Bitcoin er mer populær enn noensinne, her kjøper du den.

Bitcoin er mer populær enn noensinne, her kjøper du den.

Yale-økonom Aleh Tsyvinski gjorde en studie som konkluderte med at for å få optimale effekter, skulle rundt 6% av hver portefølje være rent Bitcoin. Studien la også til at de som er utrolig skeptiske, må opprettholde minst 4% i BTC-tildeling. Med Bitcoin som blir større enn noensinne og mottar vanlig anerkjennelse, la oss forstå hvordan BTC har blitt en uerstattelig ressurs for enhver investeringsportefølje.

Hvorfor undervurderer tradisjonalister fortsatt Bitcoin?

Old school markedsanalytikere og investorer har ofte en tendens til å undervurdere Bitcoin og andre kryptovalutaer av forskjellige årsaker. Multimilliardær Warren Buffet, Oracle of Omaha selv, mener at Bitcoin er en forseggjort Ponzi-ordning, da den ikke produserer noe og ikke burde ha noen verdi. På den annen side, siden Apple og Tesla produserer et faktisk produkt, genererer de verdi.

Til tross for disse negativene, har Bitcoin hatt et positivt heroisk 2020. Sjekk ut følgende diagram:

image1.png

Som du kan se, var det en massiv utsalg i midten av mars forårsaket av COVID-19-pandemien. Siden den gang har prisen økt fra $ 4.860 til $ 15.550. Denne økningen kan tilskrives følgende:

● Det har vært en betydelig økning i institusjonell etterspørsel.

● Investorer har stor tro på BTCs vekstpotensial.

● Bitcoin har vist seg å være en levedyktig sikring under den nylige økonomiske usikkerheten.

Som vist i diagrammet nedenfor, postet de fleste amerikanske banker rekordresultater i 2. kvartal, da hele markedet brølte tilbake fra COVID-19-indusert salg i midten av mars, men det er fortsatt betydelige trusler mot aksjemarkedet og verdensøkonomien. Samtidig overgikk Bitcoin enormt den finansielle sektoren, spesielt i fjerde kvartal.

image2.png

I henhold til diagrammet:

● JPMorgan økte med 32,63% siden det nådde et lavpunkt 23. mars. I 4. kvartal økte banken med over 8%.

● Goldman Sachs handelsavdeling hadde en omsetning på 4,55 milliarder dollar. Banken overgikk lett Wall Street-forventningene og økte 29% i forhold til året før.

Selv om alt dette definitivt er imponerende, har Bitcoin fortsatt klart å overgå aksjemarkedet og den globale økonomien i fjerde kvartal.

image3.png

Institusjonelle investorer som går inn i Bitcoin

Som allerede nevnt har flere institusjoner begynt å investere i Bitcoin. Selv om prisen ikke virkelig har levd opp til spådommene etter halvering, har den fremste kryptovalutaen fortsatt prestert beundringsverdig, som vi har sett ovenfor. Nylig gjorde Microstrategy et enormt sprut ved å kjøpe 21 454 BTC, noe som etablerte en betydelig fotfeste i Bitcoin-verdenen. Michael Saylor, administrerende direktør i Microstrategy, begrunnet dette med at BTC lett er den “raskeste hesten” med de beste oddsene prestasjonsmessig. Bitcoin-futureskontrakten i Bakkt har oversteget 200 millioner dollar, mens Grayscales Bitcoin-tillit har ballooned til nesten 7,6 milliarder dollar.

I følge en undersøkelse bestilt av krypto aktivforsikringsselskap, Evertas, planlegger institusjonelle investorer å “øke innsatsen i Bitcoin betydelig” og Bitcoin “og andre krypto eiendeler krypto eiendeler. Evertas undersøkte over 50 institusjonelle investorer som samlet forvalter eiendeler i over 78 milliarder dollar i USA og Storbritannia. Dette er hva de fant under studiene:

● 26% av deltakerne mener at pensjonsfond, forsikringsselskaper, familiekontorer og statlige formuefond vil øke sin innsats i kryptovaluta.

● 64% mener at hedgefond vil være mer aktivt engasjert i krypto.

● 32% av respondentene mener at hedgefond vil øke kryptobeholdningen drastisk.

Imidlertid er det fortsatt ikke alt solskinn og regnbuer. Deltakerne i undersøkelsen nevnt ovenfor har også gjort følgende negative observasjoner:

● >50% er sterkt bekymret for mangelen på forsikring for digitale eiendeler.

● Noen er også bekymret for kvaliteten på depotjenester, handelsdisker, rapporteringsanlegg og prosedyrene til andre selskaper som jobber i sektoren.

Bitcoin vs Gold: Er BTC en bedre investering enn OG-eiendelen?

JPMorgan-analytikere mener at Bitcoin er et levedyktig alternativ til gull. I henhold til studien deres så Grayscales bitcoin-tillit en enorm mengde innstrømninger gjennom oktober 2020, mens gullbørsfond (ETF) så “beskjedne utstrømninger” siden midten av oktober. Dette beviser at investorer, som tidligere hadde kjøpt gull-ETF, nå har gått over til Bitcoin.

Folk har generelt en tendens til å alltid sammenligne Bitcoin med gull på grunn av en hovedårsak :. Begge regnes som eiendeler som “safe haven”. I utgangspunktet, når økonomien går i en tørketrommel, er disse eiendelene vanligvis mer elastiske og har en tendens til å være butikker med god verdi. Det skal imidlertid bemerkes at gull har bevist sin verdi i en uendelig større periode enn Bitcoin noensinne har gjort. Gullbruk dateres tilbake til tusenvis av år, mens den digitale eiendelen er knapt over et tiår gammel.

BTC har derimot to forskjellige fordeler i forhold til gull:

● Bitcoin har en fast markedsverdi på 21 millioner. Imidlertid vet ingen hvor mye gull som er der ute i verden. Det snakkes om selskaper som lanserer romoppdrag for å utvinne edle metaller.

● Det er veldig enkelt å forfalske og manipulere gull. Bitcoin — derimot — er en ikke-manipulerbar eiendel, takket være blockchain-teknologi.

Bitcoins fremtidige prishandling

For å bedømme Bitcoins fremtidige prishandling, la oss se på hva noen av ekspertene har å si.

Max Keizer i Keizer-rapporten mener at BTCs kortsiktige mål er rundt $ 100.000, mens det langsiktige er rundt $ 400.000. Keizer er kjent i samfunnet som en stor BTC-okse som vanligvis gir ganske optimistiske spådommer.

Bloomberg Research mener at BTC vil nå $ 12 000 på kort sikt (som den har) og vil nå $ 20 000, aka all-time-high nivåer, innen utgangen av 2020.

Rich Dad, forfatter av fattig pappa, Robert Kiyosaki, er også kjent for sin talsmann for BTC. New York Times bestselgende forfatter mener at gull vil nå $ 3000 / unse, og Bitcoin vil nå $ 75 000 i løpet av de neste tre årene.

Plan Bs berømte “Stock-to-Flow” -modell har noen hyperoptimistiske spådommer for BTC. Ifølge modellen skal Bitcoin gå så høyt som $ 288 000 i løpet av de neste par årene.

Adam Back, bitcoin-utvikler og administrerende direktør i Blockstream, føler at referansekryptovalutaen kommer til å berøre $ 300 000 de neste årene.

OK, alt dette høres ganske fantastisk ut, ikke sant? Så neste spørsmål å stille er: hvordan du kjøper din første Bitcoin?

Kjøpe din første Bitcoin

image4.png

Grunnlagt av Yoni Assia, Ronen Assia og David Ring, er eToro et av verdens fineste meglerforetak for sosial handel og multi-asset. Det var verdt $ 800 millioner i 2018 og fokuserer på å tilby finansielle og kopihandelstjenester. Hvis du leter etter en brukervennlig plattform som kan hjelpe deg med å handle kryptovalutaer, så se ikke lenger. I tillegg til brukervennligheten er eToro eksepsjonelt trygt siden de øverste finansmyndighetene regulerer sine britiske og australske våpen.

Utnytte eToros automatiserte porteføljer

En av grunnene til at vi på det sterkeste anbefaler eToro, er dens automatiserte porteføljer, aka CopyPortfolios. CopyPortfolio fungerer som flere tradere som jobber for deg samtidig. Minimumsbeløpet som kreves for å investere i CopyPortfolios er $ 5000.

Hva er en CopyPortfolio?

Hver person eller hvert marked under en CopyPortfolio regnes som en enkelt handel, og hver handel åpner for deg med samme proporsjonale beløp. Hver CopyPortfolio balanserer seg automatisk, slik at handelsmennene dine kan diversifisere sin portefølje og samtidig minimere langsiktig risiko optimalt. Denne periodiske balanseringen gir brukerne muligheten til å få mest mulig ut av forskjellige handelsstrategier. Vekten av hver i CopyPortfolio er proporsjonal med størrelsen på markedsverdien.

Samlet sett er det tre typer CopyPortfolios

Topp Trader CopyPortefølje: En handelsportefølje der hver av de handelsmennene som blir kopiert som en del av porteføljen velges basert på CopyPortfolio-strategien.

Market CopyPortefølje: Disse porteføljene er en kombinasjon av CFD-aksjer, råvarer eller ETFer samlet i henhold til et forhåndsdefinert tema.

Partner CopyPortefølje: EToros partnere har bygget denne porteføljen —– Tipranks (et aksjeanalytikerprogramvareselskap), WeSave (en fransk robo-rådgiver) og Meitav Dash (et investeringshus for flere milliarder dollar).

TIE – Et eksempel på hvordan en eToro CopyPortfolio fungerer

TheTIE-LongOnly CopyPortfolio er resultatet av et partnerskap mellom The TIE og eToro.

TIEs kjernetilbud er den mest avanserte dataanalyseplattformen i kryptovaluta, og kombinerer proprietær følelse, markedsdata, grunnleggende, tekniske data og kjededata. Hovedmålet er å bringe pålitelige og gjennomsiktige data og utvikle teknologiløsninger for neste bølge av kryptovalutahandel. Deres kryptostrategier ble utviklet for å utnytte mengdenes kunnskap (sentiment). De analyserer gjennom 850.000.000 tweets hver dag ved hjelp av egen maskinlæring og naturlig språkbehandlingsteknologi for å få følelser om kryptovalutaer.. (Slipsen er kun tilgjengelig for kopi for innbyggere i USA)

eToro og Delta

Et annet partnerskap som skal plassere eToro i radaren din, er det det har gjort med crypto portfolio tracker-appen, Delta. Appen støtter mer enn 6000 kryptoaktiver fra mer enn 180 børser og gir investorer en rekke verktøy for å spore og analysere deres kryptoporteføljer. Ved å utnytte Delta, vil investorer være i stand til å ta bedre beslutninger angående deres kryptoinvesteringer ved å tilby verktøy som porteføljesporing og prisdata.

Konklusjon

Selv om den bare er litt over et tiår gammel, har Bitcoin vist seg å være revolusjonerende når det gjelder å være en investeringsressurs. Ved å bruke hardkodet kryptoøkonomi har BTC vokst med stormskritt og har de solide grunnleggende kravene som kreves for å utvikle enda mer.

Imidlertid skremte de tekniske aspektene nybegynnerinvestorer før og forhindret dem i å nyte betydelig vekst i investeringsporteføljen. Heldigvis reduserer børser som eToro ikke bare hindringene for inngang med et betydelig beløp, men CopyPortfolios lar deg nyte vedvarende vekst via diversifisering og rebalansering.

Melde deg på for eToro i dag og nyt fordelene med en av de mest betydningsfulle oppfinnelsene i moderne tid.

Kjøp av ekte / cryptoassets er en uregulert tjeneste og dekkes ikke av noe spesifikt europeisk eller britisk regelverk / beskyttelse. Kapitalen din er i fare. eToro US LLC; investering er underlagt markedsrisiko, inkludert tap av hovedstol.

–––

Ansvarsfraskrivelse for sponset innlegg. Blockgeeks støtter ikke noe innhold eller produkt på denne siden. Mens vi tar sikte på å gi deg all viktig informasjon som vi kan få, bør leserne gjøre sin egen undersøkelse før de tar noen handlinger relatert til selskapet og har det fulle ansvaret for beslutningene sine, og heller ikke denne artikkelen kan betraktes som et investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me