CryptoKitties – Alt du trenger å vite

Cryptokitties

Spennende tider er fremover !!

Blockchain har begynt å ta verden med en storm av innovative brukstilfeller.

For de som har kommet sent, er “blockchain” den underliggende teknologien bak kryptokurver som Bitcoin, Ethereum osv. (Ta en titt på vår detaljerte blockchain-guide)

Bransjer over hele verden har begynt å eksperimentere med denne teknologien for å utforske alle mulige nisjer i deres sektor for å løse forskjellige problemer på måter du aldri har prøvd før. Og når hver bransje prøver hardt å benytte seg av denne teknologien, hvorfor skal spillindustrien havne bak!

Derfor introduseres interessante blockchain-baserte spill for forbrukerne å føle seg enda mer assosiert med denne revolusjonerende teknologien, dvs. blockchain.

Og et av de mest interessante og innovative blockchain-spillene er Cryptokitties, som også er vårt tema for utvidet diskusjon i dag.

I denne innledende oppskriften av Cryptokitties vil jeg gå gjennom de nevnte fremtredende punktene i denne unike ideen:

 • Hva er Cryptokitties
 • Hvorfor det betyr noe
 • CryptoKitties Team
 • Hvordan det fungerer
 • Hva du trenger for å spille Cryptokitties
 • Begynn å spille Cryptokitties
 • Hvordan spille CryptoKitties
 • Er CryptoKitties som kryptovalutaer
 • Kan man tjene penger på å spille dette spillet
 • Hvordan fremtiden er

Hva er CryptoKitties?

Hva er CryptoKitties

CryptoKitties er et blockchain-basert spill der du kan avle, samle og HODL kattunger som er laget & generert over Ethereum blockchain.

Disse digitale kattungene eller kryptokittene er akkurat som mennesker som er unike og ikke kan replikeres, tas bort eller ødelegges av noen.

Fortsatt ikke fornuftig? Ha med meg og les videre. Jeg vil dele det opp med enklere ord, slik at du er helt klar på slutten av dette innlegget.

Hvorfor det betyr noe?

Cryptokitties er et blockchain-drevet spill.

Akkurat som kryptovalutaer som trives og er født i blockchain, blir cryptokitties også født og trives på Ethereums blockchain. Akkurat som hver Bitcoin eller Ether, er hver cryptokitty også unik.

Disse kryptokitties er som en ny form for samleobjekter kalt cryptocollectibles.

CryptoKitties Team

Teamet deres er ganske mangfoldig som inkluderer mange oppstartsgrunnleggere, kryptoentusiaster og utviklere. Teamet vant også verdens største Ethereum hackathon på ETHWaterloo mens de presenterte deres alfa-produkt.

Teamet består nemlig av disse Axiom Zen selskapets medlemmer.

CryptoKitties-Team

Hvordan virker det?

Som jeg nevnte tidligere, er disse kryptokittene en ny form for samleobjekter som du kan handle, kjøpe, selge, samle som tradisjonelle samleobjekter.

Men det unike er at i motsetning til tradisjonelle samleobjekter, kan du til og med avle denne formen for kryptosamlinger, og resultatet blir et helt unikt avkom, akkurat som mennesker!

Eierskapet til disse cryptocollectibles eller cryptokitties vil også bli sporet på blockchain sikkert, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dets eierskap eller svindel fordi alt er registrert i en gjennomsiktig blockchain av Ethereum.

Jeg vet at noen av dere blir glade for å spille dette spillet, og hvorfor ikke! Da jeg først oppdaget det, var jeg i samme båt. Men før det er det visse forutsetninger som jeg vil fortelle deg uten som du ikke kan spille dette spillet.

Hva trenger du for å spille Cryptokitties?

Dette er hva du trenger for å komme i gang:

Begynn å spille Cryptokitties?

Når du har installert MetaMask i nettleseren din og lagret frøfrasen, er du klar.

 • Nå må du overføre ETH, dvs. Ether til din MetaMask lommebokadresse.
 • Hvis du allerede har Ether, så vel og bra. Og hvis du ikke har det, kan du kjøpe Ether fra forskjellige ressurser som vi allerede har oppført på bloggen vår.
 • Når du har Ether-tokens, overfør den til MetaMask Wallet som vist nedenfor.

CryptoKittines

Det er alt. Når de ovennevnte tipsene er fulgt, er du god til å starte Cryptokittien-spillet.

Hvordan spille CryptoKitties?

Første ting først. Det er ikke et gratis spill. Du må betale i form av Ether-tokens for å faktisk spille spillet, men det er verdt hver bit og er også veldig interessant.

Du kan begynne å spille cryptokitties ved å kjøpe / selge eksisterende kattunger, ellers kan du avle med en annen for å danne en ny & unik pus for deg selv.

 • Kjøpe & Selger

Når du logger på MetaMask og går til markedsplass, du vil kunne se et salg av kattunger på gang (se grafikk nedenfor). Så du kan finansiere MetaMask-lommeboken din og faktisk kjøpe pusen for deg selv.

Salg av kattunger

Hvis du ikke er interessert i å kjøpe disse kattungene fra salget, er det et annet alternativ for deg å kjøpe kattunger fra – ‘Gen 0’ seksjonen. I denne delen gir CryptoKitties-teamet ut en ny “Gen 0” CryptoKitty hvert femtende minutt (frem til november 2018), slik at du også kan kjøpe dem i bytte mot Ether..

Buy-KittiesCrypto

 • Oppdrett

Hvis du vil avle et nytt avkom, kan du gjøre det ved å avle din eksisterende pus med andre ansatt partner fra siring seksjon.

Siring-Cryptokitties

Start med å velge en av dine CryptoKitties til å være faren (dvs. faren). Deretter kan du velge en av dine andre CryptoKitties til å være moren.

 • Gå til “Mine kattunger”
 • Velg pusen som skal fungere som far
 • Trykk på avlsknappen
 • Velg en av de andre kattungene dine for å være mor
 • Godkjenn Ether-transaksjonen

Du kan forvente at en ny Kitty snart vil vises i “My Kitties”!

Nå kan du beholde dette nye avkommet eller selge det på markedet til din angitte pris.

Merk: Denne avlsprosessen er også betalt. Som du kan se i eksemplet nedenfor, må du betale et gebyr på 0,3028 Ether som vil bli trukket fra MetaMask for å avle..

Kattunge-rase

Er CryptoKitties som kryptovalutaer?

CryptoKitties er IKKE kryptovalutaer. Imidlertid er det noen lignende attributter mellom de to.

Men for et virkelig scenario er CryptoKitties Cryptocollectibles. For å forklare det bedre er kryptovalutaer som USD eller EUR, mens Cryptokitties eller Cryptocollectibles er som unike frimerke eller et unikt kunstverk som bare du eier.

Kan man tjene penger på å spille dette spillet?

Svaret er ja (!). Akkurat som dine kryptovalutaer, kan du også handle kryptokitties.

Du kan enten avle og lage en unik cryptokitty for å selge den på markedet til ønsket pris og tjene penger, eller du kan kjøpe en ‘Gen 0’ kattunge og HODL den en stund akkurat som kryptovalutaer og selge den senere når du får en god pris.

Akkurat som ethvert annet produkt eller samleobjekt, er markedet drevet av etterspørsel og tilbud sammen med din pris.

Du kan spørre om hvem som betaler for disse kattungene, men husk at det er veldig lønnsomt hvis kattungene dine er unike og tiltalende nok til kjøperen.

For bevis, se denne kryptokitten som ble solgt på markedet til en ganske høy pris på Genesis-tidspunktet og også verdt CryptoKitties 4 millioner dollar er allerede solgt.

Farvel søt kjærlighet! Genesis er nå den stolte eieren av Stimpson J. Cat &# 128150; pic.twitter.com/SeMRzXNLnS

– CryptoKitties (@CryptoKitties) 2. desember 2017

Hvordan er fremtiden?

Jeg personlig tror at dette er begynnelsen på en ny æra av kryptosamlinger og lignende innføringen i et ukjent territorium.

CryptoKitties nye implementering har vist at denne delen av verden må utforskes mer og på ingen måte kan ignoreres.

Dette vil også føre til en ny tenkemåte for spillindustrien og vil tjene som en inspirasjon for å lage selv innovative implementeringer.

I nær fremtid vil vi se mange andre former for kryptosamlinger som vil åpne denne bransjen vertikalt bredt ved å implementere blockchain-teknologien for spill..

Vi er et alternativ til #cryptokitties , følg oss for våre nye oppdateringer!

– CryptoPuppies (@Crypto_Puppies) 4. desember 2017

Reisen vil imidlertid ikke være hunky-dory fordi dette innovative spillet CryptoKitties allerede har dominert Ethereums Blockchain-transaksjonstrafikk og har forårsaket flere problemer med overbelastning.

Så på en måte er det også en lakmusprøve for Ethereum og blokkjeder som Ethereum at denne teknologien iboende er treg og vanskelig å skalere.

Men med disse kjente problemene, som det også jobbes kontinuerlig med, vil denne typen innovasjoner bare øke eksponentielt med en mye bedre brukeropplevelse.

Inntil da oppfordrer jeg deg begynn å handle og avle dine kryptokitties i dag!

Referanser

For å vite mer spennende ting rundt CryptoKitties, besøk lenker nedenfor:

Jeg håper du syntes dette innlegget var interessant og informativt. Det ville være flott å høre tankene dine om det. Del det også med vennene dine på Facebook og Twitter! 

Her er noen flere artikler du kan sjekke ut:

 • Hva er smarte kontrakter i forhold til Ethereum?
 • Beste smarte kontrakter Ethereum lommebøker
 • Er Blockchain løsningen musikkindustrien leter etter?
 • Trezors integrasjon med MetaMask: Alt du trenger å vite
 • Topp 5 protokollmynter du må vite om

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me