13 Verre handelsfeil Krypto-nybegynnere gjør og hvordan man kan unngå

“Kryptomarkedet tilgir ikke engang en ærlig feil.”

Hvis du husker dette mantraet, vil det hjelpe deg å ikke bare forstå disse kryptohandelsfeilene; du vil unngå bommertene som andre nybegynnere.

Før vi dveler dypt inn i dette emnet, er det en ting du bør vite:

Hvis du gjør mange feil på kort tid (uvitende handel), kommer du kanskje aldri tilbake til kryptohandel igjen. Formue har blitt skapt i kryptohandel og investering, og formue har gått tapt.

De som ser på dette som et matematisk og tankespill, tjener formuen, og de som ser på dette som andre måter, ender opp med å miste sine hardt opptjente penger.

Noen av de rikeste menneskene i verden er hedgefondforvaltere (tradere), og de kom dit ved å følge handelsstrategier og minimere tapet.

Den enkleste måten å minimere tapene dine er å lære kryptohandel som et system og lære av feil.

Husk: “Å lære av feilene dine er smart, og å lære av andre feil er visdom.”

handelsfeilhandelsfeil

Dette er din sjanse til å bli klokere og smartere samtidig.

Hvorfor skulle du høre på meg?

Vel, jeg begynte med kryptohandel nesten to år tilbake, og siden den gang har jeg sakte, tålmodig trent all visdom mentoren min delte med meg. Jeg har brukt disse strategiene og ferdighetene til å tjene rundt $ 30000 de siste månedene.

Her er resultatene mine:

Selv om tallene ovenfor ser fantastiske ut, er jeg enda mange år unna å være pro trader. En ting du burde vite, jeg hadde også store tap i de første dagene som var hjertesvekkende, og i stedet for å gi opp begynte jeg å lære mer, og deretter aktivt handle.

Jeg gikk over til papirhandel, begynte med et mindre beløp, og de siste to årene med regelmessighet, og etter beste praksis, hjalp meg til å bli bedre. Nå føler jeg meg trygg på å dele noen av mine erfaringer, og dermed denne veiledningen om nybegynnere som handler om feil.

Denne guiden vil hjelpe deg med å lære de tabber og feil begått av mange før deg, som gjorde at de aldri fikk se handelsterminalen. Alle tipsene er basert på min erfaring og kollektive visdom fra utallige handelsmenn før meg.

Nå, hvis du er seriøs med å skape rikdom for fremtiden din, bør du unngå disse handelsfeilene som Coronavirus. Jeg har også foreslått tips som hjelper deg å forstå hvordan du kan perfeksjonere det.

Går videre…

Kryptohandelsfeil Nye tradere er tilbøyelige til å lage:

1. Starter med ekte penger før papirhandel:

Handel er en ferdighet, akkurat som alle andre ferdigheter, det tar utallige timer med trening og tålmodighet å mestre den .

Det har grunnregler, og en av dem bruker papirhandel før du setter ekte penger. Denne delen er kjedelig for mange, men det er kanskje det viktigste aspektet ved å handle krypto. Mange handelsnybegynnere som ikke har noe imot å tape penger (gambler mindset), ender opp med å bytte penger med ekte penger før de finpusser ferdighetene sine.

Det du trenger å huske på er at kryptomarkedet ikke kommer noen vei, og selv om du forbereder deg på to måneder (eller 100 handel) med papirhandel, mister du ingenting. Så gjør deg bedre klar for det store spillet med kryptopapirhandel, før du setter inn ekte penger.

2. Bruk ikke stopptap (risikostyring)

Stopp tap er den hellige gralen for risikostyring. Stop loss hjelper deg med å minimere tapene når din forventede handel går sørover. Det spiller ingen rolle hvor trygg du er om at en handel går riktig, ikke å bruke stop loss er den største egoistiske feilen du noensinne kan gjøre.

Nesten alle de beste kryptobørsene tilbyr denne funksjonen for å angi et stopptap, og noen av dem tilbyr også en etterfølgende stopptapfunksjon. Jeg vil dekke om stopptap og etterfølgende stopptap i dagene som kommer. For nå, hvis du aldri har brukt stop loss før, eller hopper over dem i noen av dine handler, så begynn å legge til stop loss. Ved å bruke stop-loss for hver handel du tar, kan det hjelpe deg å unngå den største feilen kryptohandlere gjør.

Hvis du følger denne strategien en dag, kan du behandle meg med en pizza.

Anyhoo, går videre til neste …

3. Betale høye meglergebyrer:

Megleravgift (høye handelsavgifter) kan spise en betydelig del av handelsfortjenesten. Nøkkelen her er å bruke en megler (børs) som tilbyr handel med lave gebyrer, og som har høyt volum og likviditet.

På denne måten vil du ende opp med å tjene mer penger på handel.

Her er noen få børser som tilbyr de laveste meglergebyrene:

Binance 0,1% avgifter
CEX 0,25%

4. Ser ikke Proft / tap i prosent:

Dette er en annen klassisk feil som nybegynnere gjør.

De ser ofte på fortjeneste og tap som et absolutt gevinst, i stedet for å se det som% aldersgevinst eller tap. Gjør en vane å se hver eneste handel som en prosentvis forbedring, og du vil ha et klart bilde av fortjeneste og tap.

Jeg bruker denne handelsterminalen kalt 3Commas (se 3Commas anmeldelse), som hjalp meg til å se fortjeneste og tap av hver handel i prosent.

5. Gjør ikke grunnleggende analyser:

Mange nybegynnere starter med å velge en populær kryptovaluta og begynne å handle i dem. Det er sjanser for at du i lang tid vil ende opp med å tjene gode penger. Imidlertid, en fin dag, mynten faller ut som om det ikke er morgendagen, og et eneste stort tap vil gjøre porteføljen din rød i lengre tid.

Måten å unngå denne noobie crypto trading feilen er ved å gjøre grunnleggende analyse av mynten du ønsker å handle.

Lære om:

  • Hva gjør denne mynten?
  • Fremtidsutsikter for Cryptocurrency
  • Ledergruppen
  • Token økonomi

Basert på disse parametrene, opprett en liste over tokens du vil handle. Husk alltid at handel er unik for alle, og du må bygge ditt eget system.

Her er en liste over Crypto-analyseverktøy som vil være nyttige for deg.

6. Handel basert på pumpe / dump-samtaler:

Det er Telegram / Discord-grupper som gir signaler for kjøp / salg av krypto, og fungerer de?

Absolutt ikke!

Spesielt som nybegynner er det bedre at du ikke unngår slike pumpe- og dump-ordninger.

Slike grupper er ikke praktiske; som når tusenvis av brukere handler på samme handelsanrop, er sjansen for at “signalene” fungerer svak for ingen.

Videre har de smarte pengene allerede flyttet inn eller ut, og nå er begynnerhandlerpengene (pengene dine) på spill.

Det kan fungere når gruppen er liten, og eieren er en handelsmann med høy etikk. Slike grupper betales og er vanligvis veldig små (mindre enn 20). Uansett må du ha de grunnleggende handelsferdighetene for å dra nytte av slike signaler.

Akkurat som andre indikatorer for teknisk analyse, bruk disse samtalene som bare en indikator, og ikke en faktisk handel. Handelssituasjonen kan endres, og du vil ende opp med å tape mer enn å tjene.

7. Ikke føre en handelsjournal

Dette er kanskje den største feilen mange nybegynnere kryptohandlere begår. Å skrive ned hvorfor du handler, og analysere dem på et senere tidspunkt, hjelper deg å finne ut:

  • Hvorfor spesifikke handler gir gode resultater
  • Hvorfor du mister litt handel

Vedlikehold av en handelsjournal vil hjelpe deg med å forbedre handelsstrategien din med tiden.

Slik gjør jeg det:

Du kan alltid bruke et excel, eller til og med bruke en papirjournal.

Noe som har vist seg å uteksaminere en nybegynner til neste nivå av kryptering.

8. Ingen handelsplan:

“Å unnlate å planlegge planlegger å mislykkes.”

Du må ha en plan før du går inn i noen handel. Det betydde at du må vite planen for oppføring og utløp, hvor mye kapital du skal investere i handelen og maksimalt tap du er villig til å ta.

Nybegynnere har vanligvis ikke en handelsplan, og de er ok å være i en tapsgivende handel i lang tid. Å ha en handelsplan før du tar handelen vil redde deg fra nybegynnerhandlerfeil.

9. Hevnhandel:

I handel er tap uunngåelig.

Imidlertid er det ikke mange brukere som har bygget muskelen for å akseptere tap, og de havner i hevnhandel. Slike handler er basert på frykt og frustrasjon, og svært giftige for din reise som handelsmann. Ofte vil du prøve å ta mer risikofylt handel for å redusere tapene dine, og slike forsøk er kjent som hevnhandler.

Du må være oppmerksom etter å ha mistet handel, og vite det; ingen vant noen gang 100% av handelen. Med en skikkelig risiko: belønningsgrad, selv om du vinner 40% av tiden, vil kryptoporteføljen din forbli i positiv.

10. Beregner ikke risikobelønning:

Meg: Hvorfor begynner du å handle??

Du: Å tjene penger. Duh!

Hvor mye fortjeneste vil du gjøre? Og hvor mye tap det er greit å ta?

I et nøtteskall er dette hvilken risiko: belønning er.

For hver 50 USD du risikerer (risiko), bør du sikte på å vinne minst 100 USD (belønning)

Det ville gjøre dette:

50: 100 = 1: 2 (risikobelønningsforhold).

Avanserte handelsmenn anbefaler vanligvis:

1: 3 eller 1: 5 forhold mellom risiko og avkastning.

Uansett hjelper det å ha et klart definert risikobelønningsforhold deg å unngå å komme inn i risikable handelsmenn. Også, selv om du mister mange handler på rad, vil ikke din samlede portefølje bli påvirket i det lange løp. Hvis du ikke vet om risiko og belønning, sjekk ut denne videoen av handelsmann Prateek fra Learnapp å lære om risiko: belønning.

11. Bruke marginhandel for tidlig:

Marginhandel er å låne penger (som du ikke har) fra bytte for å komme inn i handelen. Fordelen er at du vil ende opp med å tjene mye (med de samme pengene) hvis du har rett, og store tap hvis handelen din går sørover.

Med mindre du har perfeksjonert spothandel eller papirhandel, ikke gå inn i marginhandel.

12. Handel med mange par:

Å handle med mange par i utgangspunktet vil ikke bare forvirre deg; kanskje du ikke kan perfeksjonere dine handelsferdigheter. Mentoren min lærte meg å holde meg til ett par for de første 100 handlerne. Selv om jeg begynte å vinne etter min 40. handel, fikk han meg til å holde kursen min med mindre 100. handel.

Etter hvert som tiden gikk, kunne jeg se visdommen i undervisningen hans, og å bo hos et enkelt par for den første 100-handelen, hjalp meg med å forbedre ferdighetene mine om resten av tingene. Som jeg sa tidligere, er handel en maraton og ikke en sprint, så det er bedre å finpusse ferdighetene dine i stedet for å handle som om det ikke er morgendagen.

13. Ikke følge stilen din: Unngå Herd-mentaliteten

Alle har en unik handelsstil, og det er også ditt. Du vil oppdage dette med tiden, og det kan forvirre deg i begynnelsen hvordan alle handler annerledes.

For en nybegynner er det ikke uvanlig å tenke som en flokk og tro at alle handler på samme måte. Dette er ikke sannheten, og du bør begynne å lage din egen stil.

Faktisk bør du se skjønnheten i det unike med din handelsstil.

Konklusjon: Crypto trading feil å unngå

“To Err .. is human”, og vær klar til å gjøre og erkjenne noen av disse nybegynnerens handelsfeil. Du bør bare fokusere på å gjøre færre feil hver dag, og slik vil du fortsette å perfeksjonere dine handelsferdigheter.

Når du går videre på reisen din som kryptotrader, vil du innse at noen av disse feilene faktisk er tidløs visdom. Og noen av de ovennevnte tipsene må improviseres, basert på din nåværende situasjon.

Uansett bør målet ditt være å minimere tapene dine, fokusere på gevinster og bygge din unike stil.

Når jeg lærer mer, vil jeg oppdatere denne guiden med flere tips og ideer. Så du må bokmerke dette, og gå tilbake igjen i nær fremtid.

Hvis du liker disse tipsene i “Common Mistakes of Crypto Trading”, kan du vurdere å dele det med vennene dine som nylig begynte på kryptohandel eller ønsker å begynne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me