Hva er Tether: Most Comprehensive Real Story

Bransjerapport om hva som er Tether: Bakgrunn. Det er ikke noe som heter en stabil form for penger når du tenker på det.

Selv fiat-valutaer som amerikanske dollar og euro er underlagt inflasjon og avtagende kjøpekraft, men fordi disse svingningene ofte er så små, finner vi dem fortsatt brukbare i det daglige.

Bransjerapport om – Hva er Tether-valuta?

For kryptokurver forsterkes de daglige svingningene, noe som gjør dem upraktiske for vanlig bruk. Mens volatilitet gir næring til bruken av en kryptovaluta som en spekulativ eiendel, begrenser den nytteverdien som et byttemiddel. Kryptovaluta gjorde det til vanlige medier da det ble brukt som et verktøy på det mørke nettet av den beryktede Silk Road, som ble stengt etterpå. På den tiden var det langt fra å være et investeringsalternativ for detaljistinvestorer, men de ble fort forelsket i prisendringene.

Plutselig hadde bankfolk og finansinstitusjoner over hele verden en mening om kryptokurver. Alle snakket om det. Volatilitet etablerte kryptovalutaer som et potensielt aktivum som en dag kan bli vanlig. Imidlertid kan volatilitet også være et tveegget sverd. Det kan tiltrekke seg investorer når det er et prisoppgang slik det skjedde i november 2017 da prisene skjøt gjennom taket.

Det kan også føre til en utvandring av investorer, som det gjorde i år, hvor den kastet mer enn 50 prosent fra slutten av 13.000 dollar. De dårlige effektene av prisfallene har også blitt kjent i markedet da det påvirket handelsvolum og interesse for kryptomarkedet.

For å se en fremtid der kryptovaluta brukes på daglig basis, må volatilitet takles, og det er her Tether spiller inn. Tether er en stablecoin som ble opprettet for å være stabil nok i sin kjøpekraft eller på det meste litt inflasjonær, for å stimulere eierne til å bruke i stedet for å holde tokens. I sin enkleste form, Tether, er en kryptovaluta med en fast pris målt av en fiat-valuta, i dette tilfellet den amerikanske dollaren

Stablecoins som Tether er viktig for dagligdagse transaksjoner. Uten stabilitet vil en selger være skeptisk til å handle varer og tjenester i frykt for å miste verdi på grunn av prisvolatilitet – en av grunnene til at kryptokurver ikke har blitt adoptert ennå. Slike som bitcoin, Ethereum og Litecoin har blitt brukt flere til transaksjoner som involverer onlinebetalinger. De har imidlertid ikke vært pålitelige for å gjøre daglige overføringer på grunn av høy volatilitet i pris.

Tether gir en komparativ fordel som forgjengerne ikke har klart å bringe til bordet – verdi for konvertering av fiat-valutaer til kryptomynter, og gjør det mulig å lette handel med dem.

Ved begynnelsen ble den utstedt på Bitcoin blockchain før overgangen gjennom Omni Layer Protocol til Litecoin blockchain. Som et prosjekt fra hovedutveksling av kryptovalutaer er Tether nummer 15 blant de høyeste markedsverdiene (rundt USD 2 milliarder).

Hva er Tether crypto?

Tether er en hybrid krypto-fiat “stablecoin” hvis verdi er knyttet til verdien av den amerikanske dollaren og annen fiat. Det er et kryptovaluta-aktivum utstedt av Tether Limited, og det opererer på Omni-protokollen som et token utstedt på blockchain. Som en tommelfingerregel registreres hver Omni-transaksjon (Tether inclusive) i en Bitcoin-transaksjon som deler samme transaksjonshash.

  

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

BlockSpur

Tether er verdens mest populære stablecoin, og fungerer til og med som en dollarerstatning på populære børser som Bitfinex og Poloniex. Å være støttet av USD betyr for hvert Tether som utstedes, det tilsvarer et beløp på dollar som er holdt i reserve.

Imidlertid er den amerikanske dollaren ikke immun mot skift i verdensmarkedets paradigme og som sådan utsatt for svingninger.

Importen av tethervaluta er å bidra til å begrense volatiliteten i kryptovalutaer og muliggjøre bruk av kryptovalutaer som fiatpenger av villige brukere. Dermed er verdien ikke ment å være underlagt variasjoner, da den burde forbli tilsvarende $ 1. Euro er også en valuta Tether festet sitt symbol på grunn av den kontrollen som utøves av EU, som også kontrollerer en stor prosentandel av verdens finansielle marked.

Etter å ha beskrevet det med en passende essens, er det noen fordeler ved å ta i bruk Tether fremfor andre kryptovalutaer.

⦁ Transitkryptovaluta:

Tether muliggjør overføring av ekte kontanter til digitale kontanter. Tatt i betraktning de sikrede betalingene som tilbys gjennom bruk av blockchain. Det er også raskere å konvertere til kryptokurver enn vanlig fiat. Tether holder også esset når det gjelder å kjøpe billige kryptovaluta når markedet faller ned.

⦁ Aksept:

Et stort antall plattformer som arbeider med kryptokurver forbedret plattformene sine etter at de tok i bruk Tether. Plattformer som i utgangspunktet manglet hvorvidt de kunne bruke amerikanske dollar, bruker Tether i stedet, slik at de kan åpne seg for nye markeder.

⦁ Formidabel sikkerhetskopi:

Markedsstabiliteten til din kryptoinvestering er sikret ved bruk av Tether som et reservefond. Mengden Tether i omløp er i forhold til reservemidlene.

Hvordan forblir tether på $ 1?

Ved hjelp av en-til-en-forhold holder Tether Limited i Hong Kong fiat i reserver som antas å være ekvivalent med tether i omløp. Med andre ord fungerer Tether Limited som en pålitelig tredjepart for eiendelene. Kompleksiteten ved å gjennomføre både fiat- og crypto-revisjon reduseres av en enkel implementering som ikke påvirker sikkerheten og gjennomsiktigheten til revisjoner.

Tether’s Technology Stack

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

Tether

Tether opererer på Omni-protokollen, som er en allsidig plattform som brukes til en rekke digitale eiendeler og valutaer forankret i bitcoin-blockchain. Hver 1 USDT er verdt $ 1, og den kan innløses når som helst for 1 $ fiat-valuta. Det er ideen, men det fungerer ikke slik.

I samme retning, en godkjent klient som kobler USD til KrakenBankkontoen hennes vil motta USDT med en kurs på 1 $ per Tether. Brukere kan også veksle kryptovalutaer sine for Tether på en handelsplattform.

Etterfølger av innskudd gjort på Tether’s Limited bankkontoer ved bruk av fiat-valutaer, krediterer selskapet brukerens lommebok med tilsvarende i tether, og gjør det mulig for brukeren å bruke tether som de vil. Siden 18. april 2017 hadde Tether imidlertid sluttet å motta innskudd i bytte mot symbolet, med henvisning til problemer med sine taiwanske banker som årsaken..

Det er spørsmål om tether som blir beskrevet som et sikkert nettverk og et desentralisert system. Når man ser på driftsmekanismen, er det åpenbart at systemet er avhengig av Tethers evne og vilje til å opprettholde valutatappen. Anta et scenario der en av børsene ikke får tilgang til USD-reservene som er tildelt kunder som er villige til å selge USDT, og plikten er derfor å binde for å forsyne børsen med USD innen en rimelig tidsramme. Dette gjør Tether også til et helt sentralisert system som er i strid med det det hevder.

Hva brukes Tether til?

Det primære formålet med Tether er å tilby likviditet og sikring mot markedsvolatilitet. Tokene er festet til en fiat, noe som betyr at det ikke skal være noe tap av verdi eller volatilitet som med andre tokens.

Dette gjør også stablecoin mindre risikabel enn typiske kryptovalutaer. Dens relevans som et alternativ til fiat er en stor fordel som ikke kan vektlegges høyt av næringsdrivende og investorer. For mange investorer gir Tether en mulighet til å parkere investeringene når markedet er bearish, spesielt i land der det er vanskelig å konvertere fra kryptovaluta til fiat.

Prisstabilitet

Volatiliteten i kryptovalutaer er en anseelse som betraktes som et element av beryktelse, og det er her en stablecoin skiller seg ut som ‘stjernebruden.’ De som liker dette, er mest handelsmenn med mindre altcoins som ikke har noe lett tilgjengelig flytende marked. Det er en labyrint av komplikasjoner og medfølgende risiko forbundet med å bytte en ustabil valuta mot en annen. Du vil sette pris på importen av disse komplikasjonene ved å spille ut dette scenariet i tankene dine.

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

Tether

Bitfinex-tilkoblingen

Det har vært påstander om forbindelsen mellom Bitfinex og Tether i media. Begge enhetene deler samme administrerende direktør, økonomidirektør, strategidirektør og generaladvokat. Den nylige Paradise Papers-lekkasjen bekreftet Philip Potter og Giancarlo Devasini som de bak salen, og observatører som har fulgt trenden, tok ikke dette som en overraskelse.

Nye Tether-kontoer flyter hovedsakelig til Bitfinex, og det blir derfor lettere å forstå importen av hvorfor begge selskapene opplevde en frysing av deres fiat-virksomhet etter uttaket av US Bank og Wells Fargo som bankpartnere..

Derfor nekter Bitfinex nå amerikanske kunder, ettersom markedene de tilbyr ikke lenger er denominert i USD. I stedet bruker den utelukkende USDT.

En forskningsartikkel med tittelen ‘Is bitcoin Really Un-Tethered?’ Ble utgitt i juni 2018 av to høyskoleprofessorer John M. Griffin og Amin Shams (GRIFFIN og SHAMS *) fra University of Texas. I papiret belyste professorene drivkreftene bak bommen i kryptomarkeder.

Forskerne hevdet at Bitfinex forsyner Tether til markedet uavhengig av etterspørsel. De gjorde feil på dette trekket, som de mener skaper kunstig etterspørsel etter bitcoin og andre kryptovalutaer – noe som presser prisene opp, noe som ligner den inflasjonære effekten av å trykke mer penger. Når prisene faller, kan de konvertere tether til bitcoin, på en måte som presser bitcoin opp, selger noe og fyller opp Tether-reservene. Når prisene faller, har de et “salgsopsjon” som standard ved innløsning av tether, eller de kan hevde å ha opplevd et “hack” for å forklare forsvinningen av tether eller relaterte dollar.

Plottet nedenfor viser utskriftshendelsene til Tether fra mars 2017 til juli 2018, sammen med den kumulative trykte bundet i rødt, økningen i prisen på bitcoin og utgivelsen av Bitfinex / Tether-stevningen 6. desember 2017. I denne grafen, bitcoin prisene oppnås som 1-timers lysestaker.

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

Coinmonks

En av konklusjonene fra plottet er at flertallet av utstedelsene av Tether ser ut til å ha skjedd rundt november 2017 til januar 2018, akkurat i tide til økningen og sprengningen av bitcoin-boblen.

Griffin og Shams fant resultatene å være “mest i samsvar med den tilbudsdrevne manipulasjonshypotesen, gjennom hvilken Tether blir presset på markedsaktørene.”

Hypotesen presset av John M. Griffins publikasjon er at tether ble utstedt og sendt til flere børser for å kjøpe bitcoin som svar på markedsfall for å skape et falskt bullish marked, slik at andre investorer kunne bli med i vognen og kjøpe mer bitcoin.

Ved å kartlegge blokkjedene til bitcoin og Tether, kan vi fastslå at enheter tilknyttet Bitfinex-børsen bruker Tether til å kjøpe bitcoin når prisene faller. Slike prisstøttende aktiviteter er vellykkede, ettersom bitcoinprisene stiger etter periodene med intervensjon.

Forskerne beskrev også hvordan Tether ofte ble flyttet over de største deltakerne på blockchain. Når den er opprettet, fortsetter den til Bitfinex og sendes deretter ut til andre kryptobørser.

En av de fascinerende avsløringene er at nesten ingen tether returnerer til utstederen som skal innløses, og den primære børsen der den forventes innløst er Kraken, som bare utgjør en liten del av transaksjonene.

Forskerne kjørte også en test for å finne et forhold mellom de store børsene og mellom de beste kryptovalutaene.

For å finne den signerte nettobeløpet som ble overført mellom to parter som handlet med Tether, kjørte studien en test med store tether-børser, Bitfinex (BFX), Poloniex (PLX) og Bittrex (BTX) for prøven. Definere en ligning for nettobeløpet av bitcoins og tether overført mellom børsene i hver prøveperiode.

For nettobeløpet av Bitcoins bruker forskerne formelen:

GRIFFIN og SHAMS *

Ved hjelp av tether for å definere verdien i forhold til bitcoin-priser, brukte studien den bitcoin-denominerte verdien av tether som tar bitcoin-priser på den tiden.

GRIFFIN og SHAMS *

Tether’s Issuance

Det var spekulasjoner om rollen til Tether i stigningen av bitcoin-prisen som overgikk 000 i begynnelsen av 2018. En av de ledende stemmene som ga troverdighet til denne muligheten, var skaperen av Litecoin, Charlie Lee. Hans Twitter-innlegg 30. november lyder:

“Det er frykt for at den nylige prisstigningen ble hjulpet av utskriften av USDT (Tether) som ikke støttes av USD på en bankkonto.”

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

GRIFFIN og SHAMS *

Figuren over viser den samlede strømmen av Tether mellom de store sentralene fra Tether-genese-blokken til 31. mars 2018. Hver Tether-oversettelse er merket som transaksjoner med mynt-ID 31 på Omni Layer.

Identiteten til sentralen ble hentet fra Tether’s rich list, og tykkelsen på kantene som forbinder sentrene er proporsjonal med størrelsen på strømningen mellom to noder. Kantenes krumning viser strømmen av Tether fra avsenderen til mottakeren. Hver nodestørrelse er proporsjonal med samlet inn- og utstrømning for hver node.

Grafen over gir et levende innblikk i strukturen til Tether og hvordan den ble utstedt. Alle Tethers trykt av Tether Limited (den røde noden nederst) blir først flyttet til Bitfinex.

Alt starter herfra før det distribueres gjennom nettverket. En interessant detalj i grafen er tilstrømningen tilbake til den opprinnelige Tether-noden, som forklarer hvorfor det var umulig å selge tether tilbake til det utstedende selskapet i bytte mot amerikanske dollar, og selskapet hevdet at det var for å forhindre dårlige aktører fra å utnytte plattform.

Kraken, den lille gule noden øverst i grafen, ble de facto markedsplassen for handel med USD-USDT-par for 2017, selv om størrelsen på Tether-strømmen var betydelig mindre enn det som ble sendt til børser for å handle Tether for andre kryptoer, spesielt bitcoin.

En annen interessant detalj er forholdet mellom Poloniex og Bittrex, to av de største børsene for Tether og deres nære bånd til Bitfinex gjennom en massiv strøm av Tether inn og ut av Bitfinex ved hjelp av en mellomledd adresse.

Antall USDT i omløp økte med nesten 9000% fra februar 2017, og steg fra omtrent $ 25 millioner til mer enn $ 2,8 milliarder ved utgangen av januar 2018. Fra desember 2017 utstedte Tether 775 millioner flere tetter, noe som er en økning på 52,5% i den totale forsyningen rett etter at Tether og Bitfinex ble stevnet av United States Commodity Futures Trading Commission (CFTC) 6. desember 2017.

Griffin og Sham-studien avslørte at Bitfinex sendte 2,99 milliarder Tether til Poloniex og Bittrex frem til februar 2018, mens de to sentralene sendte 1,89 milliarder dollar tilbake til Bitfinex, og holdt de resterende 1,11 milliarder Tether sendt opprinnelig fra Bitfinex.

Uvanlig tether Market på Kraken

Kraken, den utpekte markedsplassen for handel med USD-USDT-par hadde en uvanlig bevegelse, som løftet røde flagg. I følge rapporten på Bloomberg med tittelen “Crypto Coin Tether Defies Logic on Kraken’s Market, Raising Red Flags” 29. juni 2018, svarte ikke Tether’s pris på markedsøkonomien mellom tilbud og etterspørsel. Prisen på Tether forble uendret til tross for store og små ordrer om å kjøpe eller selge mynten på Kraken.

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

Bloomberg

Forfatterne av rapporten hadde gjennomført en analyse av Krakens ordrebok, som dekket mer enn 56 000 handler plassert på den digitale aktivaplattformen fra 1. mai til 22. juni. Dataene ble også delt med New York University Professor og rektor ved Global Economics Group Rosa Abrantes-Metz og tidligere Federal Reserve bankekspert Mark Williams. Begge økonomene konkluderte med at noe skjedde i Kraken, ifølge Bloomberg-rapporten.

Rapporten fremhevet en handel på 13 076 389 tethers, som det er uvanlig ettersom andre ordrer går ut til fem desimaler. Denne spesielle handelen hadde tre desimaler, som Abrantes-Metz og Williams, mistenkte kunne knyttes til automatiserte handelsprogrammer.

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

Bloomberg

Kraken kjempet tilbake med et eget blogginnlegg med tittelen “On Tether: Journalists Defy Logic, Raising Red Flags”, 1. juli 2018, der den fremhevet forsømmelsen fra Bloombergs forfattere til å “forstå grunnleggende markedskonsepter.”

Kraken kjempet tilbake og argumenterte for at Bloomberg-studien ikke kunne forstå den tilsynelatende stabiliteten til USDT, som ikke opplever samme volatilitet som andre kryptovalutaer på grunn av sin pinne. Børsen demonterte også ideen om at plattformen ble manipulert ved å si at den digitale aktivaplattformen strever etter å “drive en plattform som er åpen og rettferdig for brukerne.”

Hva er Tether Most Comprehensive Real Story

Kraken

Kontroverser med Well Fargo

Etterfølger av Wells Fargo og Cos beslutning tidlig i 2017 om å avlaste rollen som en korrespondentbank mellom amerikanske kunder og Tethers banker i Taiwan, kunngjorde Bitfinex også sin beslutning om å trekke tilbake tjenester levert til amerikanske kunder på grunn av driftskostnadene. Deretter ble det anlagt søksmål mot Wells Fargo av både Bitfinex og Tether, men saken ble trukket da det virket som om flere kontroverser kunne sprenge sømmene..

Dokumenter fra Wells Fargo-søksmålet avslørte tilstedeværelsen av fire taiwanske banker i Bitfinex / Tether-forbindelsen. Talspersonen for Bitfinex og Tether Ronn Torossian nektet imidlertid å identifisere selskapets nåværende banker med mindre en underretningsavtale ble signert av journalister som var interessert i å kjenne dem. Tilbudet ble deretter avslått.

Fra mediarapporter og dokumenter lagt ut på nettet, var Bitfinex tilknyttet Polens Bank Spoldzielczy i Skierniewice, men ektheten til disse dokumentene ble aldri bekreftet, da Torossian nektet å komme med kommentarer.

Arbeidet med å verifisere ektheten av disse dokumentene fra bankens administrerende direktør Wladyslaw Klazynski møtte en murstein på grunn av polsk finanslov som forbyr personer å avsløre kundedata. Likevel ble han sitert for å ha hevdet at firmaet hans ikke er “økonomisk engasjert” med noe selskap som handler bitcoin.

Videre ble den administrative ledelsen og plasseringen av Bitfinex og Tether ikke avslørt på deres respektive nettsteder eller i noe offentlig dokument.

Paradise Papers

Lekket av International Consortium of Investigative Journalists, pekte disse dokumentene på en utdannet fra Yale University Phil Potter som direktør for Tether og strategidirektør i Bitfinex. Hans arbeidserfaring begynte hos Morgan Stanley som derivatanalytiker før han fortsatte til Bear Stearns Cos., Hvor han jobbet med teknologiinfrastruktur og programvaredesign i den private klienttjenestenheten..

I 2013 ble Bitfinex innlemmet i Hong Kong, men byttet deretter navn til Renrenbee Ltd et år senere som avslørt av Companies Registry i Hong Kong. Giancarlo Devasini er identifisert som direktør i Renrenbee av Companies Registry. På en rimelig måte identifiserer Paradise Papers ham også som en Tether-direktør, og bekrefter videre at begge selskapene ikke er separate enheter slik vi alle tror og blir kontrollert av samme gruppe individer..

Litany of Disappointments

Administrerende direktør i et reklameteknologiselskap i Tyrkia Oguz Sedar så det lurt å flytte midlene til tether etter fryktet et fall i bitcoin-prisene, som han hadde investert i. Hans trøst hadde opprinnelig vært på PayPal, men ting gikk galt etter at Tyrkia hadde forbudt PayPal i 2017. I november ble hans forespørsel om å utbetale 1 million dollar av tether avslått.

Utdrag av e-posten som ble sendt til ham lyder:

“På grunn av pågående bankvansker er vi bare i stand til å behandle forespørsler om verifiserte bedriftskunder,”

Sedar holdt fast ved forutsetningen om å være støttet av reserver, og forsøkte å vite hvem Tether banket med, men selskapet nektet å avsløre banken sin og anbefalte i stedet at han skulle gjøre det med å selge på en av børspartnerne som er oppført på nettstedet..

Han sjekket det ut og over et dusin navn dukket opp, men bare noen få tilbød investorer en vei for å veksle tether for dollar. Kraken var blant det levedyktige alternativet, men Serdar var skeptisk til deres evne til å håndtere sin handel.

Etter hvert som ting viste seg, ble Serdar til slutt flagget av Tether som mistenkelig på grunn av de mange uregelmessighetene han angivelig var involvert i. Serdar videreformidlet alt som fulgte til USAs finansdepartement og justisdepartementet gjennom et online nettsted for tips, men har ennå ikke fått svar.

Innflytelsesrike kritikere av Bitfinex og Tether beskyldte begge selskapene for å kjøre en brøkreserveordning der reserver bare er lik en brøkdel av innskuddsforpliktelsene. Noe som innebærer at det utstedes mer USDT enn de anerkjente reservene i fiat dollar. Dette er ifølge kritikere dekket opp gjennom inflasjonen av bitcoinpriser for å manipulere markedet.

Til tross for Tethers egenrapporterte økonomi som påstod overskuddsreserver kombinert med sin rene helse fra revisjonserklæringen i september 2017, er kritikerne fortsatt skeptiske til disse funnene. Det er imidlertid sannsynlig at en utveksling av Bitifnex’s innflytelse har et beløp på en milliard dollar, og dette er betydelig nok til å støtte Tether.

Å skille fakta fra skjønnlitteratur kan være komplisert i tilfeller som Tether. Selv om det fortsatt ikke er avgjørende, er saken om Serdar en dyster refleksjon av Tethers upålitelighet i USD-konvertibilitet. Selskapet er ikke forpliktet til å yte tjenester til kunder som angivelig faller utenfor samsvar.

Etter fallet mellom Wells Fargo og Bitfinex i 2017 var det en kraftig økning i utstedelsen av USDT. Den økende etterspørselen etter bitcoin ble også bemerket som en faktor som sto for USDT i omløp.

Kontroverser rundt desentralisering

I november 2017 hevdet Tether $ 30,95 verdt tokens hadde blitt hacket. Innlegget som opprinnelig ble utgitt på nettstedet, ble deretter slettet etter at det senere hevdet at det var i ferd med å gjenopprette symbolet for å sikre at de ikke trenger inn i det vanlige kryptovalutamarkedet. Tether’s krav om desentralisering er blitt satt på forespørsel av den “karantene” adressen ovenfor, som inneholder beløpet i hackede midler og frosset på plass av selskapet.

Møte med amerikanske føderale regulatorer

US Commodity Futures Trading Commission den 6. desember sendte stevner til plattformen for virtuell valuta Bitfinex og Tether etter ufullstendige bevis for at de hadde beholdt det til publikum.

Mens Bitfinex ikke er et USA-basert selskap, har det kunder basert i USA. Den juridiske statusen til Tether har vært en kilde til debatt med mange kritikere som tror at det kan møte sleggeren til en amerikansk ledet nedleggelse ifølge Bittrex.

Det har imidlertid ikke kommet noen offisielle kommentarer fra Tether eller US Regulators, og dette har også innhyllet driften i mer kontrovers for publikum.

NY KONKURRENT OG TRUSLER FOR USDT

Tvillingedollar

I september godkjente New York-staten budet fra to finansielle teknologiselskaper om å utstede kryptovalutaer knyttet til den amerikanske dollaren, noe som muliggjør mer regulert og gjennomsiktig konkurranse i verden av stabile mynter som Tether ser ut til å bli fremtredende for.

Cameron og Tyler Winklevoss er grunnleggerne av Gemini Trust Co., den digitale aktivautvekslingen som ble godkjent av New York Department of Financial Services for å lansere Gemini-dollar.

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

CoinMarketCap

I samme retning ble også et blockchain-selskap som serverer finansinstitusjoner godkjent for å utstede Paxos Standard.

Tyler Winklevoss understreket i intervjuet at Gemini dollar vil gi mer åpenhet for potensielle brukere enn andre stabile mynter.

En talsperson for banken Kerri Doherty hevdet at mens State Street Corp ikke vil fungere som depot for digitale eiendeler, vil det holde amerikanske dollar bak mynten. Winklevoss la til at valutaen og dens dollarreserver ville bli revidert hver måned av San-Francisco-baserte firma BPM for å sikre at de samsvarer.

“Vi tror ikke noen løser for tillitsproblemet. Til dette tidspunkt har det manglet tilsyn i markedet, ”bemerket Doherty i et telefonintervju.

Gemini’s tilknytning til State Street, en bank med en internasjonal anseelse, som dateres tilbake til 1700-tallet, kan bidra til å løse institusjonelle bortfall som er utbredt med stabile mynter. Gemini har også åpnet samtaler med Trail of Bits som gjennomførte en gjennomgang av stabile myntens tilknyttede smarte kontrakter på eterinnettverk, ifølge det digitale sikkerhetsselskapets administrerende direktør, Dan Guido.

I motsetning til Tether som visstnok er basert på De britiske jomfruøyene, betyr Geminis registrering som et New York-basert tillitselskap at det setter kundenes interesser foran firmaets behov. “Dette er det som er kjent som tillitsplikt. Det er en høyere standard enn anvendt på selskaper som har mottatt BitLicense, statens kryptovaluta-tillatelse opprettet av New York Department of Financial Services. “

Paxos tær en lignende vei

I følge Paxos administrerende direktør Chad Cascarilla vil flere Federal Deposit Insurance Corp-forsikrede banker holde amerikanske dollar bak Paxos Standard (PAX)..

Etherscan

Et stort revisjonsselskap vil gjennomgå børsens stabile mynt. Mens Tsjad nektet å oppgi navnene på bankene, bemerket han at revisor ville være Withum.

“Det største dette gjør er å løse rørleggerproblemene i kryptorommet. Vår virksomhet er tillit. Vi gjør ikke bare dette av veldig lette former for regulering, ”la Tsjad til. Paxos har så langt vært i stand til å selge token til en verdi av 63 millioner dollar.

AnchorUSD, White Standard lansert på Stellar

Støttet av Y-Combinator, er AnchorUSD en kryptomynt bakt en-til-en av den amerikanske dollaren. Den har alle sine innskudd på bankkontoer som er hjemmehørende i USA, og det er grunnen til at noen brukere mener at den har kanten over Tether og resten av stablecoins der ute.

AnchorUSD utnyttet Tether etter at det begynte å bygge på Stellar. Etter å ha forsikret potensielle investorer om regelmessig revisjon, mener mange at sikkerheten til fondene deres er bedre garantert.

Prequel to AnchorUSD var den hvite standarden (WSD) som også ble lansert på Stellar Network.

I august kunngjorde White Company i samarbeid med Fintech Ltd et partnerskap som bringer innskudd og uttak av USD, GBP og Euro fiat via stabile mynter i White Standard.

Fintechs Interstellar Decentralized Exchange (DEX) -plattform var den første Stellar DEX-baserte børsen og lommeboken som begynte å levere denne tjenesten for to måneder siden.

WSD har full støtte av innskudd som revideres hver måned av tredjepart, og gir umiddelbare og effektive transaksjoner og enkel integrering i det eksisterende stjernes økosystemet og Stellar DEX.

TrueUSD

Hva er Tether: Most Comprehensive Real Story

CoinMarketCap

TrueUSD ble lansert i januar 2018, og markedsførte seg selv som “en USD-støttet stablecoin du kan stole på.” Utviklet av Trust Token, trodde mange at det lærte av feilene til Tether og ikke vil bli sett i samme lys som sin mest fremtredende forgjenger.

Dette bør forklare hvorfor det vektlegger “full sikkerhet, regelmessig revisjon og juridisk beskyttelse.” Full KYC kreves før TUST kan kjøpes direkte fra TrueUSD. Selv om TUSD kan svinge litt i pris, er sjansene for å avvike langt fra $ 1-pinnen usannsynlig.

Som Trust Token forklarer:

“Siden handelsmenn alltid kan handle Trueusd for tilsvarende dollar på TrueUSD.com, vil det være et insentiv til å kjøpe og selge feilpriset Trueusd på børser og konvertere på Trueusd.com.”

Er Tether safe?

Bittrex utvider sin stabile dollarmynt

Før Tether ble innhyllet i sin siste serie av kontroverser med amerikanske føderale regulatorer, stolte flere børser sterkt på Tether. Mange begynte å tenke på et annet alternativ av frykt for en overhengende bekjempelse av stallen.

I mars 2018 la Bittrex til TrueUSD som sin andre stabile mynt i et knep betraktet som en sikring mot konsekvensene som kan ramme Tether.

Mens Tether var dekket av kontroverser, posisjonerer TrueUSD seg som et tryggere belte. Mens tether ble lansert på Omni Layer, kjører TrueUSD på Ethereum blockchain. I følge selskapets offisielle kunngjøring på det tidspunktet, når brukerne sender inn sin fiat, holdes pengene i en sperring som de når som helst kan få tilgang til og gjenvinne.

I løpet av det første døgnet etter at den ble notert, ble $ 2,3 millioner TUSD handlet på Bittrex, som utgjorde 56% av den dollarfestede myntens totale volum.

Digifinex erstatter Tether med TrueUSD

Etter sporet av kontroverser som har fulgt Tether for sent, erstattet Digifinex den populære USDT med sin primære rival, TrueUSD i september, per en CoinDesk-rapport. I løpet av det første døgnet etter utskiftningen håndterte Digifinex driften nær $ 131 millioner i handelsvolum.

Medstifter av Digifinex, Kiana Shek, innrømmet at hun hadde søkt veier for å skille veier fra USDT. Hun fastholdt imidlertid at hennes holdning ikke var en skjult støtte for andre tokens.

“Jeg tror ganske enkelt ikke på tether, men jeg hadde ikke noe valg …”

Da hun ga sine synspunkter på måten de bestemte seg for å hente inn TrueUSD, sa hun:

“Gjennom forskningen min, due diligence og kommunikasjonen min med TrustToken-teamet har jeg forstått deres forpliktelse til bransjeledende beste praksis.”

Hun gikk videre på avgjørelsen om å finne et alternativ til tether, og ga en dyster refleksjon over teamets beslutning om å overholde regelverk fastsatt av US Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN).

Langsiktig prognose for USDT

Krympende markedsverdi

Tirsdag 16. oktober 2018 trakk Tether 250 millioner USDT ut av sirkulasjon etter at innledende 50 millioner USDT og 200 millioner USDT ble sendt til Tether’s treasury address av Bitfinex.

Totalt har Tether pensjonert $ 740 millioner USDT så langt i oktober. $ 100 millioner, $ 200 millioner, $ 200 millioner, $ 50 millioner, $ 50 millioner, $ 10 millioner, $ 80 millioner, $ 50 millioner for totalt $ 740 millioner.

Kunne disse latterlige tilbaketrekningene tilsi en stabil arbitrage?

Noen analytikere mener at Tether kjøper USDT på markedet for rabatt og tilskriver $ 1 til seg selv.

Det er ingenting skruppelløst ved det, og det kan sammenlignes med at et aksjeselskap kjøper tilbake selskapets aksjer når det opplever at den rimelige prisen ikke er i forhold til verdien markedet tillegger dem..

Selv om markedet er full av ”ikke-Tether” arbitrageur, vil en stor del av tilbakekjøpet fortsatt bli kreditert Tether. Til den nåværende nedsatte prisen på 3-5% av den handlede prisen, kunne Tether netto mellom 18 og 30 millioner dollar for tilbakekjøpet.

Den nåværende prisglidningen peker mot markedet med tanke på å holde Tether for risikabelt at de krever 3-4% rabatt på prisen for å holde det. Tether er derimot insentivisert til å fortsette å kjøpe tilbake USDT og innløse dem for amerikanske dollar.

Hva er Tether: Most Comprehensive Real Story

OminExplorer

Tether’s heralded formue nosedived nesten med 25 prosent i løpet av to måneder. I august 2018 hadde det USD-tilknyttede token en nåværende verdsettelse på $ 2,8 milliarder dollar, men ting har falt fra hverandre siden den gang, og etterlot verdien på bare 2 milliarder dollar.

Bransjerapport om tether: Den mest omfattende virkelige historien Hva er Tether

CoinMarketCap

En betydelig del av nedgangen ble tilskrevet prisfallet på USDT som gikk under $ 1,00 i eiendeler som angivelig støttet hvert token i omløp. Slippen hadde sendt rystelser inn i markedet som setter så mye avhengighet av milliarder dollar av tether som handles daglig på børser.

  

Bransjerapport om tether: Most Comprehensive Real Story

CoinMarketCap

Mandag 15. oktober 2018 handlet den globale gjennomsnittsprisen på Tether så lavt som $ 0,92, men forbedret seg etterpå til $ 0,98. Det tynt omsatte USDT / USD-markedet som tilbys på Kraken, falt til så lave som $ 0,85 før det gikk tilbake til $ 0,95.

Mer usikkerhet

Det var så mye stress rundt Tether etter at det ble stevnet i desember 2017. Spekulasjonene førte til usikkerhet på flere plattformer som handlet med det, og investorer ble nølende som et resultat. Til tross for oddsene de siste månedene, så Tether ut til å ha forvitret stormen med veier som fortsatt skulle krysses.

Stevnene til selskaper som har sin tilstedeværelse i USAs økonomiske sfære, er en vanlig praksis utført av regulatorer. Et skriftsted som er ment å tvinge vitnesbyrd, er ikke noe bevis på en nært forestående nedleggelse, og det står heller ikke at regulatorene ikke kan utøve eksisterende rettigheter til å sanksjonere overføringer utført i amerikanske dollar.

Mens Tether veier oddsen mot potensielle innhopp, forblir Tether innhyllet av et spor av lovbestemte tiltak som kan hindre kontinuiteten i nærmeste fremtid. Selskapet er fortsatt en uregulert børs, og dets driftsmåte understreker en viktig årsak til at kryptovaluta-børser er skilt fra det konvensjonelle banksystemet..

Blant de velorganiserte ansiktsreddende forsøkene var den harde gaffelen implementert for å svarteliste stjålne midler på 30 millioner tether. Det er fortsatt et stort antall børser som bruker tokenet for å gjøre det mulig for handelsmenn å ta en kontant posisjon før de begynner på en handel. For stor avhengighet av dette symbolet viser gode trusler mot hele kryptoindustrien med den voksende markedsverdien.

Dermed forblir dens gjennomførbarhet på lang sikt et spørsmål verdig introspeksjon. Det resulterende systemet som ble utført ved bruk av Tether, er fulle av mangler og alvorlige konsekvenser. De tradisjonelle gjennomsiktige kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum konverteres til private SQL-saldoer som krever gjensidig tillit fra kunden. Selv med et slikt system kan utveksling lokkes av det tilgjengelige insentivet for svindel.

Børs kan bestemme seg for å manipulere saldoer etter eget ønske, og det er tungvint å sikre kryptobeholdningen deres. De har ubehagelige antecedenter til at kryptoen deres blir stjålet eller beslaglagt, og berørte kunder har måttet bære tyngden.

Gjennom denne begrunnelsen vil Tether kanskje stå som metaforen for et svakt system. Hvis sentraliserte børser har en god del av sårbarheten, har Tether en mer komplisert svakhet med konsekvenser som vil gi etterklang på børsene selv om de opprettholder en godt strømlinjeformet virksomhet. Det er nok å si at systemet i sin helhet og spillerne i det trenger å lære av tidligere bortfall og bedre gjøre det med sentraliseringens svakheter og mangelen på åpenhet deri..

Hvis sentraliserte, ugjennomsiktige utvekslinger som Polonies, Bitfinex og Coinbase er utsatt for tap av data, svindel og hacks, og med kunder som mister pengene sine uten å bruke, hva vil gjøre et system som Tether immun??

Vi har ofte en tendens til å utvikle hukommelsestap for fortiden, og hvis noen foretrekker å se på forhandlingene spille seg ut, er det de som alltid vil mudre opp fortiden for ettertiden. Eksperimentet med egenutstedt valuta uten myndighetsgodkjenning er ingen ny gamble for de som kan huske ‘Liberty Reserve’ mani.

Den sentraliserte digitale valutaen på Costa-Rica hadde anerkjennelse av å være den “eldste, sikreste og mest populære betalingsprosessor som betjener millioner over hele verden.” Da de amerikanske påtalemyndighetene stengte nettstedet med påstand om hvitvasking av penger og levering av ulisensierte finansielle tjenester, hadde det allerede over en million aktive brukere. Mange av dem bar mest da påtalemyndighetene feide til aksjon i 2013.

I likhet med stien som ble slept av Tether, hadde Liberty Reserves sine operasjoner sentralisert, og dette var tyngdepunktet som førte til at det krasjet som det ordspråklige ‘Humpty-Dumpty.’ Satoshi Nakamoto, grunnleggeren av bitcoin, tok en pekepinn fra feilene. som skjedde tre år før han opprettet kryptovalutaen som nå er den mest populære i dag.

Hva er Tether Cryptocurrency Conclusion

Mange ville ha gamblet om at Tether ikke ville overleve i fjerde kvartal av året, men her er det. Det til tross for at det er en sittende and for de amerikanske regulatorene hvis de uansett bestemmer seg for å iverksette tiltak mot påståtte tilfeller av hvitvasking av penger. Dette er et gebyr som kan utjevnes mot ethvert finansielt selskap uavhengig av skylden. Tethers avhengighet av en formell bankordning er enda mer et puslespill som åpner en boks med kontroverser hvis den blir fordypet lenger.

Oppsummert alt er de overveldende truslene langt utover enhver styrke som har gjort den populær siden den kom i drift. Liker det eller ikke, USDT er avgjørende for kryptovalutamarkedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me