Hur man bryter Ethereum med Minergate GUI!

MinerGate är din port för att bryta CryptoCurrency enkelt, snabbt och utan krångel – du behöver inte vara en expertprogrammerare – MinerGate guidar dig genom processen. Gruvdrift är en viktig del av valutakursens ekosystem, det möjliggör underhåll av nätverket och det är också ett bra sätt att använda din dator för att tjäna pengar, men inte alla klarar sig av en kommandoradsterminal och inte alla har råd med ett kraftfullt grafikkort , så idag ska vi visa dig hur man bryter Ethereum och andra kryptovalutor – det enkla sättet!

Inga ”Matrix” -terminaler, inga komplicerade kommandon och parametrar att ställa in! Allt du behöver är en dator och en internetanslutning, MinerGate gör resten för dig, även om du inte har en GPU!

MinerGate är en GUI-gruvarbetare (GUI betyder bara att den ser vacker ut) med en egen integrerad multipool, och även om det är ett extremt intuitivt verktyg, arbetar MinerGates avancerade smarta algoritm alltid i bakgrunden för att se till att du får ut det mesta av din hårdvara.

MinerGates algoritm för variabel svårighet gör det möjligt att sända små delar av Ethereum-blocken till gruvarbetare enligt deras utrustning och effektiva hashrate, vilket gör Ethereum-brytning möjlig i vilken dator som helst med ett enkelt musklick!

Del 1 – Hur man bryter Ethereum med MinerGate-programvaran

Steg 1: Det första du behöver är ett konto på www.minergate.com. MinerGate har sin egen inbyggda plånbok för att tillåta användare att börja bryta även om de inte har en plånbokadress inställd, så för att skydda dina pengar rekommenderar vi att du använder ett starkt lösenord och aktiverar 2FA (2-faktor autentisering ), 2FA ser till att ingen kan komma åt dina pengar även om de känner till ditt lösenord. Kom ihåg att det säkraste stället att förvara dina pengar är i din egen plånbok.

Steg 2: Nästa måste du ladda ner Mingergate-programvaran och installera det, kommer webbplatsen att upptäcka ditt operativsystem och presentera dig för rätt version. Installera och kör MinerGate.

Steg 3: När du har öppnat och installerat installationen får du möjlighet att starta smart gruvdrift. MinerGate upptäcker automatiskt din utrustning och väljer den mest lönsamma kryptovalutan att bryta ut enligt din hårdvara, marknadspris och svårighet. Om du vill bryta Ethereum, ignorera det här alternativet och gå direkt till Miner.

Steg 4: Klick “Start Mining” och välj antalet kärnor du vill använda. Om du väljer att använda färre kärnor du använder på din GPU / CPU kommer du att ha en långsammare hashrate, men din hårdvara kommer att vara mindre stressad. MinerGate skapar nu en DAG-fil innan den kan börja bryta, vänta tills den har slutfört processen, när DAG-filen har skapats kommer du automatiskt att börja bryta!

Och det är allt! Du bryter officiellt Ethereum! Kommer du ihåg när det brukade ta lång tid att åstadkomma? Ja, inte heller vi!

Del 2 – Hur man bryter Ethereum i MinerGate-poolen med ethminer & Genoil gruvarbetare

Om det finns någon old-school gruvarbetare där ute som föredrar de traditionella metoderna, kan du också gå med i MinerGate pool genom en kommandorader som etminer. Allt du behöver göra är att följa den här guiden: Hur man bryter Ethereum och använd det här kommandot:

För CPU-gruvdrift:

ethminer -C -F http://eth.pool.minergate.com:55751/YOUR_EMAIL –disable-submit-hashrate

För GPU-gruvdrift:

ethminer -G -F http://eth.pool.minergate.com:55751/YOUR_EMAIL –disable-submit-hashrate

För den populära etminergaffeln, Genoil Miner du kan använda dessa kommandon:

OpenCL:

ethminer -G -F http://eth.pool.minergate.com:45791/YOUR_EMAIL

CUDA:

ethminer -U -F http://eth.pool.minergate.com:45791/YOUR_EMAIL

Del 3 – MinerGates specialfunktioner

Och det är inte allt, “gräva” lite djupare (ingen ordlek avsedd) i MinerGate programvara vi har hittat så många unika funktioner att vi bara var tvungna att dela dem med våra andra kryptoner:

 • Multi Pool 

  Du kan välja vilket mynt du vill bryta ut av de 10 kryptovalutorna som minerGate tillhandahåller.

 • Smart gruvdrift 

  En smart algoritm kontrollerar den mest lönsamma valutan att bryta och växlar automatiskt mellan valutor för att ge maximal vinst. Smart gruvdrift kan när som helst slås på / av.

 • Sammanlagd gruvdrift 

  Att bryta två olika kryptovalutor på en gång utan att minska hashatet för din huvudvaluta.

 • Hårdvaruintensitet 

  Med MinerGate kan du bryta med antingen din CPU eller GPU eller till och med båda, du kan också välja hur många kärnor du vill att din CPU / GPU ska använda. Detta gör att du kan reglera värmen och elen som produceras av din hårdvara, så att den får en längre livslängd.

 • Administrator Mining-programvara 

  Vill du bryta någon annanstans än din egen dator? MinerGate tillhandahåller en administratörsversion av programvaran som gör det möjligt att bryta till ett specifikt minerGate-konto utan att ge åtkomst till gruvarbetarens införda plånbok.

 • Webbgruppning 

  Du behöver inte ens ladda ner programvara till min! Du kan använda din bandbredd för att bryta kryptovalutor på MinerGate-webbplatsen

 • Kalkylator 

  Beräkna din vinst per timme, dag eller vecka med minerGates kalkylator

 • Riktmärke 

  Ta reda på hur bra din hårdvara är jämfört med andra gruvarbetare

 • Belöningsmärkesystem 

  MinerGate har ett roligt och interaktivt belöningssystem som tilldelar dig märken enligt de nya bedrifter som utförts, som gruvarbetare. Vinn alla märken för att få ett pris.

 • Partnerprogram 

  Ja, du kan tjäna ännu mer med minergate genom att bjuda in dina vänner, familj och till och med din ärkefiende, Mingergate kommer du att belöna dig för varje hänvisning lika, enligt din remiss vinst!

Så vad väntar du på? Gå med i Ethereum Network, du kan använda din multi-GPU rigg eller en gammal bärbar dator, som den vi använde i den här guiden, och om Ethereum inte är din allé finns det 9 mynt till att utforska i MinerGate slå samman! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me