9 beste DApps på Ethereum-plattformen du kan bruke akkurat nå

Ethereum er utvilsomt kongen av smarte kontrakter og DApps. For tiden er det vert for mer enn 90% av verdens DApps og smarte kontrakter, et antall som bare forventes å vokse.

For uinnvidde er DApps desentraliserte applikasjoner der ingen enkelt enhet har makten til å kontrollere den appen fordi den er distribuert på en distribuert hovedbok eller blockchain av Ethereum..

Derfor er de som ønsker å dykke ned i DApps her en detaljert veiledning om: Hva er DApps (desentraliserte applikasjoner)? – Beginner’s Guide.

Det er mer:

Mange DApps vil lykkes og vil ha vanlige brukstilfeller, og ideen om å introdusere deg for noen av DApps som gjør det veldig i dag, virker derfor bra..

9 beste DApps på Ethereum-plattformen

1. Compound.finance

Compound finance er enhjørningen til DApps i 2019. De bygger en serie apper for å muliggjøre kryptolån og -lån. Hvis du er kryptoholder, kan du låne ut kryptoene dine for å tjene en betydelig interesse. For eksempel, når du oppdaterer denne guiden, kan du tjene opptil 11% årlig på utlån av DAI og ca 8% på utlån av USDC. Samtidig kan du også låne fra sammensatt økonomi uten å måtte gå inn i KYC og andre typiske papirer.

Ta en titt på Compound Finance

2. Etlanse

Etlanse

Ethlance er som Upwork – en markedsplass for jobber.

I motsetning til Upwork er Ethlance imidlertid en desentralisert markedsplass for stillingsannonser og ansettelse av frilansere som er vert for Ethereum blockchain.

Det som gjør det mer interessant og gjennomsiktig, er at det ikke tar noe registreringsgebyr eller kontraktsfestet arbeidskommisjon, ettersom det er helt desentralisert. Plattformen kan bærekraftig kjøres med 0% serviceavgift, noe som fremgår av det faktum at det aldri tar et kutt fra transaksjoner mellom frilansere og arbeidsgivere.

Sjekk ut Ethlance

3. CryptoKitties

Salg av kattunger

CryptoKitties er et nytt spill eller en app som gir brukerne tilgang til digitale katter som de kan kjøpe, selge eller avle. Disse kattene eller kattungene kalles cryptocollectibles. CryptoKitties-appen, et blockchain-drevet spill, er også vert på Ethereum blockchain.

I likhet med kryptokurver trives CryptoKitties-appen også på Ethereums blockchain. Akkurat som hver Bitcoin eller Ether, er hver cryptokitty også unik. Disse kryptokitties er som en ny form for samleobjekter kalt cryptocollectibles. Les også: CryptoKitties – Alt du trenger å vite

Sjekk ut CryptoKitties

4. Aragon

Aragon

Aragon er et veldig interessant og spesielt prosjekt på Ethereum blockchain.

Det er en plattform eller en DApp for å bygge og administrere desentraliserte autonome organisasjoner, kjent som DAOer.

DAO-konseptet kan brukes på enhver organisasjon, selskap, ideell organisasjon eller stiftelse, for å gi et ekstra nivå av åpenhet, samt mer effektiv styring av disse enhetene. Det hjelper også til å dempe unødvendige mellommenn som kan erstattes av styrbare eteriske smarte kontrakter.

Aragon-plattformen er drevet av den opprinnelige token ANT som kan kjøpes på Bittrex hvis du tror på prosjektets fremtid.

Sjekk ut Aragon

5. uPort

uPort

uPort er en identitetsadministrasjonsplattform drevet av Ethereum blockchain.

Det er et ConsenSys-støttet prosjekt som har som mål å effektivisere digital identitet med sikte på å stoppe identitet og datatyveri.

Den anser mobilen din som utvidelsen av deg selv, og når du konfigurerer uPort for første gang, henter den data fra mobilen din med din tillatelse og skriver i Ethereums smarte kontrakt som senere kan deles av brukerne etter behov..

Det har ikke et innfødt token for øyeblikket, men det kan være en mulighet i nær fremtid.

Sjekk ut uPort

6. Gnosis

Gnosis DApp er i sin beta-fase, men kan brukes til spådommer.

Gnosis er en plattform som er vert på Ethereum-nettverket og er designet for å fungere som et prediksjonsmarked.

La oss for eksempel si at du vil vite markedsforutsigelsen til en fotballkamp eller en eksklusiv internasjonal auksjon. Her kan Gnosis hjelpe deg med å finne svarene på vanskelige spørsmål, samt hjelp til prisoppdagelse. Den har sin opprinnelige token GNO som lar deg stemme og er tilgjengelig på Bittrex.

Sjekk ut Gnosis

7. Prisme

Prisme

Prism er et desentralisert og tillitsløst aktivaporteføljemarked av ShapeShift vert på Ethereum blockchain.

Gjennom Prism kan man investere ETH i forskjellige kryptovalutaer og spesifisere hvor stor andel av eierandelen de vil ha.

Og da det er basert på smarte Ethereum-kontrakter, trenger man ikke administrere passord eller frø fra flere børser eller lommebøker for å administrere kryptoporteføljene sine.

Det viser også investeringsporteføljen din i et flott brukergrensesnitt og sporer den automatisk i sanntid. Prism DApp er for tiden i beta-fasen.

Sjekk ut prisme

8. Radex

Radex

Radex er en desentralisert utveksling uten gebyr for Ethereum-tokens (ERC20) og en utveksling for ERC223-tokenstandarden. Radex er den første børsen som adopterer Saturn-protokollen, en desentralisert utveksling DAO (desentralisert autonom organisasjon) for alle EVM-blokkjeder.

9. IDEX

IDEX

IDEX er en annen desentralisert børs eller en DApp på Ethereum-nettverk.

Her kan du kjøpe, selge og lagre Ether- og ERC20-tokens på IDEX. For meg ser det mye bedre ut enn EtherDelta, som er en annen DEX DApp.

Du kan også bruke IDEX med MetMask eller Ledger Nano S som lommebøker for å styrke sikkerheten din ytterligere når du bruker denne sentralen.

Merk: Mens du registrerer deg på IDEX, må du ikke glemme å holde tilbake setning / passord / private nøkler trygge, fordi det er det eneste som hjelper deg med å gjenopprette pengene dine.

Bruk IDEX Now

10. Golem

Golem

Golem er Airbnb for datamaskiner.

Gjennom Golem-plattformen eller DApp kan man utnytte datakraften til andre datamaskiner som ligger langt fra oss og til og med låne ut datakraften vår til noen som trenger ekstra datakraft..

Du kan tenke på det som en desentralisert superdatamaskin eller en markedsplass hvor du kan kjøpe eller selge den ekstra datakraften du har..

Golem superdatamaskiner vil kjøres når brukeren betaler inn GNT native-tokens. Disse tokens vil bli gitt til folk som har leid ut sin ekstra datakraft på Golem-nettverket.

Prosjektet er i sin beta-fase og LIVE på Ethereum-nettet, så hvis du ønsker å kjøpe litt GNT, kan du gjøre det på Bittrex.

Konklusjon

2019 vil se en enestående økning i utviklingen, arbeidet og modenheten til DApps. Og med Ethereum skaleringsløsninger som Sharding rundt forventes Ethereum å lede denne revolusjonen.

For å holde øye med andre bemerkelsesverdige Ethereum DApps, bør du bokmerke CoinSutra og State Of DApps.

Dette var noen av de bemerkelsesverdige DAppene i Ethereum-økosystemet som jeg liker best.

Nå er det på tide å høre fra deg: Hvilke DApps liker du mest? Har jeg savnet noen god DApp? Gi meg beskjed ved å bruke kommentarseksjonen nedenfor.

Ytterligere foreslåtte lesninger:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me