Var kan man sälja Bitcoin Cash (BCH) [Hela listan över bästa BCH-börser]

Den 1 augusti 2017 delades Bitcoin i en annan valuta som kallas Bitcoin Cash (BCH).

När Bitcoin-nätverket delades började alla större Bitcoin-börser arbeta oavbrutet för att kreditera sina användares konton med den nya kryptovalutan (BCH).

Strax efter det började många börser också handla Bitcoin Cash, medan andra börser fortfarande försöker komma ikapp.

Omedelbart efter gaffeln sköt BCH-priserna upp 100%. Detta prisrally var inte en överraskning för många. Med tanke på omständigheterna under vilka BCH lanserades var det en förväntad ökning.

Många BCH-ägare började också sälja BCH på grund av bra marginaler, så att de kunde köpa antingen BTC eller deras favorit altcoin i utbyte mot dessa gratis pengar.

Men vissa användare letar fortfarande efter pålitliga börser som stöder insättning / uttag / handel med Bitcoin Cash (BCH).

För sådana medlemmar i CoinSutra-samhället som fortfarande undrar hur man säljer sin BCH och har följt våra råd att hålla sina privata nycklar i deras besittning, tänkte jag publicera den här listan över officiella utbytespartner för BCH.

Så utan ytterligare fördröjning, här är den officiella listan över Bitcoin Cash-börser. Jag kommer att fortsätta uppdatera detta när stödet växer för BCH. Så håll ögonen öppna här på CoinSutra.

Notera: Jag har använt namn som BCH, BCC och Bitcoin Cash omväxlande eftersom det är så de visas på respektive börser. Men läsarna behöver inte bli förvirrade eftersom BCH och BCC båda är förkortade former av Bitcoin Cash.

Byt namn Deposition Uttag Handel
Binance Ja Ja Ja
Bittrex Ja Ja Ja
Kraken Ja Ja Ja
Bitfinex Ja Ja Ja
Poloniex Ja Ja Ja
CEX.io Ja Ja Ja
BTCBOX Ja Ja Ja
HitBTC Ja Ja Ja
Changelly Ja Ja Ja
ShapeShift Ja Ja Ja

Bästa webbplatser att köpa / sälja Bitcoin Cash för Bitcoin eller annan krypto

1. Bitfinex

Bitfinex

Bitfinex är också ett av de största Bitcoin-börserna där ute. Liksom de flesta av de största BTC-börserna, efter gaffeln, har Bitfinex också gett sina BTC-innehavare BCH-medel. Men fördelningen var inte i förhållandet 1: 1, till skillnad från de andra börserna.

Bitfinex har meddelat ett nytt distributionsförhållande som kallas “socialiserad distributionskoefficient” eftersom de förväntade sig ett överskott eller underskott på BCH vid tidpunkten för distributionen.

Detta förhållande eller koefficient fastställd vid 1: 0,8539 vid tidpunkten för distribution, vilket innebär att varje 1 BTC fick innehavaren 0,8539 BCH.

Om du vill sätta in / ta ut / handla BCC (eller BCH) är följande handelspar tillgängliga på Bitfinex:

 • BCH / BTC
 • BCH / ETH
 • BCH / USD

2. Bittrex

Bittrex

Bittrex är ett populärt USA-baserat kryptovalutautbyte. De var lite dicey innan gaffeln på sitt beslut att handla BCC, men de har krediterat förhållandet 1: 1 av BCH-medel till BTC-innehavare efter gaffeln.

Här är vad de sa till användarna:

Om du har en Bitcoin (BTC) -saldo på Bittrex under BCC UAHF-tiden den 1 augusti, 05:20 PT (12:20 UTC), kommer du dessutom att krediteras motsvarande mängd Bitcoin Cash (BCC) på en 1: 1 grund. dvs. 1 BTC på Bittrex som hålls under ögonblicksbilden på utbytet ger dig 1 BCC. BTC som hålls på beställningar krediteras också. Endast den BTC som finns på ditt konto är berättigad till BCC.

För att komma igång måste du skapa ett Bittrex-konto och verifiera dig själv genom att skicka in giltiga ID-bevis.

Om du vill sätta in / ta ut / handla BCC (eller BCH) är följande handelspar tillgängliga på Bittrex:

 • BCC / BTC
 • BCC / ETH
 • BCC / USTD

3. Kraken

Kraken är en känd Bitcoin-utbyte som verkar från San Francisco. De har också officiellt meddelade handelsstöd för Bitcoin Cash. Och följaktligen har alla Kraken-användare som har en Bitcoin (BTC) -saldo vid tidpunkten för gaffeln krediterats med lika mycket Bitcoin Cash (BCH) efter gaffeln.

Användare kan handla här med grundläggande kontoverifiering. Men för högre handelsgränser måste du registrera dig och verifiera dig själv.

Om du vill sätta in / ta ut / handla BCC (eller BCH) är följande handelspar tillgängliga på Kraken:

 • BCH / BTC
 • BCH / EUR
 • BCH / USD

4. HitBTC

HitBTC

HitBTC är en global handelsplattform med flera kryptovalutor som verkar sedan 2013. De har också officiellt meddelat för att stödja Bitcoin Cash postgaffel.

Eftergaffel HitBTC-användare krediterades BTC / BCH-par i förhållandet 1: 1. Och de handlade redan terminsalternativ för BCH som dessutom krediterades sina användare på ett rättvist sätt efter gaffeln.

För handel med BCC för fiat-valutor som stöds kräver HitBTC att du slutför en verifieringsprocess. Här är verifieringspolicy och verifieringsguide. För handel med kryptovalutor som stöds krävs inte verifiering på HitBTC, men den här funktionen har ett begränsat tak på den.

Om du vill sätta in / ta ut / handla BCC (eller BCH) är följande handelspar tillgängliga på HitBTC:

 • BCC / BTC
 • BCC / ETH
 • BCC / USD

5. BTCBOX

BTCBOX

BTCBOX är en känd Tokyo-baserad Bitcoin-börs som också har börjat handla Bitcoin Cash nu.

Det skulle börja handla direkt efter gaffeln, men det började lite sent den 2 augusti 2017.

Om du vill sätta in / ta ut / handla BCC (eller BCH) i japansk valuta kan du göra det från denna växling.

Följande handelspar är tillgängliga på BTCBOX:

 • BCC / JPY

6. Changelly

Changelly är ett populärt utbyte med flera kryptovalutor. Att använda Changelly-utbyte är ett annat sätt att sälja din BCC (Changelly betecknar Bitcoin Cash som BCC).

Changelly låter dig byta ut dina BCC-medel för 30+ altcoins och även för original BTC. Så om du vill byta dina Bitcoin Cash nu ska du gå mot Changelly.

7. ShapeShift

ShapeShift.io erbjuder också en utbytesplattform som liknar Changelly. Vi använder Changelly på grund av deras konkurrenskraftiga växelkurser & transaktionshistorikfunktion.

För närvarande Shapeshift 30+ kryptovalutor (inklusive Bitcoin Cash). Här kan du också sälja dina Bitcoin Cash (BCH eller BCC) genom att byta till valfri kryptovaluta.

Om du behöver en steg-för-steg-process för att växla valutor på ShapeShift, se vår ShapeShift-guide här.

Notera: Även om den här guiden är för att byta ETH mot BTC är processen exakt densamma för att utbyta Bitcoin Cash mot BTC eller något annat altcoin som stöds.

Men innan du bestämmer dig för att sälja Bitcoin Cash på ShapeShift, läs deras officiella uttalande om BCH.

”BCH är online på ShapeShift. Tänk på att vi väntar på extra bekräftelser på BCH-ingångar och på grund av långa blocktider kan ditt utbyte försenas flera timmar. Om du säljer BCH och är känslig för pris, använd exakt för att låsa in en ränta. När du använder snabb får du priset när vi behandlar din transaktion ”

ShapeShift

Några fler börser som stöder Bitcoin Cash är:

 • CEX
 • Bithumb
 • Huobi
 • Korbit
 • QuoineEX
 • Okcoin
 • Okex

Slutsats

Gafflar är och kommer att vara en integrerad del av kryptovalutamarknaden. Denna historiska händelse med Bitcoin fork är ytterligare en väckarklocka för oss alla kryptovalutaälskare att kontrollera våra privata nycklar. Du behöver inte lita på att någon tredje part styr dina nycklar. Med plånböcker som Ledger Nano S, Trezor och Jaxx kan du säkert styra dina privata nycklar och kan vara din egen bank.

Och om du har turen kan du njuta av samma fördel med att gaffla om en gaffel händer igen i framtiden.

Och det behöver inte sägas att det kommer att bli intressant att se hur historien om BCH går härifrån.

Så det är allt från min sida i den här artikeln.

Nu är det dags att höra från dig: Vilka BCH-plånböcker eller växlar använder? Säljer du din BCH eller HODLING den? Låt mig veta i kommentarerna nedan!

Och om du gillade det här inlägget, glöm inte att dela det på Twitter & Facebook!

Här är några handplockade artiklar att läsa nästa:

 • Bästa Bitcoin-börser i världen för handel med Bitcoins
 • Hur man gör en Bitcoin-plånbok & Hur man spenderar Bitcoins
 • Bästa Bitcoin-plånböcker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me