9 beste nettsteder / måter å kjøpe Bitcoins i Storbritannia

 1. CEX: Min favoritt
 2. Coinmama: Raskt og støtter kredittkort.
 3. Coinbase
 4. CoinJar
 5. Localbitcoins
 6. Wirex
 7. Changelly
 8. Bitcoin-minibanker i Storbritannia

Internett revolusjonerte verden, men med fremveksten av kryptovalutaer som Bitcoin har verden blitt en global sivilisasjon.

Hvis du er bosatt i Storbritannia og ønsker å kjøpe Bitcoins på en enkel måte til tross for at børser ikke godtar nye kunder, er du på rett sted.

I denne oppskriften vil jeg dele med deg noen metoder og tjenester som du kan kjøpe din første Bitcoin gjennom.

Kjøpe Bitcoins i Storbritannia

1. CEX.io

Kjøp-Bitcoins-fra-CEX

CEX.io er en britisk basert tjeneste som opererer siden 2013. Den har fått mye respekt i kryptosamfunnet ved å være banebrytende for veien og sette opp en Bitcoin-markedsplass.

I dag støtter den mer enn 5 kryptoer inkludert Bitcoin, som kan kjøpes via fiat-innskudd eller et kreditt- / debetkort (se videoen nedenfor).

De støttede fiat-valutaene der man kan kjøpe BTC er EUR, USD, GBP og RUB.

Før du kjøper / selger på CEX, må du imidlertid gjennomgå en grundig KYC-sjekk. Her er vår guide om det samme for å hjelpe deg i den forbindelse: CEX.io Review.

Du kan også sette inn og ta ut penger direkte fra mobilappen til CEX. Appen er veldig brukervennlig og lar en handle Bitcoins mens du er på farten!

Registrer en gratis konto på CEX

2. Coinmama

Kjøp-Bitcoin-på-CoinMama

Coinmama er en rask, sikker og sikker tjeneste som gir muligheten til å kjøpe kryptovalutaer som BTC ved hjelp av kredittkort i Storbritannia. (Merk: Det er en kjøptjeneste)

Imidlertid, i motsetning til andre tjenester, har de ikke sin egen innebygde lommebok for Bitcoin. Derfor må du lage en Bitcoin-lommebok før du bruker Coinmama. (Hvis du ikke har en sikker Bitcoin-lommebok, kan du velge en fra listen vår over Bitcoin-lommebøker.)

Coinmama tar 5% avgift på hver transaksjon hvis du bruker et kreditt- / debetkort og etter kjøpet setter inn BTC i den gitte lommeboken din etter kjøpet..

Før du bruker denne tjenesten, må du imidlertid gjennom en skikkelig KYC-sjekk som kan ta noen dager før den er fullført, så jo tidlig du begynner jo bedre er det.

Sjekk ut Coinmama

3. Coinbase

Coinbase er en veldig populær kryptovalutautveksling i kryptosamfunnet. Det er nettopp fordi den har den største kundebasen i verden.

Å bruke Coinbase til å kjøpe BTC i Storbritannia er den enkleste måten å få tak i din første Bitcoin.

En britisk innbygger kan kjøpe BTC på to måter ved hjelp av Coinbase:

 • Kreditt- / debetkort – Visa / MasterCard støttes
 • Fiat-innskudd – Støttet EUR og GBP

For å kjøpe BTC ved hjelp av fiat-innskudd, må man fullføre KYC og sette inn fiat-penger gjennom støttede bankoverføringsmetoder i Storbritannia til Coinbase-konto..

Og for å kjøpe BTC ved hjelp av kreditt- / debetkort også, må man gjøre KYC og følge de ekstra trinnene som:

 1. Registrer deg på Coinbase.
 2. Komplett bilde-ID-bekreftelse.
 3. Gå til siden for betalingsmåter.
 4. Klikk på +Legg til betalingsmåte på høyre side.
 5. Velge Kort og legg til kreditt- / debetkortet.
 6. Godta og la Coinbase foreta to små transaksjoner.
 7. Coinbase vil gjøre to veldig små testtransaksjoner mellom 1.01 og 1.99 i din lokale valuta. Logg inn på kontoutskriften og noter beløpet på disse transaksjonene.
 8. Angi beløpene som er inngått i Coinbase-appen.

Du skal nå se et vindu som sier “Kreditt- / debetkort lagt til” og en Kjøp digital valuta-knapp.

Coinbase-Add-Card

Nå som du har lagt til og bekreftet kortet ditt, følger du disse trinnene å kjøpe din Bitcoin (BTC):

 1. Gå til Dashbord.
 2. Å velge Bitcoin.
 3. Gå til Kjøpe selge kategorien.
 4. Angi beløpet.
 5. Å velge et kort fra rullegardinmenyen for betalingsmåten.
 6. Bekreft at bestillingen er riktig, og klikk Fullstendig kjøp.

Det er det! Bitcoin (BTC) blir levert til deg i løpet av få minutter!

Coinbase avgift: Coinbase krever et standardgebyr på 3,99% på alle kreditt- / debetkortkjøp. Hvis du har flere spørsmål angående betalingsmåter og gebyrer, besøk her og her. Og sjekk også ut: Hvordan kjøpe Bitcoin ved hjelp av Coinbase [Komplett guide].

Opprett en gratis konto på Coinbase

4. CoinJar

CoinJar ble etablert i 2013 og er den enkleste måten å kjøpe, selge, lagre og bruke digital valuta på. CoinJars iOS- og Android-apper tillater brukere å handle kryptovalutaer på farten, mens CoinJar Exchange og CoinJar OTC Trading Desk imøtekommer profesjonelle handelsmenn, samt enkeltpersoner og institusjoner som ønsker å gjøre større transaksjoner.

Fordeler:

– iOS & Android-apper som lar deg handle

– Raske bankoverføringer

– Gebyrer 1% (så lave som 0,1% for høye handelsvolumer)

– Etablert i 2013

– Flott kundesupport – Kjøp flere kryptovalutaer i en transaksjon med CoinJar Bundles

Ulemper:

– En gang ID-bekreftelse kreves for å sette inn eller ta ut

Opprett en gratis konto på Coinjar

5. LocalBitcoins

LocalBitcoin er min favorittmetode for å kjøpe Bitcoins med andre børser som stenger nye registreringer.

Det er en peer-to-peer-eneste Bitcoin-utveksling som sperrer dine bitcoins og er spredt over 245 land over hele verden inkludert Storbritannia.

Ved hjelp av LocalBitcoins (LBC) kan man møte selgere online og bestemme når og hvor de skal møtes offline for å fullføre handelen. Fiat-pengetransaksjonen kan gjøres ved å bruke kontanter, bankoverføring, PayPal, SEPA eller direkte bankinnskudd (alt avhengig av handelsvilkår).

Imidlertid krever LBC at du registrerer deg ved hjelp av din e-post-ID, og ​​noen selgere krever at du gjør en grunnleggende KYC-sjekk. Alt er satt av selgerne, og Local Bitcoins fungerer som en depotleder.

Forsiktighet: Sørg for å sjekke omdømmet til selgeren; et høyere omdømme betyr en mer pålitelig selger.

Vurder også å lese vår trinnvise guide: om å kjøpe bitcoins med kontanter.

Kasse LocalBitcoins

6. Wirex

Wirex blander det beste fra begge verdener for å gi brukerne en hybrid personlig bankløsning.

Wirex startet som e-mynter som pleide å gi Bitcoin debetkort. Imidlertid har de i dag blitt mer enn det og gir muligheter for å kjøpe / lagre / bytte og bruke Bitcoin gjennom økosystemet.

Ved å bruke Wirex kan man også kjøpe Bitcoin i Storbritannia veldig enkelt.

Du trenger bare å opprette en konto på Wirex, bekrefte identiteten din og legge til fiat-midler på kontoen din for å få bitcoins i Wirex Bitcoin-lommeboken til konkurransedyktige priser.

Videre, for å finansiere din fiat Wirex lommebok, bruk pålitelige metoder som lokale bankoverføringer, Paypal, Alipay og mer enn to dusin andre måter på Wirex.

Hvis du er noen som leter etter en komplett bankløsning, er Wirex veien å gå da de har sine fysiske kort tilgjengelig for Storbritannia. Her er avtalen fra CoinSutra: Wirex Deal: Gratis virtuelt og fysisk Bitcoin debetkort.

Merk: Wirex’s Visa-drevne debetkort er også unike i sin natur der du får 0,5% kontant tilbake i krypto for hvert kjøp i butikken, pluss at du kan få ditt første kort helt gratis (inkludert gratis frakt.) Wirex-tjenesten er tilgjengelig bare for brukere av Europa og Storbritannia.

Sjekk ut Wirex

7. Changelly

Changelly er en annen populær og en veldig interessant tjeneste som hjelper deg med å bytte en kryptovaluta mot en annen nesten umiddelbart. Så hvis du har noen annen krypto som støttes, kan du alltid bytte den mot Bitcoin ved hjelp av Changelly. Hvis du ikke har en krypto som støttes, er det en annen enkel vei ut.

Hvis du har et VISA / MasterCard debet- eller kredittkort, kan du øyeblikkelig registrere deg for Changelly og kjøpe Bitcoin (BTC) i Storbritannia.

Den godtar hvilken som helst valuta i ethvert land (EUR / GBP / USD / INR / etc.) Og beregner den deretter i USD-ekvivalent. Du kan finne USD til BTC valutakurser her.

Merk: Changelly har også kjøpsbegrensninger mens du bruker kreditt- / debetkort.

Changelly-Limits

Sjekk ut Changelly (øyeblikkelig kjøp)

8. Bitcoin-minibanker i Storbritannia

Bitcoin-minibanker er en annen veldig enkel og effektiv måte å kjøpe Bitcoin i Storbritannia.

Utfordringen er imidlertid å finne en Bitcoin-minibank i nærheten av deg. Derfor har vi laget denne detaljerte guiden for deg: Hvordan finne en Bitcoin-minibank i nærheten av deg.

Bruk Bitcoin ATM Radar-tjeneste for å finne BTC-minibank i nærheten:

Bitcoin-minibanker foretrekkes også fordi de fleste av dem ikke ber om ID, og ​​du bare kan gi fiatpapir til den for å få Bitcoin i retur.

Vanligvis ber en Bitcoin-minibank deg om å skanne den offentlige adressen din og overføre BTC-er til den adressen i tilsvarende fiat du satte inn den. I noen tilfeller, hvis du ikke har en offentlig adresse, er det bare å velge alternativet “ikke ha en adresse” og minibanken vil generere en papirlommebok for deg (hvis den støtter den funksjonen).

Les også: How To Use A Bitcoin ATM – A Beginner’s Guide

9. Coinfloor

Coinfloor er en London-basert Bitcoin-børs som har fungert siden 2011 og drives av et erfarent team som belyst her.

På Coinfloor kan en bosatt i Storbritannia enkelt kjøpe Bitcoins etter en KYC ved å bruke fiat-valutaer som GBP, EUR, USD.

De kan fungere som megler, men har også ordrebøker der man kan kjøpe / selge hva de ser på den.

Til slutt er gebyrstrukturen deres også rettferdig, som varierer fra 0,10% -0,30% avhengig av volumet du har å gjøre med. Her ser du på handelsavgiften:

Kasse Coinfloor

Konklusjon: Hvordan kjøpe Bitcoin i Storbritannia

Bytte navn Vurdering basert på brukervennlighet & Avgift
CEX.io 9.2 / 10
Changelly 8.3 / 10
Coinmama 9.1 / 10
Coinjar Storbritannia 9/10
Wirex 8/10
Coinbase 8.5 / 10
LocalBitcoins (LBC) 8.3 / 10
Bitcoin-minibanker 7/10

Å kjøpe Bitcoins i dag er ikke så vanskelig, spesielt i utviklede land som Storbritannia.

Det er en mengde muligheter i Storbritannia for å kjøpe Bitcoin, hvorav de fleste jeg har oppført ovenfor. Men en ting som jeg vil at du skal merke deg, er at disse tjenestene bare er bra for å kjøpe Bitcoins og ikke for å lagre dem.

Aldri lagre Bitcoin på disse tjenesteplattformene, og finn alltid en selvbetjent god Bitcoin-lommebok for å lagre Bitcoins. Noen av lommebøkene jeg vil foreslå er:

 • Ledger Nano X
 • Trezor
 • TrustWallet

Få flere artikler du bør lese neste:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me