3commas Review: Er det trygt? Hvordan fungerer 3Commas?

 • Er du interessert i å tjene ekstra penger på ekte kryptovalutahandel?
 • Ønsker du å gjøre papirhandel før du gjør den virkelige handelen?
 • Vil du bruke automatiserte kryptohandelsroboter for handel?
 • Er du irritert over å holde oversikt over flere ordrer på utallige børser?

Hvis du svarer ja på noen av disse, er denne 3Commas-anmeldelsen bare for deg.

Hvis du resonnerer godt med disse bekymringene, er du på rett sted. Hvis du ikke gjør det, hold deg til oss da vi skal avdekke noe veldig interessant, noe som kan hjelpe deg med å maksimere fortjenesten din i kryptoland.

Når du følger nøye med, vil du oppdage at kryptovalutamarkedet er hyperflyktig, for å si det mildt, men denne volatiliteten kan faktisk brukes til å tjene kjekk fortjeneste hvis du har de riktige verktøyene.

Dette er hva 3Commas tilbyr. Et kryptohåndteringsverktøy som er inaktiv for både nybegynnere og avanserte brukere.

Prøv 3commas gratis nå

Vanligvis klarer ikke nye og erfarne brukere å realisere potensiell fortjeneste mens de handler kryptovaluta på grunn av visse problemer, hvorav noen er:

 • Manglende evne til å overvåke forskjellige børser for forskjellige mynter
 • Feil / mindre effektive stopptap eller ta profittfunksjoner i utvekslingsgrensesnittet.
 • Mangel på sanntidsvarsler osv.

Dette er bare noen få av de mange problemene eller begrensningene de møter. Derfor er deres handelskvalitet ikke god nok til å oppnå maksimal fortjeneste.

men, 3komaer revolusjonerer det. La oss forstå hvordan!

Hva er 3commas.io?

3commas er en kryptovaluta trading bot som hjelper med å forbedre kvaliteten på handelen ved å gi den næringsdrivende riktig kontroll og funksjoner de trenger for å maksimere kryptovalutahandelen..

3Commas tilbyr 3 forskjellige typer roboter:

 1. Gordon bot
 2. Avansert bot
 3. Grid bot

Grid bot er den siste og enkle å bruke bot av 3commas, og du kan lære om den fra videoen nedenfor:

Siden 3commas tilbyr papirhandel for deg å teste disse roboter (før du faktisk setter ekte penger), vil du lære å bruke kryptohandelsroboter gratis.

Grid Bot anmeldelse:

Jeg har eksperimentert med 3Commas grid bot, og min erfaring har vært lønnsom. Det er en rekkebundet bot, og den gjør jobben med å skalpe. Før 3Commas skalper jeg manuelt, men nå gjør denne AI-bot alt automatisk.

Det er to alternativer du kan velge mellom Grid bot:

 • AI-basert strategi: I denne AI setter du et område (Øvre grense og nedre grense), og gjør alt for deg.
 • Manuell strategi: I dette angir du sortimentet, og kjøp / salg med skjer i ditt definerte utvalg.

I et uptrend-marked kan denne bot generere betydelige resultater. Jeg har kjørt Grid bot i nesten 3 uker. Her er resultatene mine fra min nylige Grid bot-ytelse:

Få tilgang til 3Commas Grid Bot

En annen flott funksjon i 3Commas er Smart trading.

3commas kaller det Smarttrading.

La oss lære litt om deres SmartTrading-tilnærming:

I SmartTrading-tilnærmingen som er implementert via 3commas-verktøyet, får du noen eksklusive funksjoner.

 • Du kan handle på alle børser fra ett enkelt grensesnitt, dvs. fra 3commas ‘vindu. Oppdatering, de støtter Bittrex, Bitfinex, Binance, Bybit og Poloniex, Kraken, Cex, OKEX, Huobi, YOBIT
 • Samtids stop-loss og take-profit. Tradisjonelle børser vil ikke gjøre dette
 • Etterfølgende mekanismer kan hjelpe deg med å spore alle markedsendringene og begrense tapet
 • Praktiske varsler om ordrenes tilstand
 • Merknader for ordrene
 • Trader’s journal (automatisk sammendrag av handelsstatistikken din fra alle børsene i en praktisk rapport)

Nå som du vet om disse funksjonene, er det fornuftig å introdusere deg for grensesnittet og også kaste litt lys på hver av disse funksjonene.

Merk: Denne applikasjonen / tjenesten kan være tilgjengelig via hvilken som helst nettleser eller mobil, slik at du ikke trenger å bekymre deg for flere enhetstilgjengeligheter. De har en mobilapp for Android og iOS.

Hvordan fungerer 3commas?

Kryptovaluta Papirhandel

Før jeg deler funksjonene til 3Commas, bør du vite om papirhandelfunksjonen til 3Commas. Ved å bruke den kan du teste strategiene dine og handle med virtuelle penger. Dette vil hjelpe deg å lære å handle og også bli vant til 3Commas-systemet.

Få tilgang til alle børser i ett vindu

Når du registrerer deg på 3commas med din e-post-ID, og ​​logger på for første gang, vil du se dette som dashbordet ditt. Her kan du holde oversikt over saldoen din, priser og andre funksjoner for rask tilgang som “Koble til sentraler”.

3kommuner støttet utveksling

3commas støtter for øyeblikket alle de beste kryptovaluta-børsene (Bittrex, Bitfinex, Binance, Bybit og Poloniex), og du kan koble alle disse børsene til 3commas og kontrollere dem fra ett vindu.

Utforsk lenkene (offisielt) nedenfor for å knytte følgende sentraler til 3commas:

Koble en sentral til tjenesten

Merk: Når du oppretter API for enhver utveksling, må du passe på at du ikke aktiverer trekkfunksjonen. Dette er allerede nevnt i 3Commas-artikkelen, men noe jeg føler det er viktig å nevne. Gjør dette til en tommelfingerregel når du bruker en Crypto-bot.

Samtidsstopp og tap-fortjeneste

Moderne stopptap eller overskuddsforhold styres og utføres i sanntid i henhold til målene du har satt deg.

Her er et eksempel: La oss si at du vil kjøpe en mynt og at inntastingsprisen er $ X. Med 3commas vil bestillingen din faktisk bli plassert på den valgte sentralen når 3commas-bots oppdager at kjøpsbetingelsen din er oppfylt. I motsetning til tradisjonelle børser / boter, vil det ikke skape falske kjøps- / salgsmurer.

Tilsvarende, når stop-loss må aktiveres, vil det hele tiden se ut for å sjekke om betingelsene du har satt, faktisk stemmer overens på det tidspunktet.

På begge disse måtene vil dine faktiske midler aldri vente på at vilkårene skal være oppfylt, og vil ikke bli frosset i selve børsen.

I et nøtteskall, i det øyeblikket du oppretter bestillingen fra 3commas, begynner robotene å se på gjeldende pris og sammenligne dem med dine mål (SL / TP)

Bestillingsvisualiseringen dinBestillingsvisualiseringen din

Og så snart myntprisen sammenfaller med tilstanden du setter (for eksempel gevinst), lukker boten posisjonen, dvs. den tar fortjenesten.

3kommaer som følger med stop-loss og Take-Profit

Etterfølgende stopp-tap:

For eksempel kjøper du 1 ETH for 0,05 BTC, og setter et stop-loss-mål i systemet, for eksempel 10% (0,045BTC), og fortjenesten er 20% (0,06 BTC). Det etterfølgende stopptapet følger alltid prisen og flytter stoppetapet etter at prisen beveger seg mot målet. Anta for eksempel at prisen på ETH øker med 10% (0,55 BTC). Nå vil stop-loss på 10% bli omorganisert til 0,0495 BTC. For å forstå mer om hvordan etterfølgende stopp-tap funksjon fungerer denne offisielle guiden fra 3kommaer.

Etterfølgende gevinst:

Ta dette for eksempel:

1. Du åpner en posisjon til en pris, for eksempel $ 5. Du setter fortjeneste til $ 6. TP-tilstanden i seg selv betyr at når prisen når $ 6, vil posisjonen din lukkes, og du vil tjene $ 1.

2. Etterfølgende gevinst er nødvendig for å maksimere fortjenesten, det vil si hvis verdien av posisjonen øker, vil den ikke stenge den til en fast pris, men vil heve den avsluttende tilstanden mens verdien går opp. Hvis du satser på Trailing TP til $ 7 (40% av veksten fra den første), mens prisen går opp – $ 6 (20%), $ 7 (40%), $ 8 (60%) – endringsposisjonen endres og tar -overskudd vokser.

3. På et tidspunkt da prisen går ned mer enn X% (som du velger i innstillingene), lukkes posisjonen. Hvis dette for eksempel skjer til $ 9 dollar, vil du i tillegg tjene $ 3 takket være etterfølgende take-profit. For å forstå mer om hvordan den etterfølgende profitten fungerer, sjekk denne offisielle guiden fra 3kommaer.

 • Sanntidsvarsler

Du kan også aktivere varsler for mobil, i nettleseren og e-post fra høyre øvre hjørne under innstillinger her. Du kan også tilpasse typen varsler du vil og ikke vil motta.

3commas-varsler

 • Legg notater til din handel

Du kan også legge til notater / kommentarer i dine handelsordrer, slik at du kan huske eller få revisjonssporet i selve rapporten om hvorfor og når du handlet. Du kan også legge til kommentarer som “du vil ha denne mynten de neste 6 månedene” for å handle effektivt gjennom 3kommaer.

Legg notater til din handel

 • Trader’s Diary

Handlerens dagbok er en annen kul funksjon i dette verktøyet der du får en konsolidert rapport om handlerne du har gjort på alle de koblede børsene gjennom 3commas.

Du vil også forstå et øyeblikk ved å se på denne dagboken, fortjenesten eller tapet du har pådratt deg for en bestemt handel i en bestemt varighet.

Handlerens dagbok

 • Portefølje Følg / Kopier

Du kan også utforske andres porteføljer gjennom dette verktøyet og analysere hvordan de har det ved å følge den aktuelle porteføljen.

Portefølje-View

Du kan også kopiere en portefølje hvis du vil, men for at denne funksjonen skal brukes, bør du ha de spesielle børsene knyttet til 3commas.

Portefølje-kopi

3commas priser

3commas er ganske billig for funksjonene den gir. Det reduserer mye bry for flere utvekslingsbrukere.

Etter min mening er pro-planen den beste, siden den tilbyr bots som er et av høydepunktene i 3commas. Ikke desto mindre er den gratis prøveperioden på 3 dager god nok til at du kan lære alt om denne plattformen.

Prøv 3commas gratis nå

Når du starter en transaksjon, belastes du ikke provisjonen. Det nødvendige provisjonsbeløpet blir frosset på kontoen din. Kommisjonen blir trukket fra kontoen din når en transaksjon er vellykket: aktivering av stop-loss eller gevinst eller klikk på Panic Sell. Hvis du avbryter en transaksjon, eller hvis den ikke går gjennom på grunn av en tjenestefeil, vil de frosne midlene bli returnert til kontoen din.

Veikart & Konklusjon

Muligheten til å kopiere vinnende tradere via deres CopyTradingBot-funksjon som de også kaller som sosial handel, er bare fantastisk.

Det er alt fra min side i denne introduksjonen av 3komaer. Hvis du likte ideen, kan du registrere deg hos 3commas for å begynne å handle.

 • Registrer her

Og hvis du vil forstå mer om hvordan du bruker dette verktøyet for å faktisk sette opp børser og begynne å handle, se denne videoopplæringen:

Jeg håper denne detaljerte analysen og gjennomgangen av 3commas hjelper deg med å ta en god beslutning. Del din erfaring med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Hvis du liker innlegget, ikke glem å dele det med venner og familie på sosiale medier!

Offisielle 3commas-ressurser:

Jeg liker virkelig ideen om Crypto trading bots, ettersom de hjelper med å ta en bedre beslutning og litt tid gjør det lettere å handle. Imidlertid kan du aldri forestille deg at en bot automatisk vil tjene penger for deg. Bruk tid på å lære om funksjonene, og disse robotene vil gjøre handelen morsom og enkel. Nå, fortsett og tjen penger!

Kom tilbake og del din anmeldelse av 3Commas og gi oss beskjed hvis du bruker en annen Crypto trading bot og din erfaring.

Ytterligere foreslåtte skrifter:

 • 11 Crypto Trading Tools anbefales på det sterkeste av CoinSutra [Exclusive]
 • Topp kryptoportefølje-rebalanseringsverktøy (automatisert & Håndbok)
 • Slik selger du hele kryptoporteføljen din for BTC eller USDT på en gang [Trick]
 • BitMEX gjennomgang: Utforsking av den beste børshandelen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me