Dos and Don’ts In A Bitcoin Hard Fork [Må vite for hver Bitcoin HODLER]

For en spennende tid å være i live midt i denne kryptorevolusjonen! Er du ikke enig?

Vi har sett mange opp- og nedturer i Bitcoin og andre altcoin-markeder, og har lært at HODLing er veien å gå fremover hvis du har valgt kryptovalutaene dine på riktig måte. (#HVIL I FRED Bitconnet-investorer)

“HODL” blir sakte en livsstil for mange kryptovalutaelskere, som jeg tror er den rette tingen å gjøre hvis du ikke kan komme til å & ut fra markedet.

“HODL” -strategien vil belønne deg i din langsiktige krypto-reise, samt åpne for nye veier for å tjene fortjeneste fra de resulterende harde gafler og luftdråper i kryptosfæren.

Dette året kan godt være enestående i antall harde gafler og luftdråper. Dette er imidlertid bare en magefølelse med tanke på at jeg ikke har noen krystallkule for å fortelle deg den nøyaktige sannheten!

Men ved å lære av tidligere erfaringer, kan vi si at vi kan se et stort antall harde gafler av populære kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, som til slutt vil være til fordel for innehaverne av disse tokens..

Tidligere har CoinSutra varslet deg om slike gafler og hjalp også mange med å hevde sine gratis gaffelmynter som:

 • Bitcoin kontanter
 • Bitcoin Gold
 • Bitcoin Diamond (WIP …)
 • Ethereum Classic osv …

Mens de hevdet disse gaffelmyntene, klaget mange mennesker utenfor CoinSutra-samfunnet over å bli lurt og frarøvet Bitcoin fordi de brukte ondsinnede lommebøker for å lagre myntene sine..

Det er derfor jeg tror, ​​i lys av disse pågående svindlene og mange gafler, en artikkel om “Gjør det & Ikke gjør det i en BTC hard gaffel”Ville være til hjelp for mange.

Do’s In A Bitcoin Hard Fork

1. HODL Bitcoin i Ledger Nano S eller lignende lommebok: Som de fleste av våre CoinSutra-lesere kanskje er klar over, anbefaler vi at du ikke holder din BTC i en børs hver dag. På samme måte, hvis du holder BTC-en din i en børs under en hard gaffel, er sjansen liten for deg å kreve dine gaffelte mynter med mindre byttet eksplisitt gir deg tilgang til disse myntene. Kort sagt, du vil være prisgitt disse børsene og avgjørelsen de tar for den aktuelle gaffelen.

2. HODL bitcoins i en lommebok som ikke er vert: Oppbevar Bitcoins i lommebøker som Ledger Nano S, Trezor, osv. under en hard gaffel fordi disse lommebøkene sørger for at du har kontroll over midlene dine, så vel som gaffelmyntene dine, ved å kontrollere frø eller private nøkler.

3. HODL i programvarelommebøker: Hvis du ikke har en maskinvarepungebok, kan du bruke programvarelommebøker som Mycelium, Coinomi, Jaxx og Exodus for å kontrollere dine private nøkler. Du kan også holde bitcoins i en papirlommebok, men jeg vil ikke anbefale det av to grunner. For det første fordi vi nå har maskinvarelommebøker, og for det andre er det ganske kjedelig å påstå gjennom papirlommebøker.

4. Lær hvordan du signerer en melding med Bitcoin-lommeboken: Dette er en ny måte å gjøre krav på dine gratis gaffelmynter. Jeg tror også det er en mye tryggere måte å gafle og kreve gratis mynter på. Ved å signere en melding med BTC-lommeboken din, unngår du risikoen for å utsette dine private nøkler eller frø direkte for en tredjepartstjeneste. Lær hvordan du gjør det her.

5. Se etter segwit-støtte i gaffelen: Sjekk også om gaffelen støtter segwit. Det er fordi i tilfelle det ikke gjør det mens du holder BTC-myntene dine på en segwit-adresse, vil du ikke kunne kreve de gaffelte myntene dine.

6. Sjekk hvilken lommebok du skal bruke til å gjøre krav på dine gaffelte mynter: Kontroller om lommeboken du planlegger å bruke for å gjøre krav på dine gaffelte mynter, støttes av segwit eller arv. Det er viktig å sjekke det. Hvis du holder myntene dine på en segwit-adresse, trenger du en segwit-lommebok for å kreve de gaffelte myntene dine. På samme måte, hvis du holder myntene dine på en eldre lommebok, trenger du en lommebok som støttes av arven for å kreve dine gaffelte mynter.

Don’ts In A Bitcoin Hard Fork

 • Ikke hold bitcoins i bytte under gaffelen hvis du vil ha dine gratis gaffelmynter.
 • Ikke legg frø eller private nøkler hvor som helst før du er sikker på at den valgte lommeboken eller tjenesten for å gjøre krav på dine gaffelte mynter er pålitelig. I Bitcoin Gold og Bitcoin Diamond gaffel seg selv, folk mistet millioner på grunn av bruk av ondsinnede tjenester for å dele eller kreve myntene sine.

Ingen av disse lommebøkene er trygge, og husk at noen av funksjonene ikke fungerer før hovednettet er lansert.

– Bitcoin Gold [BTG] (@bitcoingold) 11. november 2017

SCAM ADVARSEL – flere nettsteder hevder å la deg samle inn Bitcoin Diamond. De stjeler eiendelene dine. Gå aldri inn på mnemonic på et tredjeparts nettsted.

– Ledger (@Ledger) 21. desember 2017

 • Sett aldri originale frø eller private nøkler i en lommebok før du har sendt Bitcoins til en ny lommebok med et nytt frø eller privat nøkkel..
 • Du kan også beholde BTC på hvilken som helst gaffelstøttet børs, men bare hvis du trenger rask tilgang til dine gaffelmynter. Dette er imidlertid det svært risikabelt og anbefales ikke fra oss. Hvis du gjør det, kan du gjøre det på egen risiko.
 • Det er også best å unngå lommebøker for å beholde en betydelig mengde mynter fordi de også er iboende risikable. Men hvis du fortsatt ønsker å bruke dem, kan du lære deg om sikkerhetsrisikoen her.

Konklusjon: Sikkerheten din er i tankene dine

Noen av dere kan bli overveldet etter å ha lest dette, ettersom det er så mange ting å gjøre og ikke må spørre om alt dette bryet er verdt det. Men når en ny Bitcoin-gaffel skjer, ikke la grådighet få det bedre av deg. Sammenlignet med 1 ekte gaffelmynter er det mer enn 10 svindelmynt. Disse svindel bitcoin gafler er laget for å lokke deg til å gi dem din private nøkkel, noe som resulterer i at du mister dine dyrebare Bitcoins.

Personlig vil jeg si at det hele er verdt det, så vel som betydelig givende hvis du gjør det forsiktig.

Bare for å sette i perspektiv hvor mye alt dette bryet er verdt, bør du se på prisene på de siste gaffelmyntene fra Bitcoin.

 • Bitcoin Cash (BCH) – All time high på $ 3600
 • Bitcoin Gold (BTG) – All time high på $ 460
 • Bitcoin Diamond (BCD) – All time high på $ 500
 • Super Bitcoin (SBTC) – All time high på $ 436

Du kan se hvordan disse gaffelmyntene er verdt et betydelig beløp, og gratis penger er alltid bra så lenge du vet hvordan du kan sikre dine eksisterende penger for å kreve den nye.

Det er det fra min side i denne artikkelen, og jeg kommer snart tilbake med noen sikre måter å kreve Bitcoin Diamond og Super Bitcoin som vi ikke har hevdet ennå.

Inntil da, fulgte med på CoinSutra og ikke bli fanget i trøbbel.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du dele den med vennene dine & familie på Facebook & Twitter!

Elsker du denne artikkelen? Her er noen flere artikler du ikke bør gå glipp av:

 • Hvilke Cryptocoins støtter Trezor Hardware Wallet?
 • De 3 beste maskinvarelommebøkene for Bitcoin i 2020 (+ Altcoins støttes)
 • Beste Bitcoin Cash Lommebøker (BCH): Gratis penger for hver Bitcoiner! WooHoo!
 • Bitcoin Diamond (BCD): En fullstendig liste over Bitcoin Diamond-børser

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me