5 universiteter som tilbyr Blockchain-kurs

Den økende etterspørselen etter blockchain-teknologi signaliserer naturlig nok behovet for et utvalg av blockchain-talenter over hele verden.

Fra nystartede blockchain / kryptovalutaer som Golem og ConsenSys til blockchain-protokollskapere som motpart og 0x, verden er tørst etter talentfulle individer som er interessert i områder innen tech, business og blockchain-markedsføring.

Den plutselige etterspørselen etter denne relativt infantile teknologien, som er i underkant av et tiår gammel, står overfor en enorm knase av menneskelig kapital som er interessert og trent i denne teknologien.

Google Trends-diagrammer og antall stillingsoppføringer for blockchain / kryptovalutaer bekrefter også det jeg sier.

Bare for å sette i perspektiv den typen etterspørsel vi har i markedet, er det noen fakta:

Og i takt med disse etterspørselsmatriser, sprer mange kurs både online og offline for å trene dette neste generasjons blockchain talent.

For å imøtekomme denne etterspørselen har flere universiteter også begynt å tilby blockchain- og kryptokurs.

Og det er derfor CoinSutra har satt sammen en liste over universiteter hvor du kan få deg opplært for å markedsføre dine blockchain-ferdigheter foran potensielle arbeidsgivere.

5 universiteter som tilbyr Blockchain-kurs

1. University of Nicosia | Kypros

Universitetet i Nicosia, med base i det lille Midt-Øst-landet Kypros, tilbyr verdens første mastergrad i digitale valutaer.

Første etappe av programmet er en forutsetning, gratis 12-økt MOOC om digitale valutaer (DFIN-511: Introduksjon til digitale valutaer) undervist av ledere i bransjen som Andreas Antonopoulos og Antonis polemitt. Dette første kurset følges av en MSc i digital valuta hvis studentene er interessert i å melde seg på.

Målgruppen for dette kurset er forretningsfolk / gründere, bankfolk, advokater, regnskapsførere, revisorer, sosialarbeidere, frivillige organisasjoner, ideelle organisasjoner, utviklingseksperter, tilsynsmyndigheter / politiske beslutningstakere og informatikere.

Den totale studieavgiften for programmet er € 12,080.

2. Princeton University | USA

Dette kurset blir brakt til deg av New Jersey-baserte Princeton University via Coursera. Det er en gratis kurs bestående av 11 uker med online materiale, men det har ingen sertifisering tildelt på slutten.

Kurset dekker ting som: Hvordan fungerer Bitcoin? Hva gjør Bitcoin annerledes? Hvor sikre er bitcoins? Hvor anonyme er Bitcoin-brukere? Hva bestemmer prisen på Bitcoin? Kan kryptovalutaer reguleres? Hva kan fremtiden holde? 

Det har 12 forelesningsvideoer og 11 forelesningsbilder som også er gratis. Mens dette kurset var ment for Princeton-studenter i løpet av våren 2015, er informasjonen fortsatt veldig gyldig for dagens blockchain / crypto-verden..

Her er en interessant introduksjonsvideo:

3. Universidad Europea Madrid

Universidad Europea Madrid tilbyr et unikt gratis kurs om Bitcoin og blockchain-teknologi. Dette kurset kalles Postgraduate Diploma i Bitcoin og Blockchain og lærer deltakerne hvordan man lager Bitcoin-aktiverte applikasjoner.

Dette kurset krever ingen forkunnskaper om Bitcoin, men anbefaler grunnleggende kunnskaper i Python og Unix-språk.

Kurset dekker aspekter av kryptovalutaer som Bitcoin, smarte kontrakter, distribuert hovedboksteknologi og konsensus-systemer.

For å begrense det enorme emnet for kryptoer, har de bare tatt casestudiene om Bitcoin og Ethereum.

4. Duke University | USA

Duke University tilbyr et kurs kalt “Blockchain and Innovation” for sine lavere studenter, som er gratis. Den drives av en utvalgt gruppe studenter, fagpersoner og professorer av en Duke Blockchain Lab pioner ved Duke University.

Klassen møtes hver mandag og har som mål å inspirere studentene til å utforske denne nye teknologien. Den organiserer møter, arrangementer, samtaler og seminarer der de diskuterer blockchain-teknologi, kryptografi, kryptovalutaer og ikke-økonomiske blockchain-brukstilfeller..

5. University of California, Berkeley | USA

Blockchain-at-BERKELEY

UC-Berkeley driver en enhet som heter Blockchain At Berkeley som er en studentdrevet organisasjon for å bygge bro over gapet mellom blockchain / kryptovalutaer og de generelle massene.

Det er ikke en sertifisering eller et gradskurs, men det er en fullstendig innsats for å gjøre den bratte læringskurven til denne nye teknologien mye lettere å bære. De organiserer workshops, seminarer, screencasts og arrangementer, og hver søndag er det møter for å diskutere noen av de banebrytende whitepapers fra blockchain-industrien.

De har også en streng fremmøtepolicy, og de dropper studenter som ikke er regelmessige.

Hvis du vil søke, følg dette lenke.

Liste over universiteter som tilbyr Blockchain-kurs

Så alt fra min side med denne listen over universiteter som tilbyr blockchain-kurs. Jeg vil oppdatere denne listen over ressurser når jeg blir kjent med flere slike kurs. Så hold øye med CoinSutra!

Nå er det på tide å høre fra deg: Har du gått et kurs i kryptovaluta? Hvilken valgte du? Kjenner du flere universiteter som burde være på denne listen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Bli også med på følgende plattformer og bli en del av dette voksende samfunnet!

Hvis du liker å lese denne artikkelen, kan du også være interessert i å lese:

  • Topp gratis Blockchain & Kurs / sertifiseringer i kryptovaluta [Mega List]
  • Toppbetalt Blockchain & Kryptovaluta kurs / sertifiseringer
  • Lær Bitcoin Basics: 12+ beste ressurser på Internett
  • Topp 10 kryptovalutaer med raske transaksjonshastigheter
  • Utforsk de 7 beste Bitcoin Desktop Wallets

Merk: Hvis universitetet ditt tilbyr et blockchain-kurs, kan du gi oss beskjed ved å sende oss en e-post: [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me