VXT-token – Gateway-token for globale stablecoins og DeFi-verden – VXT-deltakelse starter 14. september

VXT deltakelse earing starter 14. september

Bli med på VirgoX Official Discord Server!

Ta en titt på VirgoX Official Community på Discord – heng med 206 andre medlemmer og nyt gratis tale og tekst … discord.com

I den tidligere artikkelen gjorde VirgoX det klart at VXT vil være gateway token til Stablecoins og DeFi-protokoller. Oversikten over VirgoX-økosystemet er vist nedenfor:

I tillegg til fordel for leserne blir VXT token allokeringsmodellen også lagt ut nedenfor.

VXT-token

Nøyaktig 50% av tokenet tjenes ved å bidra med likviditet til VirgoX-økosystemet. I denne artikkelen introduserer vi den første måten brukere kan tilby VirgoX likviditet og tjene VXT.

I tillegg til å ha basisrentebetalinger, vil du i tillegg 14. september 2020 kunne tjene VXT ved å delta i fleksible sparepenger eller tidsinnskudd med seks kvalifiserte eiendeler: USDT, USDC, PAX, DAI, BTC, ETH ( “Kvalifiserte eiendeler”)

VXT-token

Reglene er vist nedenfor:

1) Formel for tildeling av VXT-bonus (eksempel)

VXT-token

Ved å overføre en av de støtteberettigede eiendelene til noen VirgoX fleksible besparelser eller tidsinnskuddsplaner, er brukere kvalifisert til å tjene VXT. Bonusen består av to deler:

a) Bonus fra deltakelse i fleksible sparing eller tidsinnskudd:

VirgoX vil tildele kvalifiserte eiendeler som ble overført til VirgoX finansielle produkter til forskjellige kanaler, inkludert kryptolån og DeFi-avkastning. Netto avkastning fra fleksible spareavtaler eller innskuddsplaner vil raskt bli overført tilbake til plattformen, slik at rentebetalinger kan distribueres til brukerne og nettoavkastning utover publiserte renter (“Overskudd av nettoavkastning”) vil bli brukt til å tilbakekjøpe VXT.

70% av den daglige overskytende nettoavkastningen fra fleksible sparepenger og innskuddsplaner vil bli brukt til å kjøpe VXT og tildeles som en bonus distribuert til alle deltakere i gjeldende planer. All VXT som er kjøpt for distribusjon, blir distribuert proporsjonalt til hver bruker basert på hver brukeres andel i% til den totale poolen av krypto eiendeler av den aktuelle krypto aktiva typen i de fleksible planene for sparing og innskudd..

For eksempel, hvis du setter inn 100 USDT og det er 100 USDT totalt i fleksible spareplaner og 600 USDT i terminsinnskuddsplaner den dagen, vil din andel av bassenget være 1/7. Som et resultat, hvis bonuspoolen på den datoen var 7000 VXT, har du rett til å motta 1000 VXT.

b) Bonus ved å holde VXT:

30% av den daglige overskytende nettoavkastningen fra fleksible spareavtaler og tidsinnskuddsplaner vil bli brukt til å kjøpe VXT og tilskrives VXT-eierne som deltok i VirgoX fleksible sparepenger eller innskudd. Prosentandelen av VXT du har rett til bestemmes av formelen nedenfor:

Andelen VXT ut av bonuspuljen som skal betales til deg = ½ * (Mengden VXT eid av deg / Totalt VXT-beløp eid av alle brukere som deltar i de fleksible besparelses- eller tidsinnskuddsplanene) + ½ * (Ditt bidrag til den spesifikke krypto aktiva poolen / Totalt bidrag til den spesifikke krypto aktiva poolen)

For eksempel,

1) hvis du har 100 USDT i fleksibel sparing, og det er totalt 100 USDT i fleksibel sparing og 600 USDT i tidsinnskudd

2) Hvis du har 100 VXT, og det er totalt 1000 VXT holdt av alle deltakende brukere den dagen

Din% ut av VXT-holderens bonuspool er

½ (100/700) + ½ (100/1000) = 12,14%

Som et resultat, hvis bonuspoolen på den datoen var 3000 VXT, har du rett til å motta 364,28 VXT.

Filosofien bak modellen er jo mer du bidrar til plattformens likviditet og jo mer VXT du har mens du deltar i et kvalifisert finansielt produkt, jo mer VXT vil du tjene som et resultat av dine bidrag.

Den samme formelen gjelder for andre kvalifiserte eiendeler.

2) Tidspunkt for tildeling

VXT vil bli distribuert til kvalifiserte deltakerkontoer på daglig basis.

For fleksible sparekontoer, vil brukere motta rentebetalinger på sine tildelte krypto eiendeler + VXT på daglig basis

For termininnskuddskontoer vil brukere motta rentebetalinger på sine tildelte krypto eiendeler på slutten av perioden, men motta VXT på daglig basis

VirgoX har til hensikt å tilby flere måter for brukere å tjene VXT for deres deltakelse. Målet er å bringe fordelene med økosystemveksten tilbake i hendene på brukerne. VXT som et styringstoken vil spille en stor rolle i å belønne lojale brukere og la brukerne våre høre stemmen sin.

Vi ser frem til å høre din tilbakemelding!

Vennligst bli med på splidskoblingen nedenfor:

Bli med på VirgoX Official Discord Server!

Ta en titt på VirgoX Official Community på Discord – heng med 206 andre medlemmer og nyt gratis tale og tekst … discord.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me