Samsung for å integrere en Crypto Wallet i Samsung Pay

Samsung planlegger å gå alt inn på kryptovalutaer når de ser ut til å innlemme det i sitt eksisterende betalingssystem Samsung Pay. Samsung Pay sies å utgjøre rundt 80 prosent av markedsandelen av mobilbetalingsmarkedet foran Apple Pay og Android-betaling. I følge markedseksperter forventes integrasjonen av kryptovaluta å øke den vanlige adopsjonen av disse digitale eiendelene.

En rapport fra Business Korea sier:

“Samsung Electronics ser ut til å bevege seg for å integrere kryptovalutaer til Samsung Pay, som står for 80 prosent av det sørkoreanske markedet for enkle betalinger. Selskapet har nylig overført blockchain task force (TF) til divisjonen mobilvirksomhet til servicevirksomhetsdivisjonen ”.

Samsung Pay-integrasjon ble allerede rapportert i mars av Donga, et annet vanlig medieuttak i Sør-Korea. Den månedlige rapporten fra Donga uttalte også utvidelsen av transaksjonsperioden for utenlandske brukere sammen med integrasjonen av en internasjonal betalingstjenester, primært rettet mot det globale markedet for finansielle tjenester..

Hva betyr dette for Crypto-markedet?

I november 2018 rapporterte Korea Herald at Samsung Pay registrerte en heidundrende 58 prosent økning i brukerbasen fra år til år.

Ikke bare det, WiseApp, en industrisporing, fant at Samsung Pay var den mest brukte økonomiske applikasjonen sent på 2018 med 10,4 millioner brukere. I 2017 skal plattformen ha hatt rundt 6,6 millioner brukere. Brukerbasen doblet nesten på bare ett år.

Dette er en enorm bragd da 10 millioner brukere representerer omtrent 20 prosent av den totale befolkningen i Sør-Korea, og dette er uten å ta i betraktning brukerbasen plattformen har utenlands. Applikasjonen bruker en teknologi som kalles magnetisk sikker overføring (MST), som gjør det mulig for brukere å gjøre transaksjoner ved å bare sveve over en konvensjonell salgsstedsterminal (PoS)..

Samsung Pay vs Android / Apply Pay

Samsung Pay har allerede fordelen av å ha en større brukerbase. Dette gir dem muligheten til å prøve å sikre seg et nisjemarked som kryptokurver for å utvide den eksisterende brukerbasen. Selv om adopsjonen ikke tiltrekker seg mange brukere, har de ingenting å tape her, siden de allerede leder løpet i bransjen.

Oppkjøpet av LoopPay for prislappen på $ 250 millioner tillot Samsung Pay å utstyre MST og vinne løpet mot Apple Pay og Android Pay.

I februar kom Samsungs nye flaggskip Galaxy S10-enhet med en krypto-lommebok som heter Samsung Blockchain Wallet, slik at brukerne kan holde og utføre transaksjoner med kryptovalutaer sikkert fra enhetens innebygde lommebok..

Med innlemmelsen av en kryptovaluta-lommebok ser Samsung Pay ut til å være verdens første komplette Financial Technology (eller det nye moteordet FinTech) -plattformen. Foreløpig støtter Samsung Blockchain Wallet bare Ethereum, men flere kryptovalutaer inkludert Bitcoin sies å være integrert i nær fremtid.

Hvis du lurer på hvem som utløste den nylige introduksjonen av Samsung Blockchain Wallet for å øke tilgjengeligheten til kryptovaluta, må du takke Kim Yong-Jae, visepresident for Samsungs servicevirksomhetsavdeling.

Fremtiden for Crypto Payments

For alle krypto- og blockchain-entusiaster er det ikke her de gode nyhetene ender. Det er også rapporter som tyder på at Samsung allerede utforsker muligheten for å lansere et blockchain-nettverk støttet av Ethereum blockchain-protokollen sammen med sitt eget ERC-token. ERC-tokens er valutaer som er bygget på toppen av Ethereums valuta Ether. Ethereum kommer også med et sterkt utviklervennlig verktøysett for å bygge distribuerte applikasjoner på toppen av det. Det virker som om elektronikkgiganten ikke vil lene seg tilbake og se når alle konkurrentene ønsker å gjøre full bruk av blockchain-teknologi og kryptokurver..

I mange år ble fremdriften i kryptoindustrien hindret av mangelen på adopsjon av teknologien av alle de store Silicon Valley og andre tekniske giganter som Samsung. Nå med tiden har de begynt å se verdien i teknologien og at det ikke bare er et nytt ord.

Dette må komme som musikk i ørene til Crypto Enthusiasts som alle de store selskapene fra Facebook til Google til Amazon til AT&T inneholder alle kryptovalutaer og blockchain i sine produkter. Nå med den potensielle integrasjonen av kryptoaktiva av Samsung Pay, vil Cryptocurrency snart gjøre det til dørene til vanlige brukere. Fremtiden ser lys ut for alle de troende på Cryptocurrency og Blockchain Technology.

Tweet2Del 80DeleHva skjer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me