Hur använder jag CryptoCompare-forum?

Vad är CryptoCompare forum-system

En av våra mest uppskattade funktioner på CryptoCompare är vårt forum-system. De är din sociala port till världen av kryptovalutor! När du har slutfört registreringsprocessen och loggat in på ditt CryptoCompare-konto kan du börja använda de olika forumen som är tillgängliga för att interagera med samhället.

Varje kryptovaluta och utbyte som listas på vår webbplats har ett specifikt forum, på var och en av dem kommer du att kunna skapa nya trådar, kommentera en befintlig tråd, gilla eller ogilla en kommentar, följa en användare, följa en specifik tråd och rapportera kommentarer till modereringsteamet.

 Hur det fungerar

Vi tillhandahåller flera inlägg till forumen, på hemsidan under fliken “FORUM” kan du hitta en lista med populära trådar under de senaste två dagarna och gå till önskad trådsida genom att klicka på “Svara”.

En annan ingång till forumen är att klicka på fliken “FORUM” vid varje mynt eller bytesida. Denna åtgärd tar dig till det specifika forumet för myntet eller bytet du tittar på.

Den sista ingångspunkten är Forum-listans sida, som du kan komma åt genom att hålla muspekaren över "Mynt" på huvudmenyn och klicka sedan på "Senaste inläggen" från "Topplistor och forum" kategori.

På denna sida kommer du att kunna se den fullständiga listan över tillgängliga forum, den här listan är kategoriserad efter “Coin Forum”, “Exchange Forum” och vi visar också en lista med “Senaste inlägg” där du hittar de senaste trådarna skapade på flera forum. På varje forumlista kommer du att kunna sortera den efter “Senaste aktivitet”, “Total aktivitet” och “Totalt antal sidvisningar”. Du kommer också att se olika statistik för varje forum, antalet trådar, kommentarer, åsikter och även den senaste aktiviteten.

När du väl har gått in i ett forum kommer du att kunna se listan över trådar, öppna en tråd och se listan med kommentarer. Klicka på knappen som anger antalet svar eller ordet “svar” om det inte gör det har några kommentarer. Du hittar en textruta för att skriva din kommentar när du klickar på den här knappen.

Om du vill starta en ny tråd hittar du en textruta för att skriva den första kommentaren av tråden högst upp på forumsidan. Om du vill dela en bild kan du lägga upp en direktlänk till en bild som är värd på en bildtjänst och bilden kommer att visas efter att den har publicerats.

Som du kanske har sett redan på bilderna ovan finns det knappar för att gilla eller ogilla varje kommentar där du kommer att kunna uttrycka din känsla. Förknippad med varje kommentar finns det en knapp med tre vertikala prickar där du kan dela en tråd på sociala nätverk, följa en tråd så att du kan börja få e-postaviseringar när någon lägger upp en ny kommentar på tråden och rapporterar en kommentar till modereringsteamet.

För att navigera till en användarprofil där du kommer att kunna se detaljerad information om hans aktivitet på forumet klickar du bara på toppen av ett smeknamn så öppnas en snabbmeny med möjlighet att visa användarprofilen och en genväg för att följa användaren.

På användarprofilsidan kommer du att kunna se information om användaren, profilbeskrivning, senaste aktivitet, lista över trådar, recensioner gjorda och vem den här användaren följer eller följs av. Du kan också se hur många sociala poäng, kommentarer och följare användaren har.

Anti-SPAM-åtgärder och sociala poäng

Eftersom CryptoCompare-forum är inriktade på olika spam-attacker har vi implementerat följande åtgärder mot skräppost för att motverka detta:

  • Begränsa forumaktiviteten (inlägg, gillar / ogillar och följer) baserat på de sociala poängen du har. Om du är under 1500 poäng har du en tidsinställd nedkylning på 600 sekunder / (antal poäng / 100);
  • Du kan bara lägga upp länkar om du har mer än 1500 poäng;
  • Om du registrerar dig via webbplatsen (e-postregistrering) har du en nedkylningsperiod på 8 timmar innan du kan posta;

När du har registrerat dig och verifierat ditt konto börjar du med 100 poäng, efter det här är sätten att tjäna fler poäng:

  • 50 poäng när du skriver en recension;
  • 25 poäng när någon följer dig;
  • 25 poäng för en ny tråd skapad;
  • 10 poäng för en kommentar i en tråd eller recension;
  • 5 poäng när du följer någon;
  • 1 poäng när du gillar eller ogillar en kommentar;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me