 • Förenkla köp och försäljning av digitala valutor till bästa möjliga pris genom sitt inbyggda kryptovalutaväxling.
 • Bygg en community-plattform och samla individer och företag som vill påverka samhället och den digitala ekonomin positivt.

MyCointainer använder staking för att göra det möjligt för användare att sätta sina mynt och göra vinster, så låt oss kort titta på vad staking är.

Vad är Staking?

Staking är en alternativ konsensusmekanism för gruvdrift. Staking gör att nätverket kan säkras med minimal energiförbrukning. Det kräver inte heller kraftfulla och dyra riggar, som i fallet med konsensusmekanismer för bevis på arbetet. Det kan definieras som en process där en användare deltar i valideringen av transaktioner på en block-kedja. En bevis på insats blockchain tillåter alla med en specificerad minsta saldo i en specifik valuta att validera transaktioner och tjäna belöningar genom insats.

Så hur exakt fungerar staking? Insättning kräver ett minimikrav på balans. Om minimibalansen inte uppnås kan användaren inte delta i insatsen. När minimibalansen har uppnåtts deponeras motsvarande mängd kryptovaluta i nätverket som en insats. Tänk på insatsen som en deposition. När din insats är låst kan du rösta för att godkänna transaktioner.

Insatsreglerna är olika för varje nätverk, men här är en allmän beskrivning av ett insatsavtal.

 • Spelaren validerar endast giltiga transaktioner och godkänner inte transaktioner med dubbla utgifter.
 • För att godkänna transaktionerna belönas spelaren med en belöning av nätverket.
 • Om en spelare validerar ogiltiga transaktioner (dubbel utgift) kan de förlora hela eller hela sin insats.

Vanligtvis med många tjänster där ute eller solo staking finns det “en minsta balans.” Men med MyCointainer krävs inget minimisaldo, användare kan börja satsa med vilket belopp som helst. ‘

Vilka är bevis på insatsmynt??

För att förstå vad bevis-of-stake-mynt är, måste vi först förstå begreppet proof-of-stake. Proof-of-stake tillåter individer att validera blocktransaktioner beroende på de mynt de har i sin besittning. Proof-of-stake skapades som ett alternativ till proof-of-work konsensusmekanismen. Arbetsbevis är den ursprungliga konsensusmekanismen inom blockchain-teknik.

Det var dock klart att bevis på arbetet hade några problem. Det krävde att gruvarbetare hade enorma hashkrafter. Detta kan bara vara möjligt genom dyra och kraftfulla gruvutrustningar som förbrukar mycket energi. Detta minskar vinstmarginalerna och är inte heller mycket energieffektivt. Proof-of-stake ger en lösning på de dyra gruvutrustningarna och stora mängder energi som krävs. Det ger gruvkraft till individer baserat på gruvarbetarens andel mynt vid en given tidpunkt. Proof-of-stake säkrar också nätverket eftersom det är mindre benäget för attacker.

Proof-of-stake mynt ger användare som håller dessa mynt verkligt värde på grund av utdelning. Dessa utdelningar erhålls när användare sätter sina mynt på staking- och Masternode-plattformar som MyCointainer.

En enda lösning

MyCointainers satsningsplattform är det enklaste sättet att placera kryptovaluta. Det låter användare välja de bevismönster de vill ha och låter användare tjäna insatsbelöningar från flera kryptotillgångar. Med tillgången på Advanced Automatic Masternode Staking på utvalda mynt ser plattformen till att användare får ut mesta möjliga av sina investeringar. MyCointainer hoppas få den decentraliserade ekonomin in i mainstream och göra det lätt att förstå för massorna.

Varför ska du välja MyCointainer?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja MyCointainer om du vill sätta dina kryptovalutor.

 • Det är enkelt att använda och har ett extremt användarvänligt användargränssnitt.
 • Det är reglerat och har licenser för plånbokshantering och fiat-utbytestjänster.
 • Det krävs ingen lägsta investering. Detta är en stor fördel jämfört med solo masternode-satsning.
 • När de registrerar sig på MyCointainer får användarna en välkomstbonus i form av en viss mängd mynt som visar hur insättning görs.

Hur kan du investera i MyCointainer?

Att investera i MyCointainer är extremt enkelt.

 • När du har registrerat dig på plattformen klickar du på “Invest”.
 • Välj den valuta du vill investera i (Du kan välja vilken av de listade valutorna)
 • När du väl har valt den valuta du vill investera i, Skapa din plånbokadress och MyCointainer kommer att sätta in i plånboken. Användare måste sätta in på den genererade adressen på MyCointainer. De kan också köpa mynt med fiatpengar eller BTC direkt på plattformen.
 • När insättningen har krediterats genererar MyCointainer alla vinster till plånbokadressen.

——–

——–

MyCointainer är en ledande satsningsplattform som erbjuder ett bevis på spel som plattform. Detta innebär att användare av plattformen kan köpa kryptovalutor, delta i poolstaking och Masternode-staking. Samtidigt är alla intäkter förenade med ränta. MyCointainer ger dig mest vinst från din investering. MyCointainer är också en ekonomiskt reglerad tjänst och har framgångsrikt förnyat sin lagliga licensnr. FVT000255 i Estlands finansunderrättelseenhet. Detta är i överensstämmelse med de krav som krävs för att fungera som en reglerad leverantör av plånbok- och kryptovalutaväxlingstjänster. Det gäller både kryptovalutapar och köp av digitala medel med fiat-pengar

Alla medel på MyCointainer är skyddade av SAFU (Secure Asset Fund for Users), och plattformens säkerhetsprotokoll säkerställer att alla medel skyddas av flera lager säkerhet.

Hur öppnar du ett konto i MyCointainer?

Att öppna ett konto i MyCointainer är relativt enkelt och enkelt. Allt du behöver göra är att följa stegen.

 • Gå till MyCointainers webbplats på www.mycointainer.com.
 • På webbplatsen måste du fylla i ett registreringsformulär.
 • När du har fyllt i registreringsformuläret anger du din e-postadress och skapar ett lösenord för ditt konto. Kom ihåg att ställa in ett starkt lösenord men också ett som du lätt kommer ihåg.
 • När du har skapat ditt konto får du ett e-postmeddelande där du måste bekräfta ditt konto. När du har bekräftat ditt konto är du klar att gå.

Hur kan du tjäna belöningar med MyCointainer?

När du väl har valutan som valts är låst i din MyCointainer-insättningsadress, börjar processen automatiskt. När insättningen har börjat krediteras alla vinster på ditt konto. MyCointainer har gjort processen för passiv intjäning transparent och verifierbar. Deltagarna i insatspoolen får en kopia av alla insatser, transaktioner och belöningar. Dessutom arbetar plattformen aktivt med ett koncept som möjliggör separering av belöningar mellan de som kommer från staking och de som kommer från Masternodes.

Vilka är fördelarna och funktionerna med MyCointainer?

MyCointainer är en plattform som utnyttjar proof-of-stake-teknik och tillåter användare att tjäna pengar genom insats. Användare sätter sina mynt på plattformen för att bli validerare och få en belöning för framgångsrika transaktioner. Några av fördelarna med MyCointainer-plattformen är

 • Det fungerar som en port från fiatvalutor till kryptovalutor. Användare av MyCointainer-plattformen kan enkelt köpa kryptovalutor med traditionella fiatvalutor.
 • MyCointainer-användare kan få tillgång till delade masternodespelningar med flera olika mynt. Belöningarna som tjänas genom detta är föremål för sammansatt ränta, vilket avsevärt förbättrar användarens intäkter.
 • MyCointainer har ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att använda för både nya och erfarna handlare. Gränssnittet är tillräckligt enkelt för att även en nybörjare ska kunna förstå och hantera sina mynt med hjälp av plattformen.
 • Plattformen ger blockchain-teknik och kryptovalutor till massorna, så att de kan dra nytta av den digitala ekonomin.
 • MyCointainers supportteam är proaktivt, snabbt och redo att hjälpa till med alla problem som användare kan möta.
 • Plattformen tillåter användare att sätta in och ta ut när som helst.
 • Har vanliga luftdroppar. Klicka här och håll dig uppdaterad med de senaste airdrop-varningarna.
 • Plattformarna tar ut utbytes- / uttagsavgifter för att generera belöningar. När du prenumererar på MyCointainer POWER-tjänsten upphävs alla dessa avgifter direkt.
 • MyCointainer har automatiserad satsning. Det betyder att allt du behöver göra är att göra en insättning, hålla din investering och plattformen gör resten. Du kan luta dig tillbaka, koppla av och se din investering växa.
 • MyCointainer har ett inbyggt kryptovalutautbyte. Plattformen använder flera API-poäng och får de lägsta priserna så att användarna inte behöver fortsätta titta på olika börser för att få bästa möjliga pris. Plattformen låter användare köpa kryptovaluta med fiat-pengar eller byta mynt enkelt.

Säkerhet på MyCointainer-plattformen

MyCointainer säkerställer de högsta säkerhetsstandarderna när det gäller säkerheten för de medel som deponeras av användarna.

Om användaren planerar att interagera med fiatvaluta har plattformen ett strikt KYC- och AML-krav och endast verifierade användare kan använda plattformen, göra insättningar, ta ut eller satsa. Detta ger en säker miljö för användare som använder plattformen.

MyCointainers dubbelkontrollsystem tillför ytterligare en säkerhetsnivå för användare på plattformen.

Plattformens digitala tillgångar lagras offline i kylplånböcker. Detta säkerställer fullständig säkerhet från hackare och mynt överförs endast när en transaktion äger rum. MyCointainer-användare är också skyddade av SAFU (Secure Asset Fund for Users).

MyCointainer POWER-nivåer

Teamet bakom MyCointainer har sagt att deras mål är att få kryptovalutor och den digitala ekonomin till massorna. MyCointainer POWER är ett steg i den riktningen. Vad är MyCointainer POWER? Det är en abonnemangsbaserad tjänst som öppnar handlare och kryptovalutaentusiaster för ett helt nytt sätt att tjäna pengar.

MyCointainers POWER har tre nivåer – ZERO, MAX och PERCENT. Alla tre nivåerna tar ut 0% insatsavgifter på alla tillgångar, noll uttagsavgifter och nollavgifter på alla 200+ bytespar. Du kan kolla in tabellen nedan för en detaljerad jämförelse.

Bland dessa tre har POWER MAX-nivån varit den mest populära. Man kan uppnå denna nivå med en månadsavgift på 8,90 EUR (inklusive moms).

MyCointainer – Den största insatspoolen som stöder över 85 tillgångar

MyCointainer är en navplattform som låter användare köpa, byta ut och placera sina kryptovalutor. Förutom insättningstjänster är MyCointainer också en stor kunskapskälla för kryptovalutaentusiaster. De plattformens blogg, MyCointainer Insights har en stor resurs för kryptorelaterad information. Den har information om ämnen som kryptoekonomi, kryptovaluta-guider och blockchain-nyheter.

MyCointainers integrerade kryptovalutautbyte låter användare köpa olika digitala tillgångar, växla sina mynt mot andra digitala valutor och sätta sina investeringar för att tjäna vinst. MyCointainer har redan varit i två år med en avundsvärd meritlista och ger mer intjäningspotential än andra spelplattformar. Detta beror på att andra spelplattformar endast erbjuder insatser för bevis på insats. MyCointainer, å andra sidan, erbjuder proof-of-stake och Masternode-insatser. Masternode-satsning erbjuds var som helst det mynt du satsat kan stödja tekniken.

MyCointainer tar ut en insatsavgift, men den insamlade avgiften är extremt låg. Användare kan också spela några mynt utan insatsavgift. MyCointainer har också bättre säkerhetsprotokoll jämfört med andra spelplattformar, vilket säkerställer säkerheten för ditt konto och dina digitala tillgångar. Plattformen erkänner riskerna med centraliserade tjänster. Det är av den anledningen som plattformen har infört SAFU (Secure Asset Fund for Users). SAFU ser till att de medel som deponeras i MyCointainer täcks mot hotet om hacking.

Slutsats

MyCointainer-plattformen har redan varit aktiv i två år och hoppas kunna bygga en sund grupp av kryptovalutahandlare och entusiaster. Det hoppas kunna ge dem möjlighet genom att ge dem möjlighet att tjäna passiva inkomster. Belöningar som tjänas genom MyCointainer är föremål för sammansatt ränta, vilket ökar vinsten som användarna gör. MyCointainer ska vara den enda plattformen som de bör titta på för dem som passivt vill tjäna pengar eller vill växa sina digitala tillgångar på ett bekvämt och säkert sätt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me