9 bästa sätten att köpa Bitcoin utan ID (hur man köper Bitcoin anonymt)

Innan Bitcoin blev känt brukade folk tro att Bitcoin var anonym. Men eftersom allt är registrerat på en offentligt delad global storbok (blockchain) är det faktiskt inte anonymt alls!

Vet att om du lämnar ett digitalt spår (som att köpa bitcoins med ID), så är det bara en fråga om tillräckligt med dedikerad tid och resurser för att de-anonymisera dina transaktioner på Bitcoins blockchain.

Och det är därför fler och fler människor hittar sätt att förbättra sin anonymitet när de interagerar med Bitcoin-nätverket. Många människor vill veta hur de kan få bitcoins utan att använda ID.

För att stödja sådana krav erbjuder vissa företag anonym köp / försäljning av bitcoins. Och det finns också vissa knep och tips man bör följa för att vara anonym.

Så för att uppfylla behoven hos sådana användare ska jag idag diskutera några av de bästa sätten att köpa bitcoins utan ID.

Men man måste komma ihåg att ingenting är en gratis lunch, och denna extra anonymitet kommer med en kostnad. Dessa metoder är 5-10% dyrare än andra konventionella sätt att köpa bitcoins.

Som sagt, låt oss börja!!

Topp 9 sätt att köpa Bitcoin utan ID & Anonymt

1. CEX

CEX.io är ett USA-registrerat utbyte som tillåter användare att köpa krypto värt $ 100 / dag utan att behöva något ID. Detta gäller även när du köper med kredit- / bankkort.

  • Valutor som stöds: USD, EUR, RUB, GBP, USDT, BTC, GUSD, OMG, ONT, ONG, USDT, ADA, USDC, NEO, GAS, BAT, ATOM, XTZ, MATIC, LINK, WABI
  • Betalningsmetoder som stöds: Kreditkort, betalkort, SEPA, ACH, FasterPayments, Skrill, Qiwi

Läs CEX.io-recensionen för att ta reda på mer om den här populära plattformen.

Besök CEX (Köp BTC utan ID)

2. CoinMama

CoinMama är det bästa alternativet för nybörjare att köpa Bitcoin anonymt. Du kan köpa Bitcoin till ett värde av $ 150 med hjälp av betalkort / kreditkort utan ID. Du behöver inte visa identitetskort av något slag, vilket gör det super inaktiv för små inköp. Vår Coinmama-recension täcker alla aspekter av denna populära israelbaserade kryptoplattform.

Besök CoinMama

3. LocalCryptos

Localcryptos är en peer-to-peer-marknadsplats som inte kräver något ID för att transakera på plattformen. Det har på marken köpare och säljare i nästan 15 000 städer över hela världen.

Du kan träffa säljare online och utföra en handel online eller offline. Du kan betala kontant eller skicka pengar via banköverföring eller PayPal eller SEPA eller direkt bankinsättning (allt beroende på säljare).

Plånboken är icke-vårdnadshavare vilket är något som ger dig kontroll över dina medel och plattformar fungerar som en deponeringschef. Avgifterna är fördefinierade och det är 0,25% för marknadsföraren och 0,75% för köparen.

Varning: Var noga med att kontrollera säljarens rykte; ett högre rykte betyder en mer pålitlig säljare.

Gå med i LocalCryptos

4. Person till person köp

Detta är kanske ett av de mest underutnyttjade knep för att köpa bitcoin utan id. Eftersom antagandet av Bitcoin ökar kan du träffa många människor som äger Bitcoin och du kan faktiskt be dem att sälja Bitcoin direkt till dig. Du kommer att bli förvånad över att hitta, många av dem kan vara ok att sälja dig till växelpriset eller till och med lägre till marknadspriset, eftersom de kommer att spara pengar på beskattningen. Du bör också kolla in några av dessa p2p-utbyten för fler alternativ.

Se till att du använder en av dessa bästa Bitcoin-plånböcker för att ta emot pengarna.

5. Bitcoin-bankomater

Bitcoin-bankomater

Trenden med Bitcoin-bankomater är inte särskilt vanlig. Men det är fortfarande ett av de bästa sätten att köpa Bitcoin utan ID. Vissa BTC-bankomater kräver inte att du avslöjar din identitet och de behöver inte identifiera ansikts- eller fingeravtryck.

Du kan helt enkelt köpa bitcoins från sådana bankomater i utbyte mot fiat-valuta.

En Bitcoin-bankomat ber dig att skanna din offentliga adress och överför BTC: er till den adressen i motsvarande fiat du satte in den. I vissa fall, om du inte har en allmän adress, välj bara alternativet “har ingen adress” så kommer bankomaten att skapa en pappersplånbok åt dig (om den stöder den funktionen).

Kontrollera här om ditt land har en Bitcoin-bankomat

6. Bitsquare (aka BISQ)

Bitsquare

Bitsquare är en peer-to-peer-marknadsplats för kryptovalutor som Bitcoins. Det är ett helt decentraliserat utbyte som inte kräver något namn, e-post-ID eller verifiering.

För att vara ett riktigt anonymt peer-to-peer-nätverk använder det Tor och har inte fiat eller bitcoins på sina servrar eller på deras konto. Varje aspekt av detta utbyte är decentraliserat från att placera ordern, att matcha ordern till att genomföra den.

För närvarande är det stöder 126 kryptovalutor (inklusive BTC) och finns på Windows-, Mac- och Linux-plattformar, men handelsvolymerna är låga.

Hur Bitsqaure fungerar ligger utanför denna artikel. Men i framtiden kommer CoinSutra att täcka alla viktiga aspekter av Bitsquare …

Obs! Bitsquare har nyligen fått nytt namn Bisq på grund av upphovsrättsfrågor.

Här är Bitsquares introduktionsvideo:

Ladda ner Bitsqaure

7. Mycelium Local Trader

Mycelium Local Trader

Mycelium Local Trader kommer till dig av Mycelium, som är en populär Bitcoin-plånbok. Det är en funktion inbyggd i Mycelium-mobilappen och är tillgänglig över hela världen. Den använder telefonens plats för att ansluta dig till näringsidkare i närheten och göra en lista över säljare som finns i appen.

Köparen och säljaren träffas personligen för att byta kontanter / bitcoins, och det krävs inget ID eller verifiering för att använda Mycelium. Här är officiell guide för steg för att hjälpa dig att köpa dina bitcoins från Mycelium’s Local Trader.

Varning: Se till att säljaren bekräftar mottagandet av kontanter framför dig i Mycelium-appen, och då kommer handeln att genomföras automatiskt.

Ladda ner Mycelium-appen från Google Play

8. Myntvägg

Wall of Coins

Wall of Coins är också ett av de bästa sätten att få bitcoins utan att avslöja din identitet.

Det är främst ett kontantbaserat system där en köpare måste gå och sätta in kontanter i en bank.

En Bitcoin-säljare som har en bankkontor nära dig ger dig sina bankkontouppgifter. Sedan kan du besöka bankens närmaste filial och sätta in kontanter. När de har bekräftat insättningen släpps de mynt som hålls i deponering till dig.

Precis som LBC bestäms avgifterna av enskilda säljare.

Wall of Coins verkar från och med nu i USA, Kanada, Brasilien, Tyskland, Lettland, Polen och Filippinerna.

Kolla in Wall of Coins

9. ShapeShift eller Changelly Exchange

ShapeShift eller Changelly Exchange

Ett annat populärt sätt att köpa bitcoins är genom ShapeShift eller Changelly.

Båda kräver ingen ID-verifiering till att börja med.

Changelly kräver dock att du registrerar dig med ett e-post-ID, men du kan använda ett alias. ShapeShift behöver inte ett e-postmeddelande. Jag använder personligen Changelly för deras konkurrenskraftiga växelkurser och synliga transaktionshistorik för spårning.

Men den här metoden kräver att du har stödjande altcoins som LTC / ETH / DASH / etc. att byta mot BTC. Om du har altcoins kan du köpa bitcoins på några sekunder utan verifiering.

Kolla in Changelly

Slutsats: Köp Bitcoin anonymt

Alla metoder som beskrivs ovan kräver inte att du använder en ID-verifiering för att köpa bitcoins, men även med mer sofistikerade tekniker kan du spåras. Ibland kan du identifieras med din IP eller via den privata wifi som du använder.

Eller så kan du av misstag avslöja din Bitcoin-adress online någonstans. Eller en säljare kan spåra dig från ditt mobil- eller fordonsnummer när du gjorde ditt personliga fiat / Bitcoin-avtal med dem.

Det här är möjliga metoder för att ta bort anonymitet, så för mer seriösa användare av Bitcoin föreslår jag att du läser vår guide 6 sätt att göra spårbara transaktioner med Bitcoin.

Inom en snar framtid förbereder CoinSutra sig för att dela några mer beprövade sätt att hantera anonymt med Bitcoin. Så fortsätt kolla igenom alla de senaste tipsen och knep!

Om du känner till några mer anonyma sätt att köpa / sälja bitcoins, skulle jag gärna höra dem i kommentarfältet nedan.

Gilla det här inlägget? Dela det med dina vänner på Facebook & Twitter!!

Här är handplockade artiklar som du kan läsa nästa:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me