Hvordan bruke CryptoCompare Mining Calculator

I dag skal vi lære å bruke CryptoCompare gruvekalkulatorene. Et brukervennlig verktøy der du bare trenger å legge inn maskinvareinformasjon og strømkostnader for å få et mye bedre inntrykk av ditt samlede potensial for å drive en lønnsom gruvedrift. Faktorer som prisen på mynten og nettverksproblemene blir automatisk levert av oss.

Avhengig av budsjettet og typen kryptovaluta du har tenkt å bryte, er disse tre gruvedriftene de vanligste for ikke-profesjonelle gruvearbeidere:

DIY gruverigg: Disse kan bygges fra din egen PC, med så mange grafikkort du har plass til eller har råd til, begrenset av antall PCI-E-spor du har på hovedkortet. Noen bruker et vanlig PC-etui, andre bruker uvanlige hylster som øker luftstrømmen rundt komponentene for å kjøle seg mer effektivt.

ASIC-er: Applikasjonsspesifikk integrert krets, ASIC er selvstendige enheter, som leveres med en USB- eller Ethernet-port, er den nåværende ‘toppen av linjen’ -teknologien som brukes i gruvedrift. Disse gruvearbeiderne er vanligvis dyrere enn DIY-rigger, men de er i stand til å generere flere hashes per watt kraft. Disse kan bare brukes til å utvide kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Dash, siden Ethereum, Zcash og andre er minneharde algoritmer som krever en GPU eller CPU for å kunne utvinne effektivt.

Gruvekontrakt (sky mining): Gruvekontraktselskaper som Genesis Mining leverer gruvetjenester med ytelse spesifisert av kontrakt, ofte referert til som en "Gruvekontrakt." De kan for eksempel leie ut et bestemt nivå av gruvekapasitet til en bestemt pris til en bestemt varighet.

(Se flere gruvekontrakter her)

Cryptocompare tilbyr en side der du kan sammenligne hele Cryptocurrency Mining utstyrsmarkedet på ett sted og hele Cryptocurrency mining kontraktsmarkedet på et annet sted. Enten du vil bryte deg selv eller få en kontrakt, kan du bruke våre enkle beregninger og gruvekalkulatoren for å hjelpe deg med å ta en beslutning

Del 1: Finn Cryptocompare Calculators

Trinn 1: Gå til cryptocompare-nettstedet (eller klikk her)

Steg 2: Nå i toppteksten klikker du på “Gruvedrift”-Knappen og deretter“Kalkulatorer

Del 2: Bruk kalkulatoren

Trinn 1: Som standard åpnes den i BTC-fanen, vi har 8 forskjellige kalkulatorer: BTC, ETH, ETC, XMR, ZEC, PASC, DASH, LTC. For denne guiden skal vi bruke Zcash, så på “valuta”, klikk på “ZEC”-Knappen

Steg 2: Fyll hullene, det er bare 3: Hashing Power, Strømforbruk (w), Kostnad per KW / t ($)

Hashing Power: En hash er utgangen fra en hash-funksjon, og Hash-hastigheten er hastigheten som en datamaskin fullfører en operasjon i den spesifikke myntalgoritmen. En høyere hashrate er bedre ved gruvedrift, da det øker muligheten din for å finne neste blokk og motta belønningen. Når du kjører gruvedriften din, kan du se hvor mange hash du kan gjøre per sekund.

Strømforbruk (w): Er hvor mye strøm du bruker ved bruk av maskinen din, vil en hvilken som helst komponent på maskinen din bruke strøm, så du trenger å vite hvordan du kan bekrefte ditt totale forbruk. Kill-a-watt) og nettsteder som outervision heks gjør avansert kalkulus.

Kostnad per KW / t ($): Er hvor mye du betaler i dollar per kilowatt, det viktigste du trenger å vite for å beregne løpende lønnsomhet er kostnaden for strømmen. Ta kontakt med leverandøren din, eller ta en titt på den siste strømregningen.

Her er et eksempel:

Vi har en rigg med 3 nVidia GTX 1080 TI, vi vet ikke noe om denne GPU-en, og vi vet ikke hvor du finner spesifikasjonene til dette grafikkortet

Trinn 2.1: Først skal vi søke på Cryptocompare for dette kortet, i overskriften har vi et “søkefelt”, skriv inn navnet på kortet ditt der, da vi ser dette kortet eksisterer i databasen vår, åpne deretter ved å klikke på det

Trinn 2.2: Nå kan vi se mye informasjon om gruvedrift med dette kortet, for eksempel trenger vi bare å vite at kortet har et 200 watt forbruk og en hashrate på 680,0 H / s.

Husk, dette er bare et eksempel, og for dette eksemplet vil vi ikke telle sammen med andre forbruk som hovedkort, HD, skjerm osv…

Så hvis:

1 nVidia GTX 1080 TI bruker 200 watt og produserer 680,0 Hash per sekund;

3 nVidia GTX 1080 TI vil bruke 600 watt og produserer 2040,0 Hash per sekund;

(omtrent)

Til slutt har vi sett at kostnaden per KW / t fra vår siste regning var 0,12 $

Trinn 2.3: Nå har vi alt vi trenger for å beregne fortjenesten, gå tilbake til kalkulatoren og skrive inn alt (Hashing Power: 2040.0; Strømforbruk (w): 600 w; Kostnad per KW / t ($): 0,12 $)

Det er det, vi kan nå se at vår rigg på 3 nVidia GTX 1080 TI genererer:

$ 5,74 i fortjeneste per dag med en strømkostnad / dag på $ 1,73

$ 40,21 i fortjeneste per uke med en strømkostnad / uke på $ 12,10

$ 172,34 av fortjeneste per måned med en strømkostnad / måned på $ 51,84

$ 2,096,75 av fortjeneste per år med en strømkostnad / år av $ 630,72

For å bekrefte fortjenesten, følg eksemplet med din egen GPU eller ASIC, men ikke glem at noen faktorer som myntprisen og gruveproblemene endres hver dag og kan ha dramatiske effekter på lønnsomheten..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me