Fordeler med kryptovaluta

Fordeler med kryptovaluta. I løpet av de siste par årene av begrepet har kryptovaluta raskt fått offentligheten. Du kan være mer kjent med navn som Bitcoin og Ethereum. Dette er alle kryptovalutaer.

Det er faktisk mange! Bare ta en rask liten titt

 • Bitcoin
 • Bindestrek
 • Ripple
 • Dogecoin
 • Litecoin
 • Ether

Men før du fortsetter å lese, vil jeg gi en kort primer av kryptovaluta!

En kryptovaluta er en digital valuta som opprettes og administreres ved bruk av avanserte krypteringsteknikker kjent som kryptografi. Cryptocurrency gjorde spranget fra å være et akademisk konsept til (virtuell) virkelighet med etableringen av bitcoin i 2009. Mens bitcoin tiltrukket seg en økende følge de påfølgende årene, fanget den betydelig investor- og medieoppmerksomhet i april 2013 da den nådde en rekord 6 pr. bitcoin etter å ha økt 10 ganger de to foregående månedene. Bitcoin hadde en markedsverdi på over 2 milliarder dollar på sitt høydepunkt, men et 50% stup kort tid etterpå utløste en rasende debatt om fremtiden for kryptovalutaer generelt og Bitcoin spesielt. Så vil disse alternative valutaene til slutt erstatte konvensjonelle valutaer og bli like allestedsnærværende som dollar og euro en dag? Eller er kryptovaluta en forbigående kjepphest som vil flamme ut før lenge? Svaret ligger på bitcoin.

fordelene med krypto

Verden blir mer og mer økonomisk usikre. Dette er ikke å si at vi ikke vokser. Men som Nassim Taleb fastslår i sin bok. Antifragile. Vår økonomiske maskin er som en glasskjeft. et lite slag til det, og det hele krasjer! Både langsiktig og kortsiktig, dette er ikke bra for deg og alle de hardtarbeidende innbyggerne i verden

“Skjørhet er kvaliteten på ting som er sårbare for flyktighet.”

– NASSIM NICHOLAS TALEB

Så nedenfor vil jeg skissere noen fordeler og ulemper ved at vi vedtar en global aksept av Cryptocurrency. Og mitt håp med dette er … du vil gå bort med å ha funnet ny funnet respekt for kryptovaluta.

5 fantastiske fordeler med kryptovaluta: en ny digital fremtid

Fordelene med kryptovaluta over gjeldende Fiat Currency Tech

Sentrale myndigheter kan ikke ta det bort!

Husk hva som skjedde i Kypros i mars 2013? Sentralbanken ønsket å ta tilbake uforsikrede innskudd større enn $ 100.000 for å hjelpe til med å rekapitalisere seg selv og forårsake stor uro i lokalbefolkningen. Det ønsket opprinnelig å ta en prosentandel av innskudd under dette tallet, og spiste direkte på familiebesparelser. Det kan ikke skje med kryptovaluta / bitcoin. Fordi valutaen er desentralisert, eier du den. Ingen sentral myndighet har kontroll, og derfor kan en bank ikke ta den fra deg. For de som synes at deres tillit til det tradisjonelle banksystemet løser seg ut, er det en stor fordel.

La oss ta en titt på noen av forbedringene som kan gjøres for fiat valuta ved å skifte mot digitale kontanter:

fordelene med kryptovaluta

Fordeler med kryptovaluta

 • Bedrageri: Kryptovaluta er digital og kan ikke forfalskes eller reverseres vilkårlig av avsenderen, som med tilbakebetaling av kredittkort.
 • Identitetstyveri: Når du gir kredittkortet ditt til en forhandler, gir du ham eller henne tilgang til hele kredittgrensen, selv om transaksjonen er for et lite beløp. Kredittkort fungerer på “pull” -basis, der butikken initierer betalingen og henter det angitte beløpet fra kontoen din. Kryptovaluta bruker en “push” -mekanisme som gjør det mulig for kryptovalutainnehaveren å sende akkurat det han eller hun vil til selgeren eller mottakeren uten ytterligere informasjon
 • Umiddelbar oppgjør: Å kjøpe fast eiendom innebærer vanligvis en rekke tredjeparter (advokater, notarius), forsinkelser og betaling av gebyrer. På mange måter er bitcoin / cryptocurency blockchain som en “stor eiendomsrettighetsdatabase”, sier Gallippi. bitcoin-kontrakter kan utformes og håndheves for å eliminere eller legge til tredjepartsgodkjenninger, referere til eksterne fakta, eller bli fullført på en fremtidig dato eller tid for en brøkdel av kostnaden og tiden som kreves for å fullføre tradisjonelle overføringer av eiendeler.
 • Tilgang til alle: Det er omtrent 2,2 milliarder personer med tilgang til Internett eller mobiltelefoner som for øyeblikket ikke har tilgang til tradisjonelle vekslingssystemer. Disse personene er primet for Crytocurrency-markedet. Kenyas M-PESA-system, en mobiltelefonbasert pengeoverføring og mikrofinansieringstjeneste kunngjorde nylig en bitcoin-enhet, hvor en av tre kenyere nå eier en bitcoin-lommebok. (La meg gjenta det igjen. 1/3)
 • Lavere avgifter: Det er vanligvis ikke transaksjonsgebyrer for kryptokursutveksling fordi gruvearbeidere kompenseres av nettverket (sideanvisning: Dette er tilfelle for nå). Selv om det ikke er noen bitcoin / kryptovaluta-transaksjonsgebyr, forventer mange at de fleste brukere vil engasjere en tredjepartstjeneste, for eksempel Coinbase, lage og vedlikeholde sine egne bitcoin-lommebøker. Disse tjenestene fungerer som Paypal gjør for kontant- eller kredittkortbrukere, og tilbyr online utvekslingssystemet for bitcoin, og som sådan vil de sannsynligvis kreve avgifter. Det er interessant å merke seg at Paypal ikke godtar eller overfører bitcoins.

“BLOKKJEDEN BEHOLDER ALLE ÆRLIGE, OG ET HELT LAG AV BANKBIRAUKRATI FJERNES, LAVERE KOSTNADER.” – PAUL VIGNA

Viktigst: Du eier det

Det er ikke noe annet elektronisk kontantsystem der kontoen din ikke eies av noen andre. Ta PayPal, for eksempel: hvis selskapet av en eller annen grunn bestemmer at kontoen din er blitt misbrukt, har den makten til å fryse alle eiendelene som ligger på kontoen, uten å konsultere deg (Stol på meg, dette har skjedd med meg mange ganger) Det er da opp til deg å hoppe gjennom det som er nødvendig for å få det ryddet, slik at du får tilgang til midlene dine. Med kryptovaluta eier du den private nøkkelen og den tilhørende offentlige nøkkelen som utgjør kryptovaluta-adressen din. Ingen kan ta det fra deg (med mindre du mister det selv, eller er vert for det med en nettbasert lommeboktjeneste som mister det for deg).

Dårlige aspekter ved krypto  

Samlet sett har kryptokurver en lang vei å gå før de kan erstatte kredittkort og tradisjonelle valutaer som et verktøy for global handel.

Bunnlinjen: Kryptovaluta er en baby. Det vil trenge år og år med eksponering for det globale systemet før massene begynner å akseptere det.

Ulemper ved kryptovaluta:

 • Fakta er at mange mennesker fortsatt ikke er klar over kryptovaluta, også kjent som digital valuta
 • Folk trenger å bli utdannet om det for å kunne bruke det i livet.
 • Bedrifter trenger å begynne å godta det, selv om vi har sett mange store selskaper flytte for å adoptere det! (Samsung, Apple osv.
 • De må gjøre det lettere å registrere seg og komme i gang.

Risiko for tap

Timothy B. Lee, en tilleggsforsker ved Cato Institute og en fast bidragsyter til Forbes.com, identifiserer fire grunner til å være forsiktig med bitcoins:

 • Mangel på sikkerhet. Det er ingen sikkerhetsnett eller perfekt måte å beskytte bitcoins mot menneskelige feil (passord), tekniske feil (harddiskfeil, skadelig programvare) eller fiduciær svindel. I følge en artikkel i den britiske utgaven av Kablet, 18 av 40 nettbaserte virksomheter som tilbyr å bytte bitcoins til andre fiat-valutaer, har gått ut av drift, med bare seks børser som refunderer kundene sine. Forfatterne av studien anslår at den mediane levetiden til enhver bitcoin-utveksling er 381 dager, med en sjanse på 29,9% for at en ny utveksling vil stenge innen et år etter åpning..
 • Økt regulering. Mens relativt godartede retningslinjer for øyeblikket er på plass, kan rettshåndhevelsesbyråer bestemme at bitcoins er en “gigantisk hvitvaskingsordning”, og vedta strengere regler som vil redusere valutaens verdi.
 • Begrenset skalering. Utformingen av systemet begrenser hastigheten og antallet behandlede transaksjoner, noe som gjør det lite sannsynlig at bitcoins erstatter konvensjonelle kredittkorttransaksjoner.
 • Mangel på applikasjoner. Mens han anerkjenner bitcoins populære bruk for ulovlige transaksjoner, stiller Lee spørsmål om hvor nyttige bitcoins egentlig er. For å være virkelig forstyrrende for eksisterende fiat-valutaer eller elektroniske betalingssystemer, trenger bitcoin applikasjoner for billige internasjonale pengeoverføringer, opprettelse av komplekse elektroniske kontrakter, eller bruk i Kickstarter-stil fundraising-kampanjer eller mikropaymentoverføringer.

Siste tanker

Det er alltid fordeler og ulemper med enhver situasjon i livet. For å kunne ta en god beslutning, må du veie godt og vondt grundig før du fullfører valget. Med Cryptocurrency handler det mer om masseaksept enn teknologi. Teknologien er her. Bare tiden vil vise når resten av verden (regjeringer, borgere) vil si … JA!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me