De 12 bästa Ethereum-plånböckerna (2021-upplagan)

Ethereum har för närvarande det näst största marknadspriset efter Bitcoin.

På grund av detta strömmar nu många investerare till Ethereum. Naturligtvis har detta ökat efterfrågan på säkrare Ethereum-plånböcker.

Och enligt min mening är detta vad alla säkra kryptovalutaplånböcker behöver ha:

 • Privata nycklar – Plånböcker där du styr dina privata nycklar.
 • Enkel användning – Elegant användargränssnitt för enkel användning.
 • Utvecklingsgemenskap – Aktiv utvecklingsgemenskap.
 • Säkerhetskopiering & säkerhet – Säkerhetskopiera och återställa funktioner.
 • Kompatibilitet – Kompatibel med olika operativsystem.

Jag tror att om en plånbok inte har någon av dessa saker, kan dina mynt vara i fara och du kan ge dig själv en stor huvudvärk. När du letar efter plånböcker, se till att ovanstående krav uppfylls innan du lagrar dina mynt där.

Om du vill få tag på ETH direkt med hjälp av Bitcoin eller någon annan kryptovaluta, använd bara widgeten nedan.

 • Läs: Ethereum Cryptocurrency: Allt som en nybörjare behöver veta
 • Hur man köper Ethereum (ETH)
 • Hur man direkt köper Ethereum med kreditkort

Här har jag listat ut de bästa plånböckerna för Ethereum. De uppfyller alla ovanstående krav.

Innan det här är de bästa börserna med Ethereum-marknaden:

 • Binance
 • Cex
 • Changelly

De bästa tillgängliga Ethereum-plånböckerna

1. Ledger Nano X

Detta är den modernaste ETH-hårdvaruplånboken du kan få. Ledger har varit en pionjär inom branschplånböcker och de stöder Ethereum alla symboler i Ethereum-kedjan.

Just nu är Ledger Ethereum-integration tillgänglig via MyEtherwallet vilket gör det lättare för dig att hantera ditt Ethereum-mynt. Förutom ETH kan du också lagra många andra mynt.

Detta är efterträdaren till populära Ledger Nano S. Den största skillnaden är att den har batteri och Bluetooth, så mobiliteten har ökat betydligt. Dessutom kan du hantera fler mynt samtidigt.

Att använda Ledger Nano X är lika enkelt som Ledger Nano S som jag har nämnt nedan. Priset är endast $ 119 och alla framtida firmwareuppdateringar är gratis. I priset ingår även gratis frakt.

Köp Ledger Nano X

2. Ledger Nano S (hårdvaruplånbok)

Ledger Nano S är en av de billigaste Ethereum-hårdvaruplånböckerna ($ 59). Här lagras Ether offline på enheten. När du vill spendera Ether signerar Ledger det med den privata nyckeln som är lagrad på enheten.

Du kan lagra båda ETH & ETC. Jag har publicerat några vidoe-guide om hur du använder Ledger Nano S som du måste kolla in. Detta hjälper dig att lära dig allt om Ledger Nano S.

Det bästa med Ledger Nano S är att den levereras med en liten OLED-skärm som låter dig styra dina transaktioner. Säkerheten är så robust att du kan använda din Nano S-enhet även på en hackad dator.

Köp The Ledger Nano S nu

3. Trezor (hårdvaruplånbok)

Trezor

Trezor var den första hårdvaruplånboken som uppfanns för Bitcoin. Men nu kan Trezor också användas för Ethereum med MyEtherWallet webbgränssnitt.

Den lagrar också Ether offline på ett säkert elektroniskt chip som endast kan aktiveras när du loggar in med ditt lösenord.

Det är en väldigt lätt och bärbar enhet.

Den finns i tre färger – vit, grå och svart – och kostar $ 99.

Köp Trezor nu

4. Atomic Wallet (stationär och mobil)

Atomic Wallet är en ultimat lösning för Ethereum- och ERC20-tokens. Plånboken gör att du kan lagra, byta och köpa ETH med ett bankkort. I framtiden kommer Ethereum att vara tillgängligt för byte med Atomic Swaps, ett helt decentraliserat sätt att utbyta krypto utan att involvera mellanhänder..

Atomic Wallet stöder över 300 kryptovalutor och ger dig dess gränssnitt för alla ERC20-tokens. I grund och botten kan du ange en kontaktadress och ha ditt anpassade mynt i din Atomic Wallet. Plånboken krypterar dina privata nycklar på din enhet och ger dig full tillgång och kontroll över dina pengar.

Atomic Wallet är tillgänglig nästan för alla stationära operativsystem och kommer att finnas på Android- och iOS-enheter.

Ladda ner Atomic ETH Wallet

 • Också: Granskning av Atomic Wallet

5. Guarda (Desktop + Mobile)

Guarda är en icke-vårdnadsplånbok för förvaring av Ethereum. Guarda plånboken har ett intuitivt gränssnitt och erbjuder en hög grad av skydd. Plånboken finns för Desktop, mobil och webbgränssnitt finns också.

När du ställer in Guarda plånbok är du den enda som styr den privata nyckeln. På det här sättet har du fullständig kontroll över dina Ethereum-mynt och andra mynt om du vill lagra på Guarda. Ingen personlig information krävs för att använda Guarda-plånboken som har blivit en de facto-standard bland alla de bästa Ethereum-plånböckerna.

Ladda ner Guarda Wallet

6. Argent

Argent är den modernaste mobilplånboken för Ethereum. Detta är en unik ETH-plånbok som inte är vårdnadshavare men det låter dig inte lagra den privata nyckeln. Plånboken konfigureras med din e-postadress och mobilnummer och kan återställas med samma.

Den unika funktionen med denna plånbok är integration med compound.finance som låter dig låna ut ditt Ethereum och låta dig samla ränta. Plånboken har också en dAPP-webbläsare och om du vill att din icke-tekniska familj och vän ska använda en Ethereum-plånbok är det här det enklaste för dem och för dig själv.

Ladda ner Argent Wallet

7. Exodus (Desktop Wallet + mobil)

Exodus är världens första stationära plånbok med flera kryptovalutor. Det är gratis att använda och har ett attraktivt gränssnitt. Så snart du öppnar Exodus-plånboken visar ett cirkeldiagram hela din myntportfölj.

Den stöder sju kryptovalutor (inklusive Ethereum) och är den första stationära plånboken som har ShapeShift inbyggd för utbyte av kryptovalutor.

Men när du använder Exodus måste du alltid vara ansluten till internet, men du behöver inte oroa dig eftersom dina privata nycklar aldrig lämnar din maskin.

Funktioner som e-poståterställning med ett klick och reservnycklar för säkerhetskopiering för att återställa din plånbok garanterar säkerheten för dina medel.

Uppdatering: Exodus stöder nu nära 100 kryptovalutor! De har också flera utbytespartners (inte bara ShapeShift), vilket innebär att de kan erbjuda mer utbytbara tillgångar. Inköp av likviditet från olika partners har gjort utbytet i Exodus snabbare och mer tillförlitligt.

De kräver inte heller ett personligt e-postmeddelande – det här är ett alternativ för dem som vill få e-postbackup-länken. Vilken e-postadress som helst kan användas – eller ingen alls! E-postmeddelandet används bara en gång för att skicka reservlänken. Sekretess är mycket viktigt för Exodus och de lagrar inte kundens personuppgifter – inte ens e-postadressen.

Exodus-användare kan också skicka pengar till och ta emot medel från smarta kontrakt.

Stödda plattformar Mac, Linux och Windows
Integritet Kräver personlig e-post
Support för smarta kontrakt Nej

Ladda ner Exodus Wallet

8. Jaxx (mobil plånbok)

Jaxx är en plånbok med flera tillgångar skapad av det kanadabaserade företaget, Decentral. Den stöder 13 kryptovalutor (inklusive ETH) och har en elegant design med robusta säkerhetsfunktioner.

På Jaxx lämnar privata nycklar aldrig enheten och funktioner som seed-nycklar gör att du kan återställa dina pengar när det behövs.

Den har en fantastisk utvecklingsgemenskap som ser efter innovation och underhåll av produkten.

Stödda plattformar Desktop (Windows, Mac OS, Linux), Extension (Chrome, Firefox), Mobile / Tablet (Apple, Android)
Integritet Ingen registrering eller personlig information behövs
Support för smarta kontrakt Ja

Jaxx plånbok finns för Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux. De lanserar också en hårdvaruplånbok under de kommande månaderna.

9. MetaMask (Desktop Wallet + mobil plånbok)

MetaMask

MestaMask är en av mina favoritplånböcker från Ethereum.

Det är som en webbläsare för att komma åt Ethereum-nätverket. Det gör att du inte bara kan lagra och skicka Ethereum, utan också att du kan komma åt decentraliserade Ethereum-appar.

Den har en intuitiv design där du snabbt kan växla mellan ett testnätverk och huvud Ethereum-nätverket. Här är en video som visar hur MetaMask fungerar:

De privata nycklarna är krypterade med lösenord och lagras på din maskin, som du kan exportera när som helst.

Stödda plattformar Firefox, Brave och Chrome-tillägg
Integritet Ingen registrering eller personlig information behövs
Support för smarta kontrakt Nej

10. MyEtherWallet (Webbplånbok)

MyEtherWallet

MyEtherWallet skiljer sig från andra traditionella webbplånböcker.

Varför? För till skillnad från andra webbplånböcker styr du här Ethereums privata nyckel på din maskin.

Det är en plånbok med öppen källkod, utan servrar från tredje part, var du kan skriva och få tillgång till smarta kontrakt. Harsh har skrivit en artikel om detta här. Den har en inbyggd BTC till ETH (och vice versa) swap-anläggning. Du kan också ansluta din Trezor eller Ledger Nano S för att få tillgång till dina pengar i MyEthers webbläsarmiljö.

Stödda plattformar Webbplånbok, Chrome-tillägg
Integritet Ingen registrering eller personlig information behövs
Support för smarta kontrakt Ja

11. Coinbase (Webbplånbok)

Coinbase

Coinbase är en av de mest populära Bitcoin-webbplånböckerna. I år har de också inkluderat Ethereum-stöd.

Det är ett billigt och snabbt sätt att lagra Ethereum, förutsatt att de tjänar ditt land. Du kan kontrollera om deras tjänst är tillgänglig i ditt land över här.

Om det är så, följ dessa steg för att använda Coinbase:

 • Registrera dig på Coinbase.
 • Få din offentliga adress.
 • Överför din ETH till Coinbases offentliga adress.
 • Lagra ETH på Coinbase.

Men den nackdelen är att de privata nycklarna inte är under din kontroll eftersom de lagras på Coinbases värdservrar.

Med det sagt är det ett anständigt sätt att lagra ETH på kort sikt. Om du planerar att hålla Ethereum på lång sikt bör du använda metoden Paper wallet eller använda en hårdvaruplånbok som Ledger Nano X.

Stödda plattformar Webbplånbok, Android och iOS-appar
Integritet E-postregistrering och personlig information behövs
Support för smarta kontrakt Nej

12. KeepKey (hårdvaruplånbok)

KeepKey är den dyraste Ethereum-hårdvaruplånboken som finns tillgänglig ($ 120). Det håller din ETH i en säker offline-miljö och erbjuder samma funktioner som Ledger Nano S eller Trezor.

Den har en större skärm än de andra två konkurrenterna och är lite tung (dvs inte lätt att bära med sig).

KeepKeys plastkropp gör det sårbart för skador om det av misstag tappas, men om du gillar dess gränssnitt kan det vara rätt plånbok för dig.

De 12 bästa Ethereum-plånböckerna

Ethereum är bara 5 år gammal och är fortfarande ganska ung på marknaden. Därför har plånbokets ekosystem mycket begränsade alternativ just nu.

Men jag är väldigt säker på att tekniken mognar, nya Ethereum-plånböcker och kommer att finnas tillgängliga för varje typ av användare.

Håll utkik efter spännande Ethereum-nyheter!

Jag hoppas att den här listan över Ethereum-plånböcker hjälper dig att fatta rätt beslut när du väljer var du ska lagra dina Ether-tokens. Jag skulle gärna höra din erfarenhet om du har använt någon av ovanstående plånböcker eller någon annan Ethereum-plånbok. Låt mig veta dina tankar i kommentarerna nedan!

Och om du tycker att det här inlägget är användbart, dela det med dina vänner på Facebook & Twitter!

Älskade den här artikeln? Här är några fler artiklar som du inte bör missa:

 • Bästa Cryptocurrency Exchange
 • Varför ska du beställa 2 eller fler hårdvaruplånböcker samtidigt?
 • Hur man köper Ethereum (ETH) till bästa pris (steg-för-steg-guide för nybörjare)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me