Beste Bitcoin og Ethereum IRA-selskaper [2018-utgave]

Beste Bitcoin & amp; Ethereum IRA-selskaper

Nå er jeg sikker på at du har hørt om den økende populariteten til Bitcoin på et tidspunkt. Og hvis ikke har du gått glipp av en mulighet for livet.

For de som ikke har hørt om Bitcoin, her er en forenklet forklaring.

Bitcoin er verdens første fullt funksjonelle digitale valuta. Les Bitcoins beginnersguide.

Også for de som hører om Bitcoin for første gang, vil jeg på det sterkeste anbefale involvering ASAP.

https://coinsutra.com/bitcoin-ira/

Jeg forteller deg dette ikke fordi det er en ‘bli rik raskt’ ordning, men fordi det er mer til det. Bitcoin er ekte penger og ikke de verdiløse fiatpapirene du HODL.

Siden starten har Bitcoin hatt mange omveltninger og vist seg å være inflasjonssikker til dags dato. Selv under Hellas-krisen eller i løpet av Kypros krise Bitcoin viste seg å være en trygg butikk for din rikdom.

Det er grunnen til at jeg sa at det ikke er en hurtig-rik-ordning, men en forsikring mot stadig økende inflasjon.

Mange borgere over hele verden har begynt å investere i Bitcoin for pensjon, og noen land har legalisert Bitcoin-investeringer for pensjon (USA er et slikt land). Slike pensjonsplaner kalles Bitcoin IRAer, og for å foreta slike investeringer må du gå til spesialiserte IRA-selskaper.

Merk: IRAer er individuelle pensjonskontoer som også har skattefordeler. Bortsett fra Bitcoin, kan disse IRAene nå også fylles med Ethereum. Les mer om amerikanske IRAer her.

Jeg har allerede dekket detaljert innsikt i Bitcoin / Ethereum IRAer og IRA-selskaper i min forrige oppskrivning, så jeg vil ikke gjenta det, men jeg vil helt sikkert anbefale deg å gå gjennom det for en bedre forståelse.

  • Her er det: Hva er Bitcoin & Ethereum IRAer? [For amerikanske innbyggere]

Og for de som allerede har bestemt seg for å investere i Bitcoin / Ethereum IRAer ved å lese den nevnte artikkelen, vil jeg liste de beste Bitcoin / Ethereum IRA-selskapene.

Topp Bitcoin & Ethereum (Cryptocurrency) IRA-selskaper i 2017

1. Bitcoin IRA

Bitcoin-IRA

Bitcoin IRA er verdens første Bitcoin og digitale valuta IRA-selskap med base i USA.

De er det aller første selskapet som brakte dette konseptet ut på markedet i 2015. De støttes av den amerikanske regjeringen. For å gjøre dette konseptet vellykket, samarbeider de med ledende finanseksperter i bransjen og utøver også sikkerhet av høyeste kvalitet for å sikre at kundens kryptokurrencyfond er trygge..

De må gjøre dette på grunn av kryptokurver som Bitcoin, som er ganske skjøre og kan bli stjålet eller tapt hvis de ikke lagres riktig. De bruker lommebøker med flere signaturer, for eksempel BitGo, et flerlagssystem for å gi maksimal sikkerhet for din Bitcoin IRA.

De startet med Bitcoin for IRAer, men nå har de også utvidet seg til andre kryptovalutaer, noe som betyr at du nå også kan inkludere Ethereum, Litecoin, Ripple og Bitcoin Cash i din crypto IRA.

Merk: Det er for tiden for amerikanske investorer.

Sjekk Bitcoin IRA nå

2. CoinIRA

CoinIRA er tilskuddsselskapet til Gerson Financial Group LLC, som er et kjent firma i USA som handler med edle metaller, tradisjonelle IRAer og 401 K planer for amerikanske borgere.

Og nylig med fremveksten av kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, har de startet godkjente IRA-tjenester for folk som ønsker å ha cryptcoins i porteføljen sin.

Og hvis du har en eksisterende IRA, kan du overføre den IRA eller 401 K til digital valuta IRA gjennom CoinIRA.

Selskapet er godt og pålitelig og til og med anbefalt av tidligere amerikanske senator Ron Paul.

Sjekk CoinIRA nå

3. Kongelige eiendeler

Kongelige eiendeler

Regal Assets er en gammel aktør innen edelt metallindustri hvor de investerer i edle metaller som gull og sølv.

Ved å bruke dette omdømmet har de også lansert seg i digitalt gull, dvs. Bitcoin.

De har sin Bitcoin IRA-tjeneste under navnet RegalWallets som tilbyr tjenester for forvaring, fryselager og rådgivning av sine IRA-kryptoinvestorer..

Foreløpig tillater de bare Bitcoin IRAer, men gir samtidig en pålitelig oversikt over håndtering av slike IRA-midler, det er tross alt for pensjonen din, så du trenger pålitelige spillere for denne oppgaven.

Du kan begynne å investere i deres IRA med så lave som $ 5000, som inkluderer avgifter og annen beskyttelse som katastrofeforsikring, tyveribeskyttelse osv..

Merk: Tilgjengelig for amerikanske investorer så vel som internasjonale investorer.

Sjekk kongelige eiendeler nå

4. Bred økonomisk

Bredøkonomi

Broad Financial er et spesialisert og etablert selskap som lar brukerne investere i selvstyrte IRAer. De har vært i bransjen i 14 år nå, etter å ha startet sin virksomhet i 2004. Den støtter også Bitcoin og Ethereum-kompatible IRAer.

Gebyrstrukturen deres er ganske unik og billigere enn de andre krypto-IRA-jevnaldrende. De belaster et fast engangsavgift pluss et fast årlig gebyr som ikke avhenger av fortjeneste.

Dessuten betyr deres billigere gebyr ikke at de kompromitterer sikkerheten til krypto eiendelene dine. I stedet gir de de private nøklene til HODL den med en IRA-kompatibel plan pluss rådgivning. Sjekk introduksjonsvideoen deres nedenfor.

Merk: Den er foreløpig bare tilgjengelig for amerikanske investorer.

Sjekk Broad Financial nå

Bitcoin og kryptovaluta IRA-selskaper

Ettersom Bitcoin og andre kryptovalutaer vokser og viser seg å være en tryggere sikring mot inflasjon, ønsker mange etablerte IRA-selskaper å legge dem til.

Imidlertid er det mange juridiske prosedyrer og gjør og ikke gjør mens du får en krypto-IRA. Videre trenger du en pålitelig verge som kreves av lovene i mange land. Så hvis du ender opp med å gjøre denne delen feil, kan de hardt opptjente pengene dine for et komfortabelt liv etter pensjonisttilværelsen forsvinne på et blunk.

Mange flere selskaper som er kjent og har litt bakgrunn i å opprettholde slike kritiske investeringer, sopper med hver dag som går, men man må vurdere dem grundig.

Og det er det vi gjør her på CoinSutra. Vi gjennomgår og analyserer det beste for deg.

Noen flere Bitcoin- og kryptovaluta-selskaper som er på radaren min for gjennomgang er:

Jeg har ikke oppført dem her som et investeringsråd, men for din egen forskning og tilbakemelding.

Det ville være flott å høre fra deg. Har du investert i Bitcoin IRA? Hvilket IRA-selskap har du valgt? Hvordan har din erfaring med dem så langt vært? Savnet jeg noe bemerkelsesverdig IRA-selskap i denne listen?

Vennligst bruk kommentarseksjonen nedenfor og skriv tilbake.

Her er noen flere håndplukkede artikler du kan lese videre:

  • Hvordan kjøpe Ethereum øyeblikkelig med et kreditt- / debetkort
  • Populære nettsteder for å kjøpe Bitcoins øyeblikkelig ved hjelp av debet- / kredittkort

Liker dette innlegget? Ikke glem å dele det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me