Bitcoin Trader Guide – Fullständig Bitcoin Trading Review

Bitcoin-handel har tagit världen med storm och med goda skäl. Det är en mycket likvid marknad där det finns stor potential att göra vinster.

Om du har hållit tillbaka på grund av inlärningskurvan som är involverad i att behärska konsten att handla med Bitcoin bör du veta nu att det inte finns något för dig att oroa dig för. Som det visar sig behöver du inte vara en handelsguru för att dra nytta av denna möjlighet.

Du kanske har hört talas om en Bitcoin-handlare – plattformar som framgångsrikt kan handla Bitcoin. I den här artikeln kommer vi att prata om ett antal sådana produkter och föreslå några rekommendationer.

Vilka är fördelarna med bitcoin-handel?

Innan vi går in i kärnan i bitcoinhandel är det viktigt att notera att användning av bitcoinhandlare kan ha många fördelar. Ta en titt på några av dem:

 • Ta känslorna ur handeln

Mänskliga tankar och känslor kommer ofta i vägen för lönsam handel. Detta gäller särskilt på den flyktiga bitcoinmarknaden där fluktuationer är dagordningen. När du handlar med ett automatiserat system eliminerar detta helt känslor från konsten att handla.

Det möjliggör således en korrekt tillämpning av strategier. I sin tur säkerställer detta att all orderutförande går enligt planen. Tvivel och övertygelse kommer inte längre att spela när programmerade order utförs baserat på marknadsregler. Detta innebär mindre ångest för näringsidkaren och mycket mer sinnesro.

 • Snabb handel innebär lägre marknadsrisk

Tiden spelar en viktig roll i resultatet av affärer. När du handlar manuellt kan en handel komma igenom innan du kan göra en beställning. Men när du automatiserar processen kan du vara säker på snabbare svar som kan dra nytta av volatila marknadsförhållanden.

Automatiserade system genererar order när marknaden uppfyller dina angivna handelskriterier. På samma sätt som en fördröjning på några sekunder kan kosta en näringsidkare massivt, kan korrekt tidsinställda drag betyda betydande vinster.

 • Hantering av flera affärer

Ett bra sätt att sprida risker i bitcoinhandel är att använda flera strategier för flera affärer. Att göra det manuellt kan dock beskattas. Det är där automatiseringsprogramvaran kommer in.

Eftersom programvaran kan utföra många uppgifter på en bråkdel av en sekund gör det det möjligt att optimera möjligheten. Ju högre antal affärer du gör under en session, desto större är chanserna till lönsamhet.

 • Möjligheter för backtesting

Ett av de bästa sätten att kontrollera lönsamheten för handelsstrategier är att testa dem på historiska marknadsdata, dvs. backtesting.

Genom att utföra denna övning får du möjlighet att utvärdera och förfina dina strategier. Att använda ett automatiserat system gör det möjligt att göra det med stor lätthet och effektivitet.

 • En användarvänlig handelsstrategi

Denna typ av handel är lämplig för både nybörjare och proffs. Det finns ingen brant inlärningskurva för nybörjare. Och för proffs sparar det tid, låter dig göra fler affärer med anpassade strategier.

 • Upprätthålla disciplin

På grund av det faktum att du följer etablerade handelsregler och automatiserat genomförande är det möjligt att upprätthålla disciplin. Detta är särskilt viktigt under volatila marknadsförhållanden där handlare förlorar disciplin alltför lätt. Det gör det också lättare att handla planen och minskar förekomsten av att ignorera reglerna.

Detta leder till konsekvens i handeln, vilket ökar sannolikheten för framgång.

Hur blir jag Bitcoin-handlare?

Nu när fördelarna med att vara bitcoinhandlare är tydliga, hur kan du bli en?

Här är stegen du måste följa för att registrera ett bitcoin-handelskonto:

Steg 1: Kontoregistrering

Innan du kan börja använda tjänsten måste du registrera ett konto.

Processen är gratis och okomplicerad. Det handlar om att ange ditt namn samt en e-postadress och sedan verifiera ditt konto. Du måste också ställa in ett lösenord för att säkra ditt konto och ange ett kontaktnummer. Verifieringsprocessen tar vanligtvis bara några minuter.

Steg 2: Gör din första insättning

När du har slutfört registreringsprocessen loggar du in på det nya kontot med de uppgifter du har angett. Innan du kan börja handla måste du dock göra en insättning. För livehandelsändamål är den lägsta insättningen $ 250. Det är tillrådligt att begränsa din första insättning till detta belopp.

Ett av de bekvämaste sätten att göra din insättning är via ett kreditkort. För att göra det kan du behöva ange ditt kortnummer, ange vilken typ av kort du har och ange dess giltighetsperiod och säkerhetskod.

Steg 3: Skapa ett demohandelskonto

Hur säker du än är på dina handelsförmågor, är det alltid lämpligt att börja med demo-kontot. Under detta konto får du chansen att bekanta dig med funktionerna på plattformen, gränssnittet och inställningarna. Det ger dig också en uppfattning om hur det blir att handla med riktiga pengar.

Utnyttja denna förstahandsinlärningsupplevelse bra genom att öva på handel med demobalansen. Försök att rensa saldot innan du börjar handla med riktiga pengar.

Steg 4: Starta Live Trading

Nu är du redo att börja handla. Men innan du gör det måste du anpassa handelsinställningarna efter eget tycke. Några av inställningarna du behöver ändra inkluderar beloppet att investera i varje handel, det maximala dagliga handelsbeloppet och målvinsten.

Tänk också på de handelspar du vill investera i och ställ in sådana parametrar som stop loss och ta vinstgränser. För mer erfarna handlare kan du gå till de manuella alternativen och ställa in indikatorerna för att matcha din strategi.

Hur mycket kan en Bitcoin-handlare tjäna?

Som det är fallet med alla former av handel finns det ingen garanti för 100% vinst för varje enskild handel. Anmärkningsvärt kan dock en bitcoin-handlare ha en betydligt hög vinstnivå eftersom systemet visar 97% prestanda.

För att öka dina chanser till framgångsrik handel, notera följande tips:

 • Få handelsutbildning

Även om det kanske låter som om du bara behöver göra en insättning och låta systemet göra resten, har du en roll att spela.

Innan du börjar är det viktigt att ha en uppfattning om grunderna. Att veta hur allt fungerar kommer att ge dig en fördel när det gäller att ställa in handelsparametrar.

 • Börja små

Det är bäst att börja med små summor pengar och gradvis växa din investeringsportfölj. Detta är ett utmärkt sätt att förbättra dina handelsfärdigheter och minska risken för misslyckande.

 • Investera aldrig mer än vad du har råd att förlora

Oavsett vad du investerar i, med tanke på denna grundläggande princip kommer det att säkerställa ekonomiskt ansvarsfulla beslut.

Även när du har stora chanser att göra vinnande affärer är förluster en del av spelet, så det är bäst om du alltid är redo att förlora.

Finns det några risker??

Även om bitcoinhandel har många fördelar är det inte 100% riskfritt. Ta en titt på några av nackdelarna som du kan behöva ta hänsyn till:

 • Tekniska missöden

Även om allt verkar enkelt och rakt ut, teoretiskt sett, är verkligheten ibland annorlunda. Datorsystem är utsatta för mekaniskt fel. Till exempel, om en beställning sker på en dator och inte på servern, kan en nedgång i internetanslutning hindra körningen. På samma sätt kan värdsystemet drabbas av en krasch.

Idén att ställa in handelsparametrar på morgonen och komma tillbaka på kvällen för att kontrollera vinst kan låta inbjudande. Men det är inte alltid praktiskt. Du måste övervaka ditt handelssystem för att undvika risken för sådana missöden. Detta hjälper dig att snabbt identifiera och åtgärda sådana problem.

 • Överoptimering

I ett försök att göra de bästa rörelserna kan du sluta överoptimera en strategi. Detta kan innebära att man kontinuerligt ”fixar” strategin på jakt efter ett 100% lönsamt resultat. Tänk på att det övergripande målet inte är perfektion.

 • Oböjlighet

Att använda programmerad programvara innebär att det är svårt att kringgå frågor som rör marknadsförändringar. Dessa kan vara resultatet av politiska eller ekonomiska händelser och andra oförutsedda händelser.

Vad är automatiserad bitcoinhandel?

Automatiserad bitcoinhandel verkar vara det nya barnet på blocket. Det handlar om att använda algoritmer för att utföra automatiska bitcoin-transaktioner.

Systemet, även känt som AI eller mekanisk handel, kräver att en näringsidkare ställer in specifika parametrar för att starta och avsluta affärer. När dessa väl är programmerade i ett system gör en dator resten.

Handelsprocessen här baseras på automatiserade regler som statistisk arbitrage eller tekniska indikatorer. I slutändan är tanken att förenkla komplex manuell handel och minska mängden tid på övningen. Som näringsidkare som använder detta tillvägagångssätt får du chansen att ställa in trösklar som överensstämmer med din riskaptit.

Hur kommer jag igång??

Nu när du har en uppfattning om hur allt fungerar liksom fördelarna och riskerna med det kanske du undrar hur du kommer igång. Det första steget skulle vara att identifiera en pålitlig plattform att använda. Populära bitcoin-handelsplattformar inkluderar Gekko, Cryptohopper och naturligtvis bitcointrader.

För att minimera riskerna är vår bästa rekommendation en bitcoinhandlare ihopkopplad med en reglerad, licensierad mäklare som den som anges här.

Klicka för att besöka bitcoinhandlaren och komma igång.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me