Topp 5 Bitcoin-myter som må brytes

Bitcoin har vært her nesten i et tiår nå, men det fortsetter å være myter rundt kongen av kryptokurver som fortsetter å gjennomsyre blant nybegynnere og veteraner..

Likevel er den beste måten å avklare disse mytene fordi enhver virkelig desentralisert og sensurresistent teknologi er nødt til å møte slike problemer.

Jeg forstår også at det meste av tiden kan være veldig vanskelig å forstå temaet ‘Bitcoin’ fordi det har mange vinkler som informatikk, matematikk, kryptografi, økonomi, psykologi, & noen ganger filosofisk også.

Å ha så mange vinkler kan virkelig gjøre det virkelige skjulte bak det uskarpe fordi vi som mennesker har en tendens til å trekke konklusjoner tidligere enn nødvendig.

La meg imidlertid hjelpe deg med å forstå noen myter som du bør gjøre unna Bitcoin rundt.

Her er 5 myter relatert til Bitcoin.

1. Bitcoin er svindel & Ponzi

Bitcoin-Ponzi

Ponzi Scheme Image fra HYIP.COM

Jeg husker ikke engang hvor mange ganger jeg har hørt dette nå. Og årsakene bak disse grunnløse argumentene er for det meste:

  • Gründer ‘Satoshi Nakamoto’ stakk av
  • Satoshi eier 1 million Bitcoins
  • Folk tapte penger
  • Vill volatilitet i BTC-markeder
  • BTC støttes ikke av noe osv..

Men folk som sier alle disse tingene, er jeg sikker på at de ikke forstår mye om desentralisering, fri markedsøkonomi eller egenverdi..

Grunnlegger ‘Satoshi Nakamoto‘ vekte fordi han hadde til hensikt å holde prosjektet helt desentralisert uten involvering av menneskelig avhengighet eller eneste feilpunkt. Og hva om han eier 1 million Bitcoins! Det er fortsatt bedre enn sentralbanker som skriver ut en ikke-regnskapsført mengde fiatpapirpenger.

Og selvfølgelig vil folk tape penger hvis de spiller eller handler, BTC-markeder er frie markeder, og denne aktivaklassen er de mest ukorrelerte aktivaklassene vi har sett til nå, så hvis du spiller og handler, vil du vinne og tape.

Til slutt poenget om at BTC ikke støttes av noe. Vet vi hva som støtter våre nasjonale valutaer som årlig blåses opp, til og med til 13000% inflasjon som Venezuela?

Beklager, men de som tror at BTC ikke støttes av noe, de tar feil. BTC støttes av sin matte, sensurmotstand og desentralisering, etc..

Les: Hva er en Ponzi-ordning & Er Bitcoin en Ponzi-ordning?

2. Bare Bitcoin finansierer ulovlige aktiviteter

OK, jeg er enig, BTC ble først brukt til ulovlige aktiviteter og var spesielt involvert i transaksjoner på silkevei (markedsplass) men jeg ser ikke noe galt med det. Jeg vil fortelle forklare hvorfor videre i denne oppskriften.

Senere ble den også brukt av WikiLeaks, den berømte varsleren i verden da alle banker sluttet å støtte dem.

WikiLeaks godtar nå anonyme Bitcoin-donasjoner på 1HB5XMLmzFVj8ALj6mfBsbifRoD4miY36v

– WikiLeaks (@wikileaks) 14. juni 2011

Men ingen snakker om hva som skjedde etter det, disse to adopsjonene presset faktisk Bitcoin mot vanlig adopsjon, da folk begynte å kjøpe pizza med BTC. Hvorfor stiller ingen spørsmålstegn ved det?

Når alle disse aktivitetene, ulovlige og lovlige, skjer gjennom fiat-valutaer over hele verden, er det ingen stemmer, det blir ikke stilt spørsmål, og vi tenker heller ikke på å erklære fiat-nasjonale valutaer som et svindel som brukes til ulovlige formål..

Til slutt, takket være dette utropet, har jeg ikke sett noen HODLing fiat USD eller EUR komme med slike bemerkninger &# 128578;

Min dypeste takk til den amerikanske regjeringen, senator McCain og senator Lieberman for å ha presset Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers, et al. Til å etablere en ulovlig bankblokkade mot @WikiLeaks start i 2010. Det fikk oss til å investere i Bitcoin – med > 50000% avkastning. pic.twitter.com/9i8D69yxLC

– Forsvar Assange-kampanje (@DefendAssange) 14. oktober 2017

3. Bitcoin Mining sløser med energi

Ok, la meg prøve igjen og fjerne støv – Bitcoin-gruvedrift er IKKE bortkastet energi.

Bitcoin gir deg selv suverene penger, motstandskraft, uforanderlighet i bytte for så mye energi protokollen bruker, og hvis dette er små ting, kanskje du kanskje har gått glipp av hele poenget, hvorfor Bitcoin ble opprettet.

Å kvitte seg med bevis på arbeid som faktisk bruker mye energi er ikke den mest intelligente løsningen, i stedet bør vi finne ut bedre, bærekraftige og grønnere måter å tilfredsstille behovet for Bitcoin-protokollen.

Noen pionerer liker Standard amerikansk gruvedrift har allerede begynt å implementere bærekraftige løsninger som konvertering av avfall til energi for kryptodrift.

Til slutt liker jeg disse to tweets av Andreas Antonopoulos som er på mål for å ødelegge myten om at Bitcoin mining er bortkastet energi.

Um nei. Uforanderlighet er ikke sløsing med energi. Julelys er bortkastet energi

– Andreas ☮ &# 127752; ⚛ ⚖ &# 127760; &# 128225; &# 128214; &# 128249; &# 128273; &# 128745; (@aantonop) 19. november 2017

Artikler om energiforbruk i Bitcoin:

"Fru, jeg er bekymret for utviklingen av graviditeten din. Med den nåværende vekstraten vil magen din være på størrelse med denne bygningen på bare 5 år"

– Andreas ☮ &# 127752; ⚛ ⚖ &# 127760; &# 128225; &# 128214; &# 128249; &# 128273; &# 128745; (@aantonop) 16. desember 2017

4. Bitcoin er død, ubrukelig, & Støtter høye avgifter osv.

Ja, alle vil dø en dag, så hva?

Men selv om du eller jeg dør, kan protokollen kjøre. Den er så spenstig, tilpasningsdyktig og kraftig at den vil overleve ethvert angrep på grunn av sin selvstyrende og selvbærende matematikk og kryptografi bak. Da vanskeligheten kan komme ned innen den tid, og noen mennesker kan begynne å bryte den på PCene sine igjen.

Bortsett fra dette, hakker mange Bitcoin og kryptovalutaer like store som Mount Gox eller Coincheck etc har skjedd, og Bitcoin har fortsatt å vokse seg sterkere, noe som taler volumer for det.

Og antall ganger Bitcoin nekrologer har blitt bevist feil, kan sees her.

Bare fordi gebyrene noen ganger er høye, gjør det det ikke ubrukelig.

Men man bør ikke avskrive Bitcoin bare å se på den nåværende tilstanden og de høye avgiftene, ettersom det bare er et spørsmål om tid programvaren vil utvikle seg og utvikle seg. Og det har også begynt å utvikle seg, nå med segwit-adopsjon som øker, er du i stand til å være vitne til Bitcoin-avgifter så lave som 1 Satoshis / byte.

Vi har nådd en stor milepæl! &# 128588; $ BTC tx-avgifter er nå LAVTIDIG. Vi ser nå transaksjoner under 1 lør / byte for første gang noensinne. Du kan sende #bitcoin for ~ 0,1 cent (~ 100 satoshier) per transaksjon. &# 128071;&# 127881; &# 128079;#bitcoinisscaling #segwit pic.twitter.com/DZy7h5yYJK

– A v B (@ArminVanBitcoin) 22. februar 2018

Og med ytterligere innovasjoner som Schnorr signaturer og lynnettverks etc, vil bruken av den bare øke.

5. Bitcoin er kostbart & Jeg kan ikke ha råd til en hel BTC

Nok av denne fortellingen, ‘Bitcoin er kostbart og jeg har ikke råd til det, så la meg hente litt billig Ripple og Cardano osv.’ Men det er ikke slik det skal være.

Hvis du er interessert i kryptovalutainvesteringer og ikke eier Bitcoins, gjør du det galt, men det betyr ikke at du ikke bør kjøpe andre mynter, men fortellingen om billige og kostbare mynter er rett og slett dum.

Mange tror at de trenger å kjøpe en hel BTC, men det er ikke tilfelle. Bitcoin er delbart 10 ^ -8, slik at du kan kjøpe mange Bitcoin-brøker med de pengene du har.

Den minste enheten heter Satoshi, og du kan også kjøpe mange satoshier i $ 100-200. Se denne guiden for referanse for å forstå Bitcoin-delbarhet: Hva er Satoshi? Satoshi til BTC & USD-omformere.

Behold 50-60% pengene dine i BTC, og du vil ikke gå galt på lang sikt og holde det trygt i maskinvarelommebøker som Ledger Nano S og ikke falle for billige mynter fordi det er veldig sannsynlig at mange billige mynter kanskje ikke ser en annen dag.

Jeg anbefaler deg å se denne korte veiledningen om Bitcoins delbarhet og pengepolitikk.

Kjøp Bitcoin nå

Jeg håper denne mytebrytende artikkelen om Bitcoin hjelper deg med å ta bedre beslutninger og få en bedre forståelse.

Gi meg beskjed hvis du vet om andre myter rundt Bitcoin. Del dine ideer og erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Del det med vennene dine & familie som ikke vet om det!

Her er noen andre håndplukkede artikler du må lese videre:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me