Hva er Diamond Coin (DMD) og hvordan kan du tjene på PoS og Masternodes?

Selv om det nåværende Proof of Work-gruvesystemet som brukes i Bitcoin og andre kryptokurver, gir dem enestående beskyttelse, er det en svært ineffektiv metode som kan være dårlig både for miljøet og for desentralisering av selve kryptovalutaen. Videre har etableringen av kraftige ASICs også drevet den uformelle entusiasten ut av gruvedrift, en praksis som har blitt sterkt industrialisert.

Så hva er alternativet? Proof of Stake-kryptokurver har gjennom hele tiden bevist at de kan være en sikker løsning som både er miljømessig bærekraftig og inkluderende for vanlige kryptovaluta-brukere som vil tjene mynter og bidra til nettverket. Mynter som DMD Diamond er ikke bare brukervennlige, de kan også være svært lønnsomme. I dag skal vi lære hvordan du kan tjene DMD ved å sette myntene dine eller ved å lage en masternode.

Hva er DiamondCoin?

DMD Diamond er en Proof of Stake-kryptokurrency som lar folk sende penger hvor som helst i verden øyeblikkelig, sikkert og til nær null. Selv om DMD tidligere stolte på en kombinasjon av Proof of Work og Proof of Stake, bruker den nåværende 3.0-versjonen sistnevnte i kombinasjon med et andre-lags nettverk av masternoder.

Live siden 2013 ble DMD Diamond Coin designet for å være en svært knapp desentralisert kryptokurrency uten myndighetskontroll og har blitt en av de eldste kryptokurrencyene med et upåklagelig rykte .. Ifølge hvitt papir, “DMD Diamond Coin fokuserer på å skape et pengesystem med flere oppføringer og høy belønning som gir folk muligheten til å oppnå økonomisk frihet gjennom blockchain-basert teknologi”.

Setter inn DMD-myntene dine

Som tidligere nevnt har Proof of Stake vist seg å være et levedyktig alternativ til Proof of Work-gruvedrift. Det er en mekanisme som lar nettverket bekrefte transaksjoner og forhindre svindel, men krever ikke at brukerne bruker store mengder datakraft og strøm. I stedet må brukerne ha Diamond-mynter (DMD) og være koblet til nettverket, la lommeboken være åpen og motta renter på saldoen for å bekrefte transaksjoner..

DMD Diamond har et PoS-system med høy belønning der brukere kan forvente en årlig avkastning på over 20%. Imidlertid vil belønningen reduseres over tid for å sikre en knapp og lav inflasjon kryptovaluta. DMD Diamond-innsatsbelønninger avhenger også av antall mynter man bruker til innsatser, jo flere mynter gir flere belønninger.

Hvis du vil gruve DMD Diamond Coin gjennom Proof of Stake, kan du bare kjøpe DMD på en børs som Bittrex eller Livecoin. Last deretter ned DMD-lommeboken på https://bit.diamonds/ og installer den. Når lommeboken din er installert, flytt myntene dine til lommeboken og la PoS-systemet gjøre sin magi.

Kjøre en Masternode Selv om PoS er funksjonell, er DiamondCoin også avhengig av et andre-lags nettverk av Masternodes, datamaskiner som hele tiden er koblet til Diamond Network og som gjør det mulig å tilby tilleggstjenester, inkludert umiddelbare og private transaksjoner..

Masternodes gir ikke bare en verdifull tjeneste til brukerne av DMD, de presenterer seg også som en mulighet til å tjene DMD. Masternodes er pålagt å satse minst 10000 DMD og være til enhver tid koblet til nettverket. I bytte belønnes de med 65% av blokkbelønningene. Foreløpig betyr dette nær 25% årlig interesse fra å kjøre en masternode, men den faktiske belønningen avhenger av antall aktive masternoder..

Den 10000 DMD-sikkerheten som kreves av DiamondCoin, sørger for at masternodes ‘beste interesser er i tråd med nettverkets, og straffer i økonomisk tilstand hvis han med vilje forstyrrer nettets velvære.

  • Lær hvordan du konfigurerer en Masternode her
  • Beregn Masternode-fortjenesten her

DMD Cloud: Cloud Mining

Hvis du vil satse på DMD-gruvedrift, men ikke vil prøve å stake eller masternode-gruvedrift selv, kan du alltid bidra med myntene dine mot DMD Diamond-skyen for å tjene tjene ekstra diamanter på denne måten.

Ved å gjøre dette kan du motta regelmessige skybetalinger sendt direkte til DMD-adressen din.

Prøv Cloud Mining her

PoW Mining: Diamond Multipool

Selv om DMD ikke lenger kan utvinnes direkte gjennom PoW, er det mulig å bruke din GPU- eller ASIC-gruvearbeider til å utvinne andre kryptovalutaer hvis utbetalinger automatisk blir konvertert til Diamond. Ifølge teamet er dette en av de mest kostnadseffektive måtene å få tak i DMD. Dette alternativet er perfekt for PoW-gruvearbeidere som synes DMD er interessant

DMD multipool mining tilbys gjennom NiceHash-tjenesten og har ingen ekstra avgifter. Eventuell BTC (inkludert Nicehash-utbetalinger) sendt til din DMD Multipool BTC-adresse konverteres til DMD send til din DMD-adresse.

Gå til Multipool her

DMD-knapphet og fremtidige planer

Det er det! Nå som du er kjent med DMD Diamond Coin-gruvedrift, kan du når som helst begynne å tjene DMD. Å holde DMD kan være en god idé gitt sin knapphetsfunksjon som gjør den til en av de sjeldneste kryptoaktivene der ute. Utstedelsesmodellen sikrer at inflasjonen vil være svært begrenset og til slutt ikke-eksisterende.

DMD Diamond Coin har utmerket myntmekanikk, god utrullingsplan og flere måter å tjene på, men enhver fremtidig verdivekst må støttes av kontinuerlig teknologisk utvikling. All DMD-utvikling ledes av et team av erfarne kryptoveteraner som har flere forbedringer i røret for 2018. Som alltid er sikkerhet viktig, en uendelig prosess med å raffinere for å ligge et skritt foran motstandere, det er derfor DMD vil ha en ny, lang Diamond adresser som betydelig øker motstanden mot kvanteberegningsangrep. Det som nylig ble introdusert Masternodes er planlagt å få flere servicefunksjoner som vil legge til nytte for Diamond-plattformen. DMD vil også bli med i en familie av SegWit-aktiverte mynter som i fremtiden vil tilby muligheten for krysskjedetransaksjoner og ytterligere desentralisere måten folk bytter verdi på, vekk fra sentraliserte børser og institusjoner som er utsatt for katastrofale feil. DMD-teamet vurderer kontinuerlig de nyeste blockchain-teknologiene og utviklingen og vil integrere dem i Diamond-systemet så lenge de er trygge, testet og gir verdi til DMD Diamond-myntholdere..

På den tiden vil brukere også kunne dra nytte av Treasure Digging. Treasure Digging vil gi dem muligheten til å søke etter ubrukte transaksjonsutganger (UTXO) som har vært inaktive i 10 år og kreve en del av saldoen som en belønning mens resten av myntene blir brent.

I tillegg vil Treasure Digging være en sikkerhetsmekanisme som vil eliminere foreldede korte DMD-adresser som kan bli et ansvar i en alder av kvantecomputere..

Hvis du vil vite mer om DMD Diamond, kan du be om DMD Diamond Slack-invitasjon her. DMD Slack-samfunnet er ganske sterkt og levende, og det å bli med på det er en utmerket måte å holde seg oppdatert med DMD-utvikling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me