Utforsking av de største utvekslingene av sikkerhetstokener i 2019-utgaven

Hvis du husker, for noen dager siden snakket vi mye om sikkerhetstokener.

Hvis du ikke har hørt om det fra meg, kan det hende at denne artikkelen ikke gir mye mening for deg. Derfor bør dette hjelpe: Hva er sikkerhetspoletter & Hvorfor Market er Bullish om det?

Jeg anbefaler deg sterkt å lese om sikkerhetstokener (lenken ovenfor) fordi mange bransjeeksperter er bullish om dem.

Videre kommer dette til å bli en helt ny verden av kryptografiske tokens som vil bli grundig regulert. Så sjansene for at mange institusjonelle penger strømmer inn i dem er ganske høye.

Og for dette trenger vi høyfrekvente handelsplattformer som kan overholde regelverk og gi tilstrekkelig likviditet for sikkerhetstokener.

Vi har begynt å holde et øye med utviklingen på infrastrukturnivå som utveksling av sikkerhetstokener.

Så la oss se noen av ta en titt på noen pionerutvekslinger for sikkerhetstokener.

Beste utveksling av sikkerhetstokener

1. tZero

tull

tZero, et datterselskap av Overstock, er designet på en veldig intuitiv måte for å handle sikkerhetstokener spesifikt.

tZeros frontlinje for sikkerhetstoken gjør handel med sikkerhetstokener enkle, kompatible og brukervennlige. I tillegg, for å forbedre sikkerheten, har tZero integrert eksisterende 15c3-5 programvare for risikostyring, ordrehåndteringssystem, matchende motor og en mengde proprietær teknologi for å støtte den endelige handelen med sikkerhetstokener..

Her er en sniktitt på deres produkt som lar deg bytte sikkerhetstokener:

Også deres høyt kvalifiserte har inngått samarbeid med prosjekter som Polymath. Dessuten, med sin bakgrunn, vet de hva de gjør og hvordan hele økosystemet vil utvikle seg i fremtiden.

Foreløpig er tZEROs private tilbud for tZERO sikkerhetstoken (TZRO) for tiden på gang og avsluttes innen august 2018, etter hvilket handelsplattformen vil bli live.

2. Åpent økonominettverk (også kalt OFN)

Åpne økonominettverk

Open finance-nettverket er en annen pioner for utveksling av sikkerhetstokener som lar deg bytte sikkerhetstoken hvis du er en bekreftet investor.

Plattformen er live nå og er den første USA-baserte regulerte sikkerhetstokenhandelsplattformen, bygget for en tokenisert fremtid.

For å oppgi sikkerhetstokenet ditt på OFN, bør tokens tilfredsstille og falle inn under deres rammeverk for sikkerhetstokenoppføring som de har forhåndsdefinert.

Å ha en tokenstandard gjør godkjenningen rask for en oppføring. Noen av de godkjente standardene for det samme er:

  • DS-protokoll
  • R-Token
  • ST-20
  • S3

De har også forhold til ledende meglerhus, depotmottakere, overføringsagenter og banker. Og helt siden 2014 har de dannet en kjernegruppe av team av børsteknologer, verdipapiradvokater og handelsveteraner som vil hjelpe dem med å gjøre denne nisjeen også strømlinjeformet..

3. BankToTheFuture (aka BTF)

BankToTheFuture

BankToTheFuture er en innovativ online investeringsplattform for kvalifiserte investorer.

Det har gått ganske lang tid siden de har holdt på og lagt til rette for investeringer i Bitcoin, blockchain og andre forstyrrende finansielle selskaper.

Nå, med lanseringen av deres opprinnelige token-BFT, har de samlet det største samfunnet av høyverdige individer som er interessert i å investere i Fintech, Bitcoin & blockchain.

I en mye enklere form er det en tokenisert sekundærmarked for investorer som er klare til å investere i futuristiske prosjekter som kan utstede sikkerhetstokener, tradisjonelle obligasjoner, aksjer eller andre former for digitale verdipapirer.

Og på denne måten vil det også gi sårt tiltrengt likviditet til nye prosjekter ettersom ny kryptokapital til slutt vil strømme i disse markedene.

Men bare akkrediterte investorer med årlige inntekter over $ 200 000 kan investere, og det bør være $ 1000 – $ 10 000 i investering.

4. Bancor

Bancor

Bancor-protokollen blir også med på partiet for sikkerhetstoken.

Faktisk er det en av de sterkeste brukssakene for Bancor å være en. Men for de av dere som ikke vet om Bancor-protokollen, er det en enkel forklaring på den:

Bancor-protokollen er en ny standard for kryptovalutaer kalt Smart Tokens ™, som autonomt og kontinuerlig kan konverteres til andre poletter i nettverket til algoritmisk beregnede priser..

Sikkerhetstokenens verden vil utnytte det samme konseptet, og sikkerhetstokener har allerede begynt å tildele noen prosent til det. Derfor vil de få den sårt tiltrengte likviditeten som de lette etter gjennom Bancor-protokollutveksling.

For eksempel:

SPiCE VC har sluttet seg til Bancor Network, og vil holde opptil 5% av kapitalen for å bruke BNT som et koblingstoken i Spice Token’s smarte kontrakt, som vil gi SPiCE Token-innehavere litt likviditet ved å la dem automatisk konvertere sine SPiCE-tokens til ethvert token eller valuta i Bancor Network, inkludert ETH, og i fremtiden, også over blockchain-nettverk. (Kilde: SPiCE VC Medium)

Din tur: Hva synes du om sikkerhetstokener & utveksling av sikkerhetstokener? Savnet jeg andre viktige utvekslinger av sikkerhetstokener? Ser du utvekslinger av sikkerhetstokener & sikkerhet tokens blir den neste store tingen? Del dine synspunkter i kommentarene nedenfor.

Hvis du liker dette innlegget, kan du dele det med vennene dine på Facebook & Twitter!

Her er noen andre håndplukkede artikler du må lese for å øke kunnskapen din om kryptovalutaer:

  • MetaMask Wallet Review: Hvordan bruke MetaMask Wallet (+ Tutorials)
  • 3commas Review: Er det trygt? Hvordan fungerer 3Commas?
  • Kyber Network: Alt du trenger å vite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me