6 skäl att hyra AI-programmerare och införa kryptovaluta i ditt företag [Sponsrad post]

Ett företag som går online behöver en snabb och pålitlig betalningsmetod. Banköverföringar, PayPal, Apple Pay, Google Pay och andra finansiella tjänster är mycket praktiska för kunderna och erbjuder låga risker för verksamheten. Cryptocurrency är ett annat sätt att acceptera betalningar via internet. Det anses fortfarande vara en högrisk och verkar vara svårt att implementera och använda. Det kan dock gå långt utöver att köpa och sälja varor eller tjänster online. Speciellt om du använder blockchain-teknik tillsammans med AI-utveckling.

Medan blockchain-baserade projekt som helt kontrolleras av artificiell intelligens fortfarande är mer teori än verklighet, kan AI hjälpa företag att automatisera användningen av kryptovalutor och göra det säkrare. AI-programmerare vet hur man kan öka produktiviteten, optimera och få bättre kontroll över tjänsterna med hjälp av kryptovalutor.

6 skäl att hyra AI-programmerare och införa kryptovaluta i ditt företag

Enligt Coinmarketcap i januari 2018 var börsvärdet för alla kryptovalutor på en gädda på 828,3 miljarder dollar. Och i december 2020 har den nått 548,5 miljarder dollar – vi ser en ny gädda stiga:

CoinMarketCap

Källa: https://coinmarketcap.com/charts/

Fler människor börjar använda denna typ av valuta, och fler företag accepterar den som betalningsmetod. För verksamheten innebär det bredare möjligheter att omfamna digitala pengar och få fördelar av det:

 1. Du sparar på bankkortbehandlingen.

Digitala valutor är decentraliserade. Både handlare och kunder behöver inte betala avgifter för transaktionerna. För företagets ägare kan det innebära besparingar på 2 till 5% på banktransaktionerna. 

 1. Transaktioner går snabbare.

Med ett bankkonto måste du vänta tills medlen är tillgängliga. Transaktioner med kryptovaluta går inte genom bankerna och saktar ner betalningsprocessen. De inträffar i realtid eller tar bara några minuter. Hög transaktionshastighet är en bonus för en leverantör – du behöver inte vänta tills pengarna blir tillgängliga på bankkontot. Och för kunden är det en mer värdefull sak med butiken eller tjänsten: alla gillar när betalningar och beställningar sker snabbt.

 1. En valuta används över hela världen.

Den internationella valutan är viktig för ett företag som säljer produkter eller tillhandahåller tjänster utomlands. Det hjälper också företag som importerar material eller beställer tjänster från ett annat land. Bitcoin eller någon annan kryptovaluta är densamma i alla länder, så du behöver inte bry dig om valutakurser och transaktionsavgifter. 

 1. Blockchain skyddar mot återkrav och bedrägerier.

Kryptovaluta fungerar som kontanter: antingen har du pengar tillgängliga eller så har du inte. Alla transaktioner går genom blockchain och är slutgiltiga. Under betalningsprocessen godkänns varje transaktion både på säljar- och kundsidan. Tack vare detta system är det nästan omöjligt att spendera mer än du har på kontot eller få en återbetalning.

 1. Du lockar nya kunder.

Mer än 40 miljoner människor runt om i världen använder kryptovaluta för betalningar. Och det finns fortfarande inte många företag som accepterar betalning i digitala mynt. Så ju mer betalningsalternativ du erbjuder dina kunder, desto bättre. Genom att öppna denna möjlighet får du en pool av nya potentiella kunder. Dessutom kommer vanliga kunder att bekanta sig med detta betalningssätt. Om du öppnar fler möjligheter för dem ökar du också chansen att de kommer att slutföra det avsedda köpet. Ur ett perspektiv ökar det dina intäkter.

 1. Du flyttar till framtidens beslut.

Enligt Statista.com har antalet blockchain-plånböcker nått i slutet av november 2020 60 miljoner. Antalet blockchain-applikationer ökar, så antalet digitala plånböcker kommer också att öka. Trenden fortsätter sedan 2016 och växer i takt med att fler blir bekanta med kryptovalutor. Att acceptera digitala mynt innebär nu att skilja ditt företag från konkurrenterna och få dina fördelar tidigare.

Vilka märken har redan implementerat kryptovalutor

Implementering av artificiell intelligens och kryptovalutaprogram hjälper entreprenörer att ge kompatibla och säkra betalningsmetoder till kunderna. Att låta en klient använda kryptovaluta är ett viktigt steg för företag som går internationellt. Och många jättar på marknaden har redan gjort detta steg:

 • Facebook ©. Företaget har infört sitt eget digitala mynt Vågen. De förväntar sig att den här valutan är vanlig och blir en kraftfull konkurrent för Bitcoin.
 • IBM ©. Företaget är involverat i många kryptoprojekt. År 2019 lanserade det ett eget banksystem baserat på Stellar blockchain: IBM World Wire. Det använder också i stort sett en Stellar-baserad valuta – Stronghold. Ett annat projekt från IBM – Hyperledger Fabric. Den har ingen egen digital valuta men baseras på blockchain-teknik.
 • Ubisoft ©. Videospelproducenten arbetar med att introducera kryptovalutor sedan 2018. De strävar efter att använda Ethereum-blockkedjan för att förvandla artiklar i spelet till kryptotoken. Projektet är lovande men fortfarande inte klart. Om företaget slutför det kommer det att visa att kryptovalutor kan användas framgångsrikt i spelbranschen.
 • Google ©. Företaget erbjuder verktyg för Ethereum-utvecklare och datauppsättningar för vissa populära kryptovalutor, inklusive Litecoin och Bitcoin. De tjänster som erbjuds är användbara för utvecklare och analytiker.
 • Square Inc ©. Ursprungligen grundades företaget för att stödja Bitcoin. I början har det arbetat med de traditionella valutorna men har senare börjat stödja Bitcoin-betalningar och handel. 
 • JP Morgan Chase ©. Denna bankinstitution är en av de största i världen. Nu planerar den att ge ut sin egen kryptovaluta på Quorum blockchain. Företagets kunder kan använda Quorum för sina tillgångar. 

Hur AI-utveckling hjälper till med införandet av kryptovaluta

Kryptovalutanätverk med utbildade AI-modeller som finns tillgängliga inom nätverken är extremt värdefulla för företagen, redo att implementera dem. Stablecoins som drivs av maskininlärning kan säkerställa enklare beslutsfattande. Systemet upptäcker skadligt beteende, fördelar intelligenta resurser och mer. 

Introduktion av AI till ett kryptovalutanätverk får ett företag teknologin som kan generera kreditrapporter för den decentraliserade finansbranschen och underlätta bedrägeribekämpning för börser. AI hjälper till att ställa in många parametrar för transaktioner, säkerhet och prestanda för hela digitalvalutasystemet. Entreprenören får bättre kontroll över verksamheten och kunderna är säkra på att deras personuppgifter hålls säkra och privata. 

AI-drivna applikationer har förbättrad effektivitet tack vare kombinationen av artificiell intelligens och blockchain. Tillsammans med blockkedjedrivna verktyg ska de bli en ny trend. Till exempel kommer Microsoft © att lägga till sådana appar i PowerApps anpassade appbyggare och PowerBIs affärsinformation.

CAGR

Källa: https://investmentbank.com/crypto-market-cap/

Alla dessa processer i affärer leder till en ökad efterfrågan på kryptovalutor. Blockchain används oftare som en tjänst, och det påverkar också blockchain-marknaden positivt. Som ett resultat blir investeringsmöjligheter mer attraktiva och ökar marknadsvärdet för hela branschen. Enligt prognoserna kommer blockchain-teknikindustrins globala marknadsstorlek att öka med cirka 51% fram till 2022.

Att anställa en AI-programmerare för att utveckla en blockchain-baserad applikation eller kryptovalutatjänst kommer att ge sådana företag fördelar:

 • Billiga analyser. Dataanalys behöver kraftfulla mänskliga resurser. Och med analyser som utförs av människor tar det månader att analysera, bearbeta och få resultaten från den inkommande informationen. AI gör analys snabbare, kan bearbeta den bättre än en mänsklig hjärna, såga dina pengar på mänskliga resurser. 
 • Anpassning. AI påskyndar interaktioner på webbplatserna. Det förbättrar användarnas totala upplevelse och hjälper till att köra processer mer effektivt.
 • Förväntan. AI samlar in och ger relevant information om kundernas upplevelse med erbjudandet. Det ger breda möjligheter att analysera kvaliteten på tjänsten eller produkten och förbättra den.
 • säkerhet. AI analyserar alla aktiviteter på din webbplats eller tjänst. Det upptäcker misstänkta aktiviteter. Nätverket ser tecken på bluff, bedrägeri eller andra attacker och kan starta skyddsmekanismerna i realtid. 

För att genomföra alla dessa fördelar för ditt företag behöver du ett team av skickliga programmerare. Kostnaden för AI-utvecklare beror på kompetensen hos specialisterna och landet där du anställer dem:

Machine Learning Developer

Källa: https://mobilunity.com/blog/cost-to-hire-machine-learning-developer/

Om du vill hitta specialister till en lägre kostnad men utan förlust av kvalitet kan du vara uppmärksam på länderna med mindre AI-programmeringslön. Sådana länder erbjuder ofta ett stort antal talanger och möjligheten att skapa ett perfekt team för outsourcing.

AI-programmerare lön

Källa: https://mobilunity.com/blog/cost-to-hire-machine-learning-developer/

Kryptovaluta: en trend från framtiden för företag

Med ökningen av Bitcoin har blockchain-tekniken blivit extremt populär. Utan det skulle alla kryptovalutor inklusive Bitcoin vara värdelösa. Faktum är att blockchain-teknik är ett verktyg som innehåller en sekvens av transaktioner. De uppdateras automatiskt av många oberoende databaser som finns på olika platser. Denna teknik implementeras i olika branscher: datorprogramvara, IT-tjänster, forskning, högre utbildning, spel, bil, telekommunikation, konsumentelektronik. halvledare och annat. Men den största och snabbaste effekten den har visat i branschen för finansiell teknik och valuta. 

Blockchain ger varje kryptovaluta nästan allt sitt värde: den högsta nivån av säkerhet och effektivitet och lägre transaktionskostnader. Tack vare det kan dina kunder skapa verifierbara transaktioner nästan omöjliga att bedrägeri. Under de senaste 12 åren har intresset för digitala tillgångar ökat flera gånger, och värdet på kryptovalutorna har också ökat. Och det betyder att blockchain kommer att integreras med näringslivet mer och mer. 

Genom att välja AI-baserad kryptovalutateknik för ditt företag får du en pålitlig och säker betalningsmetod, sparar på banktransaktioner och får möjlighet att bredda en pool av kunder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me