Storecoin bringer tokeniserte data til massene, kunngjør siste milepælbaserte token-tilbud

“Hvis vi har rett i vår avhandling, dukker det opp en ny databehandlingsplattform – en drevet av åpne og tokeniserte data. Ikke bare får utviklere betalt når Google’s of the world ønsker å spørre / gjennomsøke / søke i dataene deres (og utviklere kan til og med dele denne datainntekten med brukere), utviklere kan bygge med åpne datastrømmer og åpne API-er fra andre utviklere (som få betalt når utviklerne får tilgang til datastrømmen deres; 1 MB data = 1 datacoin). Jeg tror dette kan forandre verden. Det er en ny databehandlingsplattform drevet av åpne data. Storecoin stimulerer det bare. ”

– Chris McCoy, administrerende direktør i Storecoin

Storecoin bringer tokeniserte data til massene, kunngjør siste milepælbaserte token-tilbud

14. juni 2019

Med hvert skifte av politikk, hvert utbredelse og hvert databrudd avtar troen vår på Big Tech. I Washington slår trumfene mot tillit stadig sterkere.

Men det forbrukerne virkelig ønsker, er ikke nødvendigvis et brudd på dagens teknologibedrifter: de vil ha alternativer. Alternative tilnærminger til data som prioriterer personvern og forbrukerkontroll. Alternative forretningsmodeller som lar folk samarbeide på nye måter og utnytte dataene sine som en ressurs.

Storecoin er en nullavgiftsbetaling og peer-to-peer cloud computing blockchain som vil muliggjøre et slikt alternativ ved å bidra til å transformere data til penger.

Slik fungerer det.

Storecoin-prosjektet starter med et nullavgiftsoppgjørslag. Kjernen i dette er Blockfin, vår lederløse, bysantinske feiltolerante (BFT) konsensusalgoritme som løser for skalerbarhet og desentralisering. Takket være Blockfin og en troverdig politikk med lav inflasjon, fungerer $ STOR som sunne penger for hele Storecoin-økosystemet.

Ettersom sikkerhet med skalerbarhet er bevist, vil Storecoin åpne for miner (eller, som vi kaller dem “dWorker’s”) deltakelse for alle i verden. Derfra kan det sikre oppgjørslaget utvikle seg til en p2p-skyplattform for desentralisering av data og opprettelse av nye, null-avgifts tokeniserte apper (tApps).

Kort sagt, vi tror at mange applikasjoner vil eksperimentere med sine egne innfødte tokens for å stimulere arbeid og andre aktiviteter, for å koordinere gruppene sine, og for å eksperimentere med ennå ikke drømte om brukstilfeller..

Problemet med den første generasjonen av ICO-tokens er at de bare er betalingstokener, noe som er en dårlig erstatning for penger som ikke støttes av annet enn spekulativ tro. Applikasjonsutviklere i Storecoin-økosystemet kan bare utstede tokens som støttes av dataene applikasjonen produserer, gir dem egenverdi basert på kravet som tredjeparter har til disse dataene. Fordi data er oljen i den nye økonomien, skaper dette en mulighet for dWorkers i Storecoin-økosystemet til å bli belønnet for å betjene og sikre nettverket av applikasjoner, samtidig som det gir en mer lønnsom hostingløsning for

apputviklere enn dagens sentraliserte alternativer som AWS.

Dessuten skaper denne tokeniseringen av data nye muligheter for å takle forbrukernes bekymringer som aldri før. For det første kan initiativrike utviklere som ønsker å tilby noe annerledes, dra nytte av datatokenisering for å hjelpe til med å kutte forbrukere i forretningsmodellene sine, og finne ny justering og synergi med brukerne. Selv om brukerne ikke får betalt for dataene sine, gjør tokenisering i seg selv data mye mer sporbar og gjennomsiktig, noe som gir brukerne ny innsikt i hvordan dataene deres blir brukt, og gir dem mer makt til å kjempe mot det de ikke liker.

Det som ligger til grunn er et delt sikkerhetsnettverk der gruvearbeidere eller arbeidere i Storecoin-systemet sørger for at hele nettverket er beskyttet mot ondsinnet angrep.

For Storecoin er det viktig at dette nye dataparadigmet ikke bare erstatter ett

mellomledd med en annen. Det er grunnen til at hele prosjektet vil bli styrt gjennom et system som forankrer kontroller og balanser og maktseparasjon. Styringssystemet vårt gjør det umulig for en gruppe – utviklere, gruvearbeidere eller den ideelle organisasjonen – å vride systemet til fordel for dem over de andre.

Annonserer neste Storecoin Milestone Token-tilbud

Storecoin lanserer sitt etterlengtede Milestone Token-tilbud torsdag 20. juni klokken 12 PT. Denne regulering D og Regulation S-verdipapirtilbudet tar sikte på å bringe inn over 500 nye lommebøker og opptil $ 4,97 millioner statskasse i prosjektet.

Siden oppstarten har Storecoin tatt en sterk anti-ICO-holdning og har i stedet forpliktet seg til å øke Treasury på grunnlag av å oppnå viktige milepæler i prosjektet. Disse globale MTO-ene fokuserer Storecoin på gjennomsiktig prosjektgjennomføring mens de bygger langsiktig tillit til det voksende samfunnet.

Salget vil bli tilbudt som en sekvens av tre trinnvise prisrunder. Hver salgsfase vil bli tilbudt på førstegistrert og førstefinansiert basis. Når en fase er fullstendig registrert og finansiert, åpnes neste fase og blir tilbudt den neste registrerte kjøperen.

Inntektene fra dette salget vil bli brukt til en rekke viktige prosjektbyggingsaktiviteter,

gjelder også:

● Utgivelse av alfanettverket for BlockFin, vår parallelle og pipelined konsensus

motor

● Flere sikkerhetsrevisjoner for BlockFin BFT-konsensusalgoritmen

● Begynn å være vert for STORE-møter over hele verden

● Utgivelse av styrings-, økonomi- og sikkerhetspapirer for offentlig fagfellevurdering

● Vert for den aller første Storecoin-konferansen, en global samling for forskning og styring

Eksisterende Storecoin-investorer inkluderer Ari Paul fra BlockTower, Anthony Pompliano, Matt Ocko,

AlphaBit Fund, Ari Nazir fra Neural Capital og mer.

Registrer deg for salg på:

http://sale.storecoin.com.

Lenker

E-post: [email protected]

Nettsted: http://storecoin.com

Telegram Group: http://t.me/storecoin

Twitter: http://twitter.com/storecoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me