Hva er Bitcoin Futures, Options og CFD’s?

Grafikk for Bitcoin-opsjonerFørst og fremst hva som er alternativer og hva som er futures – å gjøre en lang forklaring kan bli ganske komplisert, så vær forberedt.

Tanken var å gi bønder og produsenter å låse inn fortjenesten og ikke være utsatt for volatilitet i prisene når de var klare til å selge det de hadde laget – en måte å overføre risiko på eller ta risiko.

Fremtidskontrakten er en måte å avtale å selge eller kjøpe en bestemt mengde av et bestemt produkt til en bestemt pris på en fremtidig dato..

Kjøperen av futureskontrakten kjøper retten til å selge til prisen, og selgeren aksepterer å godta varene på den fremtidige datoen for den prisen – kjøperen sies å gå kort og selgeren sies å gå lenge som om prisen for produktet går opp har han rett til å kjøpe til en lavere pris – omvendt for selgeren da han kan selge produktet til en bedre pris hvis prisen går ned. Futures kan handles i løpet av kontraktens levetid og har verdi avhengig av den oppfattede prisen når kontrakten slutter – og når kursen beveger seg generelt, må den tapende parten sette penger i sperring som sikkerhet for å redusere motpartsrisikoen..

Med Bitcoin futures du fastsetter prisen du vil selge eller kjøpe en viss mengde bitcoins på et bestemt tidspunkt i fremtiden. Siden du ikke trenger å foreta et kjøp med en gang, utnytter du også posisjonen din ved å ha eksponering mot en eiendel mens du bare stiller sikkerhet – eller en liten prosentandel av kostnadene – så med 10 til 1 giring blir du utsatt for ti Bitcoins i stedet av en – men også utsatt for potensielle tap – giring er et farlig spill, men også et potensielt givende spill.

Med opsjoner er det et mer komplekst sett med instrumenter og vilkår – det er samtaler og setter med samtaler og setter som begge har en lang og kort posisjon. Hvis du kjøper en samtale, sies det at du vil gå lang, og hvis du selger en samtale, sies det at du går kort – og for salgsopsjoner blir du sagt å gå lenge hvis du kjøper en salgsopsjon og kort hvis du selger en.

Et Bitcoin-anropsalternativ gir eksponering for stigende priser i det underliggende over en viss pris – kjent som innløsningsprisen – den lange samtalen vil tjene penger hvis prisen på bitcoin stiger for å bli betalt av kortposisjonen i Bitcoin-samtalen. Hvis Bitcoin-prisen er på $ 300 og innløsningsprisen er satt til over, til eller under det, sies det lange Bitcoin-anropsalternativet å være i pengene, på pengene eller ut av pengene. Selgerposisjonen (kort) i Bitcoin-samtaleposisjonen vil motta et gebyr fra den lange posisjonen ved starten av kontrakten. Kontrakter kan utøves på forskjellige måter – for eksempel kan noen opsjoner gjøres opp under kontraktens eksistens (europeiske opsjoner) eller bare ved slutten (amerikanske opsjoner).

For Bitcoin Puts er prisideen veldig den samme, bortsett fra at innsatsen bare er hvis prisen faller under en viss innløsningspris. For eksempel ville salgsutsett vinne penger hvis Bitcoin-prisen falt under stikkprisen på opsjonen – så hvis stikkprisen var $ 350 per Bitcoin og Bitcoin-prisen var på $ 300, ville alternativet være i pengene og priset til $ 50 eller mer avhengig av hvor mye tidsverdi Bitcoin-opsjonskontrakten hadde igjen. Den korte putten Bitcoin-posisjonen ville miste penger ettersom de ville ha solgt opsjonen på innsatsen at prisen ville stige og så skylder penger som den har falt.

CFD’er er litt lettere for de mindre investorene å få innflytelse gjennom spekteret av plattformer som Plus500, Avatrade og Etoro. Imidlertid kan de fleste former for kontrakter være strukturert, dvs. futures og opsjoner – hvis et stopptap blir satt inn i en CFD-kontrakt, konverterer det det i hovedsak fra et fremtidig instrument til opsjonskontrakt. CFD-er tillater mindre beløp og flere tilpassede størrelser enn større børser og posisjoner i hedgefond. CFD-leverandører tilbyr en rekke potensielle instrumenter og metoder for å få eksponering og utnytte Bitcoin-prisen så vel som Litecoin pris – og noen innovative krypto- eller bitcoin-børser strukturerer opsjoner og futureskontrakter for Bitcoin og Litecoin og andre kryptovalutaer.

Disse kontraktene er ekstremt nyttige for ulike sikringsteknikker og kan brukes av forskjellige børser som har mye Bitcoin eller kontanter – slik at de kan betale en premie for å kvitte seg med volatilitetsrisikoen – dvs. en Bitcoin-børs eller minibankleverandør kan kjøpe en lang Bitcoin Put som samsvarer med verdien av eierandelen.

Denne Bitcoin Put ville tjent penger hvis prisen på Bitcoin gikk ned, men ville koste dem penger for å ha den beskyttelsen. De betaler penger for å redusere volatilitetsrisikoen til Bitcoin. Hvis prisen går opp, har de brukt pengene på opsjonen, men deres beholdning er utsatt for den stigende Bitcoin-prisen av Bitcoin de har – selvfølgelig, om dette er verdt det, avhenger av kostnadene for å sikre posisjonen til nedsatt risiko.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me