Var spenderar jag Bitcoin? Här är de sex bästa sätten att komma igång.

Bitcoin och Blockchain uppfanns ursprungligen för att revolutionera hur vi lagrar och överför värde som människor.

Medan det finns folk som för närvarande använder Bitcoin enbart som en investering, möjliggör faktiskt programmerbarheten av mynt-API oändliga möjligheter användningsområden.

Som både entreprenör och investerare tror jag att det bara är oundvikligt att Bitcoin är här för att stanna – inte bara för att vi älskar det, utan på grund av dess distinkta störande förmåga att fungera som pengar.

Så här kommer du igång med Bitcoin:

  • Steg 1: Få några bitcoins – mina (dvs skapa), tjäna eller handla.
  • Steg 2: Ställ in din första Bitcoin-plånbok. Här är en utmärkt guide.
  • Steg 3: Skapa en offentlig Bitcoin-adress. Ser ungefär så här ut – 1GX5Vwe5LCfdkQ9V2oDSQsZk9kp2vBxvLK
  • Steg 4: Skicka en liten mängd bitcoin till den offentliga adressen du skapade i din Bitcoin-plånbok med hjälp av “skicka” -funktionen på den plats du fick din bitcoin.
  • Steg 5: Du är nu officiellt expert på hur du använder Bitcoin och är redo att handla, investera, donera och skicka Bitcoins till alla och alla.

Läsa:

  • Hur man gör en Bitcoin-plånbok & Hur man spenderar Bitcoins
  • Bästa Bitcoin-plånböcker för Android OS [2021 Early Edition]

För närvarande kan BTC redan spenderas på ett antal roliga och spännande saker. Från onlinespel till pensionsinvesteringar växer användarna varje dag.

För att tillfredsställa begäret från dem som redan har “Satoshi”, här är en kort men väldigt söt lista över de fem bästa sätten att använda Bitcoin.

Topp 6 sätt att spendera Bitcoins:

Med det sagt, låt oss börja med listan …

1. Köp presentkort av populära tjänster

Om du har undrat var du spenderar Bitcoin för rätt ändamål, kan du använda den på Bitrefill.

Bitrefill är en populär tjänst som säljer presentkort för alla populära tjänster. De har en enorm lista med presentkort tillgängliga för tjänster som Apple store, Amazon, Steam, Playstation, Uber, Bestbuy, Spotify för att nämna några.

Tjänsten erbjuder också en mobilapp och en inbyggd plånbok som hjälper till att köpa presentkort direkt. 

De flesta av dessa presentkort kan lösas in direkt eller så kan du faktiskt gåva dessa presentkort till dina vänner och släktingar. Detta sätt föreslås av CoinSutra-communityn att spendera Bitcoin.

Skapa gratis Bitrefill-konto

2. Lyxresor

Var att spendera Bitcoin

Bitcoin är inte bara för techno-nördar och finansnötter. Även de som leder en aktiv och lyxig livsstil kan dra nytta av Bitcoins integritet och anpassningsförmåga.

Dess förmåga att konvertera över valutor och skickas över kontinenter gör det till ett utmärkt, säkert monetärt alternativ för frekventa resenärer.

Idag kan flyg och hotellbokningar köpas med hjälp av denna kryptovaluta, vilket möjliggör enkel åtkomst och en VIP-upplevelse.

Medan transport- och destinationsalternativen fortfarande är begränsade, kan du kolla in Travala om du vill se tillgängliga semestrar som du kan boka med BTC..

Spendera Bitcoin på resor

Spendera bitcoinSpendera bitcoin

Travala har funnits ett tag och de har integrerats med många bokningspartners inklusive Booking.com. De hävdar att de erbjuder de billigaste erbjudandena och fullständig återbetalning om du kan hitta erbjudanden som är billigare än Travala. De har också en infödd token som heter AVA och det är värt att utforska. Sammantaget kan du enkelt spendera Bitcoin på att boka resor för dig själv, vänner eller till och med för kunder.

3. Skicka Bitcoin till vänner & Familj över hela världen

Spendera Bitcoin

Vem älskar inte en gåva som sticker ut från resten? Imponera och utbilda dina vänner och familj genom att skicka bitcoins till dem!

Inte bara kommer de att tro att du är en cool, hip gifter, men de kan också väga in fördelarna med denna spännande teknik.

  • Idag är den perfekta tiden för en nybörjare att lära sig mer om Bitcoin.

Om du vill göra det enkelt för dina nära och kära, köp en Bitcoin-plånbok för kylförvaring, till exempel Ledger Nano X eller Coldcard, och ladda upp den med bitcoins.

Om du vill vara extra kreativ, skicka dem BTC med en pappersplånbok och en bitcoin-adress och låt dem ta reda på hur du löser in den.

Du kan också använda en webbplats som CoinBase eller CEX för att skicka Bitcoins till dem.

Se även: Hur man köper Bitcoin

4. Onlinespel

Spelare kommer att finna glädje i det faktum att Bitcoin är anonymt och inte är under tillsyn av tillsynsmyndigheter och skatteuppbördare.

Detta gör det enkelt för spelare att njuta av spänningen med höga insatser utan att någon andas ner på ryggen.

Det coola är att ny teknik byggs varje dag, och Bitcoin-spelande blir mer tillgängligt och användarvänligt för en allt bredare publik.

Det finns även fysiska maskiner skapas som accepterar Bitcoin.

Några av de mer populära spelsidorna inkluderar:

  • BitStarz

Förutom det faktum att det låter mycket coolare att skicka Bitcoin än att skicka fysiska dollar, är det privat, anonymt och uppriktigt sagt smartare att spela med Satoshi.

Notera: Var noga med att kontrollera dina lokala lagar om onlinespel och sportspel innan du deltar i sådana tjänster. Jag rekommenderar inte eller rekommenderar onlinespel till någon, utan bara delar mina åsikter.

5. Stöd välgörenhetsorganisationer

Tro det eller ej, Bitcoin gör det faktiskt lättare för att stödja välgörenhetsorganisationer.

De flesta välgörenhetsorganisationer, även om de kanske säger att de är ideella, medför ett antal kostnader. Ofta vet du inte riktigt vart dina pengar går.

Med Bitcoin kan du spåra exakt till vilken Blockchain-adress mynten skickas till och se till att medlen faktiskt levereras till den avsedda mottagaren..

Bitcoin sparar tid och effektivitet genom att eliminera onödiga tredje parter eller spärrar, och i processen hjälper det fler människor att bli och förbli effektiva.

Några välgörenhetsorganisationer som accepterar Bitcoin inkluderar:

Det bästa med att donera med Bitcoin är att få sinnesro att du kan donera och hjälpa andra i nöd anonymt och privat samtidigt som man eliminerar alla bekymmer om identitetsbedrägerier.

6. Smart investering

Komplexiteten och genialiteten bakom Blockchain som ett sätt att lagra bitcoins motsvarar i säkerhet att hålla tillgångar i en schweizisk bank.

I grund och botten är den sanna uppfinningen här Blockchain, och det är det som leker många andra kryptovalutor som Binance, Nexo, Ethereum och många andra.

Kombinerat med sin massiva fungibilitet och förmåga att konvertera till bokstavligen valutor blir Bitcoin ett extremt säkert (men också mycket flyktigt) investeringsalternativ.

Värdet av Bitcoin beror inte på din politiska plats och accepteras nästan över hela världen. Sanningen är att det bara kommer att finnas cirka 21 miljoner bitcoins (kanske ännu mindre på grund av “brända plånböcker”) … Låt oss inte glömma att det finns över 7 miljarder människor på planeten.

När efterfrågan och användaranvändningen ökar för denna unika decentraliserade teknik, det inneboende värdet av Bitcoin kommer bara att lysa ljusare.

En investering i Bitcoin idag kommer att bidra till att skydda boet från alla potentiella ekonomiska kollapsar i morgon, och det kommer att fungera som en utmärkt säkring för risker.

Det är en bra idé att också ha några fler alt-mynt som Monero, ETH och BNB eftersom de också är bra investeringar. Du kan använda onlineverktyg som Binance för att få dessa alt-mynt i utbyte mot BTC eller andra kryptovalutor.

  • Se även: 4+ bästa Crypto cashback- och belöningsprogram

Saker du kan göra med Bitcoin

Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln och möjligen till och med hittade ett nytt och spännande sätt att använda dina bitcoins.

Oavsett din anledning för att vilja skaffa BTC, njut av turen! Det kommer att bli stötar och blåmärken när det går mot månen, men det finns många bra sätt att använda det medan det går på den resan.

Vem vet, kanske du eller någon du känner kommer att uppfinna nya sätt att använda Bitcoin!

Låt mig veta i kommentarerna om du har några nya och spännande sätt att använda Bitcoin som inte har beskrivits i den här artikeln!

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me