9 bästa DApps på Ethereum-plattform som du kan använda just nu

Ethereum är utan tvekan kungen av smarta kontrakt och DApps. För närvarande är det värd för mer än 90% av världens DApps och smarta kontrakt, ett antal som bara förväntas växa.

För oinitierade är DApps decentraliserade applikationer där ingen enskild enhet har befogenhet att kontrollera den appen eftersom den distribueras på en distribuerad huvudbok eller blockkedjan för Ethereum..

Det är därför de som vill dyka djupt in i DApps här är en detaljerad guide om: Vad är DApps (decentraliserade applikationer)? – Nybörjarguiden.

Det finns mer:

Många DApps kommer att vara framgångsrika och kommer att ha vanliga användningsfall, varför idén att introducera dig till några av de DApps som gör mycket idag verkar som en bra.

9 bästa DApps på Ethereum-plattformen

1. Förening.finans

Compound finance är DApps enhörning 2019. De bygger en uppsättning appar för att möjliggöra kryptolån och upplåning. Om du är kryptoinnehavare kan du låna ut dina kryptos för att få ett betydande intresse. När du till exempel uppdaterar den här guiden kan du tjäna upp till 11% per år på utlåning av DAI och cirka 8% på utlåning av USDC. Samtidigt kan du också låna från sammansatt finansiering utan att behöva gå in i KYC och andra typiska pappersarbete.

Kolla in Compound Finance

2. Etans

Etlans

Ethlance är som Upwork – en marknadsplats för jobb.

Till skillnad från Upwork är Ethlance dock en decentraliserad marknadsplats för jobbannonser och anställa frilansare som är värd för Ethereum blockchain.

Vad som gör det mer intressant och öppet är att det inte tar ut någon registreringsavgift eller avtalsenlig arbetsprovision eftersom den är helt decentraliserad. Plattformen kan hållbart köras med 0% serviceavgift, vilket framgår av det faktum att det aldrig tar en nedskärning från transaktioner mellan frilansare och arbetsgivare.

Kolla in Ethlance

3. CryptoKitties

Försäljning av kattungar

CryptoKitties är ett nytt spel eller en ny app som ger sina användare tillgång till digitala katter som de kan köpa, sälja eller föda upp. Dessa katter eller kattungar kallas cryptocollectibles. CryptoKitties-appen, ett blockchain-driven spel, är också värd för Ethereum blockchain.

I likhet med kryptovalutor trivs CryptoKitties-appen också på Ethereums blockchain. Precis som varje Bitcoin eller Ether är varje cryptokitty också unik. Dessa cryptokitties är som en ny form av samlarobjekt som kallas cryptocollectibles. Läs också: CryptoKitties – Allt du behöver veta

Kolla in CryptoKitties

4. Aragon

Aragon

Aragon är ett mycket intressant och speciellt projekt på Ethereum blockchain.

Det är en plattform eller en DApp för att bygga och hantera decentraliserade autonoma organisationer, populärt kända som DAO.

DAO-konceptet kan tillämpas på alla organisationer, företag, ideella organisationer eller stiftelser för att ge en extra nivå av transparens och effektivare styrning av dessa enheter. Det hjälper också till att begränsa onödiga mellanhänder som kan ersättas med styrbara eteriska smarta kontrakt.

Aragon-plattformen drivs av dess ursprungliga token ANT som kan köpas på Bittrex om du tror på projektets framtid.

Kolla in Aragon

5. uPort

uPort

uPort är en plattform för identitetshantering som drivs av Ethereum blockchain.

Det är ett ConsenSys-projekt som syftar till att effektivisera digital identitet i syfte att stoppa identitet och datastöld.

Det betraktar din mobil som en förlängning av dig själv och när du konfigurerar din uPort för första gången, hämtar den data från din mobil med ditt tillstånd och skriver i Ethereums smarta kontrakt som senare kan delas av användarna när och när det behövs.

Det har för närvarande inte en inbyggd token men det kan vara en möjlighet inom en snar framtid.

Kolla in uPort

6. Gnos

Gnosis DApp är i sin beta-fas men kan användas för förutsägelser.

Gnosis är en plattform som är värd på Ethereum-nätverket och är utformad för att fungera som en förutsägelsemarknad.

Låt oss till exempel säga att du vill veta marknadsförutsägelsen för en fotbollsmatch eller en exklusiv internationell auktion. Här kan Gnosis hjälpa dig att ta reda på svaren på svåra frågor samt hjälpa till att hitta priser. Den har sin ursprungliga token GNO som låter dig rösta och är tillgänglig på Bittrex.

Kolla in Gnosis

7. Prisma

Prisma

Prism är en decentraliserad och förtroendefull tillgångsportföljmarknad av ShapeShift värd på Ethereum blockchain.

Genom prisma kan man investera ETH i olika kryptovalutor och ange deras andel av innehavet de vill ha.

Och eftersom det är baserat på smarta Ethereum-kontrakt behöver man inte hantera lösenord eller frön från flera börser eller plånböcker för att hantera sina kryptoportföljer.

Det visar också din investeringsportfölj i ett bra användargränssnitt och spårar det automatiskt i realtid. Prism DApp är för närvarande i beta-scenen.

Kolla in prisma

8. Radex

Radex

Radex är ett decentraliserat utbyte utan avgift för Ethereum-tokens (ERC20) och ett utbyte för ERC223-tokenstandarden. Radex är den första börsen som antar Saturnusprotokoll, ett decentraliserat utbyte DAO (decentraliserad autonom organisation) för alla EVM-blockkedjor.

9. IDEX

IDEX

IDEX är en annan decentraliserad börs eller en DApp på Ethereum-nätverk.

Här kan du köpa, sälja och lagra Ether- och ERC20-tokens på IDEX. För mig ser det mycket bättre ut än EtherDelta som är en annan DEX DApp.

Du kan också använda IDEX med MetMask eller Ledger Nano S som plånböcker för att ytterligare stärka din säkerhet när du använder denna växel.

Notera: Medan du registrerar dig på IDEX glöm aldrig att hålla tillbaka din fras / lösenord / privata nycklar eftersom det är det enda som hjälper dig att återställa dina pengar.

Använd IDEX nu

10. Golem

Golem

Golem är Airbnb för datorer.

Genom Golem-plattformen eller DApp kan man utnyttja datorkraften hos andra datorer som ligger långt ifrån oss och till och med låna ut vår datorkraft till någon som behöver extra datorkraft.

Du kan tänka på det som en decentraliserad superdator eller en marknadsplats där du kan köpa eller sälja den extra datorkraft du har.

Golems superdatorer körs när användaren betalar in GNT-inbyggda tokens. Dessa tokens kommer att ges till personer som har hyrt ut sin extra datorkraft i Golem-nätverket.

Projektet är i sin beta fas och LIVE på Ethereum mainnet så om du vill köpa lite GNT kan du göra det på Bittrex.

Slutsats

2019 kommer att se en oöverträffad ökning av DApps utveckling, arbete och mognad. Och med Skalningslösningar för Ethereum som Sharding runt förväntas Ethereum leda denna revolution.

För att hålla ett öga på andra anmärkningsvärda Ethereum DApps, bör du bokmärke CoinSutra och State of DApps.

Dessa var några av de anmärkningsvärda DApps i Ethereum-ekosystemet som jag gillar mest.

Nu är det dags att höra från dig: Vilka DApps gillar du mest? Har jag saknat någon bra DApp? Låt mig veta med hjälp av kommentarsektionen nedan.

Ytterligare föreslagna avläsningar:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me