7 beste måter å kjøpe Dash Cryptocurrency i 2021

DASH er ikke et nytt navn for mange i kryptosfæren.

DASH er ofte referert til som ‘digitale kontanter’, og er også en av banebrytende kryptokurver i 2019 som kontinuerlig oppgraderer infrastrukturen og protokollen for å forbedre brukervennligheten..

På grunn av den kontinuerlige utviklingen med et team på mer enn 40 personer som aktivt jobber på vegne av det, viser det seg å være lovende krypto som forventes å være en langsiktig spiller i kryptoverdenen.

Hvordan kjøpe Dash i 5 enkle trinn:

 1. Gå over til CEX.io
 2. Opprett en konto og fullfør KYC
 3. Du kan sette inn penger ved hjelp av en bankkonto, eller du kan også bruke kredittkort for å kjøpe Dash.
 4. Når du har lagt til midlene, kan du bare konvertere valutaen din for å kjøpe Dash
 5. For langsiktig lagring av Dash, få bedre Ledger Nano X, som er en maskinvarepungebok.

I disse 5 trinnene har du Dash-krypto med deg og lagret på et trygt sted også. Det er lurt å sette en prispåminnelse om å selge Dash. Mange HODL veldig lenge, noe som ikke er en god idé. Jeg vil vanligvis fortsette å ta fortjeneste når prisen på Dash øker.

Hvis CEX.io ikke fungerer for deg, har jeg også delt andre populære måter å kjøpe Dash på.

Men før det føler jeg at mange kryptobrukere har problemer med å kjøpe DASH-kryptokurrency, noe som fremgår av denne kommentaren på BitcoinTalk-forumet:

Jeg er interessert i å kjøpe [DASH], men det er ingen localdashcoin.com eller noe sånt. Hva gjør jeg for å kjøpe det ?! Jeg er IKKE i Storbritannia forresten.

Så hvor går du for å kjøpe DASH?

De 7 beste måtene å kjøpe DASH

1. CEX.io

CEX.io

CEX er en UK-basert børs som har vært i drift siden 2013. Den støtter kjøp / salg av fire kryptovalutaer (BTC, ETH, DASH og ZEC) og har tjent ganske mye respekt i kryptovalutaområdet.

Den støtter også innkjøp av DASH på følgende to måter:

 • Kjøp Dash med kredittkort
 • Kjøp Dash via bankoverføring

Kjøp / selg par som støttes på CEX er:

 • DASH / BTC
 • DASH / USD
 • DASH / EUR
 • DASH / GBP

De støtter de fleste land i verden, men du kan sjekke om landet ditt er på denne listen, eller du kan spørre dem ved å sende inn en forespørsel.

Merk: Hvis du planlegger å bruke CEXs tjenester, bør du starte prosessen med ID-bekreftelse og kortgodkjenning 3-4 dager tidligere enn du trengte, fordi det kan ta litt tid før hele prosessen er fullført..

Les vår detaljerte CEX.io-gjennomgang og fremgangsmåten for ID / kortverifisering her.

Opprett en CEX-konto nå

2. Binance

Binance er en raskt voksende internasjonal kryptobørs basert ut av Kina. Men det ironiske er at det for tiden støtter handel i alle land bortsett fra hjemlandet Kina.

Den har en enkel og rask bekreftelsesprosess, og utvekslingen kommer med flere språkstøtte for forskjellige land over hele verden.

Det handles for tiden mer enn 50 kryptoer og inkluderer kjøp / salg av DASH i følgende par:

 • DASH / BTC
 • DASH / ETH

For påmelding og bekreftelse kan du ganske enkelt følge de nødvendige bekreftelsestrinnene, og etter vellykket bekreftelse vil du motta høyere uttaksfordeler.

Det er også en av de billigste børsene å handle kryptovalutaer på grunn av den opprinnelige kryptotoken BNB.

For videre lesing: Binance Cryptocurrency: En unik og raskt voksende kryptobørs

Opprett en Binance-konto nå

3. Changelly

Changelly er et populært øyeblikkelig utvekslingsnettsted for flere valuta som tillater kjøp av BTC / ETH / DASH og andre kryptovalutaer via disse to metodene for brukere over hele verden:

 • Kjøp Dash med kreditt- / debetkort
 • Kjøp Dash ved å bytte andre kryptoer

Hvis du har et VISA / MasterCard debet- eller kredittkort, kan du øyeblikkelig registrere deg for Changelly og kjøpe DASH.

Den aksepterer hvilken som helst valuta i hvilket som helst land (EUR / GBP / USD / INR / etc.) Og beregner den deretter til sin tilsvarende dollar. Changelly kunngjorde denne funksjonen på slutten av 2016. Du kan finne valutakurser mellom USD og DASH her.

Og her er deres offisielle trinnvis guide introdusere denne funksjonen i debet- / kredittkortutvekslingen. (Selv om denne guiden er for å kjøpe BTC ved hjelp av et VISA / MasterCard, er prosessen den samme for å kjøpe DASH.)

Merk: Changelly har også kjøpsbegrensninger i henhold til hvert land mens de kjøper med kreditt- / debetkort. Også, DASH-kjøpepriser på Changelly er vanligvis mye høyere enn alt annet. De har til og med lagt ut en ansvarsfraskrivelse på nettstedet deres som forteller deg om dette. Så jeg anbefaler det som en siste utvei.

Changelly-Limits

En annen måte å bruke Changelly på er å bytte andre mynter, for eksempel BTC, LTC eller ETH. Fremgangsmåten er veldig enkel.

Du trenger følgende ting:

 1. DASH-adressen din der du ønsker å få dine DASH-mynter.
 2. Noen bitcoins / altcoins å bytte mot DASH. Du kan også kjøpe Dash direkte med debet- eller kredittkort

Gå mot CoinSutras Cryptocurrency Exchange – Changelly og følg trinnene i denne guiden.

Merk: Selv om denne guiden viser hvordan du kjøper Ripple i bytte mot BTC, er prosessen nøyaktig den samme for å kjøpe DASH.

Opprett en Changelly-konto nå

4. Bitfinex

Bitfinex-Cryptocurrency-utveksling

Bitfinex er en annen av de største og mest populære kryptokursutvekslingene der ute, og har en av de høyeste handelsvolumene til BTC.

Basert på Hong Kong og operativ siden 2014, gir det brukerne muligheten til å kjøpe følgende 13 kryptovalutaer i bytte mot USD eller BTC:

 • Bitcoin
 • Bcash
 • Dash– DASH / USD, DASH / BTC
 • Ethereum
 • Zcash
 • Monero
 • Litecoin
 • Ethereum Classic
 • OmiseGO
 • EOS
 • IOTA
 • Santiment
 • Ripple

For å komme i gang med Bitfinex, må du registrere, bekreft ID-en din, og autentiser deg selv. Merk: Det tar vanligvis 15–20 virkedager etter at du har sendt inn gyldig ID-bevis før du blir godkjent på plattformen. Det anbefales derfor å planlegge fremover.

Og når du kjeder deg med nettversjonen deres eller vil handle på farten, kan du bruke Bitfinex Android og iOS mobilapper.

Merk: Bitfinex tillater ikke amerikanske kunder lenger.

Opprett en Bitfinex-konto nå

5. Kraken

Kraken er en fremtredende USA-basert Bitcoin-børs som har en av de høyeste handelsvolumene i EUR. Den opererer for tiden i USA, Canada, EU og Japan, og lar brukerne kjøpe / selge kryptovalutaer i BTC, USD og EUR.

Den støtter også kjøp / salg av DASH i følgende kryptopar:

 • DASH / USD
 • DASH / EUR
 • DASH / XBT (aka DASH / BTC)

Å komme i gang er enkelt, men det tar omtrent 1-2 dager for verifisering ettersom det omhandler fiat. Du kan se her hva som kreves for registrering og verifisering.

Opprett en Kraken-konto

6. Bittrex

Bittrex er en amerikanskbasert kryptokursutveksling som gir deg muligheten til å kjøpe / selge mer enn 190 kryptokurver, inkludert DASH. De er godt regulert og overholder alle gjeldende amerikanske regler, slik at kryptobrukere ikke trenger å bekymre seg for sikkerheten til pengene sine.

Bittrex støtter for tiden disse markedene for DASH i flere land rundt kloden:

 • DASH / BTC
 • DASH / ETH
 • DASH / USDT

For å komme i gang med Bittrex, må du registrere deg og logge på med din e-post-ID, men for å ta ut penger, må du gjøre en KYC ved å sende inn ID-dokumenter og telefonnummer, samt aktivere tofaktorautentisering for høyere grenser.

Sett bilde-https: //bittrex.com/Market/Index? MarketName = BTC-DASH

Opprett en Bittrex-konto nå

7. WazirX [Bare India]

Hvis du er indisk og leter etter en måte å kjøpe DASH i INR, så er WazirX et av de mest lovende alternativene for deg.

Det er en veletablert kryptovalutautveksling som tilbyr flere kryptovalutaer inkludert DASH.

Registreringen og verifiseringen er vanligvis den samme som andre indiske sentraler der du trenger å sende inn AADHAR-kortdetaljer, PAN-detaljer, telefonnummer, e-post-ID osv..

Merk: Det tar vanligvis opptil 24 timer å få bekreftet kontoen din, og deretter kan du begynne å kjøpe DASH eller andre kryptoer i bytte mot INR.

Opprett en WazirX-konto nå

7 gode måter å kjøpe DASH

Nå er det din tur å anbefale et nettsted du bruker til å kjøpe / selge DASH i ditt land.

Jeg vil fortsette å oppdatere denne eksklusive listen over nettsteder som tillater kjøp av DASH i forskjellige land.

Venter på kommentarene dine i kommentarfeltet nedenfor &# 128578; …

Og hvis du likte dette innlegget, ikke glem å dele det på Twitter & Facebook!

Her er noen få håndplukkede artikler å lese videre:

 • Dash Cryptocurrency: Alt en nybegynner trenger å vite
 • Beste DASH-lommebøker: Sikker lagring av dashbordet ditt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me