9 må se Bitcoin og Cryptocurrency-dokumentarer

Bitcoin trenger ingen introduksjon. De revolusjonerende internettpengene Bitcoin har sett dramatiske oppturer siden oppstarten i 2008.

Vi vet alle at Satoshi Nakamoto introduserte oss for konseptet Bitcoin. Han viste oss hvordan sensurresistente penger kan bygges. Han ga verden en mulighet og mulighet til å velge bort det tradisjonelle økonomiske systemet og bruke et alternativt system.

Siden Satoshis lansering av Bitcoin har verden av kryptovalutaer utviklet seg i raskt tempo. Det introduseres nye valutaer i denne kryptosfæren hver dag, og hevder at de er bedre enn den ganske populære Bitcoin.

Til tross for de store påstandene har ingen av dem imidlertid klart å trone Bitcoin fra å være kongen av kryptosfæren.

Med introduksjonen av flere kryptoer, dvs. altcoins, blir også rommet mer forvirret og konkurransedyktig. For hver dag som går, mister nybegynnere synet av hvorfor Bitcoin ble startet i utgangspunktet. Og hvorfor ble det gjort så komplisert å ikke tillate noen å kunne ta det så lett ned?

Det er der mange Bitcoin-dokumentarer kommer for å redde. Slike dokumentarer viser dem et større bilde av hele arbeidet.

Dokumentarer er et utmerket middel for underholdning så vel som informasjon, formidler det virkelige budskapet til Bitcoin, dvs. Bitcoin er ekte penger og det er mer enn penger. Det viser at Bitcoin er en sammenslåing av matematikk, informatikk, filosofi og økonomi.

Noen Bitcoin-dokumentarer som berørte hjertet mitt er listet opp nedenfor. Du vil ikke bare lære om Bitcoin, og se på dem vil også forklare årsaker til hvorfor det ble startet og hvordan det tradisjonelle banksystemet fungerer.

Så la oss komme i gang …

9 må se Bitcoin-dokumentarer

1. The Rise & Oppgang av Bitcoin

Du kan ikke se noe bedre enn denne dokumentaren. Den dokumenterer Bitcoins tidlige dager og viser hvordan den fortsatte å stige og falle midt i Mt. Gox eller Kypros krise (2012-2013). Den er filmet og skrevet av Daniel Mross, en dataprogrammerer, og to andre Bitcoin-entusiaster Patrick Lope og Nicholas Mross..

Denne dokumentaren inneholder noen av de veldig tidlige adoptere og oppstartsbyggere av Bitcoin, nemlig Gavin Andresen, Brian Armstrong, Margaux Avedisian. Det introduserer deg også for hvordan gruveindustrien utviklet seg i løpet av disse årene og Bitcoin fikk sitt fysiske ansikt.

2. Bitcoin-form fremtiden

Dette er den første dokumentaren om Bitcoin fra Kina og på kinesisk (engelske undertekster) utgitt i år. Den er utarbeidet av Bitkan (en OTC Bitcoin-handelsplattform som har kjørt i Kina siden 2013).

Denne dokumentaren inneholder gigantene i Kinas Bitcoin-økosystem – Bitman, ViaBTC, Huobi, Bixin – og inkluderer underemner som “Født av Bitcoin”, “Hvem er Satoshi”, “Kinesiske Bitcoin-utvekslinger”, “Grått område av Bitcoin”, ”Risiko for Bitcoin” og “Kinesiske myndigheters regulering mot osv. Den snakker også om ‘Blockchain’ teknologi og Bitcoin Pizza Day.

3. Bitcoin-evangeliet

Dette er en av de beste dokumentarene du kan finne på Bitcoin. Det klargjør hele formålet med å ha Bitcoins, finanskrisen i 2008, og hvordan sentralbanker er redde for Bitcoin. Den har noen av de populære Bitcoin-talsmennene som Andreas Antonopolous, Peter Todd, ‘Bitcoin Jesus’ Roger Ver etc.

Det vekker folk til hvordan vår globale økonomi brytes og gir dem et bedre alternativ for globale betalinger over landegrensene som er raskere & billigere. Den går gjennom gruvedriften og gårdene, samt forklarer hvorfor Bitcoins verdi fortsetter å øke.

4. Blockchain og oss

Blockchain er det nye flyet i vår tid.

Bitcoin introduserte for oss alle det som i dag kalles ‘blockchain’. Men hvordan vi alle svarte på det, var på en ødeleggende rekke måter. Noen kaller det som kaninhullet som kan føre til flere nye funn, mener noen. Fortsatt vet mange ikke hva det er, men prøver å lære av hverandres teorier og virkelige eksperimenter.

Denne filmen inneholder programvareutviklere, kryptologer, forskere, gründere, konsulenter, VC, forfattere, politikere og futurister fra USA, Canada, Sveits, Storbritannia og Australia som alle deler hva blockchain og Bitcoin betyr for dem..

5. Bitcoin i Uganda – Empowering People

Dette er en kort, men kraftig Bitcoin-dokumentar. Kraftig fordi det viser levende hvordan Bitcoin hjelper og gir mennesker i fjerntliggende områder på verdenskartet. Dette er en vakker historie om en gutt i Uganda hvor han mottar penger fra familien i USA for å finansiere sine ungkarer i Uganda.

6. Bitcoin full dokumentar (må se!)

Visste du at Bitcoin var null dollar etter 8 måneder etter lanseringen? Nei! Selv ikke jeg. Denne dokumentaren forteller deg hvordan Australia omfavner Bitcoin og hvorfor den anser Bitcoin som penger for fremtiden. Det lar deg komme inn for å se samarbeidskulturen i Australia der noen virkelig gode Bitcoin-oppstarter startet i sine tidlige dager. Det introduserer også Australias gruvedrift og butikkene i Australia som godtar Bitcoin som betaling.

7. Bitcoin-dokumentar av Discovery Channel

Denne dokumentaren tar oss med til begynnelsen av 1929-1930, tiden med stor økonomisk depresjon som rammet hele verden og den demper gullstandardene. Den forteller deg også hvordan det tradisjonelle pengemarkedet fungerer og hvordan det introduseres til systemet av FED.

Og til slutt snakker den også om hvordan en teknologi som har kapasitet til å gjøre hvem som helst og hvor som helst til sin egen bank uten noen pålitelig tredjepart, dvs. Bitcoin.

8. Bitcoin-fenomenet

Denne dokumentaren er et must-see for folk som er interessert i å vite de tidlige handlingene til Satoshi Nakamoto. I filmen, Gavin Andresen snakker om hvordan han samhandlet og hjalp Satoshi Nakamoto, og også hvordan han etter å ha lest Bitcoins whitepaper, ble overbevist om at ideen var strålende. Det belyser også hvorfor Bitcoin er viktig, det vil si fordi det er i stand til å løse det dobbelte utgiftsproblemet som andre forsøk på å skape digitale penger hadde..

Den har også få av de tidlige adoptere av Bitcoin som Spor Mayer og Eric Voorhees.

9. Banking på Bitcoin

Det introduserer deg for hva faktisk penger er. Det forteller deg at penger bare er et regnskapssystem. Men hva om dette regnskapssystemet blir tuklet med og lekt med igjen og igjen fordi systemet er sentralisert. Ingenting skjer etter det, og systemet blir bare et svindel, ikke-funksjonelt, ineffektivt og korrupt. Derfor roser denne dokumentaren Bitcoin som de eneste ærlige pengene uten tukling og korrupsjon.

Beste Bitcoin-dokumentarer

Det er noen flere interessante dokumentarer på Bitcoin som prøver å understreke hvorfor oppfinnelsen betyr noe og hvorfor dette er den mest revolusjonerende oppfinnelsen etter internett..

Noen flere forslag om dokumentarer:-

Det er alt fra min side i denne artikkelen med populære Bitcoin-dokumentarer som jeg personlig elsker.

Bruk kommentarfeltet for å fortelle oss hvilken Bitcoin-dokumentar du likte. Hvis du vet om flere dokumentarer som de som er oppført, kan du gjerne starte en samtale.

Bli også med på følgende plattformer og bli en del av dette voksende samfunnet!

Hvis du likte å lese denne artikkelen, kan du også være interessert i å lese:

  • Populære nettsteder for å kjøpe Bitcoins øyeblikkelig ved hjelp av debet- / kredittkort
  • Hva er Bitcoin? En nybegynnerguide.
  • 9 interessante Bitcoin-fakta enhver Bitcoin-eier bør vite
  • Beste Bitcoin Blockchain / Block Explorers
  • Topp 5 Bitcoin-myter som må brytes

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me