Hvordan kjøpe Bitcoin hvor som helst! [Trygt, raskt og enkelt] – Blockgeeks

Det er mange alternativer for å kjøpe Bitcoin, tilgjengelig i nesten alle land i verden fra, gavekort, bitcoin-minibanker, lokale tradere, meglere, børser: Vår ultimate guide forklarer hvordan du kjøper Bitcoin hvor som helst i verden.

Kanskje du hørte om denne sprø kryptovaluta Bitcoin. Fremtiden for penger, betalingsrevolusjonen, det digitale gullet, drap av kapitalkontroller, hellig gral av Fintech. Nå vil du kanskje vite mer. Den beste måten å lære er å bare prøve det. Kjøp en Bitcoin, betal med den, lagre den i den digitale lommeboken, se prisen stige eller gå ned. Men hvor kan du kjøpe den? Og hvordan?

For mange mennesker er den første anskaffelsen av en Bitcoin en skremmende prosess. Det virker så komplisert. Men faktisk er det ikke det. Det er mange alternativer for å kjøpe, raskt og komfortabelt din første Bitcoin.

Hvilken som er best, avhenger av landet ditt og dine preferanser?

TLDR:

 1. Bruk vanlige Fiat-penger til å kjøpe Bitcoin.
 2. Når du har lommebok, bruker du en tradisjonell betalingsmåte som kredittkort, bankoverføring (ACH), debetkort, interaksjon eller elektronisk overføring for å kjøpe Bitcoins på en Bitcoin-børs.
 3. Bitcoins blir deretter overført til kryptolommeboken din.

For å finne den perfekte metoden for å kjøpe din første Bitcoin, bør du imidlertid ta hensyn til flere faktorer:

 • Hvor mye privat informasjon vil du avsløre?
 • Hvordan vil du betale?
 • Hvor bor du

Avhengig av disse faktorene, bør du enkelt kunne bestemme hvilken plattform som passer dine behov.

Denne guiden starter med å forklare hvilke alternativer du har for å avsløre privat informasjon (eller ikke avsløre den) og hvilke betalingskanaler du kan bruke. Etter dette presenterer guiden de vanlige metodene for å kjøpe Bitcoin og gir en oversikt over flere plattformer i flere land.

Hvordan kjøpe Bitcoin hvor som helst i verden

Privat informasjon

Bitcoin er et økonomisk verktøy og dermed underlagt finansregulering i de fleste jurisdiksjoner. Nesten overalt brukes anti-hvitvaskingsregler (AML) på plattformer som selger Bitcoins eller gjør det mulig for brukere å kjøpe og selge Bitcoins. De fleste av disse plattformene må adoptere Kjenn dine kunders regler (KYC) for å verifisere identiteten til brukerne.

Siden Bitcoin-transaksjoner lagres offentlig synlig i blockchain og kan spores tilbake, kan graden av privat informasjon du oppgir ved kjøp av Bitcoins, få alvorlige konsekvenser for personvernet ditt..

Det er flere karakterer av KYC med en økende mengde privat informasjon du må avsløre. Følgende liste starter med laveste karakter:

 • Ingen KYC: Ingen KYC betyr at plattformen eller selgeren av Bitcoins ikke vet hvem du er. Du trenger ikke å vise et identitetsdokument, og du betaler med et privat betalingsmiddel som kontanter, Moneygram, Paysafecard eller Western-Union. Å kjøpe Bitcoin uten KYC er mulig i noen jurisdiksjoner – for eksempel med P2P-markedsplasser som LocalBitcoins, minibanker eller gavekort – men er vanligvis dyrere enn andre alternativer.
 • KYC Light: Denne graden av KYC identifiserer deg med betalingskanalen din og / eller telefonnumrene dine. Hvis du betaler med bankkontoen, PayPal, kredittkort eller andre vanlige betalingsmåter, vet betalingsleverandørene identiteten din. På de fleste plattformer, det være seg direktebørser, bytteplattformer eller markedsplasser, kan du kjøpe en begrenset mengde Bitcoins med KYC Light.
 • Full KYC: I tillegg til å bekrefte identiteten din med telefonnummeret ditt og bankkontoen din, betyr Full KYC at du oppgir dokumenter som beviser din identitet. Dette kan være pass, ID-kort, førerkort, strømregning eller en kombinasjon av alt dette. Noen plattformer krever at du gir godkjenning av identitetsdokumentene dine av en notarius eller en pålitelig tredjepart som banken din; noen er fornøyde hvis du sender inn et bilde som viser at du holder ID-kortet eller deltar i prosessen med videoidentifikasjon. Hvis du vil investere større mengder penger eller handle på børser, er det vanligvis ingen vei rundt Full KYC.

Hvordan kjøpe Bitcoin hvor som helst i verden

Hva er den beste måten å kjøpe Bitcoin på?

Bitcoin er penger, men for å kjøpe Bitcoins må du sende penger til noen andre. Jo mer avansert det finansielle systemet i landet ditt er, jo bedre det finansielle systemet du bor i, jo lettere er det å bytte pengene dine i Bitcoins.

Bevegelsen av gamle fiat-penger er den største hindringen i strømmen av Bitcoin-handel. Hvis du bruker en treg og kostbar betalingskanal, er anskaffelsen av Bitcoin treg og kostbar. Hvis du bruker en rask kanal, kan du kjøpe Bitcoins flytende.

Her er en ufullstendig ikke-fullstendig liste over vanlige betalingsmåter for å kjøpe Bitcoin:

 • Bankoverføring: Alle kjenner kanskje til den gode gamle bankoverføringen. For det meste med nettbank sender du penger til en selger av Bitcoins og får Bitcoins når betalingene er gjort. I de fleste land trenger dette 1-3 dager. Direkte belastning godtas vanligvis ikke vanlig. De fleste børsplattformer godtar bare bankoverføringer.
 • Kredittkort: Kredittkort er et av de vanligste betalingsmåtene. Men bare noen få direkte kommersielle leverandører godtar kredittkort. Årsaken er at Bitcoin-transaksjoner ikke kan angres, mens kredittkorttransaksjoner kan reverseres. Dette har resultert i tap for leverandører som godtar kredittkort. Også risikerer leverandører at folk kjøper Bitcoin med stjålne kredittkort. Bruk Bitcoins til å tjene på stjålne kredittkortnumre, og bruk algoritmer for å redusere risikoen.
 • PayPal: Noen få plattformer godtar PayPal, men de fleste avviser det for de samme problemene som kredittkort: PayPal-transaksjoner kan enkelt angres, og når dette gjøres etter at kjøperen har overført den ervervede Bitcoin til en annen lommebok, kan leverandøren tape. Dette er grunnen til at eBay er et dårlig sted å handle Bitcoins. Men som med kredittkort, aksepterer noen plattformer PayPal.
 • Andre betalingskanaler (Sofort, iDeal, Skrill …): Betalingsverdenen er rik på betalingsleverandører. Bare i EU har du dusinvis av dem. Mange direkte børser støtter en rik samling av dem. Hvis du bruker en vanlig leverandør, i Tyskland Sofort, i Nederland iDeal og så videre, har du en god sjanse for at din innenlandske børs godtar det.
 • Private betalingskanaler (kontanter, Western Union, Paysafecard osv.): De fleste kommersielle plattformer godtar ikke disse betalingsmåtene. Du finner svært få utvekslingsplattformer og sannsynligvis ingen direkte utveksling der disse betalingene aksepteres. Men ofte finner du en selger på p2p-markedsplasser du kan betale med kontanter eller andre private betalingsmåter. En god sjanse kan også være en minibank der du kan kjøpe Bitcoins med kontanter.

Hva er den billigste måten å kjøpe Bitcoin på?

Nå kommer vi nærmere anskaffelsen av Bitcoin. I denne delen av guiden presenterer vi deg flere vanlige modeller som gjør det mulig å endre fiat-penger til digitale kontanter – i Bitcoin. Hver modell har sine egne fordeler og ulemper.

 • ATM: Kanskje den enkleste og mest private metoden for å anskaffe Bitcoins er en Bitcoin ATM. Du vet det, disse maskinene hvor du kan få penger med kortet ditt. Noen selskaper som Lamassu produserer minibanker for Bitcoins, hvor du kan kjøpe Bitcoin med kontanter. Hvis operatørene av disse maskinene ønsker det, kan de bruke noen KYC-regler, fra mobiltelefonbekreftelse til biometriske metoder. På Coin-ATM-Radar.com finner du et globalt kart med disse maskinene. En annen type minibank er å bare bruke et eksisterende nett av minibanker, som det fra banker eller togstasjoner, til å selge Bitcoins. Dette har blitt gjort for eksempel i sveitserne, i Ukraina eller i Spania. Minibanker har stort sett en relativt høy avgift på 3-6 prosent eller enda mer.
 • Gavekort / kupong: Dette er en annen enkel metode for å kjøpe Bitcoins. Du går til en kiosk eller en annen butikk, kjøper et gavekort eller en kupong, besøker et nettsted der du kan bruke koden på kortet for å skaffe deg Bitcoin. Denne metoden er for eksempel i bruk i Østerrike, Mexico og Sør-Korea. I likhet med minibanker tar gavekort stort sett relativt høye avgifter.
 • Direkte kommersielle børser / meglere: Disse leverandørene er som vekslingskontorene du kanskje kjenner fra en flyplass, men digitale. De kjøper Bitcoins på en børs og selger det til kunder. Du besøker et nettsted, velger betalingsmiddel, betaler og får Bitcoins for priser satt av plattformen. For de fleste av disse plattformene trenger du din egen lommebok, mens noen, for eksempel Coinbase og Circle, gir deg muligheten til å lagre og bruke Bitcoins med en lommebok de gir. Siden du kan bruke et stort utvalg av betalingskanaler, til og med kredittkort og PayPal, kan slike plattformer være den raskeste og enkleste måten for nye brukere å kjøpe sin første Bitcoin. Gebyrene for direkte kommersielle børser varierer mellom 1 og 5 prosent. Noen av dem tjener penger ved å bruke spredningen mellom kjøp og salg. De fleste krever ekstra avgifter for noen betalingsmåter som kredittkort.
 • P2P-Markets: På P2P-markedsplasser møtes kjøpere og selgere av Bitcoin og handler med hverandre. Gebyrene på disse markedene er relativt lave med 0 til 1 prosent; spredningen avhenger av likviditeten i markedet og betalingskanalen. Annet enn med direkte kan du ikke bare ta, men gi et tilbud: Du setter en pris og venter til noen selger deg en Bitcoin. Dette gjør at du kan kjøpe relativt store mengder Bitcoin til relativt lave priser. Det mest berømte P2P-markedet er LocalBitcoins. Denne verdensomspennende plattformen betjener mange valutaer og lar kjøpere og selgere bestemme hvilket betalingsmiddel de bruker. Det brukes ofte til å lette anonyme utvekslinger, noen ganger til ekstraordinært høye priser. Bitcoin.de, det største P2P-markedet i eurosonen, tilbyr god likviditet og er et fint alternativ å enkelt endre Euro til Bitcoin. Det tredje berømte P2P-markedet er bitsquare, et helt desentralisert marked, som ikke er noe annet enn en programvare som forbinder mennesker.
 • Bytteplattformer: Hvis du regelmessig vil kjøpe store mengder Bitcoin til gode priser eller handle med Bitcoins, vil du mest sannsynlig velge en utvekslingsplattform. Børs fungerer som en deponering for sine kunder og sparer både Bitcoin og Fiat-penger på vegne av sine kunder. Her kan du tilby dine egne ordrer om å kjøpe eller selge Bitcoin, og deres handelsmotor for børsene kumulerer disse ordrene og tilbudene fra kjøpere og selgere og behandler handler. Ofte har børser flere muligheter til å handle som marginhandel. Avgifter og spredning er vanligvis lave. Men prosessen for å starte en konto på børser kan være komplisert, krever personvern som avslører informasjon og trenger at du stoler på børsen med pengene dine.

Bonus: Den mest omfattende Digital Wallet Guide: trinnvise eksempler

Advarsler om børser, lommebøker og banker

Til tross for bevis på identitetskrav, husk at bytter og lommebøker ikke gir den samme beskyttelsen bankene gjør.

For eksempel er det ofte ingen eller begrenset forsikring for kontoen din hvis børsen går ut av drift eller blir ranet av hackere, slik det var tilfellet med den beryktede mislykkede børsen Mt Gox.

Bitcoin har ikke lovlig status som valuta i det meste av verden, og myndighetene vet vanligvis ikke hvordan de best kan nærme seg tyverier. Noen større børser har erstattet kundemidlene etter tyveri fra selve børsen, men på dette stadiet er de ikke juridisk forpliktet til å gjøre det.

Hvordan kjøpe Bitcoin hvor som helst i verden (Ultimate guide)

Hvordan kjøpe Bitcoin i ditt land?

Verdensomspennende: Nesten overalt i verden har du en sjanse til å bruke lokale bitcoins, BitSquare eller Bitcoin-minibanker. Selv om dette er alternativer du kan bruke, er det verdt å se etter flere tilgjengelige alternativer i ditt land.

Nord Amerika

USA og Canada er to av de største markedene for Bitcoin-kjøpere. Kjøpere kan velge mellom et bredt utvalg av alternativer for å kjøpe Bitcoins. I begge land finner du ved siden av LocalBitcoins og minibanker de direkte leverandørene Coinbase, Circle og India-mynten, P2P-markedet Paxful og børsen Kraken.

USA

 • Direkte utveksling: Med Coinbase og Kraken to store plattformer tilbyr en enkel måte å kjøpe Bitcoins med lave avgifter og lagre dem i en online lommebok. Begge plattformene godtar både bankoverføringer og kredittkort. Indacoin er en annen plattform for direkte utveksling, men uten integrert lommebok. Et neste alternativ, Expresscoin, muliggjør anskaffelse av Bitcoins med kontanter via Billpay.
 • P2P-markeder: Ved siden av LocalBitcoins og Bitsquare Bitquick og Paxful er P2P-markeder tilgjengelig for kunder i USA. På Bitquick betaler du ved å sette inn penger på selgerens bank. På Paxful kan selgeren velge hvilken betalingskanal han vil, inkludert PayPal, Western Union, kreditt- og debetkort, gavekort og mye mer. Mens prisene på Paxful vanligvis er ganske høye, tar Bitquick et gebyr på 2 prosent.
 • Børs: Hvis du vil kjøpe Bitcoins med Dollar på en børs, har du et par plattformer å velge. De største børsene er Bitstamp; Coinbases GDAX og Bitfinex, etterfulgt av BTC-E, Kraken og Gemini. Mens de fleste børser strengt tatt godtar bankoverføringer, tilbyr BTC-E i tillegg finansiering av en konto med kredittkort og betalingsleverandører som PerfectMoney, Paysafecards og mer.

 

Kjøp Bitcoin i Canada

 • Direkte: Både Kraken og Coinbase er åpne for kanadiske kunder som kan kjøpe Bitcoins med bankoverføring eller kredittkort og lagre dem på plattformens online lommebok. Indacoin er også tilgjengelig for kanadiske kunder. Mer spesifikt for kanadiere er imidlertid QuickBT og canadianbitcoins.com, plattformer der du direkte kan kjøpe Bitcoins for opptil 150 kanadiske dollar med flere betalingsmåter som INTERAC® Online og Flexepin Vouchers. Canadianbitcoin.com tilbyr også muligheten til å betale kontant personlig eller innskudd.
 • P2P: Kunder i Canada kan bruke internasjonale P2P-markeder som Paxful og LocalBitcoin til å kjøpe Bitcoins på P2P-markeder..
 • Utveksling: Flere børser muliggjør handel med kanadiske dollar. Kraken og CoinSquare er de mest fremtredende eksemplene.

Midt- og Sør-Amerika

Annet enn Nord-Amerika, Midt- og Sør-Amerika oppdaget nettopp Bitcoins for noen år siden, hovedsakelig i 2014/2015. De fleste børser er relativt nye, og på grunn av lavere volum og mindre likviditet, må kjøpere betale mer i gebyrer og for spredningen.

Flere sentraler er tilgjengelige i noen land i Sør- og Midt-Amerika: Satoshi Tango er en direkte leverandør for Brasil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama og Peru; Bitex.la tilbyr tjenester i Argentina, Chile, Colombia og Uruguay.

P2P-markedet lokale bitcoins er tilgjengelig i de fleste land i Latin-Amerika.

I Mexico

 • Gavekort: Med appen Chip-Chap.com kan du kjøpe Bitcoin-gavekort i mer enn 5.000 butikker.
 • Direkte: Volabit.com tillater folk å kjøpe Bitcoin med MXN ved bankoverføringer eller sette inn kontanter i OXXO, 7-Eleven, Banamex-filialer og minibank..
 • Bytte: Bitso.com er en børs for Mexico. Avgiftene synker raskt med handelsvolum til så lave som 0,1 prosent; spredningen er relativt liten.

 

Kjøp Bitcoin i Brasil

 • Direkte: Folk i Brasil kan kjøpe Bitcoins direkte på Mercadobitcoin.com.br, en megler som kaller seg selv den største Bitcoin-børsen i Latin-Amerika.
 • Utveksling: En stor børs for Bitcoin i Brasil er FlowBTC. Her kan folk kjøpe eller selge Bitcoins. Innskudd kan gjøres med Ban-overføringer. En annen stor børs er Foxbit.com.br

 

Kjøp Bitcoin i Argentina

 • Direkte: Ripio er en Wallet-app som lar brukerne kjøpe Bitcoins. Dens spesielle egenskap er at det muliggjør anskaffelse av Bitcoins på kreditt og fungerer som en betalingsport for å betale med Bitcoin.

 

Kjøp Bitcoin i Venezuela

 • Utveksling: Med SurBitcoin har Venezuela sin egen Bitcoin-børs.

Kjøp Bitcoin i Chile

 • Børs: Chile har sin egen Bitcoin-børs SurBTC, som traff de internasjonale nyhetene da den mottok finansiering fra den chilenske regjeringen. Folk kan kjøpe eller selge Bitcoins her, og innskudd i chilensk peso kan gjøres med lokale bankoverføringer. 

Europa

 • Minibank: Nettstedet coinatmradar.com viser hundrevis av Bitcoin-minibanker i Europa.

 • Direkte: På grunn av den uklare reguleringen i eurosonen er det et dusin direktebørser for å kjøpe Bitcoin som tilbyr et stort utvalg av betalingskanaler. Det meste av denne megleren belaster kundene sine avgifter avhengig av betalingskanalen på 0,5-5 prosent og tjener med spredningen.

Mens plattformene ovenfor bare selger Bitcoin og ikke tilbyr noen eller ingen avansert online lommebok, er Coinbase og Circle online lommebok med muligheten til å kjøpe Bitcoin med bankoverføring eller kredittkort tilgjengelig i de fleste europeiske land..

 • P2P-markeder: LocalBitcoin er tilgjengelig for alle land i eurosonen unntatt Tyskland. Bitcoin.de er en P2P-markedsplass for hele eurosonen der folk kan kjøpe og selge Bitcoins med SEPA-overføringer. Med 0,5 prosent og lav spredning er Bitcoin.de sannsynligvis den billigste metoden for å kjøpe Bitcoins bortsett fra børsene.
 • Utveksling: Flere børser betjener eurosonen. Kraken er den ledende børsen, etterfulgt av Bitstamp og BTC-E. Alle børser krever full KYC.

Eurosonen

 • I Østerrike

  Innbyggere i Østerrike kan kjøpe Bitcoins med gavekort fra bitcoinbon.at som selges i mange trafikkbutikker. Dette er behagelig, men den relativt dyre metoden å kjøpe Bitcoins.

 • I Tyskland

  For tyskere er Fidor-Bank en god start på å kjøpe Bitcoins. Disse nettbankpartnerne med Bitcoin.de og Kraken, gjør handelen på disse plattformene betydelig raskere og mer komfortabel. På Bitcoin.de kan kunder av Fidor umiddelbart oppnå full KYC-status og bruke den såkalte ExpressTrade. Dette gjør det mulig for dem å kjøpe et ubegrenset antall Bitcoins til relativt lave priser bare minutter etter den første kontakten med plattformen.

 • I Spania

  I Spania kan du enkelt kjøpe Bitcoins på tusenvis av minibanker med Bit2Me.com og chip-chap.com.

Europa (ikke Euro)

I nesten alle europeiske land er lokalbitcoins tilgjengelig. På grunn av den gode valutavekslingen mellom lokale valutaer og Euro bruker mange mennesker i europeiske land de store europeiske plattformene (Kraken, bitcoin.de) til å kjøpe Bitcoins. Siden høye avgifter og stor spredning på småbørser kan gi en enorm premie på prisen, er det ofte billigere å endre den lokale valutaen til Euro og bruke Euro-plattformene som for det meste godtar kunder fra hele Europa..

En enkel metode er å betale med kredittkort hvis tilgjengelig. Kredittkortleverandøren din tjener på valutaspredningen og gebyret, men du kan kjøpe Bitcoins raskt og komfortabelt.

 

I Storbritannia

 • Direkte: Coinbase er også tilgjengelig for britiske borgere å kjøpe Bitcoins med bankoverføringer og kredittkort. Mange mennesker fra Storbritannia bruker bittylicious.com, som tilbyr foruten bankoverføringer og kredittkort UK-spesifikke betalingsalternativer som Paym eller Barclays Pingit. Avgiftene kan imidlertid være ganske store, avhengig av betalingsalternativet. En annen megler som tilbyr direkte utveksling
 • Utveksling: Den mest populære børsen i Storbritannia er Coinfloor, etterfulgt av Kraken og Coinbases GDAX.

 

På sveitsisk

 • Minibank: Nylig kunngjorde det nasjonale jernbaneselskapet SBB at borgere i sveitserne kunne kjøpe Bitcoins på hver billettmaskin i hver jernbanestasjon. Betaling kan skje med kontanter eller elektroniske kontanter; kredittkort godtas ikke. På toppen av denne personen i sveitseren kan du finne Bitcoin-minibank som drives av bitconsuisse.ch flere steder.
 • Direkte: Megleren bitcoinsuisse.ch tilbyr muligheten til å kjøpe Bitcoins med kontanter og bankoverføring. 247exchange.com implementerte muligheten til å kjøpe Bitcoins med Franken. De fleste andre direkte børser som Coinbase, Circle og så videre aksepterer sveitsiske kunder, men krever at de betaler med Euro.

 

I Polen

 • Børs: Med BitMarket.pl, BitBay.net og bitmaszyna.pl har Polen tre Bitcoin-børser der du kan kjøpe Bitcoins med relativt gode forhold med Zloty.

 

I Norge

 • Direkte: Cubits.com muliggjør direkte anskaffelse av Bitcoins med NOK.
 • Utveksling: Norge har en børs, bitcoinsnorway.com. Men volumet er ganske lavt slik at kjøpere betaler en premie.

 

I Sverige

 • Direkte: Sverige har to Bitcoin-meglere hvor du kan kjøpe Bitcoin med SEK: bt.cx og fybse.se.

 

I Danmark

 • Direkte: Den eneste danske børsen er coinify.com.

 

I Ukraina

 • Minibank: Med hjelp av btcu.biz er det mulig å kjøpe Bitcoins i hvilken som helst bank minibank i hele landet.
 • Direkte: Buy.kuna.io tilbyr en direkte utveksling av Bitcoin for Hryvna. En annen direkte utveksling er btcu.biz.
 • Utveksling: Med kuna.io Ukraina har sin egen Bitcoin-børs for Hryvna.

 

I Russland

På grunn av den uklare juridiske situasjonen til Bitcoin i Russland, eksisterer bare noen få børser og meglere. Mange ser ut til å handle med localbitcoins.

 • Direkte: matbea.com er en direkte leverandør av Bitcoin for Ruble. Det krever registrering av brukere med et telefonnummer.
 • Utveksling: BTC-E er den største børsen for handel med Rubel og Bitcoin. Det fungerer med en rekke betalingsleverandører for å tillate innskudd av midler.

Asia

Asia er det raskest voksende markedet for Bitcoins. I Kina, Japan og Sør-Korea er det en livlig handel med Bitcoins på børser, mens arabiske land som Emiratene er mer eller mindre Bitcoin-frie. I disse landene er de beste endringene å finne en minibank eller en selger på LocalBitcons.

 

I Kina

 • Børs: Kina har det mest flytende Bitcoin-utvekslingslandskapet i verden. Med Huobi, OKCoin og BTC China finner du børsene med det klart største volumet. Disse børsene krever null avgifter, og som et resultat er spredningen ekstremt lav. Ved siden av dem er det mange flere utvekslinger.

 

I Japan

 • Direkte: Den mest populære direktebørsmegleren for Yen er bitflyer.jp. Megleren tilbyr et bredt spekter av verifiseringsgrader – fra E-post full KYC – og tar svært lave avgifter.
 • Utveksling: Med Quoine, Coincheck og Kraken tre børser betjener det japanske markedet. Selv om de ikke kan konkurrere med kinesiske børser om likviditet, gir de en god service for billig å kjøpe Bitcoins.

 

Thailand

 • Direkte: En Bitcoin-megler for Thailand er bitcoin.co.th. En annen megler, coins.co.th, legger til en komfortabel online lommebok.
 • Utveksling: Med bx.in.th har Thailand sin egen Bitcoin-børs.

 

I Korea

 • Direkte og minibank: coinplug.com tilbyr en rekke tjenester for å kjøpe og selge Bitcoins. De tilbyr to unike minibanker i Seoul, muliggjør kjøp av Bitcoin i tusenvis av minibanker i landet ved å samarbeide med en minibankprodusent og gir muligheten til å kjøpe Bitcoins med flere gavekort.
 • Utveksling: Med korbit.co.kr har Sør-Korea en velutviklet børs som ikke bare tilbyr handel med Bitcoin, men også lommebøker for alle enheter og overføringstjenester. Coinplug.com har også en børs.

 

I India

 • Direkte: En adresse for å kjøpe, selge, lagre og sende Bitcoin er unocoin.com, Indias største Bitcoin-leverandør. Mer eller mindre det samme tilbyr zebpay.com, en annen stor plattform for Bitcoins i India. Som hver utveksling i India, krever disse to plattformene identitetsbekreftelse.
 • Utveksling: Coinsecure.in er både en online lommebok som en børs.

 

I Filippinene

Filippinene har et utrolig utvalg av plattformer der du kan kjøpe Bitcoins.

 • Gavekort: På prepaidbitcoin.ph kan du løse inn kupongkort du kan kjøpe flere steder i Filippinene.
 • Direkte: buybitcoin.ph er en leverandør av Bitcoins, mynter. Ph en annen. Coins.ph aksepterer et bredt spekter av betalingskanaler som kontantinnskudd i banker, online overføringer og kuponger tilgjengelig over hele landet i butikker.
 • Børs: Med coinage.ph og BTCexchange.ph har Filippinene to Bitcoin-børser.

 

I Tyrkia

Mens Bitcoin ikke er regulert i Tyrkia, synes det etter det mislykkede kuppet og de økende begrensningene fra myndighetene å være et økende press på Bitcoin-selskaper.

 • Gavekort: Med bitupcard.com kan du kjøpe kupongen som kan innløses for Bitcoins online.
 • Direkte: koinim.com er en plattform der du direkte kan kjøpe Bitcoin og Litecoin med Lira.
 • Utveksling: BTCTurk.com er Tyrkias første Bitcoin-børs. Her kan du kjøpe og selge Bitcoins. Nylig hadde BTCTurk problemer med bankkontoen sin, og det har vært rykter om at den må stenges. Men nå ser det fortsatt ut til å fungere.

Midtøsten

I Israel

 • Direkte: Bits of Gold er den eldste Bitcoin-plattformen i Israel. Her kan du kjøpe og selge Bitcoins direkte.
 • Utveksling: Bit2C er Israels store Bitcoin-børs.
 • Annen: Citizen of the United Arab Emirates kan bruke bitoasis.net til å kjøpe Bitcoins direkte; I Kuwait kan du kjøpe Bitcoins på bitfils.com; i Vietnam finner du megleren bitcoinvietnam.com.vn og sentralen vbtc.vn; i Malaysia coinbox.biz og coins.my gir en online lommebok og en enkel metode for å kjøpe og selge Bitcoins, mens oinhako.com er en lommebok med mulighet til å kjøpe og selge for Malaysia og Singapore og bitx.co tilbyr en bytte for Malaysia og Indonesia. I Indonesia kan du også kjøpe Bitcoins på bitcoin.co.id. Citizen of Taiwan kan bruke maicoin.com til å kjøpe, selge og bruke Bitcoins.

Oseania

I Australia

 • Direkte: Australia har flere direkte Bitcoin-leverandører: btradeaustralia.com støtter Poli-Payments, buyabitcoin.com.au godtar kontantinnskudd i banker, cointree.com.au støtter både betalingsalternativer, coinloft.com.au også pluss Flexepin-kuponger og bitcoin. com.au muliggjør anskaffelse av Bitcoin ved å sette inn penger i kiosker. coinjar.com.au markedsfører seg ikke bare som leverandør, men også som en lommebok for å bruke Bitcoins.
 • Utveksling: Med independentreserve.com og coinspot.com.au har Australia to børser.

 

I New Zealand

 • Direkte: På coined.co.nz kan du kjøpe Bitcoins med online bankoverføringer, på buybitcoin.co.nz med bankinnskudd. Flere betalingsalternativer tilbyr coinhub.nz der du ikke bare kan betale med bankoverføringer, men også med kontantinnskudd i minibanker og tellere som med PayPal. mybitcoinsaver.com tilbyr en lommebok og muligheten til å investere regelmessig i Bitcoins med automatiske bankoverføringer.
 • Utveksling: New Zealand har to Bitcoin-børser. På bitnz.com er spredningen relativt stor, mens du finner bedre priser på nzbcx.com,

Kjøp Bitcoin i Afrika

Sammenlignet med resten av verden mangler afrikaner Bitcoin-adopsjon og har bare noen få børser. Hvis det ikke finnes noen børser, er det en god idé i mange land å søke i LocalBitcoins for å finne en lokal leverandør.

 

I Sør-Afrika

 • Sør-Afrika har to Bitcoin-børser: Bit-X og ice3x.com (Ice Cube).

I Nigeria

 • I Nigeria kan du også handle Bitcoins på Bit-X. Du kan også bruke nairaex.com til å kjøpe Bitcoins med bankoverføringer og bitpesa.co for å kjøpe mynter med debetkort eller paga.

 

I Tanzania

 • I Tanzania kan du bruke bitpesa.co til å kjøpe Bitcoins med bankoverføringer.

 

I Uganda

 • Bitpesa.co tilbyr borgere i Uganda å kjøpe Bitcoins med MTN eller Airtel Money.

 

I Zimbabwe

 • Bitcoinfundi.com ser ut til å tjene Zimbabwe, men prisene vises i Dollar.

Konklusjon

Å kjøpe bitcoins er ikke alltid så enkelt som nykommere forventer. Den gode nyheten er at antall alternativer øker, og det blir lettere hele tiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me