Cryptohopper Review: Funksjoner og hvordan du kommer i gang

 • Hva om du kunne automatisere kryptohandelsinnstillingene dine?
 • Hva om du kunne kopiere handelsstrategiene til andre vinnende handelsmenn?
 • Hva om du kunne teste strategiene dine før du satte inn faktiske penger?
 • Hva om du kunne handle på flere børser fra en enkelt plattform?

Vel, dette er hva Cryptohopper tilbyr.

En plattform for kryptohandlere som har eksistert lenge, og har gjort et spektakulært navn i kryptorommet.

Selv om Cryptohopper er designet for profesjonelle handelsmenn, har den noen få gratis funksjoner som en nybegynnerhandler kan bruke. Du vil lære alt om dette i denne detaljerte gjennomgangen av Cryptohopper-plattform.

I kryptovalutahandel sikrer hvert sekund og bruk av en bot at handelene dine tjener penger selv når du sover. For å gjøre livet lettere, må du bruke en krypto trading bot som Cryptohopper.

Hva er Cryptohopper?

Cryptophopper er en skybasert kryptoplattform som er inaktiv for både avanserte og nybegynnere. Selv om du er i et stadium av å lære om å handle krypto, vil det å være en del av Cryptohopper hjelpe deg å forbedre dine ferdigheter som en profesjonell handelsmann.

Cryptohopper gir verktøyene i motsetning til alle andre, som kan ha en bratt læringskurve, men når du først har fått tak i den, har du kanskje oppdaget en gullgruve. Nøkkelen her er å bruke de første utallige timene på å lære seg systemet. Det jeg virkelig liker er, det kan du bygge din egen strategi eller velg en eksisterende strategi, test den for tidligere data, gjør papirhandel for gjeldende data, og gjør den deretter live. En slik type raffinement gjør Cryptohopper til en av de beste handelsrobotene i kryptoindustrien.

Hvis du er noen som nettopp har kommet i gang med kryptohandel, kan du alltid bruke deres markedsplass til å velge strategier / signaler (gratis og betalt) og bruke den til å automatisere din handel.

Start din 7-dagers risikofrie prøveperiode

De viktigste funksjonene i Cryptohopper – Hva gjør det spesielt?

Cryptohopper er en plattform med flere funksjoner for kryptohandlere. Ved å bruke plattformen kan du ikke bare handle på flere plattformer, men du kan også lage dine egne handelsstrategier, tilbaketeste den og automatisere handelen.

Når du begynner å bruke denne plattformen, vil du oppdage mange funksjoner. Her fremhever jeg noen av de populære funksjonene du må vite før du registrerer deg.

Porteføljeforvaltning:

Det aller første du kan gjøre med Cryptohopper (som er gratis), du kan koble alle børsene dine og administrere porteføljen din fra ett sted. Denne funksjonen er gratis for alltid, og noe du kan bruke til å bare overvåke porteføljen din av alle børsene på ett sted.

Strategibygger og backtesting:

Det kraftigste aspektet av Cryptohopper er strategidesigner, byggherre og backtesting-komponent. Du kan velge hvilken som helst indikator eller lys for å designe din egen strategi. Ikke desto mindre kan du backteste den nydesignede strategien for å validere den.

Når du er fornøyd, kan du distribuere den til hvilken som helst beholder (Connected exchange).

Crypto Arbitrage bot:

En av de unike egenskapene til Cryptohopper er arbitrage bot. Denne bot er tilgjengelig for Hero-abonnementsbrukere, og den kan gi deg fortjeneste med små endringer i markedet.

Det er to typer Arbitrage-roboter tilgjengelig på Cryptohopper:

Market Arbitrage bot:

Denne boten finner prisforskjellen mellom tre forskjellige mynter på samme børs, for å hjelpe deg med å øke mengden av basismynten. Med Cryptohoppers ord, her er hvordan markedet arbitrage bot fungerer

“Si for eksempel at du har BTC som basismynt. At Hopper har funnet en marked arbitrasjemulighet som inkluderer myntene Ethereum og Litecoin. Først vil den kjøpe Ethereum (48 ETH) med Bitcoin (1 BTC) på børsen (selge Bitcoin). For det andre brukes Ethereum (48 ETH) som hopperen nettopp har kjøpt, til å kjøpe Litecoin (153 LTC). Det siste trinnet er å kjøpe tilbake Bitcoin (1,005 BTC), fullføre trekanten og øke den opprinnelige mengden Bitcoin. ”

Se denne videoen nedenfor for å forstå hvordan markedet Arbitrage bot fungerer:

Exchange Arbitrage:

Cryptohopper lar deg dra nytte av prisforskjellen på samme mynt på to forskjellige børser. Det eneste kravet er at du må ha samme mynt på begge børsene. For eksempel holder du LINK-mynten på Binance og Coinbase.

På et tidspunkt er kostnaden for LINK på Binance $ 4, mens den på Coinbase er $ 4,20.

Boten vil hjelpe deg med å selge LINK på Coinbase automatisk, og kjøpe på Binance samtidig, og dermed hjelpe deg med å tjene litt på arbitrage-muligheten. Du må overføre mynten fra en sentral til en annen manuelt.

Igjen, se denne videoen for å forstå hvordan Arbitrage-roboter fungerer:

Market Making-bot:

Handelsterminal:

Bortsett fra automatisering, tilbyr CH deg også en manuell handelsterminal, som fungerer sammen med dine Hopper-innstillinger. Du kan alltid endre Hopper-innstillingene fra “Base config”. Her er en videoguide som forklarer hvordan du får tilgang til den manuelle handelsterminalen:

Strategi backtesting:

Bortsett fra strategidesigneren, har du muligheten til å teste strategien ved hjelp av deres innebygde backtesting-verktøy.

Når du er fornøyd med resultatet av backtesting, kan du lagre strategien for å teste den med papirhandel før du gjør den live. Eller hvis du føler deg veldig trygg, kan du gjøre strategien live ved å koble til en av Hopper.

Papirhandel:

Hvis du vil gjøre mest mulig ut av Cryptohopper og gjøre det til en lønnsom vei, bør du teste strategiene dine (din egen eller til og med lastet ned en) ved hjelp av papirhandel. Hvert abonnement lar deg få en papirhandelkonto, og den beste måten å nærme seg er:

Ved å først teste strategien din ved hjelp av papirhandel før du gjør den live.

På denne måten sørger du for at strategien din fungerer i live markedsforhold. Du kan alltid ha en live strategi og en teststrategi som kjører ved bruk av papirhandel Hopper.

Merk: I Cryptohopper-økosystemet kalles papirhandel som “Simulator”.

Markedsplass:

Cryptohopper tilbyr en markedsplass hvor du kan kjøpe eller laste ned gratis strategier, maler og signaler.

La oss forstå forskjellen mellom disse tre:

 • Maler er for mer avanserte brukere. Det lar deg lage en mal for Hopper og angi utløsere for å laste den når markedet oppfører seg på en bestemt måte.
 • En strategi er basert på tekniske indikatorer. Du kan lage din egen strategi med strategidesigner, eller du kan laste ned strategier fra markedet.
 • Signalene utføres av den tekniske analytikeren som sender deg signaler om når du skal kjøpe eller selge eiendelene dine. Dette er inaktiv for brukerne som ønsker å bruke signalene fra andre analytikere. Sørg for å sjekke og se om signaler har dokumentert erfaring og du stoler på signalene han sender.

Her er et skjermbilde av en slik signal:

Og når du blar ned til bunnen av den respektive signalsiden, vil du se flere detaljer som:

Hvis du planlegger å bruke signaler til å handle på Cryptohopper, må du sørge for at du bruker god tid på å handle etter en god signaler.

Støttede Cryptohopper-børser:

I skrivende stund støtter Cryptohopper følgende børser.

 • Bitpanda Pro
 • OKEX
 • Binance
 • Binance.us
 • Poloniex
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • Bitvavo
 • KuCoin
 • HitBTC
 • Bitfinex
 • Huobi
 • Kraken

Det er en lang liste over noen av de velkjente navnene i bransjen. Jeg vil definitivt se noen flere børser som Bybit, FTX i nær fremtid.

Slik begynner du å bruke Cryptohopper:

Slik kommer du i gang med Cryptohopper:

 • Opprett en konto på Cryptohopper
 • Når du er logget inn, klikker du på dine hoppere og klikker på konfigurasjonsveiviseren (øverst til høyre).
 • Klikk på “Start wizard”

 • Velg nå sentralen du har en konto på, og bruk API-metoden for å koble til.

Når du først har koblet deg til en byttekonto, kan du konfigurere Hopper med ferdige maler, abonnere på signaler eller konfigurere med dine tilpassede strategier..

Hvis du starter for første gang, velger du “konfigurer deg selv” eller “abonner på signaler” for å finne gratis signaler. Jeg har brukt “Configure yourself”, og valgt en enkel “Buy extreme dip” bot for å dra nytte av ekstrem volatilitet.

Det tok meg bokstavelig talt <5 minutter på å konfigurere min første bot.

Og i løpet av en dag begynte jeg å se noe overskudd. Husk det, dette var da boten min ikke var veldig optimalisert, men det var hyggelig å se resultatene innen få timer.

Merk: Jeg la senere til en premiumstrategi på kontoen min, og innen få timer begynner resultatet å strømme inn.

Cryptohopper-fortjeneste

Nå lar jeg deg oppdage flere egne funksjoner, ettersom Cryptohopper tilbyr en gratis prøveperiode som er god nok til å hjelpe deg å lære og teste plattformen før du kjøper ditt første betalte abonnement. La oss se på prisingen av Cryptohopper.

Priser for kryptohopper:

Prissetting av Cryptohopper henvender seg til publikum i alle størrelser. Den gratis planen “Pioneer” lar deg sette opp 20 stillinger og gratis porteføljestyring for livet. Etter det kan du bruke planen “Utforsker” og så videre.

Du kan knytte abonnementet til en hopper om gangen. Du kan opprette flere beholdere, men om gangen kan du bare kjøre en beholder med noen av abonnementene dine. For eksempel har jeg en sponset Hero-konto, så selv om jeg har opprettet 3 forskjellige traktere, kunne jeg bare kjøre en om gangen med abonnementet mitt.

Den gode delen er at jeg når som helst kunne tildele abonnementet mitt til en annen bot. Tildeling av abonnementer kan gjøres fra hoppersiden. Gå til “se alle dine trakter” og klikk bare på knappen merket “abonnement” øverst til høyre, og tilordne ønsket abonnement til Hopper.

Jeg kan aktivere alle tre beholderne ved å legge til mer abonnement på kontoen min. Den enkle måten å forstå ordet “Hopper” er, det er en løpende bot. Hvert betalt abonnement tilbyr deg to trakter. En live Hopper og en Hopper for papirhandel.

Du kan ha flere abonnementer for å kjøre mer Hopper. Det er en gratis plan, og den første betalte planen er bare $ 19 / måned, noe som virker rimelig. Den mest populære planen blant pro trader er Hero-planen som koster ca $ 99 / måned.

Jeg skulle ønske de hadde en slags ubegrenset botplan, det ville vært super kult. Imidlertid må verdien en bot kunne gi, og kostnadene ved å kjøre en slik avansert bot, også må vurderes.

Betalingsalternativer:

Cryptohopper støtter flere betalingsalternativer som inkluderer betaling via PayPal, debet- / kredittkort, Bitpay, betal med balanse og mange topp kryptovalutaer. Disse betalingsalternativene kan brukes til å kjøpe ethvert abonnement på CH inkludert betalte signaler.

Konklusjon: Gjennomgang av Cryptohopper

Cryptohopper er en veletablert kryptohandelsplattform for erfarne handelsmenn. Funksjoner som strategibygger, backtesting, automatisering vil hjelpe deg å handle døgnet rundt uten stress. Selv for nybegynnere som nettopp startet nylig, har de massevis av guider, og bloggen deres er en gullgruve å lære om ulike strategier som fungerer. Cryptohopper-grensesnittet er ulikt noe annet du har brukt, så vær klar til å lære deg en ny maskin som kan ta litt tid.

Det er betalte og gratis signaler som kan brukes av nybegynnere for å komme i gang selv med ingen eller liten erfaring. Jeg tror imidlertid det er rom for forbedring i alt, og Cryptohopper kan gjøre det med flere hjelpeguider relatert til plattformen deres, som er en gigantisk maskin. Å oppdage alene tar tid, men det er verdt det. Man kan alltid komme på supportchatten eller til og med snakke med Cryptohopper-samfunnet i tilfelle om det trengs hjelp.

Opprett en Cryptohopper-prøvekonto

Har du brukt Cryptohopper? Hvordan er din erfaring med Cryptohopper? Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor … Hvis du liker denne anmeldelsen av Cryptohopper, kan du dele den med din venn for kryptohandlere.

Hvis du har et spørsmål om Cryptohopper, spør i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me