Hur ansluter jag till en Ethereum Mining Pool?

Ethereum

Ethereum brytning görs bäst genom att gå med i en gruvpool – så att det finns en stadig ström av Ether (ETH) i din plånbok. I den här guiden visar vi dig steg för steg hur du gör detta.

 I vår "Hur man bryter Ethereum på en Windows-dator" Vi visade dig hur du installerar all programvara för att få din dator att bryta med sitt grafikkort och om det inte fungerar med sin CPU. Detta är dock inte hela processen, eftersom när du bryter på egen hand är chansen att hitta ett block otroligt liten med tanke på den totala mängden hashkraft i nätverket – så det bästa alternativet är att gå med i en gruvpool för att jämna ut volatiliteten. av avkastning – du kan läsa om fördelarna med att gå med i en bitcoin- eller ethereum-gruvpool här.

1 – Se till att du har en adress

Steg 1: Om du har gått igenom vår guide här om hur du ställer in din dator för att bryta Ethereum du är för det mesta dit – faktiskt allt du behöver är en adress som du kan få från EthDev-plånboken – vilket i grunden är ett trevligt gränssnitt för att göra exakt samma process. Anledningen till att du behöver en plånbok eller adress är att berätta för poolen var du ska betala dina pengar! Du behöver inte synkronisera blockchain – leverantören av gruvpoolen gör det åt dig!

2 – Anslutning till en pool

Steg 2: När du har en adress måste du starta ethminer – och om du inte har installerat den här kan du göra det genom att följa avsnittet. 

2.1 Nu måste du ladda ner Ethminer vilket gör att din GPU eller CPU kör hashing-algoritmen som är integrerad för att säkra Ethereum nätverk genom bevis på arbete. Du kan ladda ner det här och se till att bläddra ner till botten av sidan för att få rätt version – den senaste och mest uppdaterade är precis i slutet.

2.2 Klicka på nedladdningen och klicka på installera. Din brandvägg kan orsaka problem, men klicka bara på tillåt om den gör det. Detsamma gäller för Windows, och om det inte känner igen eller godkänner programvaran – säg till Windows att det är OK när du blir ombedd. Klicka igenom installationsprocessen tills Ethminer har installerats.

CPP Ethereum

2.3 Du måste öppna en annan kommandotolk som i steg 4 – så att du kommer att få två skrämmande rutor. Klicka bara på högerklicka på den redan öppna kommandotolken i aktivitetsfältet längst ner på sidan och klicka på kommandotolken i menyn som visas. En ny kommandotolk bör öppnas med C: \ användare \ användarnamn>. Det här är fel plats att leta efter etminer så du måste berätta rätt plats att hitta den.

2.4 Typ "CD /" in i den nyöppnade kommandotolken som ska se ut så här "C: \ användare \ användarnamn>CD /" och tryck sedan på Enter. Du borde nu se "C: \>", Du har precis använt "CD" kommando eller "ändra katalog" kommando för att göra kommandotolken titta på C: / enheten – inte din användarfil.

2.5 Skriv in cd prog och tryck sedan på flikknappen. Det här bör se ut så här "C: \>cd prog" och tryck sedan på "flik" som automatiskt kompletterar frasen för den närmaste passningen som finns i C: -drevet precis som autotext gör på din Iphone. Efter att ha tryckt på "flik du borde se C: /> CD "Program filer" och tryck på Enter vilket ger dig en ny rad C: \ Programfiler>.

2.6 Skriv in cd cpp och tryck sedan på flik och då stiga på. Detta tar dig till den nyligen installerade Ethereum Mining-programvara mapp. Och detta ska se ut så här efter att du har tryckt på fliken C: \ Programfiler>cd cpp-eterum och tryck på Enter ger dig C: \ Program Files \ cpp-ethereum>

Steg 3: Nu när du har en ethereum-adress och du har installerat och fått Ethminer igång måste du berätta för ethminer vad du ska göra – och detta innebär i grund och botten att ethminer ska ansluta till din gruvpool och berätta gruvpoolen vart du ska skicka dina minade altcoins – din adress.

Steg 4: Välja en Ethereum gruvpool kan vara lite knepigt och du kan titta på vår guide här om hur och varför man väljer dem. För argumentets skull har vi valt nanopool som har denna anslutning här:

http://eth1.nanopool.org:8888/

Du måste först lägga till din adress till den här – vår ser ut så här 0x154230ed91d1e711e56b9c0f88b5ba5fd2b0503f (om du känner dig generös tipsa oss lite eter för den här guiden!)

 Du bör sluta med något liknande detta.

http://eth1.nanopool.org:8888/0x154230ed91d1e711e56b9c0f88b5ba5fd2b0503f

Sedan måste du skriva in din Kommandotolken från steg 2 följande:

ethminer.exe -F http://eth1.nanopool.org:8888/0x154230ed91d1e711e56b9c0f88b5ba5fd2b0503f -G

ethereum mining pool connect

 

Nu är du ansluten och bryter bör du börja få ethereum till din adress. Detta beror dock på vad du bryter med – om det är din CPU – det kommer att vara litet, och om det är ditt grafikkort kommer det att bli mycket mer eftersom Ethash utformades för att brytas på GPU: er. Du kan kolla in grafikkort här och se hur mycket de bryter, deras effektivitet och vinstkvoter

Om det finns några problem skriver du en kommentar längst ner i den här artikeln så hjälper communityn dig att komma igång! Om någon har några idéer för att göra den här guiden enklare, vänligen meddela oss så uppdaterar vi den så snart som möjligt! Och om det här är för svårt kan du alltid följa vår andra guide om hur man molnar min eterum – ingen krångelmetod för att bryta eter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me