6 måter å gjøre usporbare Bitcoin-transaksjoner

Å skjule identiteten din i denne digitale verden er ganske vanskelig, da du ofte legger igjen flere digitale fotspor.

Siden Bitcoin er en del av den digitale verden, er det også ganske vanskelig å være helt anonym når du bruker denne kryptovalutaen.

Visste du at Bitcoin-transaksjoner er det ikke anonym (Pseudo anonym) og kan spores?

Bitcoin-transaksjoner, etter design, er ikke knyttet til en person eller identitet. Offentlige adresser brukes til transaksjoner – alfanumeriske strenger som er offentlig registrert på blockchain.

En persons navn, fysiske adresse eller e-postadresse finnes ikke noe i transaksjonen. Men en persons identitet kan fremdeles spores ved hjelp av adresseinformasjon og IP-adresser.

Derfor kalles Bitcoin-transaksjoner pseudo-anonym.

Men hvordan er dette mulig når det ikke er noe navn knyttet til den offentlige adressen eller IP-adressen?

Vel, noen ganger erklærer brukeren av Bitcoin-adressen sin navn sammen med den offentlige adressen. Identitet kan også spores hvis du bruker en privat wifi-tilkobling. Her gir vi generelt vårt bevis på ID, gjennom hvilken identiteten vår kan matches med vår IP.

Det er flere andre måter å spore deg opp digitalt, men det er noen triks som kan hjelpe deg med å bruke Bitcoin anonymt, men kort sagt..

Her er noen identitetshemmende ting å gjøre mens du bruker Bitcoin.

De beste metodene for å gjøre Bitcoin-transaksjoner usporbare:

1. Bitcoin-miksing

Bitcoin-miksing

Bitcoin-transaksjoner registreres på en offentlig reskontro. Alle som sporer en offentlig adresse, kan vite opprinnelse og / eller destinasjon. Det er ingen fremgangsmåte på protokollnivå for å anonymisere disse bitcoinsene, og det er derfor en Bitcoin-mikser kreves for å skjule identitet.

Bitcoin-blanding er en prosess som prøver å bryte sammenkoblingen eller sporbarheten.

Blanding bryter koblingen mellom Bitcoin-adresser ved å enten lage midlertidige adresser eller ved å bytte mynter med andre adresser av samme verdi. Dette gjør stien vanskelig å følge på blockchain.

Bitcoin-blanding blir også referert til som Hvitvasking av Bitcoin, Bitcoinvask, eller Bitcoin tumbling, og det er en betalt tjeneste.

Bland på Bitmix

Et par tjenester som gir Bitcoin-blanding er:

2. Tor- Onion Router for å være anonym

Du kan bruke en Tor nettleser for å koble til Bitcoin-nettverket. Tor er et frivillig samfunn som tror på anonymitet og overvåkingsfri internettbruk. Hvis du leter etter noe fancy, bør Brave browser være din go-to browser. Det er gratis, raskere enn Chrome og har innebygd Tor-funksjon. Infact, dette er nettleseren jeg bruker personlig.

Tor-noder krypterer og dirigerer internettrafikken din til tilfeldige datanoder i Tor-nettverket før den når sitt endelige mål. Derfor blir det ekstremt vanskelig å finne IP-adressen eller systemet som meldingen eller transaksjonen ble kringkastet fra.

Med enkle ord, transaksjonene dine & andre aktiviteter kunne ikke pekes på I.P & hjelper deg dermed å være anonym. Men hvis du bruker KYC-aktiverte Bitcoin-nettsteder som CEX, Coinmama eller andre, er det ikke så nyttig å bruke TOr..

Personlig, når du bruker P2P-baserte nettsteder som LocalBitcoins eller Paxful, anbefales det sterkt å bruke Tor eller en VPN.

Det er flere måter å bruke Tor på forskjellige enheter, men hvis du bruker en Windows-PC, kan du kjøre Tor-klienten og koble til Bitcoin-nettverket ved hjelp av localhost-adressen 127.0.0.1 via standard Tor-port 9050.

3. Bruk Logless VPN

Et logfritt virtuelt privat nettverk (VPN) er et nettverk som ikke lagrer historikken til aktivitetene dine på deres servere. Den krypterer all internettrafikken din og ruter den gjennom flere servere du ønsker på forskjellige steder før du kommer til den endelige plasseringen.

Noen loggløse VPN-er opprettholder også en delt IP-adresse for flere brukere, noe som gjør det vanskelig å finne og spore identiteten til en person.

Å bruke tapsløse VPN-er for å koble til din Bitcoin-klient er en annen ting å forbedre personvernet til Bitcoin-transaksjonene dine. Men i dette tilfellet må du stole på at VPN-tjenesteleverandøren ikke logger aktivitetene dine.

Her er noen populære ikke-USA-baserte Logless VPN-tjenesteleverandører:

 • NordVPN
 • VPNArea
 • IPVanish
 • AirVPN

Sjekk den detaljerte listen min over Beste VPN uten logger. Bare en tommelfingerregel, Unngå USA / UK-baserte VPN-tjenester på grunn av streng overvåkingslov.

4. Bruk alltid ny adresse for transaksjoner

Ny adresse for transaksjoner

De fleste av de populære Bitcoin-lommebøkene er HD-lommebøker. Det betyr at du kan generere et hvilket som helst antall mottaksadresser & hver gang du mottar bitcoins hvor som helst, bruk en ny adresse. Dette forvirrer til tider også nye brukere, ettersom de lurer på hvorfor mottaksadressen deres har endret seg.

Men bare vet at hvis du bruker en HD-lommebok som Ledger Nano X, Samourai lommebok, Trezor eller andre, kan du generere så mange Bitcoin-mottaksadresser du vil.

Dette er en god praksis for å sikre anonymitet når du bruker Bitcoins regelmessig. På denne måten ville det være vanskelig å koble til to eller flere transaksjoner til deg.

Du kan tenke når bitcoin-blockchain er hack-bevis, hvorfor kan du ikke bruke samme adresse på nytt og hva som er trusselen.

Ja! det er sant at du kan bruke den samme adressen med mindre du ikke bryr deg om ditt eget personvern og sikkerhet.

Som du kanskje vet, er BTC blockchain også offentlig og gjennomsiktig. Alle som vet om adressen din, kan se forbruksvanene dine og sjekke hvor mye balanse du har. Tenk på disse eksemplene på hvordan gjenbruk av samme BTC-adresse kan sette deg i trøbbel og sette ditt økonomiske privatliv i fare.

Eksempel 1

 • La oss si at du bruker en Bitcoin Paper Wallet for å lagre formuen din.
 • Du kjøpte litt BTC for kontanter fra Paxful og overførte det til papirlommeboken.
 • Personen du kjøpte BTC fra, følger adressesporet ditt på blockchain.
 • Og han finner ut at du har samlet $ 100 K i bitcoins på papirlommebokadressen din.
 • Han nevner dette åpent på et offentlig sted, og dette ordet blir spredt. (Sjansene for dette er lave, men igjen kan ikke muligheten nektes)
 • Neste dag kidnapper en kidnapper barnet / familiemedlemmet ditt og vet nøyaktig hvor mye du skal kreve i løsepenger.
 • Eller kanskje neste dag raider du hjemmet ditt og tar Bitcoin-lommeboken fra deg på et våpenpunkt som også inneholder de private nøklene.

Eksempel 2

 • La oss anta at du er en kjøpmann som selger elektroniske varer.
 • Du har begynt å godta Bitcoins som betaling.
 • Og har satt en offentlig adresse QR-kode ut i butikken din for kundene å se.
 • Tenk deg at noen røvere kommer på våpen for å plyndre deg.
 • Og du sier at du ikke har gjort nok forretninger denne måneden og ikke har noen penger å gi.
 • Hvis de er teknisk kunnskapsrike ranere, vil det ta sekunder for dem å bare sjekke den viste Bitcoin-adressen.
 • Ranerne sjekker adressen på blockchain og fant ut at du har 100 BTC.
 • Løgnen din blir fanget, og du mister månedens opptjente BTC-er.

Du tror kanskje jeg skremmer og motløs deg av slike eksempler, men det gjør jeg ikke. Jeg prøver bare å forklare noen ugunstige scenarier som kan komme opp. Så det er derfor det er viktig å håndtere BTC-er med en viss grad av anonymitet og omsorg.

Så raskt råd fra oss:-

 1. Hvis du ved et uhell eller villig avslørte Bitcoin-adressen din, så slutte å bruke den og bruke en ny offentlig adresse.
 2. Bruk HD-lommebøker som Ledger Nano X, Trezor eller andre, slik at du kan generere så mange Bitcoin-mottaksadresser som du vil.
 3. Og ikke overfør penger til den tidligere eksponerte offentlige adressen som du hadde avslørt identiteten din fra denne nye adressen. (Du kan bli sporet!)
 4. Husk å bruke den nye offentlige adressen din mens du bruker en Tor-nettleser eller VPN (eller begge deler). Og når du må bruke pengene dine fra den samme nye adressen, kobler du til Tor og / eller VPN igjen og deretter til Bitcoin-nettverket ditt for å gjøre transaksjoner. På denne måten blir IP-en din ikke sporet.

Tommelfingerregel: Ikke avslør noen adresse offentlig eller knytt en adresse til din sanne identitet. På denne måten blir det vanskelig å spore deg opp.

5. Kjøp / selg Bitcoins i kontanter

En annen anonym måte å håndtere Bitcoin-transaksjoner på er å gjøre kontante transaksjoner ansikt til ansikt. Tjenester som Localcryptos tilbyr denne tjenesten.

Hvordan er en ansikt-til-ansikt-interaksjon gjennom en Escrow-tjeneste anonym?

Følg anbefalte måter og ikke gjør for å være anonyme på Localcryptos:

 1. Alltid tilgang til Paxful ved hjelp av en VPN eller Tor.
 2. Registrer deg ved hjelp av brenner-e-post som Protonmail, geriljapost. (Ikke bruk e-postadressen eller adressen eller det virkelige navnet ditt.)
 3. Finn en pålitelig selger / kjøper på LBC for kontanthandel. Selgere / kjøpere med god tilbakemelding og høyt omdømme er trygge.
 4. Bruk en offentlig telefon eller en brennertelefon for å koordinere møtet.
 5. Velg et offentlig sted for et møte der du har tilgang til gratis offentlig wi-fi.
 6. Nå ut til stedet, inngå transaksjoner, og vent på 2-3 bekreftelser.
 7. Ikke bruk ditt personlige kjøretøy til å pendle, da kjøretøyets nummer kan avsløre identiteten din.

Ved å følge disse trinnene vil du opprettholde en høy grad av anonymitet. For en trinnvis prosedyre for hvordan du kjøper bitcoins ved bruk av kontanter, ta en titt på denne guiden.

6. Bli med på Marked

Bli med på markedet

La oss si at du vil spille det trygt og ikke vil stole på at en sentralisert nettstedsadministrator anonymiserer myntene dine.

Så kan du prøve JoinMarket.

Dette er ikke en programvare eller en tjeneste; snarere er det et marked. I JoinMarket kommer markedsskapere og takere sammen for å gjøre spesielle transaksjoner kalt CoinJoin-transaksjoner. Dette markedet ordner riktig mengde mynter til rett tid og riktig sted.

Takere av dette markedet betaler en nominell avgift til produsentene som er klare til å blande myntene sine. CoinJoin-mekanismen muliggjør blanding uten Escrow eller sentraliserte parter.

I denne typen transaksjoner er private nøkler alltid under brukerens kontroll.

Imidlertid er markedet for tiden ikke så populært, og det er ikke mye trafikk på det. Installasjon av JoinMarket-appen tar også betydelig kunnskap og tid. Men hvis du vil gi det et skudd, gå mot dette lenke for mer informasjon.

Bli med på JoinMarket

Hvordan lage usporbare Bitcoin-transaksjoner

Bitcoin, etter design, er ikke anonym, men hvis det brukes trygt, kan det gi deg mer enn nok privatliv. Dette er bare løsninger for å gjøre Bitcoin anonym. Teknologien har fortsatt en lang vei å gå ettersom den fremdeles er fersk.

På den annen side står Bitcoin allerede overfor konkurranse fra sine likemannsvalutaer som (Dash og Monero) som tilbyr anonymitet som kjernefunksjoner på protokollnivå.

Når kryptovalutaer modnes, vil ting som fullstendig anonymitet bli vanlig.

Men foreløpig trenger vi disse løsningene.

Kan Bitcoin spores?

Det korte svaret er ja, og nei. Alt avhenger av hvor anonym du var da du gjennomførte transaksjonen. For å sikre fullstendig anonym transaksjon, bør du kjøpe Bitcoin fra ikke KYC-utveksling, bruke en anonym bitcoin-lommebok, og du bør bruke en VPN for å skjule IP-en din. Selv om bitcoin-transaksjonene dine vil være offentlig tilgjengelige på blockchain, men så lenge det ikke kan spores tilbake til deg, er du trygg.

Så hvilken metode for anonymitet bruker du? La meg høre dine kommentarer og tanker!

Liker dette innlegget? Del den med vennene dine på Facebook & Twitter!!

Ytterligere forslag:

 • Utforsk de 7 beste Bitcoin Desktop Wallets
 • 9 interessante Bitcoin-fakta enhver Bitcoin-eier bør vite
 • Zcash Cryptocurrency: Alt du trenger å vite
 • Hvordan få en Bitcoin-adresse & Hvorfor det er viktig
 • Hvor lang tid tar det å overføre Bitcoins og hvorfor?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me