6 av de beste Crypto Trading Bots-strategiene [Oppdatert liste]

Crypto trading bots er automatiserte dataprogrammer som kjøper og selger kryptovaluta til riktig tid. Deres eneste mål er å generere så mye overskudd som mulig for brukerne. Måten de gjør dette på er å kontinuerlig overvåke markedet og reagere i henhold til et sett med forhåndsbestemte regler. I henhold til din smak og preferanser, kan du bestemme hvordan boten vil analysere ulike markedshandlinger, for eksempel volum, ordrer, pris og tid.

Handelsboter – Litt bakgrunn

Tilbake i 1949 kom Richard Donchian opp med konseptet med et automatisert handelssystem da han kom med et sett med regler for å kjøpe og selge midler. Til slutt begynte kjente handelsmenn som John Henry å ta i bruk konseptet “regelbasert handel” på 1980-tallet. Siden den gang har handelsroboter vært populære i markedet i en eller annen form. Imidlertid er disse vanligvis ganske dyre og ikke tilgjengelige for gjennomsnittlige investorer. Bloomberg-terminalen kan koste mer enn $ 10.000.

Det er to hovedbrukstilfeller for handel med roboter. For det første kan investorer bruke roboter for å gjøre hele prosessen mye enklere og strømlinjeformet. Roboter kan ta seg av faktorer som diversifisering av portefølje, indekskonstruksjon, porteføljeavbalansering, etc..

Den andre brukssaken er mye mer komplisert og avansert. I dette tilfellet vil bot prøve å slå markedet og konsekvent tjene penger. Imidlertid krever denne tilnærmingen mye forskning på forhånd.

Imidlertid har spillet fullstendig endret seg med kryptovalutahandel. Kryptomarkedet er åpent 24 * 7 og er svært ustabilt, og det er derfor behovet for roboter er mer utbredt enn noen gang før. Siden mange velger å handle Bitcoin passivt og ikke klarer å bruke tiden som kreves for dynamisk markedsanalyse. Som sådan vil kryptohandelsroboter være fordelaktige for brukere å drive effektiv handel.

Byggesteiner i en Crypto trading bot

Alle handelsroboter har vanligvis felles funksjoner:

 • Backtesting.
 • Strategi Implementering.
 • Henrettelse.
 • Jobbplanlegger.

# 1 Backtesting

Før du til og med handler med roboter, må du teste den mot historiske markedsdata. Du må sørge for at backtesten din er så realistisk som mulig. Du kan gjøre det ved å ta hensyn til ventetid, glidning, handelsavgift.

Du kan samle markedsdata av høy kvalitet ved å få tilgang til utvekslings-API-er. Biblioteker som CCXT kan tillate deg å grensesnitt med en rekke sentraler.

# 2 Strategi Implementering

Det er avgjørende å forhåndsbestemme handelsstrategien som boten din vil følge. I dette stadiet spesifiserer du logikken og beregningene som hjelper boten din å bestemme når og hva du skal handle. Etter at du har opprettet strategien, må du teste den for å se hvordan den fungerer. Vi vil snakke om strategiene du kan implementere litt.

# 3 Utførelse

Så du har testet strategien din på nytt?

Det neste trinnet er å utføre den i sanntid. I dette stadiet blir logikken du har hardkodet til boten konvertert til API-forespørsler som sentralen kan forstå. Noen roboter kan til og med ha tillatt deg å simulere strategien din i sanntid med falske penger.

# 4 Jobbplanlegger

Nå som du har hardkodet strategiene og testet dem ut i den virkelige verden, er det på tide å endelig automatisere hele prosessen. Du må sette opp en jobbplanlegger for å utføre handelsstrategiene automatisk.

Når skal du bruke Crypto trading bots?

Vi har berørt dette punktet litt før, men det er mange funksjoner som en godt utført bot kan utføre for deg som ombalansering, porteføljestyring, datainnsamling, smart ordrerute osv. Så når det gjelder valg og koding av bots, må du følge de grunnleggende reglene for automatisering:

 • Automatisering betyr ikke helt hands-off. Du må fortsatt ta vare på det grunnleggende og gjøre din due diligence.
 • De store tidkrevende oppgavene som er ganske repeterende og kan innebære unødvendige komplikasjoner, er de du bør automatisere.

Så hva kan du forbedre med trading bots? La oss ta en titt.

# 1 Gjentatte oppgaver

Gjentatte admin-oppgaver bruker mye tid og krefter. En trading bot lar deg praktisk talt “kopiere og lime inn” spesifikke oppgaver for å utføre handler med letthet. En av de beste måtene hvor roboter kan hjelpe med gjentakelse, er i periodiske ombalanser. Hvis du vil gjennomføre ombalanser hver time, må du, som navnet antyder, balansere porteføljen din hver time. Så du har to alternativer:

 • Sett alarmen hver time for å balansere porteføljen og miste sunn fornuft i prosessen.
 • Lag en handelsbot og programmer den for å balansere porteføljen din hver time til slutten av tiden.

# 2 Timing

Timing og oppnå en høy grad av nøyaktighet i din handel er ekstremt nødvendig for handel. Hver eneste handel du gjør kan ha en enorm innvirkning på potensiell inntjening. La oss ta et eksempel. Anta at prisen på Bitcoin går ned, og at du vil selge posisjonen din i det øyeblikket BTC treffer $ 8 750 supportlinjen. Hvis du gjør dette manuelt, må du tålmodig og nøye følge med på prisdiagrammet, og selv da kan det hende at du ikke trekker avtrekkeren til rett tid. Boten kan enkelt programmeres til å overvåke markedet og utføre en handel på riktig tidspunkt.

# 3 Daghandel kan være en heltidsjobb

Vi har mange daglige ansvarsoppgaver som kan hindre oss i å sitte foran dataskjermer og overvåke pristabellene 24 * 7. I tillegg kan du forestille deg hodepinen hvis du faktisk har en gjennomtenkt og diversifisert portefølje! Mengden forskning du må gjøre hver eneste dag kan være umulig for deg å gjøre alene. I tillegg, som vi har nevnt tidligere, har handelsprosessen mange repetitive og tungvint oppgaver. En trading bot kan effektivt utføre disse repeterende oppgavene gjennom dagen og gjøre prosessen mye enklere for deg.

# 4 Markedet sover aldri

Som vi har nevnt tidligere, stenger kryptovalutamarkedet aldri. Det er bokstavelig talt tusenvis av børser over hele verden som tilbyr tjenestene sine 24 * 7. Selv om dette kan høres fantastisk ut, er realiteten at prisen kan endre seg døgnet rundt. Dessverre betyr dette at for å være sikker på at du utnytter midlene dine på en best mulig måte, må du være våken hele tiden og lese nøye over prislistene. Siden det er menneskelig umulig, har du to alternativer foran deg:

 • Ikke gi mest mulig fortjeneste siden du trenger litt personlig nedetid.
 • Bruk en trading bot for å automatisere strategiene mens du sover.

# 5 Komplikasjoner kan forenkles

Tenk på eksemplet med “smart ordrerute”.

 • Ideen er å rute handler gjennom mange handelspar.
 • Hvert enkelt handelspar må bestemmes nøye i henhold til tidspunkt, aktivumengde og handelspris.
 • Hele denne ruten må være ferdig innen en bestemt tidsfrist før markedsforholdene endres.

Det virker ganske lett å forstå, ikke sant? Imidlertid kunne gjennomføringen av denne handelen være nesten umulig. Dette er bare ett av de mange eksemplene på de mange kompleksitetene som bør tas med i beregningen mens du trener. Noen strategier kan være nesten umulige å implementere.

Handelsroboter kan brukes til å automatisere disse komplekse og tilsynelatende umulige strategiene med letthet.

Hvilken strategi skal jeg kode inn i robotene mine?

Her er noen strategier som du kan kode inn i bots. Innholdet for denne delen er hentet fra denne artikkelen.

# 1 Gjennomsnittlig reversjon

Den gjennomsnittlige reverseringsstrategien er basert på en enkel antagelse – hvis prisen på en mynt skifter fra gjennomsnittet, vil den til slutt gå tilbake til den. Denne antagelsen gjelder både for tradisjonelle og kryptovalutamarkeder. Årsaken til at dette skjer er på grunn av den generelle markedspsykologien. Tenk deg at vi har en kryptovaluta kalt “X”, som har en gjennomsnittspris på $ 1.

 • Hvis prisen på X går opp til $ 1,25, selger handelsmenn eiendelen i bulk, noe som vil redusere prisen til $ 1.
 • På samme måte, hvis prisen synker til $ 0,75, vil markedet se dette som en bunn og begynne å akkumulere så mye som mulig, og bringe prisen opp til $ 1.

# 2 Momentum Trading

En momentuminvestor bedømmer markedets avgang og flyt. Et ideelt scenario er å kjøre en positiv momentumbølge med eiendelene dine og deretter umiddelbart selge dem når markedsmomentet snur. Kjernefilosofien bak dette er troen på at prisene på en eiendel vil øke over gjennomsnittet og deretter gå tom for fart og falle ned. I denne situasjonen er tidspunktet for buy-in og sell-off kritisk.

# 3 arbitrage

Prisen på en eiendel kan variere i forskjellige børser. Dette skjer hovedsakelig på grunn av fragmentering i pris på tvers av markedsplasser. F.eks. X kan bli priset til $ 1,01 i Exchange A og $ 1,02 i Exchange B.

Med Arbitrage-strategien vil du kunne tjene penger ved å kjøpe og selge på børser samtidig. For å utnytte disse prisforskjellene, må du kjøpe og selge X, nesten samtidig.

# 4 Naïve Bayes

Naïve Bayes handelsalgoritme bruker maskinlæring for å bestemme sannsynligheten for at en hendelse skal inntreffe. Ved å mate relevant informasjon til robotene dine, kan du hjelpe den med å bestemme riktig inn- og utgangstid.

# 5 Naturlig språkbehandling (NLP)

I kryptovalutamarkedet kan prisen på eiendelen endre seg vilt i henhold til grunnleggende nyheter som artikler, tweets og annet lignende innhold. Ved hjelp av NLP-programmering kan man lære sine roboter hvordan de programmatisk tolker ord og setninger og analyserer den underliggende følelsen. F.eks. Partnerskap nyheter er vanligvis ganske bullish. Så hvis boten din kan lese en artikkel som sier: “X samarbeider med B for å øke vanlig adopsjon,” bør den begynne å samle eiendelen..

Typer av tradingbots for kryptovaluta

De fire hovedtyperne av tradingroboter for kryptovaluta er som følger:

 • Arbitrage-roboter.
 • Markedsførende roboter.
 • Tekniske handelsroboter.
 • Profilautomatiseringsroboter.

# 1 Arbitrage Bots

Dette er robotene som er hardkodet med arbitragestrategien. Blackbird er en av de bedre arbitrage-robotene i markedet.

6 av de beste Crypto Trading Bots-strategiene [Oppdatert liste]

Blackbird Bitcoin Arbitrage er et C ++ handelssystem som gjør lang / kort arbitrage mellom Bitcoin-børser. Selv om koden krever litt arbeid, er den gratis å bruke. Blackbird selger ikke akkurat Bitcoins, men det selger dem kort på børs. Årsaken til at den gjør det, er på grunn av følgende:

 • Strategien er markedsnøytral.
 • Ved å bruke denne strategien trenger man ikke å overføre penger mellom Bitcoin-børser. Kjøps- og salgsaktiviteter gjøres på to forskjellige børser parallelt og uavhengig.

# 2 Market Making Bots

Markedsførende roboter plasserer flere kjøps- og salgsordrer til netto med rask fortjeneste. F.eks. er X handler for $ 1, vil bot opprette en kjøpsordre for $ 0,99 og en salgsordre for $ 1,01. Hvis begge ordrene blir fylt, vil du tjene et overskudd på $ 0,02. HaasBot er en av de beste markedene som gjør bots der ute.

6 av de beste Crypto Trading Bots-strategiene [Oppdatert liste]

Denne bot har eksistert siden 2015 og er basert i Rotterdam. Her er noen funksjoner i Haasbot å huske på:

 • Har et bredt utvalg av handelsalternativer – kjører 10 HassBots parallelt, har tilgang til 20 indikatorer, implementerer flere handelsstrategier og støttes på alle større børser.
 • Det er designet for ikke-tekniske handelsmenn, så det er ganske nybegynnervennlig. Du trenger ikke å tukle med koden.
 • Siden den kjører på skyen, er det ingen nedlastinger nødvendig.
 • Det er tre abonnementer tilgjengelig – 3, 6 og 12 måneder. Prisen varierer fra 0,04 BTC for en 3-måneders nybegynnerlisens til 0,32 BTC for en 12-måneders avansert lisens.

# 3 Portfolio Automation Bots

Disse roboter vil fokusere på å hjelpe brukerne med å opprette, skaffe og vedlikeholde ønsket portefølje, i stedet for aktiv handel. Årsaken til at brukerne bruker disse robotene, er å automatisere så mye av de kjedelige, repeterende oppgavene som mulig. HoldBot er et eksempel på en strålende portefølje automatiserings bot.

Hodlbot opprettholder en indeks som består av de 20 største myntene etter markedsverdi. Når prisen svinger, balanserer HodlBot automatisk porteføljen din ved å selge dårlige eiendeler i stedet for å kjøpe dårlige. Her er noen funksjoner om Hodlbot å huske på:

 • Det krever ikke at du legger inn ytterligere kode.
 • Den har en 7-dagers gratis prøveperiode, og deretter betalte abonnementer starter på $ 3 / måned.
 • Avanserte alternativer for porteføljetilpasning med automatisert ombalansering og tilpassbare tidsintervaller
 • Har godt etterforskede markedsindekser og backtesting-verktøy.

# 4 Tekniske handelsboter

Den konservative handelsmannens beste venn, tekniske handelsroboter er noen av de mest populære og mest brukte robotene på markedet. Disse robotene bruker indikatorer og signaler for å forutsi fremtidige prisbevegelser og bruke dem til å tjene penger. 3Commasis en av de mest brukte tekniske handelsrobotene.

 • 3Commas har et nettbasert grensesnitt som ikke krever at du laster ned noe.
 • Du trenger ikke å tukle med backend-koden.
 • Den har to abonnementsnivåer – Basic og Pro. Grunnnivået koster $ 25 / måned, mens sistnevnte koster $ 84 / måned og har mange flere funksjoner.
 • Den kan implementere flere strategier basert på tekniske indikatorer.
 • Støttes på de fleste av de populære børsene.

# 5 Automatisk kryptohandel

Bitsgap er mest kjent for sine unike automatiserte handelsroboter. Tusenvis av handelsmenn med forskjellig erfaring og ferdighetssett bruker Bitsgap hver dag for å maksimere avkastningen ved å automatisere handelen.

Algoritmen implementert av Bitsgap er basert på en enkel og effektiv teknikk, kalt GRID. Den fordeler investeringene proporsjonalt innenfor et handelsområde som er definert av en næringsdrivende. Hver gang kjøpsgrenseordren fylles, plasseres en ny salgsordre av boten rett over den prisen. Og omvendt, en ny kjøpsordre er plassert under en hvilken som helst fylt salgsordre. Så lenge prisen holder seg innenfor grensene til handelsområdet, vil boten handle non-stop.

Bitsgap-algoritmen er designet for å maksimere fortjenesten fra å kjøpe lavt og selge høyt hver gang prisen svinger. Automatiserte roboter har alle risikokontrollfunksjonene som Stop-loss, Trailing UP, Take profit og flere exit-strategier.

Sjekk denne videoen for å lære hvordan Bitsgap crypto trading bot fungerer:

 • En skybasert løsning, slik at du ikke trenger å laste ned noe
 • Handelsroboter er basert på en gjennomsiktig og effektiv logikk
 • Risikofri handelssimulator i DEMO-modus
 • Backtested Strategies for en rask botstart
 • 14-dagers gratis prøveversjon

Hvordan velger jeg den beste crypto trading bot?

Her er noen spørsmål du må stille når du velger en trading bot:

Spørsmål nr. 1: Hvor troverdig er laget?

Hvis du skal stole på en bot med porteføljen din, er det minste du kan gjøre å sørge for at teamet bak det er så troverdig og kvalifisert som mulig. Dette kan gjøres med en enkel sjekkliste:

 • Hva er arbeidserfaringsnivået til teammedlemmene?
 • Hva er deres kvalifikasjoner?
 • Har de noen gang opprettholdt og vokst en respektabel portefølje?
 • Hvor godt er funksjonaliteten til bot dokumentert?
 • Hvor får de pengene sine fra?

Sørg for at teamet er så gjennomsiktig som mulig om utviklingen. På denne måten kan de holdes ansvarlige for sine handlinger.

Spørsmål nr. 2: Bruker bot faktisk strategien jeg vil implementere?

Å vite hvilken bot som passer best med den valgte strategien er helt kritisk. Dette er grunnen til at du bør se gjennom botens nettside og lese de forskjellige anmeldelsene og guidene som folk har skrevet om det. På det notatet må du også vite hvor praktisk du trenger å være med botens konfigurasjon. Hvis du ikke er så teknologisk tilbøyelig, vil det ikke gi noen mening for deg å abonnere på en bot som krever at brukerne er mer praktiske.

Spørsmål nr. 3: Hvor sterk er støtten fra teamet?

Den neste tingen du trenger å se på er støttenivået som tilbys av teamet. Kan du enkelt henvende deg til teamet med spørsmål angående generell støtte eller feil? Nok en gang er det en sjekkliste som du kan krysse av på forhånd:

 • Har selskapet et aktivt fellesskap? Dette fellesskapet vil vanligvis eksistere på en plattform som Telegram, Discord eller Reddit.
 • Innenfor disse samfunnene kommuniserer teamet aktivt med samfunnet?
 • Gir utviklerne oppdateringer og løsninger på eventuelle feil i tide?

Spørsmål 4: Hvor dyrt er det?

Som vi har nevnt i eksemplet ovenfor, kan botens pris variere fra $ 0 til så mye som $ 1000 / måned. Selv om det selvsagt er at en betalt bot vanligvis vil gi bedre service enn en gratis, bør du veie alle fordeler og ulemper før du anskaffer tjenestene.

Spørsmål nr. 5: Kan det justeres i henhold til forskjellige markedsforhold?

Hver bot vil utføre en strategi på sin egen unike måte. Så hvis du foretrekker en bestemt tilnærming, må du se om boten kan kjøre den tilfredsstillende eller ikke. Du vil ikke miste potensiell investering på grunn av dårlig strategiutførelse.

Spørsmål nr. 6: Endelig. Er det enkelt å bruke?

Selv om de kan være veldig nyttige, er virkeligheten at de fleste tradingbots kan være utrolig kompliserte. For en nybegynner kan dykking dypt inn i bakenden være et mareritt. Dette er grunnen til at du sørger for at du velger en bot som samsvarer med kompetansenivået ditt. Hvis du nettopp har begynt, kan det være lurt å velge en bot som kanskje ikke har mange fancy funksjoner, men som er enkel å bruke.

Crypto Trading Bots – Konklusjon

Så der har du det. Cryptocurrency trading bots kan være veldig nyttig for å la deg tjene penger på investeringen din. Det kan også ta mye av stresset, repetisjonen og kjedsomheten du ville hatt å møte hvis du skulle gjøre alt manuelt fra bunnen av. Imidlertid, som vi har sett i guiden, følger ikke disse robotene en “one-size-fits-all” -tilnærming. Du må nøye studere dem og nullstille en bot som oppfyller alle dine krav.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me