Hva er Covesting: Copy-trading og Professional Asset Management

Dette er en sponset guide og representerer ikke investeringsråd fra CryptoCompare. Vennligst gjør din aktsomhet når du har å gjøre med et første tilbud på mynter, og invester aldri mer enn det du har råd til å tape.

Folk er vanligvis begeistret for muligheten til å komme inn i kryptovalutahandel. Men ikke alle er klare til å starte handelsreisen, først og fremst fordi investering i kryptovaluta innebærer veldig høy risiko, ettersom prisene er ekstremt ustabile.

For å bli involvert i kryptovalutahandel på et praktisk nivå og tjene penger, må man bruke mye tid på å forstå hvordan trading faktisk fungerer og utforske de optimale strategiene og de kommende markedstrendene. Dette krever mye tid, tid som folk flest ikke har.

Hva er Covesting?

Covesting har utviklet en ny allsidig handelsplattform, som ble opprettet for å bringe kopihandel og profesjonell kapitalforvaltning til kryptovaluta-landskapet. Plattformen tar sikte på å bringe vanlige investorer som ikke har tid eller kunnskap til å investere i kryptovalutaer, noe som letter muligheten til å investere intelligent i et voksende nytt marked.

Covesting-plattformen ble utviklet for å tillate en vanlig investor å søke og sammenligne ytelsen til en enorm database med velprøvde kryptovalutahandlere og speile sine handler automatisk. I tillegg oppfordrer Covesting-plattformen ukjente talenter til å avsløre resultatene, og samtidig konkurrere med andre handelsmenn i en rettferdig sammenheng..

Selskapet ble opprinnelig opprettet av Dmitrij Pruglo, i tillegg til flere andre tidligere Saxo Bank-ledere som samlet har en omfattende bakgrunn innen valuta-, aksje- og derivathandel.

Hvordan det fungerer?

For investorer

Plattformen vil gjøre det mulig for enhver vanlig investor å undersøke og analysere effektiviteten til mange etablerte kryptovalutahandlere og replikere handelsaktiviteten deres øyeblikkelig og automatisk. Etter at en investor har underlagt den mest passende strategien, vil systemet automatisk synkronisere all handelsaktivitet fra den bestemte investeringsmodellen til sin konto på Covesting.

Hver bruker kan diversifisere sine investeringer ved å følge opptil 20 forskjellige modeller (tradere) samtidig. Diversifisering gjør det mulig for investorer å være i stand til å registrere gevinster på tvers av flere kryptohandelsstrategier og beskytte seg mot store tap i en bestemt mynt. Enda viktigere, investorene har full kontroll, og de kan begynne eller fullføre de nevnte aktivitetene når de føler det er passende.

For handelsmenn

For handelsmenn ble plattformen bygget på en måte som hjelper nytt talent å vise frem sine handelsresultater for publikum. Med Covesting, enhver handelsmann kan begynne sin karriere som kryptokurrencyansvarlig og maksimere inntektene sine ved å tjene suksessgebyrer.

Traders vil være i stand til å lage handelsmodeller ved å koble en eksisterende handelskonto til en ekstern kryptokursutveksling via API. De hvitt papir forklarer:

“Fra dette øyeblikket vil all handelsaktivitet bli registrert i modellen, og den næringsdrivende trenger ikke gjøre noe annet – bare fortsett å handle komfortabelt på sin personlige konto. Senere vil den næringsdrivende kunne bestemme om han vil “liste opp” sin modell på Covesting-plattformen og gjøre den tilgjengelig for investorer umiddelbart eller holde den privat en stund for å bygge en solid track record først. “

Av sikkerhetshensyn vil Model Managers aldri vite hvor mye kapital som for øyeblikket er investert / følger deres strategi. Deltakerne vil kunne velge mellom å avsløre deres virkelige navn eller å være anonyme ved å bruke et skjermnavnalias.

Profittfordeling

Handler vil tjene suksessgebyrer for all fortjeneste som oppnås etter modellfølgende kontoer. 18% av suksessgebyrene vil bli tildelt Model Manager, fra all fortjeneste generert av investor-følgere. Plattformen vil ta 10% provisjon, mens investorene får de andre 72% av omsetningen, som er tilgjengelig for øyeblikkelig uttak eller reinvestering.

Alle parter vil ha nytte av Covesting-plattformen: pengeforvaltere og handelsmenn får tilgang til nye målgrupper og kilder til ekstra inntekter, mens investorer får et bredt spekter av handel

strategier å velge mellom med evnen til å analysere historisk ytelse for å ta en riktig beslutning.

ICO

For å finansiere utviklingen av plattformen, har Kjærlig team har besluttet å gjøre et Initial Coin Offering (ICO). Prosjektet gir muligheten til å kjøpe Covesting Tokens før betaversjonen ble lansert av plattformen. Alle midlene som samles inn i ICON vil bli brukt til å finansiere produktlansering, fortsatt plattformutvikling og brukeranskaffelse.

De ICO åpner 24. november klokken 13:00 GMT og vil vare i en måned til 24. desember. Den opprinnelige hastigheten er 200 COV per 1 ETH i offentlig ICO, men skaleres ned ettersom mer ETH er bidratt, og til slutt vil den senke seg til 130 COV per 1 ETH.

Investorer oppfordres til å delta tidlig da kursen synker etter at bare de første 5000 ETH er bidratt. For å lære mer om Covesting ICO, klikk her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me