MyCointainer Guide – Staking gjort enkelt

MyCointainer Guide – Staking gjort enkelt

Handel med kryptovaluta er en vanskelig virksomhet, spesielt for folk som ikke har hatt handel og ikke har bakgrunn i forex eller aksjehandel. Selv om du er en erfaren handelsmann, er Cryptovaluta notorisk ustabil, og å tjene penger er absolutt ikke en tur i parken. Imidlertid er det andre måter du kan tjene penger på kryptovalutaområdet.

En slik måte er gjennom staking, som vi vil få litt mer detalj senere. Mange tror at kryptovaluta tilsvarer Bitcoin. Imidlertid er Bitcoin utenfor rekkevidden for de fleste, da det krever dyre gruvedrift og høy datakraft. Kryptovalutahandlere og entusiaster som ønsker å tjene penger ved hjelp av digitale valutaer, kan velge proof-of-stake (PoS) mynter for å tjene belønninger.

Dette er hvor MyCointainer kommer inn. MyCointainer er et PoS-innsatsbasseng. Det gir et enkelt økosystem som gjør det mulig for brukere å dra nytte av den digitale økonomien.

MyCointainer ble grunnlagt for å gi enkel tilgang til kryptorommet til både profesjonelle og nykommere. Grunnleggerne beskriver det som en løsning for alle og enhver som ønsker enkel tilgang til verden av kryptovalutaer. Plattformen tar sikte på å presse masseadoptiseringen av kryptovalutaer globalt og ønsker å gjøre dette ved å sikre at folk får tilgang til digitale eiendeler og fordelene som følger med dem..

MyCointainer er forpliktet til å benytte seg av en “bruker først” -tilnærming og tror på å gi kundene verdi gjennom innovativ produktdesign og utdannelse. MyCointainer tror på og håper å oppnå et vinn-vinn-scenario som er gunstig for både industrien og folket. MyCointainer ser også på samarbeidsmuligheter med utvekslinger, nye partnere og gründere for nye og eksisterende prosjekter.

Om MyCointainer

MyCointainer består av et team av kreative gründere og teknologer med sterk bakgrunn innen kryptokurver og den nye kryptoøkonomien. Det er en online staking- og Masternode-plattform som gjør det mulig for kryptohandlere å satse kryptovalutaen og tjene penger. MyCointainer er en enkel og trygg måte å stake og tjene bevis på. Plattformen er enkel å bruke og lar brukerne velge og satse myntene sine og tjene innsatsbelønninger fra flere kryptovalutaer. På utvalgte mynter tilbyr plattformen avansert automatisk innsats.

MyCointainers misjon

 • MyCointainer ønsker å bringe kryptovalutaer og blockchain-teknologi til massene.
 • Plattformen tar sikte på å gi brukerne profesjonelle, sikre og enkle kryptovaluta-innsatsstjenester.
 • Forenkle kjøp og salg av digitale valutaer til best mulig pris gjennom den innebygde kryptovalutautvekslingen.
 • Bygg en samfunnsplattform og samle enkeltpersoner og bedrifter som ønsker å påvirke samfunnet og den digitale økonomien positivt.

MyCointainer bruker staking for å gjøre det mulig for brukere å satse myntene sine og tjene penger, så la oss kort se på hva staking er.

Hva er staking?

Staking er en alternativ konsensusmekanisme for gruvedrift. Staking gjør at nettverket kan sikres med minimalt energiforbruk. Det krever heller ikke kraftige og dyre rigger, som i tilfelle konsensusmekanismer for bevis på arbeid. Det kan defineres som en prosess der en bruker deltar i å validere transaksjoner på en proof-of-stake blockchain. En bevis på innsatsen blockchain tillater alle med en spesifisert minimumsbalanse i en bestemt valuta å validere transaksjoner og tjene belønninger gjennom innsats.

Så hvordan fungerer staking nøyaktig? Staking krever et minimums saldakriterium for å være oppfylt. Hvis minimumsbalansen ikke er oppfylt, kan ikke brukeren delta i innsatsen. Når minimumsbalansen er oppfylt, blir tilsvarende mengde kryptovaluta deponert i nettverket som en innsats. Tenk på innsatsen som et depositum. Når innsatsen din er låst, kan du stemme for å godkjenne transaksjoner.

Innsatsreglene er forskjellige for hvert nettverk, men her er en generell oversikt over en innsatsavtale.

 • Staker vil validere bare gyldige transaksjoner og godkjenner ikke transaksjoner med dobbeltbruk.
 • For å godkjenne transaksjonene belønner staker seg med en belønning av nettverket.
 • Hvis en staker validerer ugyldige transaksjoner (dobbeltbruk), kan de miste hele eller hele sin innsats.

Vanligvis er det “en minimumsbalanse” med mange tjenester der ute eller solo staking. Imidlertid, med MyCointainer, er det ikke nødvendig med noen minimumsbalanse, brukere kan begynne å stake med et hvilket som helst beløp. ‘

Hva er bevis på innsatsmynter?

For å forstå hva bevis-of-stake mynter er, må vi først forstå konseptet proof of stake. Bevis for innsats lar enkeltpersoner validere blokkeringstransaksjoner avhengig av myntene de har i sin besittelse. Proof-of-stake ble opprettet som et alternativ til proof-of-work konsensusmekanismen. Bevis for arbeid er den opprinnelige konsensusmekanismen innen blockchain-teknologi.

Det var imidlertid klart at bevis på arbeid hadde noen få problemer. Det krevde at gruvearbeidere hadde enorme hashingkrefter. Dette kan bare være mulig gjennom dyre og kraftige gruverigger som bruker mye energi. Dette reduserer fortjenestemarginene og er heller ikke veldig energieffektiv. Proof-of-stake gir en løsning på de dyre gruvedriftene og store mengder energi som kreves. Det gir gruvekraft til enkeltpersoner basert på gruvearbeidernes andel av mynter på et gitt tidspunkt. Proof-of-stake sikrer også nettverket ettersom det er mindre utsatt for angrep.

Proof-of-stake mynter gir brukere som holder disse myntene reell verdi på grunn av utbytte. Disse utbyttene oppnås når brukere satser myntene sine på staking og Masternode-plattformer som MyCointainer.

En one-stop-løsning

MyCointainers innsatsplattform er den enkleste måten å satse kryptovaluta på. Det lar brukerne velge bevis på innsatsmynter de ønsker, og lar brukerne tjene innsatsbelønninger fra flere krypto eiendeler. Med tilgjengeligheten av Advanced Automatic Masternode Staking på utvalgte mynter, sikrer plattformen at brukerne får mest mulig ut av investeringene. MyCointainer håper å bringe den desentraliserte økonomien inn i mainstream og gjøre det lett å forstå for massene.

Hvorfor bør du velge MyCointainer?

Det er flere grunner til at du bør velge MyCointainer hvis du vil satse kryptovalutaene dine.

 • Den er enkel å bruke og har et ekstremt brukervennlig brukergrensesnitt.
 • Det er regulert og har lisenser for lommebokadministrasjon og fiat-utvekslingstjenester.
 • Det kreves ingen minimumsinvesteringer. Dette er en stor fordel i forhold til masternodestaking.
 • Ved registrering på MyCointainer får brukerne en velkomstbonus i form av en bestemt mengde mynter som viser hvordan innsatsen blir laget.

Hvordan kan du investere i MyCointainer?

Å investere i MyCointainer er ekstremt enkelt.

 • Når du har registrert deg på plattformen, klikker du på “Invest”.
 • Velg valutaen du vil investere i (Du kan velge hvilken som helst av de oppførte valutaene)
 • Når du har valgt valutaen du vil investere i, genererer du lommebokadressen din, og MyCointainer vil sette inn i lommeboken. Brukere må sette inn på den genererte adressen på MyCointainer. De kan også kjøpe mynter med fiat-penger eller BTC direkte på plattformen.
 • Når innskuddet er kreditert, vil MyCointainer generere all fortjeneste til lommebokadressen.

——–

——–

MyCointainer er en ledende innsatsplattform som tilbyr et bevis på innsats-hub som plattform. Dette betyr at brukere av plattformen kan kjøpe kryptovalutaer, delta i pool staking og Masternode staking. Samtidig er all inntekt gjenstand for sammensatt rente. MyCointainer gir deg mest mulig fortjeneste fra investeringen din. MyCointainer er også en økonomisk regulert tjeneste og har fornyet sin lovlige lisens nr. FVT000255 i Estlands finansielle etterretningsenhet. Dette er i samsvar med kravene som trengs for å fungere som en regulert leverandør av lommebok- og kryptovalutavekslingstjenester. Det gjelder både kryptovalutapar og kjøp av digitale midler med fiat-penger

Alle midlene på MyCointainer er beskyttet av SAFU (Secure Asset Fund for Users), og plattformens sikkerhetsprotokoller sørger for at alle midlene er beskyttet av flerlags sikkerhet.

Hvordan åpner du en konto i MyCointainer?

Å åpne en konto i MyCointainer er relativt enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene.

 • Gå til MyCointainer-nettstedet på www.mycointainer.com.
 • På nettstedet må du fylle ut et registreringsskjema.
 • Når du har fylt ut registreringsskjemaet, skriv inn e-postadressen din, og opprett et passord for kontoen din. Husk å angi et sterkt passord, men også et som du enkelt kan huske.
 • Når du har konfigurert kontoen din, vil du motta en e-post der du må bekrefte kontoen din. Når du har bekreftet kontoen din, er du klar.

Hvordan kan du tjene belønninger med MyCointainer?

Når du har kryptovalutaen du velger, er låst inn i din MyCointainer-innsatsadresse, begynner prosessen automatisk. Når innsatsen har startet, blir all fortjeneste kreditert kontoen din. MyCointainer har gjort prosessen med passiv inntjening gjennomsiktig og verifiserbar. Deltakere i innsatsbassenget får en kopi av alle innsatser, transaksjoner og belønninger. I tillegg jobber plattformen aktivt med et konsept som gjør det mulig å skille belønning mellom de som kommer fra staking og de som kommer fra Masternodes..

Hva er fordelene og funksjonene til MyCointainer?

MyCointainer er en plattform som utnytter proof-of-stake-teknologi og lar brukerne tjene penger på staking. Brukere setter myntene sine på plattformen for å bli validatorer og motta en belønning for vellykkede transaksjoner. Noen av fordelene med MyCointainer-plattformen er

 • Det fungerer som en inngangsport fra fiat-valutaer til kryptovalutaer. Brukere av MyCointainer-plattformen kan enkelt kjøpe kryptovalutaer med tradisjonelle fiat-valutaer.
 • MyCointainer-brukere har tilgang til delte Masternodes-innsatser som involverer flere forskjellige mynter. Belønningen som oppnås gjennom dette, er underlagt sammensatt rente, noe som forbedrer brukerens inntjening sterkt.
 • MyCointainer har et brukervennlig grensesnitt som er enkelt å bruke for både nye og erfarne handelsmenn. Grensesnittet er enkelt nok til at selv en nybegynner kan forstå og administrere myntene sine ved hjelp av plattformen.
 • Plattformen bringer blockchain-teknologi og kryptokurver til massene, slik at de kan dra nytte av den digitale økonomien.
 • MyCointainers supportteam er proaktivt, raskt og klar til å hjelpe deg med eventuelle problemer brukerne måtte møte.
 • Plattformen tillater brukere å sette inn og ta ut når som helst.
 • Har vanlige luftdrops. Klikk her og hold deg oppdatert med de nyeste airdrop-varslene.
 • Plattformene krever utvekslings- / uttaksgebyrer for å generere belønninger. Når du abonnerer på MyCointainer POWER-tjenesten, frafalles alle disse gebyrene umiddelbart.
 • MyCointainer har automatisert innsats. Dette betyr at alt du trenger å gjøre er å gjøre et innskudd, holde investeringen din, og plattformen gjør resten. Du kan lene deg tilbake, slappe av og se investeringen din vokse.
 • MyCointainer har en innebygd kryptovaluta-utveksling. Plattformen bruker flere API-poeng og får de laveste prisene, slik at brukerne ikke trenger å fortsette å se på forskjellige børser for å få det beste tilbudet. Plattformen lar brukere kjøpe kryptovaluta med fiat-penger eller bytte mynter enkelt.

Sikkerhet på MyCointainer-plattformen

MyCointainer sørger for de høyeste sikkerhetsstandardene når det gjelder sikkerheten til midlene som deponeres av brukerne.

Hvis brukeren planlegger å samhandle med fiat-valuta, har plattformen et strengt KYC- og AML-samsvarskrav, og bare verifiserte brukere kan bruke plattformen, gjøre innskudd, trekke ut eller satse. Dette gir et sikkert miljø for brukere som bruker plattformen.

MyCointainers dobbeltkontrollsystem gir et nytt sikkerhetsnivå for brukere på plattformen.

Plattformens digitale eiendeler lagres offline i lommebøker. Dette sikrer full sikkerhet mot hackere, og mynter overføres bare når en transaksjon finner sted. MyCointainer-brukere er også beskyttet av SAFU (Secure Asset Fund for Users).

MyCointainer POWER nivåer

Teamet bak MyCointainer har uttalt at deres mål er å bringe kryptovalutaer og den digitale økonomien til massene. MyCointainer POWER er et skritt i den retningen. Hva er MyCointainer POWER? Det er en abonnementsbasert tjeneste som åpner for handelsmenn og kryptovalutaentusiaster for en helt ny måte å tjene penger på.

MyCointainer’s POWER har tre nivåer – ZERO, MAX og PERCENT. Alle tre nivåene krever 0% innsatsgebyr på alle eiendeler, null uttaksgebyrer og null avgifter på alle 200+ byttepar. Du kan sjekke ut tabellen nedenfor for en detaljert sammenligning.

Blant disse tre har POWER MAX-nivået vært det mest populære. Man kan oppnå dette nivået med en månedlig avgift på 8,90 EUR (inkludert moms).

MyCointainer – Det største innsatsbassenget som støtter over 85 eiendeler

MyCointainer er en hubplattform som lar brukere kjøpe, bytte og stake sine kryptovalutaer. I tillegg til innsatstjenester er MyCointainer også en god kilde til kunnskap for kryptovalutaentusiaster. De plattformens blogg, MyCointainer Insights, har en enorm ressurs for kryptorelatert informasjon. Den har informasjon om emner som kryptoøkonomien, kryptovaluta-guider og blockchain-nyheter.

MyCointainers integrerte kryptokursutveksling lar brukerne kjøpe forskjellige digitale eiendeler, veksle myntene sine mot andre digitale valutaer og satse investeringene for å tjene penger. MyCointainer har allerede vært i to år med en misunnelsesverdig track record og gir mer inntjeningspotensial enn andre innsatsplattformer. Dette er fordi andre innsatsplattformer kun tilbyr bevis for innsats. MyCointainer tilbyr derimot bevis på innsats og Masternode-innsats. Masternode-innsats tilbys uansett hvor mynten du har satt, kan støtte teknologien.

MyCointainer krever et innsatsgebyr, men det innkrevde gebyret er ekstremt lavt. Brukere kan også satse noen mynter uten staking. MyCointainer har også bedre sikkerhetsprotokoller på plass sammenlignet med andre innsatsplattformer, noe som sikrer sikkerheten til kontoen din og dine digitale eiendeler. Plattformen anerkjenner risikoen ved sentraliserte tjenester. Det er av denne grunn at plattformen har introdusert SAFU (Secure Asset Fund for Users). SAFU sørger for at midlene som deponeres i MyCointainer dekkes mot trusselen om hacking.

Konklusjon

MyCointainer-plattformen har allerede vært aktiv i to år og håper å bygge et sunt samfunn av kryptovalutahandlere og entusiaster. Det håper å styrke dem ved å gi dem mulighet til å tjene passiv inntekt. Belønninger opptjent gjennom MyCointainer er gjenstand for sammensatt rente, noe som øker fortjenesten som brukerne tjener. MyCointainer bør være den eneste plattformen de bør se på for de som ønsker å passivt tjene penger eller vil vokse sine digitale eiendeler på en komfortabel og trygg måte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me