6 grunner til å ansette AI-programmerer og introdusere kryptovaluta i virksomheten din [Sponset innlegg]

En bedrift, som går online, trenger en rask og pålitelig betalingsmåte. Bankoverføringer, PayPal, Apple Pay, Google Pay og andre finansielle tjenester er veldig praktiske for kundene, og gir lave risikoer for virksomheten. Kryptovaluta er en annen måte å akseptere betalinger via internett. Det regnes fortsatt som en høyrisiko og synes å være vanskelig i implementering og bruk. Det kan imidlertid gå langt utover å kjøpe og selge varer eller tjenester på nettet. Spesielt hvis du bruker blockchain-teknologier sammen med AI-utvikling.

Mens blockchain-baserte prosjekter som er fullstendig kontrollert av kunstig intelligens, fremdeles er mer teori enn virkeligheten, kan AI hjelpe bedrifter med å automatisere bruken av kryptovalutaer og gjøre det tryggere. AI-programmerer vet hvordan man kan øke produktiviteten, optimalisere og få bedre kontroll over tjenestene ved hjelp av kryptovalutaer.

6 grunner til å ansette AI-programmerer og introdusere kryptovaluta i virksomheten din

I følge Coinmarketcap i januar 2018 var markedsverdien for alle kryptovalutaer på en gjedde på 828,3 milliarder dollar. Og i desember 2020 har den nådd $ 548,5 milliarder dollar – vi ser en ny gjedde stige:

CoinMarketCap

Kilde: https://coinmarketcap.com/charts/

Flere mennesker begynner å bruke denne typen valuta, og flere selskaper godtar den som betalingsmåte. For virksomheten betyr det bredere muligheter for å omfavne digitale penger og få fordeler av det:

 1. Du sparer på behandling av bankkort.

Digitale valutaer er desentraliserte. Både kjøpmann og kunde slipper å betale gebyr for transaksjonene. For bedriftseieren kan det bety fra 2 til 5% besparelse på banktransaksjonene. 

 1. Transaksjoner prosess raskere.

Ved å bruke en bankkonto må du vente til midlene er tilgjengelige. Transaksjoner med kryptovaluta går ikke gjennom bankene og bremser betalingsprosessen. De skjer i sanntid eller tar bare noen få minutter. Høy transaksjonshastighet er en bonus for en leverandør – du trenger ikke å vente på at pengene skal bli tilgjengelige på bankkontoen. Og for kunden er det en verdifull ting med butikken eller tjenesten: alle liker når betalinger og bestillinger skjer raskt.

 1. Én valuta brukes over hele verden.

Den internasjonale valutaen er viktig for en bedrift som selger produkter eller tilbyr tjenester i utlandet. Det hjelper også bedrifter som importerer materialer eller bestiller tjenester fra et annet land. Bitcoin eller annen kryptovaluta er den samme i alle land, så du trenger ikke å bry deg om valutakurser og transaksjonsgebyrer. 

 1. Blockchain beskytter mot tilbakeføringer og svindel.

Kryptovaluta fungerer som kontanter: enten har du penger tilgjengelig, eller ikke. Alle transaksjonene går gjennom blockchain og er endelige. Under betalingsprosessen er hver transaksjon godkjent både på selger- og kundesiden. Takket være dette systemet er det nesten umulig å bruke mer enn du har på kontoen eller få tilbakeføring.

 1. Du tiltrekker deg nye kunder.

Mer enn 40 millioner mennesker over hele verden bruker kryptovaluta for betalinger. Og det er fortsatt ikke mange selskaper som godtar betaling i digitale mynter. Så jo flere betalende alternativer du tilbyr kundene dine, jo bedre. Å åpne denne muligheten får du et utvalg av nye potensielle kunder. I tillegg vil faste kunder bli kjent med denne betalingsmåten. Når du åpner flere muligheter for dem, øker du også sjansen for at de vil fullføre det tiltenkte kjøpet. Fra et perspektiv øker det inntektene dine.

 1. Du beveger deg til fremtidens avgjørelser.

Ifølge Statista.com, i slutten av november 2020, har antallet blockchain-lommebøker nådd noen 60 millioner. Antall blockchain-applikasjoner øker, slik at antallet digitale lommebøker også vil øke. Trenden fortsetter siden 2016 og vokser etter hvert som flere blir kjent med kryptovalutaer. Å akseptere digitale mynter betyr nå å skille virksomheten din fra konkurrentene og få fordelene dine raskere.

Hvilke merker har allerede implementert kryptovalutaer

Implementering av kunstig intelligens og kryptovaluta-programmer hjelper gründere med å bringe kompatible og sikre betalingsmåter til kundene. Å tillate en klient å bruke kryptovaluta er et viktig skritt for bedrifter som går internasjonalt. Og mange giganter på markedet har allerede gjort dette trinnet:

 • Facebook ©. Selskapet har introdusert sin egen digitale mynt Libra. De forventer at denne valutaen skal være vanlig og bli en kraftig konkurrent for Bitcoin.
 • IBM ©. Selskapet er involvert i mange kryptoprosjekter. I 2019 lanserte det et eget banksystem basert på Stellar blockchain: IBM World Wire. Den bruker også stort sett en stjernebasert valuta – Stronghold. Et annet prosjekt av IBM – Hyperledger Fabric. Den har ikke sin egen digitale valuta, men er basert på blockchain-teknologi.
 • Ubisoft ©. Videospillprodusenten jobber med å introdusere kryptokurver siden 2018. De tar sikte på å bruke Ethereum blockchain til å gjøre elementer i spillet til kryptotokener. Prosjektet er lovende, men fortsatt ikke ferdig. Hvis selskapet fullfører det, vil det vise at kryptovalutaer kan brukes med suksess i spillindustrien.
 • Google ©. Selskapet tilbyr verktøy for Ethereum-utviklere og datasett for noen populære kryptovalutaer, inkludert Litecoin og Bitcoin. De tilbudte tjenestene er nyttige for utviklere og analytikere.
 • Square Inc ©. Opprinnelig ble selskapet grunnlagt for å støtte Bitcoin. I begynnelsen har det jobbet med de tradisjonelle valutaene, men har senere begynt å støtte Bitcoin-betalinger og handel. 
 • JP Morgan Chase ©. Denne bankinstitusjonen er en av de største i verden. Nå planlegger den å utstede sin egen kryptovaluta på Quorum blockchain. Klienter i selskapet kan bruke Quorum for eiendelene sine. 

Hvordan AI-utvikling hjelper med introduksjonen av kryptovaluta

Kryptovaluta-nettverk med de trente AI-modellene som er tilgjengelige i nettverkene, er ekstremt verdifulle for bedriftene, klare til å implementere dem. Stablecoins drevet av maskinlæring kan sikre enklere beslutningstaking. Systemet oppdager ondsinnet atferd, tildeler intelligente ressurser og mer. 

Introduksjon av AI til et kryptovaluta-nettverk, og et selskap får teknologien i stand til å generere kredittrapporter for den desentraliserte finansnæringen og legge til rette for rapportering av svindel for børser. AI hjelper med å stille inn mange parametere for transaksjoner, sikkerhet og ytelse for hele det digitale valutasystemet. Gründeren får bedre kontroll over virksomheten, og kundene er sikre på at deres personlige data holdes trygge og private. 

AI-drevne applikasjoner har forbedret effektivitet takket være kombinasjonen av kunstig intelligens og blockchain. Sammen med blockchain-drevne verktøy skal de bli en ny trend. For eksempel skal Microsoft © legge til slike apper i PowerApps tilpassede appbygger og PowerBI business intelligence-verktøy.

CAGR

Kilde: https://investmentbank.com/crypto-market-cap/

Alle disse prosessene i virksomheten fører til en økning i etterspørselen etter kryptovalutaer. Blockchain brukes oftere som en tjeneste, og det påvirker også blockchain-markedet positivt. Som et resultat blir investeringsmulighetene mer attraktive og øker markedsverdien for hele bransjen. I følge prognosene vil blockchain-teknologibransjens globale markedsstørrelse øke med en hastighet på omtrent 51% innen 2022.

Å ansette en AI-programmerer for å utvikle en blockchain-basert applikasjon eller kryptovaluta-tjeneste vil gi slike fordeler for et selskap:

 • Billig analyse. Dataanalyse trenger kraftige menneskelige ressurser. Og med analyse utført av mennesker, tar det måneder å analysere, behandle og få resultatene fra den innkommende informasjonen. AI gjør analyse raskere, kan behandle det bedre enn en menneskelig hjerne, og sage pengene dine på menneskelige ressurser. 
 • Tilpasning. AI fremskynder interaksjoner på nettsteder. Det forbedrer brukernes samlede opplevelse og bidrar til å kjøre prosesser mer effektivt.
 • Forventning. AI samler inn og gir relevant informasjon om kundenes opplevelse med tilbudet. Det gir brede muligheter til å analysere kvaliteten på tjenesten eller produktet og forbedre den.
 • Sikkerhet. AI analyserer alle aktivitetene på nettstedet eller tjenesten din. Det oppdager mistenkelige aktiviteter. Nettverket ser tegn på svindel, svindel eller andre angrep, og kan starte beskyttelsesmekanismene i sanntid. 

For å implementere alle disse fordelene for virksomheten din, trenger du et team av dyktige programmerere. Kostnadene for AI-utviklere avhenger av ferdighetene til spesialistene og landet der du ansetter dem:

Machine Learning Developer

Kilde: https://mobilunity.com/blog/cost-to-hire-machine-learning-developer/

Hvis du vil finne spesialister til en lavere kostnad, men uten tap av kvalitet, kan du ta hensyn til landene med mindre AI-programmeringslønn. Slike land tilbyr ofte et stort talent og muligheter for å skape et perfekt team for outsourcing.

AI-programmererlønn

Kilde: https://mobilunity.com/blog/cost-to-hire-machine-learning-developer/

Kryptovaluta: en trend fra fremtiden for bedrifter

Med økningen av Bitcoin har blockchain-teknologi blitt ekstremt populær. Uten det ville alle kryptovalutaer inkludert Bitcoin være ubrukelige. Faktisk er blockchain-teknologi et verktøy som inneholder en rekke transaksjoner. De oppdateres automatisk av en rekke uavhengige databaser som ligger forskjellige steder. Denne teknologien er implementert i forskjellige bransjer: dataprogramvare, IT-tjenester, forskning, høyere utdanning, spill, bilindustri, telekommunikasjon, forbrukerelektronikk. halvleder og annet. Men den største og raskeste effekten den har vist i bransjen for finansiell teknologi og valuta. 

Blockchain gir enhver kryptovaluta nesten all sin verdi: det høyeste nivået av sikkerhet og effektivitet, og lavere transaksjonskostnader. Takket være det kan kundene opprette verifiserbare transaksjoner som er nesten umulige for svindel. I løpet av de siste 12 årene har interessen for digitale eiendeler vokst flere ganger, og verdien av kryptovalutaene har også vokst. Og det betyr at blockchain vil bli integrert med næringslivet mer og mer. 

Når du velger AI-basert kryptokurrency-teknologi for din virksomhet, får du en pålitelig og sikker betalingsmåte, sparer på banktransaksjoner og får muligheten til å utvide et utvalg kunder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me