Hvordan gruve Zcash og Ether med Pandaminer

Å starte en gruvedrift i kryptovaluta i dag kan være ganske skremmende. Det store mangfoldet av forskjellige gruveutstyr og metoder kan gjøre det utfordrende å komme inn i bransjen, spesielt for ikke-tekniske brukere. Med antall gruvearbeidere som kommer inn på markedet øker hver dag, blir det vanskeligere å finne pålitelig informasjon om hvordan du velger og setter opp gruveutstyret ditt. Det er viktig å sørge for at du raskt konfigurerer gruveutstyret ditt.

I dag skal vi vise deg hvordan du konfigurerer og konfigurerer din Pandaminer for å få deg i gang. Du trenger ikke å være en ekspert programmerer eller teknisk kunnskapsrik for å bruke Pandaminer, og her er hvorfor:

En Pandaminer er en GPU (Graphics Processing Unit) integrert gruvearbeider som støtter flere altcoins hashing-algoritmer som Ethash for Ethereum og Equihash for Zcash, sammen med andre mynter, noe som gir gruvearbeideren mer fleksibilitet.

Den er sammensatt av grafikkort med høy konfigurasjon, tilpasset og svært kompatibel sak, profesjonelt stativ og annet optimalisert tilbehør for høyeste gruveeffektivitet.

I eksemplet nedenfor brukes en Pandaminer B3 Plus som har åtte GPUer og ni fans.

Mer informasjon finner du her.

Denne opplæringen vil markere hvordan du kan utvinne Ethereum og Z-Cash gjennom en enkel trinnvis prosess. Gitt at Pandaminer er konfigurert for gruvedrift, er prosessen mye enklere enn det ville være å sette opp din egen tilpassede gruvedrift, både når det gjelder maskinvare og programvare.

Du vil trenge:

  • En skjerm
  • Et tastatur
  • En mus
  • En Pandaminer-enhet med strømforsyning

Del 1 – Kjøp en Pandaminer

For å kjøpe en Pandaminer, besøk det offisielle nettstedet her og følg instruksjonene.

Del 2 – Sett opp Pandaminer

Trinn 1: Forsikre deg om at strømforsyningen er koblet til strømforsyningen, og at en skjerm, tastatur og mus er koblet til Pandaminer.

Steg 2: Slå på gruvedriftens strømforsyning og skjermen våkner. Standardoperativsystemet for gruvearbeideren er Windows 10, og Windows-grensesnittet vises på skjermen

Trinn 3: Standardspråket for Pandaminer er kinesisk, og må derfor endres for å fortsette med konfigurasjonen. For å gjøre det, velg startmenyen nederst til venstre. Velg det andre alternativet nederst i venstre hjørne

Trinn 4: En Windows-innstillingsmeny vil dukke opp. Velg alternativet uthevet nedenfor for Tid & Språk

Trinn 5: Med det første alternativet valgt på venstre panel, velg alternativet vist nedenfor for å legge til et nytt språk

Trinn 6: Velg alternativet vist nedenfor

Trinn 7: Et panel vil dukke opp for å legge til ditt foretrukne språk. Klikk på alternativet vist nedenfor, og rull deretter ned og velg engelsk (eller ditt foretrukne språk)

Trinn 8: Du bør se det valgte språket lagt til i listen. Velg det og trykk på det første alternativet for å angi som standard

Trinn 9: trykk "aksepterer" og "OK" og endringene bør legges til

Del 3 – Start gruvedrift

Nå er det på tide å starte gruvedrift av krypto! De neste trinnene vil avhenge av hvilken kryptovaluta du prøver å bryte.

Å gruve Ethereum:

Trinn 1: Naviger til ETH-mappen og åpne Readme !! -fil som inneholder funksjoner og detaljer om hvordan man bruker miner. Bla ned til avsnittet ‘Kommandolinjealternativer’

Steg 2: Åpne filen config.txt og fjern ‘#’ i linjene for å aktivere linjene. En typisk konfigurasjon er vist nedenfor. Fyll alternativene med legitimasjonen din. Brukes til å lese meg !! fil for å se flere alternativer som kan legges til config.txt-filen. Når du er ferdig med å legge inn detaljene dine, lagrer du og avslutter filen.

Trinn 3: Dobbeltklikk nå på startbatchfilen, og gruvearbeideren din er operativ

Å gruve ZEC:

Trinn 1: Naviger til ZCash-mappen og åpne Readme !! -fil som inneholder funksjoner og detaljer om hvordan man bruker miner. Bla ned til avsnittet ‘Kommandolinjealternativer’

Steg 2: Åpne filen config.txt og fjern ‘#’ i linjene for å aktivere linjene. En typisk konfigurasjon er vist nedenfor. Fyll alternativene med legitimasjonen din. Brukes til å lese meg !! fil for å se flere alternativer som kan legges til config.txt-filen. Når du er ferdig med å legge inn detaljene dine, lagrer du og avslutter filen.

Trinn 3: Dobbeltklikk nå på startbatchfilen, og gruvearbeideren din starter opp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me