CoinTracking Review: Hvordan bruke CoinTracking-appen (+ eksperttips)

Som en sesongbasert handelsmann eller pro-handelsmann er det vanskeligste å holde rede på kryptobalansen din på alle børser samtidig. Når du handler på flere børser, blir det hodepine å holde oversikt over fortjeneste og tap. Min søken etter å finne en løsning førte meg til CoinTracking som viste seg å være den beste kryptoportefølje-tracker-appen som er tilgjengelig i markedet.

I denne gjennomgangen av CoinTracking lærer du hvordan du bruker CoinTracking og noen av funksjonene som gjør det verdt å bruke. Avhengig av volumet på handelen din, kan du bruke en gratis konto, eller du kan få en pro-konto som kan kjøpes i 1-2 år eller levetid.

Opprett en gratis CoinTracking-konto

Etter å ha brukt gratisversjonen en stund, endte jeg med å kjøpe levetidsplanen for 2 år tilbake med Bitcoin, og det viste seg å være en av de beste investeringene noensinne. Før du lærer deg å bruke den, la oss se på viktige funksjoner i CoinTracking.

Støttede børser og lommebøker av CoinTracking:

I skrivende stund støtter CoinTracking 70+ store krypto-børser. Noen av de beste børsene som støttes er:

 • Binance
 • BitMax
 • Bittrex
 • CEX
 • Coinbase
 • Huobi
 • KuCoin
 • LocalBitcoins
 • CoinSpot

Ved hjelp av API-funksjonen importeres dine handler og transaksjoner automatisk av CoinTracking-appen. Dette fjerner hodepinen ved å opprettholde porteføljen din manuelt. API-funksjonen er enkel å bruke. Jeg har forklart mer om dette i installasjonsveiledningen nedenfor. Du kan også legge til mynter manuelt, noe som er nyttig når du har kjøpt valuta på ICO-stadiet. Dette sikrer at porteføljen din er nøyaktig og oppdatert.

Mens du administrerer porteføljen din, kan det være lurt å importere transaksjoner fra krypteringslommene dine, og noen av de støttede lommebøkene er

 • Blockchain
 • Electrum
 • Mosebok
 • Trezor

De veldokumenterte hjelpelinjene vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av CoinTracking-informasjonen.

CoinTracking mobilapp:

CoinTracking-mobilappen (Android og iOS) hjelper deg med å holde øye med porteføljen din mens du er på farten. Du kan også angi prisvarsel for hvilken som helst mynt etter eget valg ved hjelp av mobilappen. Du vil bli varslet når prisen når målet ditt. Sammen med dette kan du se prisbevegelsen til hvilken som helst Cryptocurrency via mobilapp.

Rapporteringsfunksjon:

Rapporteringsalternativet er det som gjør denne appen enestående. Du kan se saldoen din på forskjellige måter. For eksempel:

 • Balanse etter bytte
 • Balanse etter valuta (mynter)

Spesielt hvis du handler den samme mynten på forskjellige børser, vil det hjelpe deg å se den samlede porteføljen din for den aktuelle mynten på flere børser. Dette sikrer at du ikke ender opp med å ha for mange poser med en valuta.

En annen funksjon som jeg synes er meningsfull her er “Realiserte og urealiserte gevinster.” For en bruker som kjøper mange altcoins, vil denne funksjonen raskt la deg se hvor mye fortjeneste eller mindre du har tjent i en bestemt mynt. Når du administrerer mange mynter eller med tung handel, er det vanlig å gå glipp av å ta fortjeneste, og denne funksjonen vil hjelpe deg å unngå en slik feil.

Skatterapport for Bitcoins og andre digitale valutaer

Å levere skatt er en av de største hodepine for kryptovalutaeiere, og Cointracking Tax-rapporteringsfunksjonen er svaret på det. Selv om du tjener en stor sum penger med kryptoer, ved å bruke beskatningsfunksjonen, kan du spare mye når du betaler skatt på fortjeneste eller tap..

Mange kryptohandlere ender opp med å betale skatt på all fortjenesten, som ikke er den beste tingen å gjøre, og med lite planlegging og hjelp av dette verktøyet kan du spare mange penger hvert år. Men hvis formålet med en slik app er å beskatte, bør du vurdere å bruke Cointracker. Det tilbyr funksjoner for skatteunderskudd som kan hjelpe deg med å spare en betydelig sum penger.

Som en fullverdig kryptoportefølje-app tilbyr CoinTracking mange flere funksjoner. Jeg lar deg utforske det, og du kan bruke noen få av dem eller alle basert på dine krav.

Registrer deg for CoinTracking

Slik konfigurerer du CoinTracking: Den komplette guiden for nybegynnere

Oppsettet er ganske enkelt, og her er hvordan det fungerer.

Du har flere alternativer for å legge til mynter. Avhengig av hvordan du håndterer krypto, kan du legge til mynter manuelt, legge til ved hjelp av .CSV eller legge til ved hjelp av API.

API-funksjonen er den raskeste og automatiserte måten å importere eksisterende og nye handler til CoinTracking.

 • Du logger på byttekontoen din og oppretter et skrivebeskyttet API-brukernavn og passord.
 • Ved hjelp av exchange-importen (API) kan du deretter stille Cointracking til å importere nye og eksisterende handler automatisk.

Hva med sikkerheten til mynter?

Alle kryptobørser tilbyr API-funksjon (det er gratis) slik at vi kan bruke tredjepartsapper som CoinTracking, 3Commas eller andre til å administrere eller handle med kryptovaluta. I tilfelle CoinTracking vil du lage skrivebeskyttet API som sørger for at tredjepartsappene bare kan importere transaksjoner og ikke kan handle eller ta ut penger på dine vegne. Når du bruker den, vil du innse hvor enkelt det er.

La oss lære ved å legge til en utveksling i CoinTracking ved hjelp av API. I dette tilfellet viser jeg deg hvordan du legger til Binance exchange API i CoinTracking. For andre børser vil prosessen være den samme.

Logg på dashbordet på Binance-kontoen din, og klikk på aktiver foran API.

Gi et meningsfylt navn til API-nøkkel:

 • Skriv inn Google-godkjenningskoden eller SMS-godkjenningskoden.
 • Binance sender deg en bekreftelses-e-post. Klikk på lenken for å bekrefte oppretting av API-nøkkel

Klikk på “Bekreft opprett”, og dette viser deg den nyopprettede API-nøkkelen.

Klikk på rediger og fjern merket for “Aktiver handel” -funksjonen. Du trenger bare “Les info” -funksjonen.

Merk: Du trenger bare leseinfotilgang når du oppretter en API-nøkkel for porteføljestyringsformål. Dette er hvordan du vil begrense kryptohandel eller uttak av myntene dine.

Gå nå til CoinTracking-dashbordet og klikk på Enter coins > Exchange-import (API) > Binance

Kopier nå den opprettede API-nøkkelen og API-hemmeligheten til feltet “Opprett en ny automatisk Binance-jobb”. Se skjermbildet nedenfor.

Du kan også angi å sende en e-post når en handel skjer. Dette er en annen smart måte å holde oversikt over dine handler på en børs. Klikk på Lagre denne Binance-jobben, og Cointracking begynner å importere all tidligere handel og nye handler herfra.

Gjenta den samme prosessen for alle børsene du kjøper / selger / handler kryptoer på.

Gå nå til Cointracking-dashbordet, så kan du se hele porteføljen.

Vel, det er slik du begynner å bruke CoinTracking-appen.

Få en CoinTracking-konto

Konklusjon: Gjennomgang av CoinTracking-appen

Jeg har brukt CoinTracking-appen i mer enn to år, og det har vært en sanntidssparer. Den automatiske API-importen og manuell importfunksjonen sørger for at jeg holder meg på toppen av den samlede kryptoporteføljen min. Den realiserte og urealiserte funksjonen hjelper meg med å ta fortjenesten ut av de altcoins som jeg ellers ville ha savnet.

CoinTracking-appen er en komplett løsning for alle sesong- eller pro-kryptohandlere / HODLere. Jeg liker det så godt at det er en del av de anbefalte kryptohandelsverktøyene våre.

Prøv CoinTracking og kom tilbake for å dele din anmeldelse og opplevelse med oss. Hvis du liker denne anmeldelsen, kan du dele den med andre kryptobrukere som kan dra nytte av den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me