De fleste Binance-ansatte tar Crypto som lønn, hvorfor er de tullete på BNB?

Siden plutselig viste ansiktet i midten av 2017, har Binance raskt steget fra irrelevans til legendarisk status i kryptoøkosystemet. Mange vil til og med sammenligne oppstartsens strålende oppgang til formen på en hockeykule. Og interessant, i motsetning til brødrene i Huobi, ShapeShift, blant andre bransjegrupper, har krasjet av Bitcoin gjort lite for å avskrekke Binances innsats, og heller ikke fortjenesten.

Faktisk har den firmautstedte kryptovalutaen, den passende navnet Binance Coin (BNB), lagt ut kjevefall, da den tilsynelatende verdiproposisjonen tilsynelatende bare har svulmet i det siste minnet.

BNB opererer midt i bredere kryptokrise

Da Bitcoin falt i begynnelsen av desember, og etter å ha publisert tap som ville få investorer til å skjelve, til og med krype, stod en kryptovaluta ut som en sår tommel, men med et godt påskudd. Denne eiendelen var BNB. I ukene som fulgte, da Bitcoin tumlet under viktige støttenivåer på $ 4000 og til og med $ 3.500, holdt den populære eiendelen relativt sterk, tilsynelatende trosset alvoret i den bredere markedsnedgangen.

Til slutt begynte kryptoaktiva å løpe tilsynelatende mot alle odds. Fra 1. desember til nyttårsdag så BNB sin verdi svulme fra $ 4,9 til $ 6,4 – en gevinst på 30%. Aktivets overskudd fra et flertall av brødrene fortsatte inn i 2019, da racerbilen som er BNB fortsatte å skyte ned utvidede strake veier uten problemer.

Mens noen skruer løsnet her og der, fortsatte eiendelen å løpe, og flyttet fra prispunktet på $ 6 ved årets innvielse til $ 11,56 i skrivende stund. Så selv om Bitcoin-prisen slet, da presset på selgesiden tynget flaggskipet kryptokurrency ad nauseam, har BNB på en eller annen måte overtrådt de uuttalte reglene.

binance

Den fantastiske ytelsen til Binances interne kryptokurrency, som snart ligger i sin egen fullverdige blockchain, har tilsynelatende til og med lokket ansatte i oppstarten til å revurdere kompensasjonsplanen.

I følge en eksklusivt intervju fra kryptoinfluencer RallyQT, som satte seg ned med administrerende direktør Changpeng Zhao, har “nesten alle teammedlemmene” i Binance valgt å ta arbeiderkompensasjonen i BNB. Faktisk bemerket Zhao, bedre kjent som “CZ”, at mange av de som bestemmer seg for å ta kryptovaluta som lønn, går all-in, der 100% av kompensasjonen deres er denominert i BNB. Konsernsjefen berørte kort de ansatte ‘begrunnelse:

“De vet hva vi gjør, og hvordan vi gjør det, bokstavelig talt, fra innsiden og ut. Og det er en enkel beslutning for dem å ta. ”

Men hva ville lokke teammedlemmer ved den fremtredende oppstarten til å ta steget og vie all sin økonomi til kryptoverdenen?

Hva skjer med Binance?

Svaret på spørsmålet kan være enkelt. Enda bedre, det kan være rett under nesen vår.

Selv om andre selskaper har utmerket seg i de nåværende markedsforholdene, inkludert $ 8 milliarder giganten som er Coinbase og den stadig tilstedeværende, allmektige BitMEX, må Binance ta kaken når det gjelder den beste ytelsen på den verste scenen. Selskapets ubarmhjertige drivkraft for innovasjon har gjort det mulig for selskapet å starte spennende, potensielt paradigmeskiftende satsinger.

For bare noen uker siden avslørte selskapet at det ville lansere et krypto-til-krypto reseptfritt (OTC) skrivebord for sine mer high-ticket klienter, som har gått gjennom Binance’s “Level 2” know-your-customer hoops. . Det antas at selskapet prøver seg på å servere et institusjonelt publikum, ettersom det har til hensikt å være inkluderende med sin allerede omfattende produktliste..

Senere la firmaet med hovedkontor i Malta integrering med Simplex, en kryptovaluta-vennlig betalingstjenesteleverandør som muliggjør fiat-til-kryptotransaksjoner (og omvendt). Selv om avgiftene med dette tilbudet er høye, markerer dette første gang flaggskip Binance-plattformen har akseptert direkte fiat-innstrømninger, for Bitcoin, Litecoin, Ethereum og XRP ikke mindre.

Apropos fiat, selskapet lanserte en rekke fiat-utvekslingsvåpen de siste ukene. Den siste lanseringen var Binance’s Jersey-utveksling, som har sett titusenvis, om ikke hundretusener av europeere, strømme for å sende inn dokumentene sine for tilgang. Jersey-tilbudet er bare toppen av isfjellet. I en rekke intervjuer og firmaerklæringer har CZ bemerket at selskapet hans har til hensikt å lansere opp ti plattformer med innfødte fiat-muligheter i 2019.

Binance prøvde til og med sin hånd på å være en tilrettelegger for første myntoffer (ICO), og lanserte Launchpad med stjerner i øynene. Og interessant, til tross for et midlertidig hikke som kvelte en ICO-lansering, har Binance Launchpad allerede blitt ansett som en rungende suksess. Oppstarten solgte 60 milliarder BitTorrent Tokens (BTT), deretter verdsatt til rundt 7 millioner dollar, innen 15 minutter.

Selv om dette er bra og bra, må kirsebæret på toppen være den forestående lanseringen av Binance Chain og en tilhørende desentralisert utveksling (DEX). Bare nylig ga selskapet ut en offentlig betaversjon av blockchain og DEX, som selskapet gjør sitt beste for å teste og markedsføre. Zhao bemerket at for å “teste helvete” ut av den desentraliserte plattformen, vil firmaet hans gi $ 100.000 amerikanske dollar i BNB som en del av sin konkurranse om testnetthandel..

$ BNB fremtidige priskatalysatorer – 1. Binance chain mainnet-lansering 2. Adopsjon av noen eksisterende prosjekt-tokens 3. Adoption av nye prosjekt-tokens 4. Binance Dex blir den billigste måten å lage, liste opp et token og unike tokenpar. Tid til å spille ut 4-6 måneder. HODL.

– Gautam Chhugani (@GautamChhugani) 2. mars 2019

For de som savnet notatet, bemerket CZ at Chain vil bruke en delegert Proof of Stake (DPOS) konsensusmekanisme, mens BNB vil fungere som nettets gass, akkurat som ETH er for Ethereum. Binances ivrige leder kommenterte til og med at på grunn av Binance Chain barebones-karakter – mangel på en virtuell maskin betyr ingen smarte kontrakter – nettverket skal kunne generere ett sekunders blokker, som hver gjelder “et par tusen” transaksjoner. Selv om noen har basert Binance for å prøve å konkurrere med seg selv, gjorde Zhao det klart at DEX-er er neste trinn i utviklingen i kryptovalutamarkedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me