En titt på de fem beste utstedelsesplattformene for sikkerhetspoletter

Sikkerhetsmerker er byens nye snakk.

Hvis du ikke har hørt om dem ennå, går du glipp av mye.

Gjør ingen feil, sikkerhetstokener er ikke som verktøytegn, og det er derfor de trenger spesiell infrastruktur samt en helt ny tilnærming for å komme til liv.

Så mange selskaper jobber mot dette målet og gjør den vanskelige prosessen med å lansere sikkerhetstoken enkelt & tilgjengelig for børsnoterte selskaper. Tungvint fordi du for å starte en sikkerhetstoken må utføre omfattende rådgivere, advokater, regulatorer og til slutt med tekniske plattformer for lanseringen av tokenet ditt for handel.

Og dette er ikke lett.

Så i dagens artikkel skal vi diskutere noen av de blockchain-baserte selskapene som jobber mot dette målet og gjør det enkelt å lansere sikkerhetstoken..

Beste 5 Blockchains for utstedelse av sikkerhetstokener

1. Polymath

Polymath merkevarer seg selv som Ethereum for sikkerhetstokener.

Og som jeg delte med deg i innledningen, tilbyr Polymath de tekniske og juridiske løsningene for å sikre dine aksjer, obligasjoner eller andre eiendeler i en blockchain.

De har sine egne ST-20-token standard for det og også deres innfødte smarte kontrakter. I tillegg har de bransjepartnerskap med slike som tZero som vil gi den sårt tiltrengte likviditeten for sikkerhetstokenene lansert på Polymath blockchain.

Og akkurat som Ethereum, har Polymath sitt eget opprinnelige token, dvs. POLY og brukes som en økonomisk enhet for alle operasjoner på Polymaths blockchain.

Polymaths blockchain

2. Sikre

Sikre

Securitize er en annen blockchain-plattform som gir en end-to-end-plattform for utstedere som søker å tokenisere eiendeler. Her kan eiendelene være midler, et selskap eller en hvilken som helst annen reell form for eiendel.

Securitize administrerer behandlingen av de anmodede investorene fra innlogging til mottatt kapital, samt utstedelse og styring av sikkerhetstokener gjennom hele eiendelens levetid.

Sikre

Securitize gjør dette gjennom sin DS-protokoll som fungerer med DS-tokens. DS-tokens er ikke annet enn ERC-20-kompatible tokens som også implementerer de ekstra krokene som kreves av DS-protokollen.

3. Havn

Havn

Harbor er en annen blockchain-plattform som er eksplisitt designet for å lansere sikkerhetstokener og hjelpe dem med å overholde det eksisterende regelverket.

Det hjelper også i overgangen av tradisjonelle aktivaklasser til selskaper å flytte til blockchain og dermed i tokeniseringen.

Det regulerte tokenet - R-Token

For dette bruker Harbor et regulert token-system (R- Token). R-Token er et tillatelsestoken på Ethereum-blockchain, som gjør det mulig å overføre token hvis en on-chain Regulator Service godkjenner dem.

4. Sverm

Sverm

Swarm er en annen virkelig eiendoms tokeniserende plattform drevet av blockchain.

Swarm gir SRC20-protokoll, en kryptografisk standard for sikkerhetstokener for å tokenisere eiendeler. Tokeniserte gjenstander inkluderer fast eiendom, fornybar energi, landbruk, teknologibedrifter, krypto hedgefond, etc., som blir “eiendeler” som lett kan forvaltes, styres og handles.

SRC20-protokollen definerer et spesifikt sett med regler som sikkerhetstokener må innlemme for å representere en eiendel fra den virkelige verden. Denne standardiseringen hjelper også utviklere med å bygge applikasjoner som kan bruke slike sikkerhetstokener.

SRC20-sikkerhetstokener kan gjøre følgende, men er ikke begrenset til:

  • representerer eierskap til en del av et objekt eller en “eiendel”,
  • tillate innehavere å forvalte eiendelen gjennom stemmegivning,
  • sikre rett til inntektsstrømmer fra eiendelen, og,
  • er omsettelige på en regulatorisk måte.

Og akkurat som mange andre plattformer har Swarm sitt opprinnelige token kalt SWM for å legge til rette for økonomiske aktiviteter på Swarm-plattformen.

5. Sikkerhet

Sikkerhet

Securrency er en komplett sikkerhetsplattform for den virkelige eiendelen.

De har et enkelt drag & slipp prosess for utstedelse av tokens med et enkelt klikk. Og for distribusjon, kan du bruke deres RegTex ™ -motor til å utføre KYC i over 160 land, AML på både fiat-kontoer og kryptovaluta-lommebøker, og finansieringskilde og akkreditert investorbekreftelse.

Bortsett fra det, er de blockchain-agonistiske og gir deg derfor APIer og abstraksjonslag kalt Securrency’s fleksible InfinXChange ™ for å velge en blockchain etter eget valg..

Konklusjon

Disse plattformene er som mange andre blockchain-plattformer som vi hittil har sett for å lansere ICO, for eksempel Ethereum, NEO, Cardano og Zilliqa; men disse plattformene er ikke godt utviklet eller plassert for utstedelse av sikkerhetstokener.

Og det er derfor jeg listet opp plattformene ovenfor som spesialiserer seg i lansering av sikkerhetstokener der en ny form for ICO eller tokensalg, kjent som Security Token Offerings (STO), kan utføres.

Nå er det på tide å høre fra deg: Hvilke av sikkerhetskildeblockchain-prosjektene liker du? Kjenner du noen flere slike spennende blockchain-prosjekter? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Her er noen andre håndplukkede artikler du bør lese neste:

  • De beste Bitcoin-lånenettene fra person til person (Bitcoin P2P-lån)
  • Forstå hvordan Blockchain endrer identitetsstyring
  • ERC223, den nye versjonen av ERC20, er her og bedre
  • Beste spillbaserte kryptovalutaer å investere i i år
  • Topp lommebøker for å lagre ERC20-tokens

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me