EOS-grunnlegger tror Bitcoin vil erstatte Gold’s Hegemony

Bitcoin for å erstatte gull

I løpet av sin relativt korte levetid har Bitcoin blitt kalt mange ting. For noen er det en effektiv måte å overføre verdi over Internett, som for tiden mangler effektive, usensurerbare og billige betalingsmedier. For andre er BTC programmerbare penger, slik at interessenter i en global økonomi kan gjøre hva de vil, så lenge de kan kode, teste og implementere drømmen sin.

I øynene til de fleste er imidlertid BTC verdens beste Store of Value (SoV) siden evig tid. Brendan Blumer, administrerende direktør for Block.one, blockchain-oppstarten som leder utviklingen av EOS blockchain, tok nylig til Twitter for å kommentere emnet.

I løpet av de neste to tiårene, #Bitcoin vil erstatte #gull som den ledende varen til å lagre verdi

– Brendan Blumer (@BrendanBlumer) 17. mars 2019

Den Hong Kong-baserte kryptosjefen bemerket at fra hans perspektiv vil Bitcoin begynne å gjøre et steg på gullstatusen i råvareområdet. Faktisk skriver Blumer at han fullt ut forventer at BTC skal erstatte gull som Jordens beste butikk på to tiår.

Hva er argumentet?

Så hva argumentet for denne prognosen, som vil bli ansett som kjetter av hvem som er i sentralbank?

Winklevoss Twins, de to grunnleggerne av Gemini Trust, la nylig ut sine tanker om gull-Bitcoin-argumentet. De to fremste industriinnsidene forklarte at BTC rett og slett er en bedre versjon av gull, og legger til at det eneste det edle metallet har på kryptovalutaen, er en 3000-års forsprang. Twin Cameron, som bryter ned “Bitcoin er en digital form for gull” -argumentet, bemerket at hvis du koker det ned, er det digitale aktivet (eller kan være) bedre på soppbarhet, knapphet, bærbarhet og delbart enn selve edelt metall..

Max Keizer, en ledende kryptoproponent & anti-etableringskommentator, kommenterte også saken. I en tweet bemerket Keizer at Bitcoin er et “peer-to-peer elektronisk gullsystem”, som vil tillate online betalinger, snarere enn et rent elektronisk kontante økosystem..

Keizer og Winklevoss Twins er ikke de eneste bransjekommentatorene som viser stemningen om at BTC er gulldigitalisert. Per en 47-delt Twitter-tråd fra Dan Held, en tidligere produktsjef hos Blockchain.com, bygde Satoshi Nakamoto selv sitt kryptohjernebarn med det å bli digitalt gull i tankene. Held forklarte at Satoshis omtale av gull, langsiktig vekst, knapphet og eiendelens status som en vare “fremhever at Bitcoins mangel gir den verdi … som en SoV.”

Satoshis hensikt om å lage et digitalt gull gikk lenger enn bare quips på nettfora, da Held brøt ned tidslinjen til kryptoskaperen, og bemerket at den pseudonyme utviklerens beslutning om å lansere Bitcoin “under finanskrisen på 08 ‘ikke var tilfeldig.” Videre bemerket krypto-gründeren at Bitcoins 21 millioner token forsyningstak, ti ​​minutters blokker og blokkapasitetskap ikke ble endret eller forsterket av Satoshi, spesielt i et forsøk på å hindre fortellingen om digitale penger.

Det er ikke nok BTC å gå ‘runde

Mens Bitcoins korsfarere hevder at det er den viktigste konkurrenten i kampen for å innhente gullets mangeårige hegemoni, er det en legitim sak for at den skal utnyttes som det 21. århundrets go-to Store of Value? Vel ja, det er rett og slett ikke nok av det til å gå rundt, sammenlignet med det relativt rikelig med gull.

Forsker Willy Woo, med henvisning til en romrelatert artikkel som skisserer den infantile gruvedriften utenfor jorda, bemerket at matematisk knapphet, som Bitcoin verver, “slår oppfattet knapphet.” Henviser til artikkelen, som hevdet at billioner, til og med kvadrillioner & kvintillioner dollar verdt gull og andre edle metaller kan eksistere i asteroider nær jorda, bemerket Woo at “opplevd knapphet bare kommer fra dagens teknologiske begrensninger.”

Med andre ord virker gull bare lite fordi mennesker ikke bruker nok kapital til å sikre varen. I utgangspunktet kunne menneskeheten teoretisk få en uendelig tilførsel av metallet hvis behovet oppsto. Men med Bitcoin elimineres denne mangelen på reell knapphet, da blockchain tillater enhver deltaker i økosystemet å generere mer enn 21 millioner BTC. Og med adopsjonsgraden for kryptovalutaen som bare forventes å svulme fremover, ettersom millioner over hele verden finner det verdifullt som desentraliserte kontanter, en langfinger til etableringen eller lignende, vil investorer begynne å se verdien av verdens første “fysisk” eiendel som har en streng forsyningsgrense.

Foto av Joshua Sortino på Unsplash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me