9 beste Bitcoin-børser i verden for handel med bitcoin [Oppdatert liste]

Her er en liste over de beste Bitcoins-børsene rundt om i verden:

 1. Binance (største og lave avgifter bitcoin exchange)
 2. Bybit (raskeste Bitcoin-utveksling, en derivatutveksling)
 3. Cex.io (Rask og rask utveksling)
 4. Coinmama
 5. Kraken (for publikum i USA)
 6. Coinbase (en annen USA-basert BTC-utveksling)
 7. Deribit (for derivater)
 8. Localbitcoins (P2P-utveksling)
 9. Bitfinex

Leter du etter de beste Bitcoin-børsene?

Men før det.

Vi vet alle..

Bitcoin får fart raskere enn opprinnelig antatt.

Folk over hele verden har allerede begynt å snakke om det, og takket være mange nye BTC-børser kan ikke-teknologier nå kjøpe bitcoin.

Hvis du søker etter “Beste Bitcoin-børser”, vil du bli overveldet av de tilgjengelige alternativene.

Men denne eksklusive guiden vil hjelpe deg med å velge en av de beste Bitcoin-børsene over hele verden å gjøre forretninger med.

De fleste av disse børsene aksepterer penger via bankoverføring & det beste er, du kan bruke dem fra alle deler av verden (så lenge Bitcoin ikke er ulovlig i ditt land).

Så uten videre, la oss se på de beste Bitcoin-handelsplattformene for å hjelpe deg med å kjøpe og / eller selge Bitcoin.

Hvis du leter etter et nettsted for å kjøpe Bitcoins umiddelbart, her er noen av de beste & mest pålitelige alternativer:

 • CEX
 • CoinMama

9 av de beste Bitcoin-børsene som skal brukes i 2020

1. Binance (Verdens største Bitcoin-børser)

Binance er den største og raskest voksende Bitcoin-børsen, som har skapt det største økosystemet rundt kryptobaserte finansielle tjenester.

På denne plattformen kan du kjøpe bitcoin ved hjelp av debet- / kredittkort, og deretter bytte den mot andre mynter. Plattformen tilbyr også en fullt funksjonell mobilapp, og langt dette er den mest brukte Bitcoin-børsen i verden. Hvis du leter etter en enkelt anbefaling, er Binance den ledigste for deg.

Merk: Binance er ikke tilgjengelig for amerikanske statsborgere. Hvis du er fra USA, kan du registrere deg for Coinbase eller Kraken.

Siden ICO til dags dato har den vokst enormt og er nå plassert i # 1 blant de 10 beste Bitcoin-børsene i verden. Binance tilbyr den største markedsplassen for Bitcoin.

Binance som en sentralisert børs har tatt et unikt grep for å utvide virksomheten og gir også en anstendig rabatt for daghandlere.

For å komme i gang med Binance må du registrere deg ved hjelp av e-post-ID-en din, og prosessen er ganske enkel & fort. Binance tilbyr en innfødt mynt kalt BNB, som sannsynligvis er den andre kryptoen du kan HODL over lengre tid.

Binances gebyrstruktur er også unik.

Til å begynne med har de en 0,1% standard handelsavgift som allerede er ganske mindre enn andre jevnaldrende. Binance tilbyr en innfødt mynt kalt BNB, som sannsynligvis er den andre kryptoen du kan HODL i en lengre periode. Hvis du har BNB-token, kan du få 25% rabatt på handelsaktiviteten din.

Det er flere fordeler med denne utvekslingen, for eksempel:

 • Bitcoin-sparekonto: Tjen renter på Bitcoin
 • Fremtid og marginhandel
 • Staking
 • Ingen KYC for daglig uttak av 2 BTC

Opprett en gratis konto på Binance

2. CEX (Kostnadseffektiv BTC-utveksling)

CEX er en av de mest pålitelige Bitcoin-børsene der ute. Gebyrene deres er bare 0,25%, noe som er en av bransjestandarden. Sikkerheten er førsteklasses og de støtter flere betalingsalternativer som:

Debetkort (Visa og master)

 • FORT
 • SEPA
 • ACH
 • Kryptovaluta

CEX støtter også USDT som er et must-ha for enhver børs som handler i Bitcoin. Du kan lese en fullstendig CEX-anmeldelse her.

CEX har blitt støttet av alle viktige kryptohandelsverktøy som Shrimpy, 3Commas for å nevne noen.

De tilbyr sine tjenester i alle jurisdiksjoner over hele verden, inkludert 31 stater i USA. Selskapet ble startet i 2013 og har kontorer i Storbritannia og USA.

Opprett gratis konto på CEX

3. Coinbase (USA-basert børs)

Coinbase

Coinbase er en av de amerikanske populære bitcoin-børsene. De har et av de fineste grensesnittene & du kan også bruke deres iOS & Android-app for å kjøpe Bitcoins eller Etherium.

De opererer i mange land & å komme i gang med Coinbase er enkelt. Jeg har allerede delt en detaljert guide om hvordan du bruker Coinbase til å kjøpe Bitcoin her.

GDAX-coinbase-US-børs

Når du registrerer deg for Coinbase ved hjelp av lenken nedenfor, får du $ 10 bonus når du har gjort en transaksjon på $ 100.

Dette er gratis penger, så du vil kanskje ikke gå glipp av dette tilbudet. Mens Coinbase er bra for kjøp & selge Bitcoin, men hvis du handler, må du gå til GDAX for deres offisielle børs. Du kan bruke din eksisterende Coinbase-pålogging for å komme i gang.

Få $ 10 bonus på CoinBase

4. Kraken

Kraken er en av de største Bitcoin-børsene i USA. Basert i San Francisco, USA, med Kraken kan du også handle med andre kryptovalutaer som Ethereum, XMR, LINK og mange flere.

Å komme i gang er enkelt & tar ca. 1-2 dager for verifisering.

Denne utvekslingen er åpen for mennesker over hele verden & du kan finansiere kontoen din i forskjellige fiat-valutaer som USD, kanadiske dollar, yen og euro (for å nevne noen) & kryptovalutaer som Ripple, Litecoin, Bitcoin.

Alternativer for Fiat-penger-innskudd

Den første bankoverføringen vil ta 1-2 dager for en ny bruker. Men etter det første vellykkede innskuddet, blir ting jevnere.

Kraken-bytte-San-francisco-

Slik ser Kraken-dashbordet ut:

Samlet sett, hvis du ikke har noe imot å vente noen dager på å komme i gang med Bitcoin-handel, er Kraken et flott alternativ.

Registrer deg gratis på Kraken

5. Bittrex

Bittrex

Bittrex er min favoritt Bitcoin-utveksling på grunn av sin rene design og enkle brukervennlighet.

Det er en amerikanskbasert kryptokursutveksling som gir deg muligheten til å handle mer enn 190 kryptokurver om gangen.

De er godt regulert og overholder alle gjeldende amerikanske regler, slik at kryptobrukere ikke trenger å bekymre seg for sikkerheten til pengene sine.

Bittrex håndterer en av de største BTC-handelsvolumene av alle børser i verden.

For å komme i gang med Bittrex, må du registrere deg og logge på via e-post-ID-en din, men å ta ut midler, du må gjøre en KYC ved å sende inn ID-dokumentene dine og telefonnummer, samt å aktivere tofaktorautentisering for høyere grenser.

Men en god ting med Bittrex er at kontobekreftelsen skjer ganske raskt.

Bittrex støtter to typer kontoer:

 • Grunnleggende konto – uttaksmidler verdt opptil 3 BTC / dag.
 • Avansert konto – uttaksmidler verdt opptil 100 BTC / dag.

Bittrex er en “crypto-only” -børs, noe som betyr at den ikke lar deg sette inn fiat-valutaer som USD, EUR, GBP osv., Og gebyrplanen deres er flat 0,25% for alle.

De gir også tilgang til avanserte handelsverktøy som lysestake-diagrammer og krysshår, men brukergrensesnittet er ganske rent og intuitivt, så nybegynnere skal ikke ha noen problemer.

Opprett Bittrex-konto

6. Poloniex

Når det gjelder handelsvolum og støttede kryptovalutaer & tillit, ingenting slår Poloniex. Å komme i gang med Poloneix er enklest da du kan sette inn hvilken som helst kryptovaluta eller USDT (Tether dollar) & begynn å handle.

I det øyeblikket du konfigurerer kontoen din, må du sørge for at du aktiverer totrinnsgodkjenning før du setter inn valuta. Børsen støtter Stop-limit ordrer for å redusere handelsrisiko. Ha lysestaker på 5 minutter, 15 minutter, 30 minutter, 2 timer og 4 timer. Kartene er fullt zoomerbare for å dekke hele markedshistorikken.

Hvis du handler med Altcoins, er dette den beste Cryptocurrency exchange for deg.

Opprett Poloniex-konto

7. Bitstempel

Dette er en annen populær Bitcoin-børs som hevder å være den første fullt lisensierte børsen. Du kan også kjøpe bitcoins ved hjelp av kreditt- eller debetkortet ditt.

Bitstamp-tradeview

Grensesnittet deres er penere enn Kraken, og de tilbyr en iOS & Android-app slik at du kan handle fra smarttelefonen din.

Andre funksjoner:

En bankoverføring tar vanligvis 2-5 virkedager, og en SEPA-overføring tar 1-3 virkedager for å nå Bitstamp-kontoen din.

Bitstamp er best for handelsmenn som leter etter en avansert børs for å kjøpe / selge bitcoins for å tjene penger.

Opprett Bitstamp-konto

8. Tvillingene

Gemini er en annen flott Bitcoin. Gemini er basert i New York City & opererer også i Nord-Amerika, Europa og Asia.

De tilbyr individuelle kontoer så vel som institusjonelle kontoer. Prisen deres er konkurransedyktig & grensesnittet er enkelt å bruke for nybegynnere. Jeg har snakket med teamet deres om å åpne en institusjonell konto & de er et veldig vennlig selskap å jobbe med.

Hvis du ønsker å åpne en bedriftskonto for Bitcoin-handel i USA, er Gemini et flott alternativ.

Opprett Gemini-konto

9. Localbitcoins

Localbitcoins er en av de børsene som var banebrytende for P2P-metoden for kjøp og salg av Bitcoin. Det fungerer for alle land i verden, og kanskje en av de mest pålitelige tjenestene for Bitcoin-utveksling i P2P-format.

Bekreftelsesprosessen tar omtrent få timer til en dag & Når du er klar, kan du finne en kjøper eller selger i nærheten. Plattformen fungerer som en sperring og hjelper deg med å finne en annen bruker som deg i byen eller landet ditt.

Opprett LocalBitcoins-konto

Som jeg sa tidligere, kommer nye Bitcoin-børser online hver dag. Vi kan forvente å se flere og flere av dem med enda bedre funksjoner for sluttbrukere som deg og meg.

Ett ord med forsiktighet:

 • Ikke bruk disse Bitcoin-børsene som lommebok.

De er gode for handel, men hvis du trenger å parkere bitcoins, bruk enten en mobilbasert lommebok som Atomic eller kjøp en maskinvareboklokk som LedgerWallet. Enhver lommebok som lar deg lagre myntene dine offline, er den beste og sikreste.

Sjekk ut: Beste Bitcoin lommebøker

Jeg vil snakke om å sikre dine bitcoins i kommende innlegg, men foreløpig, gi meg beskjed om hvilke Bitcoin-børser du har brukt, og hvordan opplevelsene dine har vært.

Hvis du synes denne guiden er nyttig, kan du dele den med nettverket ditt!

Her er noen få håndplukkede guider du kan lese videre:

 • Binance Exchange Review: Er det trygt og pålitelig?
 • 3commas Review: Du vil elske dette
 • Binance-alternativer: Crypto-utvekslinger som ligner på Binance
 • Topp 5 nettsteder å kjøpe Ripple (XRP)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me